KOS

(március 21.–április 20.) Egyedül küzd a gondjaival, egyelőre senki nincs, aki egy kicsit is átvállaljon belőlük. De ez lehet, hogy jól van így, mert mindent úgy intéz, ahogyan azt szerette volna.  A párkapcsolatokban felütheti fejét egy pár hetes féltékenység. Nem katasztrófa, ha nincs folyamatos egyetértés a családon belül. Duzzogás helyett törekedjen a béke és a vidámság helyreállítására! Pénzére, értékeire jobban ügyeljen, csak arra költsön, amire kifejezetten muszáj! A hét bizonyos napjain előfordulhat, hogy ízületi panaszok hátráltatják, vagy kövek képződnek a szervezetében. 

Bika

(április 21.–május 21.) Olyan esemény adódik, ami miatt borúsabbnak látja jövőjét. Szerencsére egy átmeneti állapotról van szó, nem pedig hosszantartó folyamatról. Ne engedje, hogy az ébersége és a figyelme egy pillanatra is lankadjon, mert bármikor bekövetkezhet olyan váratlan fordulat, amely más irányba terelheti az eseményeket! Teljesen megnyugodni csak akkor fog, ha már minden a helyén van. Itt az ideje, hogy átnézze banki, biztosítási és más ügyeit, hogy tisztában legyen fizetési kötelezettségeivel, vagy az abból adódó lehetőségekkel. Alkalom szerint iktasson be egy rutin laborvizsgálatot, ami még időben felhívja a figyelmet az esetleges teendőkre! 

Ikrek

(05.22.– 06.21.)  Ne bánja, hogy amibe korábban óriási energiákat fektetett, most még nem éri el az eredményt, amit remélt! Minden időben és okkal történik. Ha csak nem feltétlenül muszáj, ne váltson munkahelyet, mert csöbörből vödörbe kerülhet! A gondolat megérett ugyan a változásra, de nem pontosan tudja még, hogy mit kellene tenni. Van idő, használja ki, gondolkodjon, és csak akkor tegye meg a nagy lépést, ha teljesen biztos mindenben! Elgondolkodott már azon, hogy testi tüneteinek lelki okai lehetnek? Ebből adódóan olyan őszinte beszélgetésre kellene sort keríteni (a szóban forgó személlyel, vagy szakemberrel), ami a gyógyulás útjára terelheti! 

Rák

(06.22.–07.22.) Jól menedzseli érdekeit, így abban is jó eredményt érhet el, ami már egy ideje foglalkoztatja. Ha párkapcsolatban él, felbukkanhat egy harmadik személy, aki feje tetejére állítja a dolgokat. A felismerés során le tudja vonni a megfelelő konzekvenciát, és legközelebb már tudni fogja, melyik lába volt az, amelyikkel megbotlott. Így óvatosabban megy majd tovább az úton. Amennyiben szülő, gyermeke miatt egyre többet aggódik. Figyeljen viselkedésére, gesztusaira, azokból sok minden kiderülhet! A túlzottan lehűtött limonádé, sör, vagy bor fogyasztása után ön pár napig fájlalhatja torkát. Már a baj észlelésekor kezdje el kezelni magát, gyorsabban túljut rajta! 

Oroszlán

(07.23.–08.23.) A Vénusz és a Mars is az Oroszlán jegyén halad át ezen a héten, s ez bizony lángoló szenvedélyt, heves érzéseket jelez. A Neptunusz, az önzetlenség, fondorlat bolygója is, ami hátrafelé halad egészen év végéig. Most sokak figyelmét felhívja a lelki bajokra, de a jótékonyságra és az ideális törekvésekre is. Ebből fakad, hogy olyan szituációba keveredik, ahol ugyan az első pillanatban nem nagyon tudja, mit kellene csinálni, de ahogy telik az idő, egyre jobban rálát a lényegre, megtalálja a célravezető módszert. Amennyiben szülő, gyermekének szüksége van a gondoskodásra, mély tartalmas beszélgetésekre, megértő szavaira. Kedvez az idő mindenféle bel, vagy külföldi utazásnak, a szép és jó dolgok megélésének, és a töltekezésnek. De a vérnyomása mindentől függetlenül ingadozó lehet. 

