KOS

(március 21.–április 20.) Érzékennyé válhat az epéd, és a májad környéke. Azzal kerülheted el a kellemetlen pillanatokat, ha még álmodban sem gondolsz a nehéz ételekre, a felfúvódást óvatosan kezeled. Ne vegyél be túl sok radikális hashajtót sem, mert ezzel árthatsz a legtöbbet a beleidnek! Szerelem: a Vénusz jelzi, hogy indulhatsz portyázni. Amelyik vadat most elejted, az hosszabb távon veled marad.  Szebbnél szebb lehetőségek bukkannak fel az életedben, de valami mindig közbe szól, így lesz ez még pár hétig. Tápláld, gondozd, és szeretgesd a gyermeki énedet, pontosan úgy, mint anya a gyermekét! Szellőztess sokat, szívj friss levegőt! Ilyenkor nemcsak a lelkedet töltöd fel energiával, hanem könnyebben érzel rá, mikor és hol kell épp lenned, hogy teljesíthesd a küldetésedet.

Bika

(április 21.–május 21.) Fizikai, és szellemi energiád egyaránt bőséges. Viszont a jóból is megárthat a sok, ugyanis a hétvégén túl sokat eszel, és csúnyán elronthatod a gyomrod. Nemcsak a hasad fájdul meg, kellemetlen szívdobogás és vérnyomás-emelkedés is társulhat hozzá, ha nem tudsz ellenállni a finomságoknak. A legbiztonságosabb, ha megtanulsz mértékkel táplálkozni. Remek hét ez a bulizáshoz, a csavargáshoz, a rövidebb kirándulásokhoz. Tulajdonképpen bele is szerethetsz valakibe, de nem kell elkeseredni, ha ez nem lesz hosszú életű. Ha van párkapcsolatod, akkor most a csillagok hatására jobban keresed az izgalmat, a változtatás lehetőségét, mert ki vagy éhezve az újdonságra. 

Ikrek

(05.22.– 06.21.)  A Vénusz röpke szerelmet, flörtöt, szórakozást hozhat erre a hétre. Lehet, hogy közülük kerül ki majd a nagybetűs szerelem. Sokban hasonlítotok, csak ő egy kicsit érzékenyebb. Az illetőt munka közben, vagy nem várt pillanatban, pl. útközben ismered meg.  Karrieredben, a munkádban fontos változások előtt állsz, amit talán megpróbáltatásokként élsz most meg. Kérd az égiek támogatását, és megmutatják neked a legjobb lehetőséget! Valami mocorog benned. Az előjelek a meleg idő ellenére megfázásra, lázzal, és végtagfájdalmakkal járó vírusfertőzésre utalnak. Most kivételesen nem tanácsos öngyógyítással próbálkoznod, gyorsabban meggyógyulhatsz, ha azonnal elmész orvoshoz. Ha van egy korábbi sérülés a lábadon, ami a szokottnál lassabban gyógyul, azt is érdemes megmutatnod. Energiaszinted és egészséged a hétvégére már normális lesz.

Rák

(06.22.–07.22.)  A bolygók állása lehetővé teszi, hogy meg tudsz mindent újítani. Ha akarod, ez vonatkozik az életviteledre, és ebben benne foglaltatik a párkapcsolat is. Egy kicsit esetlen romantikára számíthatsz a héten, de hamar a helyükre rázódnak a dolgok. Fejfájásaidat, nyugtalan hangulatodat vagy rossz közérzetedet többek között okozhatja az is, hogy magadra maradtál, vagy olyan emberek társaságában éled az életed, akik nem tartoznak a lélekcsoportodhoz. Most lehetőséged adódhat találkozni régi barátaiddal, vagy olyan ismeretségeket köthetsz, akiknek világnézete felüdíti gondolkodásodat. Ezáltal megszűnhet a fejfájásod, és új ötleteid is születhetnek.

Oroszlán

(07.23.–08.23.)  Bizonyos ételektől megfájdul az epéd. A radikális görcsoldók rendszeres szedése károsíthatja a szervezeted, tehát egyrészt a saját tapasztalatod, másrészt az orvosod tanácsa szerint változtass az étkezéseden! Hivatásoddal kapcsolatos terveid megvalósulni látszanak.  Az izgalmas helyzetek mindig bonyolultak, most is lesz részed jó kis kalamajkákban. De nyugtasson meg, hogy a hét királynője, királya te vagy. A sorsterületen lévő Vénusz most mindenkit lecsekkol. Aki a közeledbe kerül, majd szelektál, és egy befutót hagy melletted. Remek meglátásokkal, ötletekkel rendelkezel, nem véletlenül kérik a véleményedet olyan sokan. Amikor figyelsz az ösztöneidre, a belső hangodra, te magad is pontosan tudod, egyik sorsfeladatod a tanácsadás. Empátiádnak köszönhetően nagyon könnyen ráérzel, mire van szükségük a többieknek.

Szűz

(08.24.–09.23.) Mit tegyél, hogy megkaphasd azokat a válaszokat, amelyekre ezen a héten a leginkább szükséged van? Bármilyen kérdés is foglalkoztasson, este elalvás előtt szemléld az eget! A lelked ráhangolódik egy másfajta frekvenciára és sugallatokkal tudja feléd közvetíteni a válaszokat. Amikor egy héten keresztül többször is ugyanazt érzed, vagy ugyanazt a jelet tapasztalod, a válaszüzenetet láthatod magad körül. Ha ezeket a napokat nyaralással, vagy utazással töltöd, akkor leginkább a torkodra kell vigyáznod. Ne várd meg, amíg berekedsz, vagy már nyelni sem tudsz, mert ezzel alaposan elronthatod a pihenésedet. Inkább próbáld megelőzni a bajt, és öblögess naponta többször is, szájfertőtlenítő folyadékkal. Gyakrabban moss kezet, fogat, és próbáld megoldani, hogy csak a saját poharadból igyál! Te egy vonzó teremtés vagy, de ezt most nem tudod minden oldaladról megmutatni a világnak.

Mérleg

(09.24.–10.23.) A Vénusz lehetőséget ad rá, hogy bebizonyítsd, nagy tehetséged van a hódításhoz és a varázslathoz. Július 9 és 15 között valóban ezt teszed: átflörtölöd magad a szinglik világán, és néhány foglalt pasinak/nőnek is elcsavarod a fejét. A Jupiternek köszönhetően hamar elsimulnak az esetleges nézeteltérések. Egyébként sem tudsz tartósan mérges lenni. A baráti körödben fontos a véleményed, formálod a többiekét, szívesen hallgatnak rád. Vitathatatlanul te vagy a középpont. Talán laborvizsgálatot kellene végeztetned, amely tisztázhatná fáradékonyságod okát. Lehetséges kicsit vérszegény vagy. Talán kevés élő ételt: nyers zöldséget és gyümölcsöt fogyasztasz. Ha arra hivatkozol, hogy először fogorvoshoz kellene menned, akkor ne halogasd, de addig is vásárolj gyümölcscentrifugát. Itt a nyár, a lehető legjobb időszak ahhoz, hogy pótold a hiányzó vitaminokat.

Skorpió

(10.24.- 11.22.)   Olyan változások zajlanak az életedben, amelyek nemcsak fizikai, hanem még szellemi erődet is alaposan igénybe veszik. Kevesebb időd jut étkezésre, a szendvicsektől pedig megfájdulhat a gyomrod. Túl sok kalóriára úgysincs szükséged, viszont ha rendszeresen fogyasztasz banánt, megvéded a gyomorfaladat a sav maró hatásától. Az sem utolsó szempont, hogy szinte az összes szükséges tápanyagot is tartalmazza. Pontosan tudod, mit és hogyan kell csinálni ahhoz, hogy sikerre vidd azokat a dolgokat, amelyek rád várnak. Ugyan senki nem akad, aki segít neked, hiszen nem akarják vállalni a felelősséget, ám te olyan tudás és tapasztalat birtokában vagy, hogy könnyűszerrel tökéletesen el tudod végezni, amit kell. A lelkednek nagyon határozott terve van erre az életedre, és nagyon szeretné megvalósítani azt. A kitartó munkád és a szeretetteli megérzéseid vezetnek a célodhoz. 

Nyilas

(11.23.- 12.21.)  Mindenáron próbálod egy bizonyos probléma megoldását késleltetni, azt gondolod, hogy amennyiben a szőnyeg alá söpröd, és nem beszélsz róla, abban az esetben nem is kell vele foglalkoznod. Titkon talán azt várod, megoldódik majd magától. Ám mivel nem nagyon alszol nyugodtan, hisz minden erőfeszítésed ellenére mégis ott ül a bogár a füledben, jobban teszed, ha szembenézel vele. Meglehet ugyan, hogy lesz néhány kellemetlen perced, ám amennyiben mihamarabb pontot teszel a végére, és helyükre kerülnek a dolgok, annál nyugodtabb lesz a lelkiismereted. Nem érdemes ezzel terhelni a lelked, ess túl rajta! Talán még a nyári szabadságukat töltő kollégáid helyett is dolgoznod kell. Ha túl sokat ülsz, legyél mindig laza ruhában, sehol ne szorítsa el a vérkeringésedet, de főleg a hasadon ne! Időnként állj fel, masszírozd meg magad, és ne feledkezz meg a szükséges mennyiségű, tiszta víz megivásáról! Ha így gondoskodsz magadról, akkor még kellemessé is válhat a sok munka elvégzése.

Bak 

(12.22.-01.20.) Miközben borzasztóan nagy lendülettel dolgozol egy bizonyos dolgon, folyamatosan jönnek az impulzusok, amelyek befolyásolni próbálnak, illetve elterelik a figyelmed arról, amit épp csinálsz. Mivel azonban egy számodra kiemelten fontos ügybe fektetsz rendkívül sok energiát, ne hagyd, hogy bármi kizökkenthessen abból a koncentrációból, amivel dolgozol. Meglátod, a végén majd nyugtával dicséred a napot, hogy megérte annyit fáradoznod a célodért. Ha pontot tettél ennek a végére, majd akkor ráérsz új kihívások elé nézni, ám most be kell tartanod a prioritási sorrendet! Eredményesen a végére érhetsz az egészséged karbantartásával kapcsolatos teendőidnek. Úgy tűnik, hogy érzékeny a léped, és egy kicsit vérszegény vagy, tehát érdemes laborvizsgálatot is végeztetned. Sokkal többet kellene mozognod, tornáznod. Hasznodra válna az úszás, és egy kis izomláz, ami egymagában is javíthat a vérképeden. Időnként türelmetlen vagy, de ennek is biológiai oka van.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) A hétvége első napján váratlan lendületet vesznek a dolgok, gyakorlatilag nem győzöd kapkodni a fejed, alig bírod tartani magad a tervezett tempóhoz. Ne ess azonban kétségbe, hisz ez most egyáltalán nem segít, egyszerűen legyél magabiztos és talpraesett! Ha hiszel magadban, teljesen biztosan tudni fogod, hogyan kell hatékony eszközhöz nyúlnod a siker érdekében. Élvezd a sebességet, és azt, hogy végre valami történik körülötted! Hivatásoddal kapcsolatos, rövid, de érdekes utazásokat tehetsz, ahol sokat tanulhatsz. Hogy semmi ne akadályozzon ebben, és szellemileg is tökéletes állapotban legyél, ügyelj arra, hogy este időben elaludj, étrendeden pedig változtass egy kicsit. Zsíros levesek helyett friss gyümölcslét igyál, napközben pedig – nassolás helyett – minél gyakrabban fogyassz joghurtot!

Halak

(02.20.– 03.20.)  Ezen a héten bármilyen helyzetbe is sodorjon az élet, az őrangyalaid vigyáznak rád. Különböző jeleket és üzeneteket kapsz, légy figyelmes, és könnyebben meg fogod tudni hozni a legfontosabb döntéseket is! A legfontosabb, hogy mindig hű maradj önmagadhoz és az álmaidhoz. Gondold újra lakásod díszítését, mert szétszórttá tehet, ha túl sok minden lóg, himbálódzik mindenfelé! Az energia is jobban kedveli, ha szabadon, és főleg portalan utakon haladhat. Az előjelek arra utalnak, hogy mostanában több időt tölthetsz otthon, viszont éppen itt, a nyugodt körülmények között támadhat leggyakrabban köhögési ingered. A környezetváltozás is a hasznodra válik.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu