Melitta horoszkóp

0
427

Augusztus 3-tól augusztus 9-ig

Kos

Kedvező hír, hogy azokban a házasságokban, régi együttélésekben, amelyben nem volt minden fenékig tejföl, most pozitív irányú változások következhetnek. Ha most kívánod összekötni a kedveseddel az életedet, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed. Egész augusztus hónapban nagyon fontos, hogy világosan és egyértelműen fejezd ki magad, ellenkező esetben rosszul, vagy kellemetlenül kezelhető helyzetbe kerülhetsz. Régi egészségi probléma kiújulására van egyre nagyobb esély. Figyelj jobban magadra! Ha szakítani akarsz egy Kossal, nem teszel bele energiát, nem isteníted, a szakításra magától is sor fog kerülni.

Bika

lyan helyzet adódik, amit roppant módon igazságtalannak és inkorrektnek tartasz, de sajnos ezzel a véleménnyel egyedül állsz. Nem jó ötlet most egymagad harcba szállni a többséggel. Rengeteg energiát spórolsz meg magadnak, ha egyszerűen hátat fordítasz, és majd egy kedvezőbb konstelláció alatt tisztázod a dolgokat. Az emberekről, pontosan tudod, hogy kit hova kell besorolni a saját értékrended szerint, épp ezért teljesen nyugodt lehetsz afelől, hogy nem csak benned van hiba. Van az úgy, hogy mások vannak fordítva bekötve. Bikával a szakítás akkor megy magától, ha azt érzi, nem állsz mellette, nem vagy házias, ezzel egyidejűleg erotikusan vonzó.

Ikrek

A munkában, megélhetésben olyan változások történhetnek, amelyek miatt talán kicsit félsz, de tudd, hogy később nagyon is a kedved szerint alakul minden. Régóta menetelsz az úton, már a cipő is töri a lábad, de tudod, hogy nem adhatod fel, mert majdnem a célban vagy. Most, az utolsó métereknél, amikor teljesen ki vagy merülve, szükséged van arra, hogy valahonnan, valamiből vagy valakiből erőt meríts. Mivel ez nem időre megy, ülj le, pihenj meg egy picit, töltsd fel az energiaraktáradat. Ha egészségi problémád van, akkor most nagy esély nyílik arra, hogy a gyógyulás útjára lépj. Ikrekkel szakítani első pillantásra nem különösebben nehéz feladat, hiszen még csak drámára sem kell vele számítanod. Aztán hirtelen fordul a kocka, és a kettős jegyből kibújik az ördög, akinek pedig minden vágya, hogy megbosszulja a vele történteket.

Rák

Mindenkinek szüksége van legalább egy emberre a környezetéből, akinek a társaságában fesztelenül érezheti magát. Bármit elmondhat és kimondhat, annak nem lesznek következményei, akivel érdemes időt tölteni, hiszen egymás épülését szolgálják. Neked szerencséd van, nem is kell olyan messzire menned azért, hogy megtaláld ezt a személyt, a közvetlen környezetedben van, aki ebbe a kategóriába sorolható. Sokszor reménytelen helyzetekben ad támogatást ahhoz, hogy képes legyél tovább haladni a számodra kijelölt úton. Rákkal a szakítás egy harmadik miatt történik meg általában. Rákkal szakítani: biztosan eltér az itt felsorolt csillagjegyektől, hogy benne nincs rosszindulat, viszont annál érzékenyebb. Vele azért rémálom egy szakítás, mert zokog, drámázik, a lelkedre, a szívedre hat a fájdalmával. Nem feltétlenül manipulál – bár ez is benne lehet a pakliban

Oroszlán

Egyelőre bizonytalan vagy a terveiddel kapcsolatban, nem tudod, hogy melyik irányba indulj, hogy a kitűzött célodat a lehető legkevesebb buktatón keresztül érd el. Van valaki a környezetedben, aki nálad jóval több tapasztalattal bír, és önzetlenül segít, ha kéred. Hallgass rá, hiszen fogalmad sincs arról, mekkora fába vágod a fejszédet! Akadnak majd a körülötted bőven hamis próféták, ellendrukkerek, akik csak arra hajtanak, hogy megakadályozzanak a terveid megvalósításában! Ha Oroszlánnal történik egy szakítás, valójában nagyon is kedves ex barát marad, de csak akkor, ha ő szakít. Ellenkező esetben képtelen felfogni, miért és egyáltalán hogyan hagyhattad el őt.

Szűz

Az események alakulását ugyan befolyásolni nem tudod, de mégis megpróbálod. Ha elegendő figyelmet szentelsz neki, talán mindenki elégedett lehet, és úgy zárhatod a napot, majd a hetet, hogy a maguk útján haladnak tovább a dolgaid. A te feladatod megadni a kezdőlökést. A szétesésre mindig van hajlamod, ezért az e heti konstelláció arra figyelmeztet, hogy lehetőség szerint zárd ki a külvilágot és azzal foglalkozz, amit mindenképp meg kell csinálnod. Törődj bele, most a héten eléggé minimális befolyásod van az események alakulására. Az fog történni, amit ott a nagykönyvben valaki megírt. Szűzzel szakítani főleg akkor tudsz, ha nem teremtesz harmóniát, ha elhanyagolod magad, vagy a lakásodat, ha megvonod tőle a szépet, a luxust.

Mérleg

Kész vagy megtenni a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy végre normálisan élhesd az életed. Kissé belefáradtál abba, hogy egyfolytában agyonnyomnak, elszívják még a levegőt is előled, hogy minden a te nyakadba zúdul. Minden felelősség téged terhel, és ha nem hozod a tőled elvárt szintet, akkor bizony főhet a fejed, hogy mitévő legyél. Szerelmi életedet, ha kell, újra építed, ahogy tetted sokszor, és tanulván hibáidból, meggondolod máskor mibe mész bele. Szakítani egy Mérleggel annyit jelent, hogy még évek multán is gondolkodik a miérteken. Ha te hagyod el őt, alkalom adtán megbosszulja, rossz híredet kelti és amilyen rafinált, hisznek is neki.

Skorpió

Nagy dolgokat terveztél el, amelyeket mindenképp szeretnél véghezvinni. Ehhez azonban szükséged lesz támogatókra, akik mögötted állva biztosítanak arról, hogy mindvégig ott lesznek, és ha úgy adódik, készen állnak segíteni. Nyugtasson meg a tudat, hogy vannak emberek, akikre minden körülmények között számíthatsz. Igyekezz mértéket tartani, nem átesni a ló túlsó oldalára! Augusztus hava mindent megad, hogy indulj álmaid után. A Skorpió szülött kiszámíthatatlan szakításkor. Egy biztos, nem sokat teketóriázik, amikor úgy érzi, megmondja, hogy vége. Egyáltalán nem olyan vérszomjas ex, mint ahogyan sokan gondolják róla. Előfordulhat az is, ő keres társat volt kedvesének, ha az sokat bénázik…

Nyilas

Úgy érzed, végre a legjobb helyen vagy, az életed kiteljesedni látszik. Az sem zavar, ha mások az irigységük okán beléd kötnek, próbálnak beleszólni, okoskodni, miként kellene élned a mindennapjaidat. Ne törődj azzal, hogy mások miként vélekednek rólad, lehetőség szerint válaszd a tiszta és egyenes utat! És örülj, hogy van mi irigyelni tőled! Nyilassal a szakítás nem rémálom, mert nagyon mélyen nem kötődik senkihez. Úgy értelmezi a dolgokat, hogy mindennek van egy kezdete, van közepe, és van egy vége.  Ha te kíséred jó, de ha nem, akkor keres valaki mást maga mellé. 

Bak 

Egy ideje azon morfondírozol, vajon jelenleg a megfelelő helyen vagy-e. Akárhogyan is töröd a fejed, nem vagy biztos abban, hogy hosszútávon jót tesz-e neked, ha beleragadsz a jelenlegi helyzetbe. Amennyiben úgy érzed, változtatnod kellene, ne késlekedj! Gondold végig, hogyan tudnál mihamarabb pontot tenni a nemszeretem dolgok végére, és ha megtalálod a megoldást, változtass! A Bak szülöttek többségére jellemző, ha sokáig megszoknak valamit, képesek abban beleragadni, belefásulni az egészbe. Értelem szerint cselekedj, amikor kell, vagy éppen lehet! Milyen Bakkal a szakítás: ha szétszórod a holmijaidat, ha rosszul kezeled a pénzt, összevissza költekezel, tutira el fog hagyni.

Vízöntő

Végre azt érzed, hogy nem hiába dolgoztál olyan régóta azon, hogy elérd a célodat. Most úgy tűnik, az elvetett magvak végre szép termést hoznak, mutatkoznak az eredmények, jönnek a pozitív visszajelzések. Büszke lehetsz magadra. Valóban elismerésre méltó az, amit annyi áldozat árán sikerült elérned, ezért köszönettel tartozol azoknak is, akik támogattak, akiknek szerepük volt abban, hogy ilyen magasságokba érhess. Ünnepeljetek együtt! Hogyan szakíts egy Vízöntővel? Ha durva és közönyösen közönséges vagy, ha nem szeretsz fürödni, gyorsan elhagy. Ha egyszer elhagyott, nem igazán változtatja meg a véleményét.

Halak

Ma, holnap, és hétfőn, kedden is rajtad lesz a hétvégi feeling. Nehezen tudsz koncentrálni, az otthoni teendőket is elodázod, szóval kicsit pihenni kéne. Minden évben szükség van egy kis intermezzóra, rövidebb – hosszabb lazulásra ahhoz, hogy teljes odaadással, jól lásd el kötelezettségeidet. Hogyan lehet szakítani a Halakkal: nehezen tűri a bírálatokat, ha folyton piszkálod, továbbáll. Annak ellenére, hogy az anyagiak nem foglalnak el központi szerepet az életében, de ha megszokta a jólétet, és ha nem kapja meg, vagy nem tudja társával megélni, mert az elkölti a megszerzettet, gyorsan el is hagyja.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu