Melitta horoszkóp (12.19.-12.25.)

0
322

KOS

(március 21.–április 20.) A karácsonyi készülődés hozhat átmeneti nehézségeket. Ne válaszd a magányos kalandor szerepét, ha összedolgozol környezeteddel, látványosabb eredményekkel lehet számolni! Kosról az ember azt gondolja, ami a szíveden, a szádon is. Ezzel szemben bizonyára észrevetted, mostanság nehezen mondod ki, ha valamitől, valakitől el akarsz szakadni. Ne hagyd, hogy a rád rossz hatással lévő helyzetek, kapcsolatok visszavessenek bármiben is! Tanulj a régebben elkövetett hibáidból, így elősegítheted magadnak az érzelmi és szellemi fejlődést. 

Bika

(április 21.–május 21.) Bika elég gyakran érzi magát labilisnak, bizonytalannak élete során, talán épp földhöz ragadt személyiségéből fakadóan. Most ünnepek alatt a féltékenység veszi kezdetét. Zavar, hogy megállás nélkül jönnek párodnak az sms-ek, üzenetek. Tegyél te is arról, hogy legyenek barátaid, családon kívül tartozz még valamilyen jó kedélyű, tiszta értékeket nagyra tartó közösséghez! Agyban és tettekben egyaránt rendezettségre lesz szükséged, ha jól akarod érezni magad. Pénztárcádat csak akkor nyitogasd, ha valójában szükséged van valamire, különben nagyon nehéz lesz újra megtölteni azt!

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Érdemes figyelned arra, hogy kicsit lassíts a tempón, mert a kapkodásból születhetnek elhamarkodott, nem mindig megfelelő lépések. Először is, még a hét első felében, áldozz arra időt, hogy felállítasz egy sorrendet a teendőket illetően, és szépen sorban haladj ezeken végig! Szerelemben meglepetések érhetnek, impulzusok jönnek-mennek, amelynek hatására a társad rádöbbenhet arra, milyen fontos vagy neki. A baráti kapcsolataid között van olyan, amely nem állja ki a próbát, és lassan megszűnik. Ne tartsd vissza! Karácsonykor kiváló alkalom nyílik arra, hogy lelkileg töltődj, jót beszélgess, érdekes újdonságokkal ismerkedj meg.

Rák

(06.22.–07.22.)  Az időszak zsúfolásig tele lesz szebbnél szebb élményekkel, sikerekkel, de különösen jellemző ez péntektől, karácsony utáni hétig. Olyan érzéseket élsz át, mintha a csillagok csak neked ragyognának, vezetnének, utat mutatnának. A pénzügyeid úgy alakulnak, ahogy a munkahelyeden alkalom adódik az előmenetelre. Ha elfogadod az adandó lehetőséget a változtatásra, akkor járhatsz jól! Rengeteg feladatot el tudsz látni, és olyan eredményt is elérhetsz, amely miatt a környezetedben egyre több lesz az irigyed. De inkább irigyed legyen, mint sajnálód…

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Ha nem is tudod pontosan megfogalmazni, mi az, ami nincs rendben, érzed, hogy ki akarsz törni az unalmas hétköznapokból. A legjobb választás, ha beleveted magad a társasági életbe, minél több emberrel ismerkedsz, befogadsz és elengedsz, azaz ötleteket szerzel a továbbiakhoz. Oroszlánként jószívű és humánus vagy, most ebben az időszakban nagyon is kiélheted magad, mert sok ember szorul segítségre. Sajnos elkap egy kórság, ami torokfájással, köhögéssel járhat. Gyógyulásodban számíthatsz környezeted támogatására.  

Szűz

(08.24.–09.23.) Egyértelműen kiolvasható a csillagok állásából, hogy amibe belefogsz, az most a kezed alatt arannyá válik. Próbálj azért némileg szelektálni, ha lehet! Amiről nem érzed, hogy szívvel lélekkel akarod tenni, azt tedd odébb! A munkahelyeden, ha jól mennek a dolgok, van lehetőséged fejlődni, képezni magad. Meglévő szerelmi kapcsolatodban olyan esemény történhet, amely miatt erősödhet benned az érzés, hogy a karma láthatatlan szálai még szorosabbá tehetik kettőtök jövőjét.  

Mérleg

(09.24.–10.23.) Engedj a szív szavának és legyél végre maradéktalanul boldog! Ha pároddal élsz, figyelj egy kicsit jobban rá, hogy mit is szeretne! Ha valami nem stimmel az életedben, ne akard elhitetni vele és magaddal, hogy mindig a másik az oka mindennek! Ünnep előtt, alatt, lesznek olyan pillanatok, amikor sem rokona, sem ismerőse nem lennél senkinek. Őrjítő helyzetek is kialakulhatnak, amelyen úrrá tudsz lenni, mert meg tudod őrizni a higgadtságodat. Most nem kedvez az idő a vásárlásnak, utazásnak. Viszont olyan valakivel összefuthatsz, akit rég elfelejtettél, aki egykoron fontos volt neked.

Skorpió

(10.24.- 11.22.)  Fontos, hogy megtanuld a dolgokat és helyzeteket, főleg pedig az embereket elfogadni, ne akarj mindent és mindenkit megváltoztatni. Ha valami nem jó, nem működik, el kell engedni! De ezzel ne Karácsonykor gyere elő! Mindennek megvan a maga helye, ideje. Szerelmi síkon minden esély meglesz arra, hogy olyan valaki jelentkezzen be nálad, aki miatt talán korábban sok könnyet hullattál. Ha azt hiszed megváltozott, és bármit újra kezdhetnétek, sajnos el kell, hogy szomorítsalak, az események megismétlődnének, nem lenne ezután sem másmilyen.  

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Kapcsolatodban teljesen mindegy, hogy korábban mit éltetek át, most a viszonyotok erősebbé válhat. Állj rá a pozitív gondolkodásra, hiszen alapjaiban jókedvű, bizakodó és ötletekkel teli személyiség vagy! Amint úrrá leszel a kétkedéseiden, és bölcsebb oldalad hagyod érvényesülni, érezhető lesz a változás. Ne nagyon tekints vissza, örülj a szépnek, a jónak, és a lehetőségnek, amit a sors kínál számodra! Ha a munkádban adódnak nehézségek, ne engedd, hogy bárki maga mögé próbáljon utasítani! Tudásod és megfontoltságod abszolút alkalmassá tesz jó döntések meghozatalára.

Bak 

(12.22.-01.20.) Egy párkapcsolatnak sem tesz jót, ha végtelenségig bólogatsz, mert nincs saját elképzelésed. Mindezt csak azért, nehogy elhagyjanak. Ebbe bele lehet fásulni, majd belebetegedni. Nem kéne! Ünnepek alatt lesz időd kicsit lazítani, és kitalálni, hogyan tovább mi jobb neked. A jövődet illetően válaszd szét a fontos és kevésbé lényeges teendőidet! Csak annyi energiát fektess mindenbe, amennyi szükséges! Az erőforrást vedd számodra kedves dolgokból, alkoss, olvass, táncolj, vagy meditálj! Rendezd függőben lévő kapcsolataidat! Te egy nagyon érzékeny típus vagy, akinél bármilyen háttérbeli zűrzavar nagyon bekavarhat.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Lehet felülbírálni a veszélyre figyelmeztetést, csak nem nagyon érdemes. Ha csak vásárolni, vagy az idődet tölteni ruccansz valami idegen országba, akkor fel kell készülnöd, hogy minden másként alakulhat, mint ahogyan tervezted. Megbetegedhet, akivel mennél, ellophatják irataidat, szóval mindig legyen B terved is! Legnagyobb vágyad, hogy kedvedre alakítsd a karácsonyt, és a téged körülvevő világot. A változás kiválóan hat életedre, párod, családod mindenben támogat téged. Ha dolgoznod kell, jó tempóban haladsz előre, aminek anyagi téren is meglesz a jutalma.  

Halak

(02.20.– 03.20.) A Halak egy részénél váratlan helyzet kialakulása miatt át kell szervezni pár biztos programot. Azért nem érdemes bosszankodni, mert nem tehetsz ellene sokat. Ha higgadtan fogadod a változásokat, még jól is alakulhat minden. Ünnepek alatt lesz időd gondolkodni. Szembesülni fogsz pár téged érintő dologgal. Életed észrevétlenül kezd átalakulni, szerelmi, munkahelyi, és anyagi téren egyformán, ugyanis a dolgok összefüggnek. Nagyon fontos, hogy mérd fel pontosan a feladatokat majd a lehetőségeket is, állíts fel a munka és pénz terén egy menetrendet, amelyet aztán lépésről lépésre valósíthatsz meg!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu