Melitta horoszkóp (08.19.-08.25.)

0
966
„A legtöbb ember azzal szorítja sarokba magát, hogy problémái vannak. Holott nem problémáik vannak, hanem lehetőségeik a döntésre.” 
(Csernus Imre)

Kos

(március 21.-április 20.) Gejzírként felbuzgó kreativitásodnak köszönhetően nagy fogást csinálhatsz, mely egy lépéssel közelebb visz célodhoz, ezzel együtt az anyagi önállósághoz. Már régebb óta kapcsolatban élő Kosok ebben az időszakban szeretnének kiszabadulni elszürkült viszonyukból. Ne feledjétek, azért tenni is kéne valamit, s nem csak simán megpróbálni elvenni a másik párját! Érdemes megjegyezni: ha túl sűrűn tekintgetsz ismerősöd társának a kertjébe, összetűzésbe kerülhetsz annak kertészével, és saját kedveseddel is. A végén könnyen két szék között a pad alá eshetsz.

Bika

(április 21.–május 21.) Úgy érzed, valamilyen oknál fogva beleragadtál egy szituációba, és sehogyan sem tudsz tovább menni. Ne vesztegesd tovább az időt, ülj le és gondold végig, mit kellene másként csinálnod, hogyan változtass, taktikázz, hogy kikerülj ebből a fránya csapdahelyzetből. A párkapcsolatban élők életét jelenleg megkeseríti, hogy képtelenek kordában tartani, irányítani érzéseiket, ráadásul a fájó féltékenység is úrrá lesz rajtuk. Engedd el ezeket a megkeserítő gondolatokat! Ha valaki szeret az szeret, ha pedig megcsal, akkor a továbbiakban milyen dolgod is lenne vele?

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Új kihíváson töröd a fejed, eddig azonban nem nagyon akadt senki a környezetedben, aki objektív véleményt tudott volna mondani, vagy használható tanáccsal ellátni. Mivel azonban tartasz tőle, hogy ha egyedül vágsz bele, túl nagy kockázatot vállalsz, alaposan tervezz meg, biztosíts be minden lépést, keresd meg hozzá az alkalmas embereket! Fontos: Ámor nyila már közelít, ám ha a nagy szerelmet keresed, a hónap legvégéig légy türelmes! Addig is tégy meg mindent, hogy szépnek érezhesd magad!

Rák

(06.22.–07.22.) Nem olyan régen keserűen csalódtál egy bizonyos személyben, aki közel állt hozzád. Emiatt pedig kissé bizalmatlanná váltál mindenkivel szemben. Ne hidd, hogy fű, fa rosszat akar neked, járj nyitott szemmel, és rá fogsz jönni, hogy nem mindenki játszik az ellenfél csapatában! Ha nem elvakultan tekintesz egyes emberekre, meg fogod látni, ki az, aki veled van, és ki az aki ellened. Amennyiben tartós kapcsolatban élsz, itt az ideje tisztázni magadban, és ha szükségesnek tartod, kedveseddel is a dolgokat. Ha már végképp nem látsz más megoldást, mondd meg egyenesen partnerednek, hogy mi nyomja a lelkedet!

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Abszolút nem vagy biztos a dolgodban, épp ezért nagy óvatossággal lépkedsz előre az úton, folyamatosan attól tartva, mikor gáncsolnak el, vagy esel éppen hasra. Így azonban elfelejted élvezni a téged ért impulzusokból adódó élményeket, és mire felocsúdsz, már rég hátrahagytad őket. Próbálj a folytonos félelem helyett jó dolgokra koncentrálni, és kezd el élvezni az életet. Ne hagyd, hogy életedet a bizonytalanság, sőt, mi több, rettegés irányítsa! Vetkőzd le a görcsöket, dolgozz magadon, meditálj, ezek oldják, tompítják a karmát!

Szűz

(08.24.–09.23.) Egészen a mai napig foggal-körömmel harcoltál egy bizonyos ügyért, mivel azonban úgy tűnik, hogy nem akad társad, aki lelkesítene, vagy hozzád hasonlóan gondolkodna. Most úgy érzed, elfogyott az energiád. Mielőtt azonban végleg hátat fordítanál a dolognak, győződj meg róla, hogy ebből tényleg nem lehet-e többet kihozni! Végezz pontos kalkulációkat, mielőtt anyagilag elkötelezed magad! A csillagok szerencsére hozzásegítenek, hogy leküzdd lustaságodat, és például elkezdj sportolni. A test frissülésével együtt jár a léleké is.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Nem igazán találod a helyed abban a szituációban, amelybe kerültél és bár minden erőfeszítéseddel arra koncentrálsz, hogy élvezd és magabiztos legyél, egyszerűen nem megy. Amennyiben valóban mindent bevetettél és ennek ellenére teherként nehezedik rád, abban az esetben inkább mondj nemet, és add vissza a lehetőséget, mielőtt mélyebbre merülsz benne. Párkapcsolatban a túlzásba vitt együttlétek könnyen felébreszthetik benned a szabadság iránti vágyat. Ez számtalan vitára adhat okot. Jó lenne megjegyezned, hogy ilyenkor mindkét fél lemond egy kicsit a szabad szárnyalás lehetőségéről!

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Kapcsolatban élő Skorpiók számára nagy lendületet ígérnek augusztus utolsó napjai. A meglévő, kissé már unalmasnak tűnő kapcsolat felélénkül, újra könnyednek és tartalmasnak érzed majd az együttléteket. Ne gyakorolj azonban túl nagy nyomást kedvesedre, mert könnyen visszahúzódhat csigaházába, tartva a lelki, vagy adott esetben testi sérüléstől. A bolygók pénteken, szombaton és vasárnap kellemes meglepetéseket tartogatnak számodra. Csupa olyan esemény határozza meg dolgaidat, amelyre abszolút nem számítottál, mégis mind egytől egyig nagyon pozitívan érint. Éld meg minden pillanatát, mostanában ugyanis nem nagyon adódott olyan alkalom, amikor a benned lévő feszültség oldódni tudott volna!

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Kilátásaid karrier, siker terén kedvezőek lesznek ebben az időszakban, és ügyes taktikázással bevételedet is meghatározóan megnövelheted. Ehhez azonban félre kell tenned korábbi elképzeléseidet az üzleti ügyeket illetően, és nem hallgathatsz mindenféle jöttment tanácsaira. Egy barátod, vagy kedves ismerősöd által megismerkedhetsz valakivel, akiről már az első találkozás alkalmával úgy fogod érezni, rá vártál egész életedben. Ne hamarkodj el semmit, hagyd szépen kibontakozni a szerelmet! Gondolj arra, hogy a bimbónak is idő kell, amíg kinyílik.

Bak 

(12.22.-01.20.) Pénzügyekben soha ne hagyatkozz másokra! Most érdemes jobban aktivizálnod magad, és újra gondolnod, mi az, ami igazán meghatározó számodra. A komolyabb vállalkozásokat illetően igazából ősz kezdetétől mutatnak sikert a csillagok. Addig a feladataid vannak. Szakmádban, hivatásodban egyáltalán nem kell mások mögé bújnod, haladj tovább az utadon! Párkapcsolatban, együttélésben nem árt, ha egyértelműen kifejezésre juttatod, mit vársz el kedvesedtől. Tiszta beszéddel és deklarált elvárásokkal, hosszú távon keserű csalódásoktól kímélheted meg magad.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Szingli Vízöntő életében felbukkan valaki, aki megtanítja önzetlenül szeretni. Új lesz minden, más mint volt. Ugye, ugye, érdemes volt kivárni? Más: a túlhajszoltság egészséged rovására mehet. Fogd hát vissza a gyeplőt, még ha nehezedre is esik! Ha most kellőképpen feltöltődsz energiával, akkor kisebb az esélyed, hogy az ősz beálltával jelentkező vírusok ágynak döntsenek. A hosszadalmas pénzügyi pangás után végre új lehetőségek nyílnak anyagi helyzeted rendezésére. Nagy ívben kerüld el azokat, akik saját kútfő híján, gondolataikat, véleményüket különböző, hergelő bulvárkanálisokból tudják meg. Akiknek nincs önálló gondolata, azokra kár időt pazarolni.

Halak

(02.20.– 03.20.) A csillagok állása a párkapcsolatban élő Halak számára is kedvező. Nagyon sok meghitt, kettesben töltött órára számíthatsz kedveseddel. Jó, ha úgy alakítottad a tennivalókat, hogy semmiféle halaszthatatlanul fontos dolgod ne legyen, amely kötelezően elvégzendő lenne. Ez lehet tehát a legmegfelelőbb hét arra, hogy kicsit a gondolataidba mélyedve rendezd az érzéseidet, és tervezd meg a jövőbeni elképzeléseidet. Igyekezz rendszerezni azokat a feladatokat, amelyek már biztosan a naptáradban vannak rögzítve, tudd, mi és hogyan következik egymás után, milyen prioritási sorrendben. Lazíts, pihenj, engedd el magad, ne frusztráljon semmi, gyűjts energiát és inspirálódj!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online