Szűz

(08.24.–09.23.) A héten sikerek, karrierbéli fordulatok és szerelmi fejlemények is adódhatnak – úgy a szinglik, mint a párok életében is. A megélhetésben szerencsésen alakulnak a dolgai, ami miatt előreláthatóan biztonságban érezheti magát. Kedvesével egy utazás megtervezése adhat izgalmas témát, ám lehetnek szervezési nehézségek, így szükség lesz mindkettőjük kompromisszumkészségére.  Szinglinél régi jelölt felbukkanása, annak majd újra eltűnése okozhat ismételten fejtörést. Megeshet, hogy egy rutin vizsgálat során olyan betegséget csípnek önnél el, ami ebben a stádiumban még maradéktalanul gyógyítható.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Új karrier lehetősége merülhet fel, ami talán kicsit más irányba vinné útját. Gondolja át alaposan, ez-e az, amire vágyik! Kedvese részéről némi féltékenységet tapasztalhat. Érdemes még idejében tisztázni a dolgot. Ha még nincs párja, egy izgalmas flört adódik, ami akár még tovább is fejlődhet. Az idő telik, és a megélt pillanatok felett is múlik az idő. Ma még vagyunk, holnap már ki tudja, hogy el tudjuk mondani azt, amit mindig halogattunk. Ezért is foglalkozzon többet szeretteivel! Ha ingatlan adás – vétel ügyet bonyolít, probléma adódhat. Fontos, hogy nyíltan, tisztán kommunikáljon. Egészségi fronton nem kizárt, hogy egy kisebb szépészeti beavatkozásra kerül sor. 

Skorpió

(10.24.- 11.22.)   A napokban azt érezheti, nincs ideje semmire, és nehezen éri utol magát Ne kapkodjon, inkább ütemezze, rendszerezze dolgait! Hamar meglátja, mivel érdemes elsősorban foglalkozni. Párkapcsolatában, ha feszültté is válik a helyzet, mindent meg tudnak beszélni, és este egymást átölelve térnek nyugovóra. Kilátásban van egy utazás, kis pihenés, ami majd jól sikerül, kisimítja a gondterhelt ráncokat. Hét vége felé nem éppen szívderítő pletyka juthat a fülébe egy olyan személyről, aki önnek eléggé fontos. Ha váratlanul üti fel fejét egy egészségi probléma, nem kell kapkodni! Az se baj, ha két orvost kérdez meg. 

Nyilas

(11.23.- 12.21.)  Ha dolgozik, ég a keze alatt a munka, mindent a legjobb tudása szerint, precízen igyekszik megoldani. Az egyhangúságot nehezen viseli, nem szeret túlságosan hosszú ideig egy bizonyos dologgal bajlódni. Ha pénzről van szó, ne szórja feleslegesen, találja meg annak igazi helyét. Például javítassa, cserélje le szétesett, az időtől megkopott nem működő dolgait! A szerelemben ezen a héten nem biztos, hogy megkapja azt a figyelmet, törődést, amire vágyik. Ezen változtathat, hiszen csak annyi a dolga, hogy ön is törődjön többet párjával. Mivel bőre igen érzékeny, legyen óvatos a napon, használjon fényvédő habot, olajat vagy krémet!

Bak 

(12.22.-01.20.)  Hízásveszélyes ez az időszak, ezért mozogjon többet, faljon kevesebbet! Van olyan helyzet, amikor a lágyság, a kedvesség a befutó. Így lenne üdvös önnél is ezen a meleg nyári héten. Régi, már kezelt kór kiújulására van csillagjelzés, legyen résen! A szerelemben szerencsés lehet az a személy, akire annyira nagyon vágyik. Ő most könnyen beadhatja a derekát. Szingli Baknak a hétvége már békében telik, és a sors is rövidesen kárpótolja a rosszul megélt csalódásért. Ha szülő, gyermeke jóvoltából örömkönnyek szökhetnek a szemébe. Jó dolog azt látni, hogy elvégzett egy iskolát, de lehet házasságkötéshez kapcsolható, vagy gyermek születésével összefüggő esemény is.

Vízöntő

(01.21.–02.19.)  A mindennapi nehézségek miatt nehezebben jön álom a szemére. Irigyei szép számban vannak, ezért ne fecsegje ki dolgai sikerességét, azok tervét, módszerét illetéktelen személyeknek! Kedvez az idő otthona szépítésével kapcsolatos terveinek, jó áron tud vásárolni, még jobb áron eladni. A Nap a karriere területén ragyog, felettesei is elégedettek a munkájával. Fizetésemelést azonban most nem kap. Szemeit gyakrabban pihentesse, ha bármit rosszabbul lát, menjen el szemészetre, időben járjon az ügy végére! 

Halak

(02.20.– 03.20.) Furcsa, hogy eléggé nyalakodós természet, de a fagylaltot, jégkrémet szinte harapja. Megeshet, hogy a nyalogatás kihagyása pár napra kivonja a forgalomból, annyira megfájdul a torka. Így aztán eljátszhatja a Néma levente főszerepét. Persze ezalatt is megtalálja módját a kommunikációnak, ír és önnek írogatnak, szóval nem áll meg a lendületes magán, és társadalmi élete. Minden baja van, hogy egyszerre kéne a családot meglátogatni, a barátokkal bulizni, és még az elkezdett ruhaszelektálást is befejezni. Főleg a munkanapokra lesz jellemző, hogy valaki egészen más dologban mesterkedik, mint amit magáról próbál láttatni, és ha ön naivan bedől neki, utólag elég nehéz lesz kimászni a csávából. 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu