Melitta horoszkóp (08.14.-08.20.)

0
285

Kos

(március 21.–április 20.)  Tizenötödike környékén, a növő Hold második negyedében fokozottan figyelj a táplálkozásodra, mert a szénhidrátok és a cukor a legjobban lerakódó tápanyagok közé tartoznak! Ezért ha teheted, mozogj, sportolj többet, használd ki a természet adta lehetőségeket pl. sétákra! De ha jól esik, menj el úszni! A látszólagos nyugalom nem tart sokáig, hisz itt a huszadika, és az ezzel járó rendezvények, az izgató pezsgés ideje. Nem véletlenül érzed azt, hogy most aztán már tényleg meg kell nyitni magányos szíved ajtaját.  A párban élő Kosokat is egyszerre több, irányíthatatlan, kezelhetetlen impulzus éri, féltékenységi jelenetekkel fűszerezve.

Bolygók: Az Uránusz késő éjszaka kel, az éjszaka második részében látható. Előretartó mozgása 15-én hátrálóvá változik, és fokozatosan gyorsul a Kos csillagképben.

Bika

(április 21.–május 21.) A Vénusz nem sok stabilitást nyújt a magányos Bikáknak, viszont a flört és az egyéjszakás kalandok tárházát megnyithatja. Az igazi, mindent elsöprő érzelmekre egy picit még várni kell. Az érzéki éjszakák után sok időt tölthetsz a barátaiddal. Ne csodálkozz azon sem, ha olyanok is bekopogtatnak ezen az ajtón, akik eddig a legjobb haverként voltak jelen, s még sosem próbálkoztak be! Ilyenkor szigorúan tilos gorombán reagálni! A pillanatnyi Holdállás felfelé és kifelé húzza energiákat. A növény növekszik, kilélegzik, fokozza az ember aktivitását. Égi látványosság a Merkúr: A hónap elején jól megfigyelhető napkelte előtt az északkeleti ég alján. Láthatósága azonban gyorsan romlik, 14, 15-én már elvész a kelő Nap fényében.

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Most kiderül, hogy a tűz még mindig nem aludt ki benned! Mindegy, hogy kapcsolatban élsz, netán szingli vagy, a vágyad egyszerűen csillapíthatatlan. A csillagok ellenállhatatlan vonzerővel töltenek fel, ami csodás kisugárzást kölcsönöz, és mindenkit levesz a lábáról, aki a közeledbe kerül. Programként ajánlott csillaghullást nézni fényszmogmentes helyeken, ami főleg éjféltől hajnalig látványos. Régen Szent Lőrinc tüzes könnyeinek nevezték a jelenséget. Izgalmas napok várnak rád, persze ha nem ücsörögsz otthon, bezárkózva. 18–20 körül nem ajánlott csontokat, fogat műteni. Persze mindig akad kivétel, most is, ha életveszély van. A kellemes augusztusi éjszakák kiváló lehetőséget nyújtanak az alkalmi meteorozásra. Ha lehetőséged engedi, te se hagyd ki a természetadta csodát!

Rák

(06.22.–07.22.) Tizenhatodikától pár napig fizikai, lelki és szellemi szinten összhangteremtő energiákban részesít az ég. Fogadd ezeket az erőforrásokat, és raktározd el! Hogyan? Tudatosan, szellemi szinten. Életedben kiegyensúlyozott idők jönnének, de téged valahogy a nyugalom nem elégít ki. Ezért pár békés este után már mindened viszket, ki akarsz rúgni a hámból. Ha párod nem tart veled, akkor mész majd egyedül. Egyedülállóként célszerű lenne először tisztázni magadban, hogy milyen kapcsolatra vágysz? Ha tartósat szeretnél, maradjon az, ha pedig egyéjszakás kalandot, akkor azt vedd tudomásul. Sok érdekesség zajlik ilyenkor az égen. Ariadné oppozíció várható 15-én. Ariadné krétai hercegnőről elnevezett égitestről kevés információnk van. Alakja elnyújtott krumpli alakú (hosszanti kiterjedése közel kétszerese a szélességnek), keringési ideje 1195 nap, forgási periódusa pedig alig 6 óra.

Oroszlán

(07.23.–08.23.)  Páros életed előtt új dimenziók nyílnak meg. Egy új, közös szerzemény rengeteg élvezetet és közös, szórakoztató pillanatot jelent, mely még jobban összekovácsol titeket. Bár a Kozmosz most kevés vad és tüzes impulzust ígér, viszont sok, intenzíven érzelmes órát töltötök együtt! Az augustusi szülinapozás, a hulló csillagok megtekintése és az álmodozás nagy örömet ad számodra. Ha még keresed a Nagy Ő-t, akkor mától kezdve biztos lehetsz benne, hogy már a küszöbön van. A Vénusz és az Uránusz közötti fényszög azt mutatja, hogy az életedben a szerelem úgy érkezik, mint a villámcsapás. Meglátni és megszeretni, egyetlen pillanat műve csupán. Sok néphagyomány kötődik e héthez: A közhiedelem szerint a dinnye már nem olyan finom, úgy mondták, lőrinces, lucskos lesz. A népi megfigyelés szerint, ha Nagyboldogasszony napján szépen süt a nap, kiváló minőségű bor lesz abban az évben. Úgy tartják, hogy a Nagyboldogasszony és Kisboldogasszony (augusztus 15. – szeptember 8.) között ültetett tyúkok sok tojást tojnak.

Szűz

(08.24.–09.23.) A nyár eme végső szakaszában olyan pénzügyi lehetőségeket sodorhat az élet utadba, melyek miatt az irigyek száma is megnő. Sajnos gyászhangulatú időszak ez a több éve együtt élőknek. Sok olyan dolog van, amit nem tudnak, és nem is akarnak megbeszélni. Csakhogy ez nem vezet sehova. Ne feledd, a csodák általában azzal történnek, akik hisznek is bennük! A szingli Szüzek otthoni gubbasztás helyett mozduljanak ki, és mellette vegyék észre, higgyék el, hogy aki rájuk köszön, rájuk mosolyog, az ismerkedési szándékkal is teheti. Szűz férfi az első randevún ne világa minden fájdalmát részletezze a nyáresti vízparton, mert akkor az egyben az utolsó is lesz! 

Mérleg

(09.24.–10.23.)  Nem igaz, hogy a pénz nem boldogít. Mérleg igényeidet pénz nélkül képtelenség megvalósítani. Jó társaság által juthatsz közelebb jól fizető munkához. Óriási energiák lesznek megmozgatva, melyeket szerencsével kamatoztatsz. Imádod a változatosságot és a fordulatokban gazdag pillanatokat, ezért kizárólag olyan partner képes megmaradni melletted, aki követni tudja a te iramodat. Az külön előny, ha gyakran meglep valamivel. Persze ne felejts el őszinte lenni magaddal, vajon valóban érdekel-e a másik, vagy csak éppen jó lenne valakihez odabújni! Most több vasat is tarthatsz a tűzben, ha a kedved úgy tartja, rajtad múlik, hol húzod meg a határokat. Vénusz: Augusztus elején bő három, a végén közel négy órával kel a Nap előtt. A hajnali keleti égen ragyog erős fehér fénnyel

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Szombaton, vasárnap a konstellációk, többszörösen áttett egymásra hatása sok érzelmet összekuszál, ami feszültséget szít benned, s ha van, akkor párkapcsolatodban is. Majd ezt követi, hogy kedd déltől a Mars óriás adag energiával tölt fel. Sok új ötleted lesz, miképpen javíthatsz szerelmi életeden. Ha meg végképp reménytelen az ügy, ne pazarold életed perceit, vesd bele magad a párvadászatba! Szombaton, vasárnap megeshet, hogy némi kényszer hatására kell cselekedni, ami kedélyállapotodra nem lesz valami jó hatással. Az Uránusz és a Mars arra utal, hogy bármi is adódik, új élményekben és váratlan helyzetekben lesz részed, melyek, ha göröngyös úton is, de a siker útjára terelnek.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Égi kísérőd a kijelölt cél és a kötelességek terepe. Ne feledd a nyilvánosságé is. Ez azt jelenti, hogy vállalj közösségben kommunikációs feladatokat, mondhatsz beszédet, tarthatsz előadást, mert jól bánsz a szavakkal. Hétfőtől azonban a Vénusz és Mars összekülönbözése hatására némi félreértés keletkezik kedvesed és közted. Ennek elkerülése érdekében szánj elegendő időt magatokra, s próbáld meg kibogozni az összekuszálódott érzelmi szálakat! Kellő erőfeszítéssel minden vitát elkerülhettek! Ha még keresed a másik feled, nyugodtan kutass, nem kell az elsőnél, vagy a legbugyutábbnál lehorgonyozni! Ha hiszed, ha nem, akadnak még emberek 50-es IQ fölött is…

Bak 

(12.22.-01.20.)A feszültségek némiképpen enyhülnek és a hét napjaiban több lesz a siker, mint a kudarc. Ha valaki rajong a nyárért, az te vagy! Imádod, amikor előbújik a Nap a felhők mögül, amikor lehet strandolni, esténként kiülni valahova, nagyokat beszélgetni. Ha épp nincs párod, legyél visszafogott! Ne reagálj érzelmi vulkánkitöréssel minden neked küldött mosolyra, kedves szóra! Ügyesen, tapintatosan terelgesd a megfelelő irányba a dolgokat! Így ki tudsz használni minden alkalmat, de tutira lesz némi bonyodalom is. Augusztus az aratás ideje. Szedd össze mindazt, amit termeltél, és ezt nem csak szó szerint kell érteni. A lelkedet, testedet is tápláltad, nézd meg milyen kondícióban vagy, mennyit fejlődtél, majd érdemed szerint jutalmazd meg magad! 

Vízöntő

(01.21.–02.19.)  Kisugárzásod régóta nem volt ilyen lehengerlő, azon férfiak, vagy nők is rajtad felejtik tekintetüket, akik máshol, másnál elkötelezettek. Így nem csoda, hogy kedvesed mellett többek szívét is könnyedén meghódíthatod. Persze, csak ha ezt akarod! A szinglikre jó időszak köszönt, a Nagy Szerelem már csak egy lépésnyire van. Kár lenne bármiféle kishitűséget érezni. És ideje lenne abbahagyni az egyedüllét hangos dicsőítését, úgysem hiszi el már senki. Elmédnek, lelkednek, szemeidnek szüksége van a töltődésre, a látható és láthatatlan csodák befogadására. A csillaghullás, az égi játékok megadják számodra azt a látványt, amire vágysz. Csodás augusztus vár tehát ránk, használjunk ki minden alkalmat, irány az ég alá! 

Halak

(02.20.– 03.20.) Szerelmi szituációkban tökéletes színész vagy, aki mindig képes az adott helyzetnek megfelelő álarcot viselni. Többen is hevernek a lábaid előtt, remélve azt, hogy őket választod. Pedig ha tudnák, hogy a befutó csak csendes, alkalmazkodó és külsőre mutatós lehet. Munka szempontjából ez a hét nem ígérkezik túl jövedelmezőnek, kivéve az utcai árusokat, akik közül egyesek nagyot kaszálnak a napokban. Irodában a kollégáid között akadhat olyan személy, akivel szemben nagyobb távolságot kellene tartanod. Nyaralás jól sikerülhet, ingatlan eladással, vétellel viszont nagyon óvatosan! Mars: Előretartó, de egyre lassuló mozgást végez a Halak csillagképben. Késő este kel, az éjszaka nagy részében a déli égen látszik, mint ragyogó fényű, vörös színű égitest. Gyorsan fényesedik.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu