2020. február 1-től 7-ig

Kos

Munkahelyén változások lesznek, de nem kell idegeskednie, ez az Ön számára szerencsét hoz. Előléptetésre is számíthat. A hét második felétől csúcsformában lesz, főnöke most fog rádöbbenni, hogy milyen kiváló munkaerő, használja ki ezt a helyzetet, most szinte bármit kérhet,  teljesíteni fogja! Ebben a hónapban értékes kapcsolatokat építhet ki, amelyeknek később nagy hasznát veheti. Ha tanulmányokat folytat, vagy szakmai továbbképzésen vesz részt, nagyon sikeres lesz. A pénzügyi helyzete jól alakul, komoly összegű bevételekre számíthat. Ajándékozásból, ingatlan adás-vételből, vagy örökségből is jelentősen gyarapíthatja a vagyonát. A tűzjegyek közül a legaktívabb csillagjegy szülötte, szerelemben duplán elemében érezheti magát. Szingliként az egyik kedvenc időtöltése netes ismerkedések és villámrandizás lehet. Csak óvatosan azért, nehogy csalódás érje! Sok a „egy éjszakát akarok, vagy kipróbálom a másikat aztán lépek” hozzáállású felebarátunk.  

Bika

Az elmúlt időszakban sok támogatóra talált, akik vállalták, hogy segítik a céljai megvalósításában. Ennek most veszi hasznát, amikor olyan projekteket kíván megvalósítani, amiből mások is profitálhatnak. Ez az év dinamikusan indult, úgy ahogy Ön szereti, a Mars bolygó ellátta megfelelő energiával, Önnek viszont az a feladata, hogy a célokat maradéktalanul megvalósítsa. Lelkesedésében arra is ügyeljen, hogy ne fecsegjen a terveiről, nehogy a végén mások valósítsák meg az ötleteit! A hét második felében konfliktusba keveredhet a munkatársaival, mivel képtelenek átvenni azt a tempót, amit Ön diktál. Pedig ez fontos, mert csak így tudják tartani a határidőket. Az anyagi helyzete jól alakul, az üzleti tárgyalásai sikeresek lesznek, ami jelentős összeggel növeli a vagyonát. A vágy és a szenvedély uralják 2020 második havának első pár hetét. A Vénusz olyan kisugárzással ajándékozza meg, aminek egyetlen férfi /nő sem képes ellenállni. A kapcsolatban élő Bika szülötteknek nincs más dolguk, mint egyszerűen elvenni, amit akarnak. Ez olykor kicsit nehéz feladatnak tűnik, de meglátja, bátorsága kifizetődik! Ha szingli szépüljön, majd örüljön az égi ajándéknak: a Szaturnusz egy álompasit /nőt küld önnek.

Ikrek

A Merkúr hatására kiváló a kommunikációs képessége, nyitottabb, toleránsabb mindenkivel. Ha most kezd tanulmányokba, vagy szakmai továbbképzésen vesz részt, gyorsan nagyobb mennyiségű anyagot képes elsajátítani. Ha szellemi munkát végez, akkor is kiváló eredményt ér el.  Az üzleti tárgyalásokon, szerződések megkötésekor eléri a kitűzött célt, mivel a meggyőzőképessége kiváló. A szokásosnál több munkája lesz a hónap második felében, nehezen fog hozzá, de most is hozza a maximális teljesítményt, ami elégedettséggel tölti el. Megérzései kiválóan működnek, szinte kitalálja mások gondolatát, a döntéseinél hallgasson rájuk! Ha állást akar változtatni, most olyat talál, ami megfelel az elvárásainak. Az anyagi helyzete jól alakul, több a bevétele, mint a kiadása. Két énje van, és két lélek rejlik a testében – elvégre vérbeli Ikrek. A Mars 2020. február 2 és 6 között előcsalogatja vad énjét.

Rák

Munkahelyén olyan változásokra számíthat, ami érintheti a jelenlegi beosztását. Nagyon fontos, hogy jól szervezze meg a tevékenységét, most ne kapkodjon, mert a túlzott sietség hibát okozhat, arra pedig nincs szüksége. Egy nehéz feladatot kap, de sikeresen meg tudja oldani, ezzel meglepi a környezetét, de még a felettesét is, és ennek nagy hasznát veszi a későbbiekben. A szellemi munkát végző Rák szülött most hajlamos lesz több feladatot vállalni, mint máskor. Ne foglalkozzon azzal a rosszindulatú pletykával, amit egy kollégája terjeszt, még akkor sem, ha esetleg érintett a dologban! Valószínűleg félreértésről van szó, ami hamar ki fog derülni. Az anyagi helyzetét váratlan kiadások nehezítik meg, még az is előfordulhat, hogy a tartalékaihoz kell nyúlnia. Ha biztosítási, banki ügyeket kell intéznie, sajnos itt is nehézségekre számíthat. A Plútó felnyitja szemeit, ha párkapcsolatban élő Rák hölgy/úr eddig nem is sejtett képességeket fedez fel kedvesében. Valószínűleg mindig is megvoltak ezek benne, csak nem vette észre őket. Ha szingli, akkor is profitálhat a változások bolygójából. A tökéletes herceg/hercegnő, ha nem is fehér lovon, de nagy eséllyel megjelenik a színen.

Oroszlán

Váratlan akadályokat hoz ez a hét a munka területén. Még az a szerencse, hogy nem az a típus, aki elkeseredik, hanem úgy véli, hogy az akadályok arra valók, hogy legyőzzük őket. A sikeresen elvégzett munka önbizalommal tölti el, és megerősíti a hitében, hogy minden problémát meg lehet oldani. Meglepetésére a kollégái szinte egy emberként akarnak segíteni, becsülje meg őket! Fontos tanács: mindig ragaszkodjon az elhatározásához, még ha ezzel sokan nem is értenek egyet, mert Ön a döntései előtt mindig alaposan megvizsgálja a lehetőségeket! A szokottnál nagyobb a kockázatvállaló kedve, de azért döntéseiben tartsa meg a racionalitását! Ha más területen szeretne dolgozni, vagy más szakmában, várjon kedvezőbb időszakra, most nem talál megfelelőt!  Az anyagi helyzete jól alakul, pénzügyi tárgyalásokon, adás-vételnél sikerei lesznek. A Vénusz ad támogatást a szingliknek, vagy párt keresőknek ezen a héten. Minden sarkon potenciális flört vár rájuk. Uralkodó bolygója, a Mars ez év hátralévő részében nem hagyja cserben. Még jobb, útjába sodor egy rokonlelket. Párkapcsolatban élőknél ugyanez okozhat némi fejtörést, még a szakítás sem kizárt!

Szűz

Tevékenyen kezdődik ez a hét, ha csapatban dolgozik, akkor lesz igazán sikeres. Munkahelyi vita alakulhat ki, ami abból adódik, hogy egy feladat megoldásában nem értenek egyet. Hallgassa meg a kollégák érveit, és ha meggyőzőek és előbbre viszik a munkát, akkor fogadja el őket, de szakmaiatlan elképzelésekre ne vesztegesse az idejét! Ha túl sok munkát kapott, amivel egyedül nehezen boldogul, kérje a kollégák segítségét, mivel nagyon fontos, hogy határidőre elkészüljön! Az üzleti kapcsolatai nem úgy alakulnak, ahogy eddig, most nem váltják a be a hozzájuk fűzött reményeket. Anyagi helyzete jól alakul, kiváló érzéke van a pénzhez, ami segíti abban, hogy megtalálja a legjövedelmezőbb befektetési formákat, és általuk kimagasló jutalékhoz jusson. 2020 februárjában kedvező ingatlanügyeket bonyolíthat le, és ezekből is jelentős bevételekre tehet szert. A Vénusz a szingli Szüzeknek számos jelöltet sodor az útjába. Ha azonban párkapcsolatban él, van lehetősége teljesen megújítani szerelmi kapcsolatukat partnerével.

Mérleg

A hete mozgalmasan indul, új feladatok várják, ami izgalmat és vegyes érzelmeket okoz. A sors a karrier területén új lehetőségeket sodor az útjába, használja ki ezeket! Szeret dolgozni, tanulni, de lehetőleg a saját tempójában, most pedig váratlan helyzetbe kerül, aminek nem igazán örül. A munkájában általában precíz, de akad olyan időszak is, amikor lazábban teljesít. Bár ebből adódhatnak gondok, képes őket hamar orvosolni. A felettese kritikusan tekint a munkájára, de ne keseregjen, inkább álljon ki az igaza mellett, védje meg magát! Állásváltoztatásra alkalmas ez a hónap. Ha a Hold évében kezd vállalkozásba, (ez most van) sikeres lesz, új területeken bizonyíthatja a tehetségét. Az anyagi helyzete jól alakul, folyamatosan nő a bankszámlája. Szerelmi vonalon kicsit keszekusza ez a hét. A csillagok állása szerint a pasik jönnek-mennek, a barátnők viszont nagy örömére maradnak. Éljen a barátság!

Skorpió

Február elején sokkal pozitívabb lesz a hozzáállása a munkához, bevonzza a kedvezőbb eseményeket, és ha nehezen is, de továbblép a megszokott komfortzónáján belül. A Mars és a Vénusz bolygó kedvező hatására megnő a magabiztossága, és a hangulata is derűsebb lesz. Energikus és optimista, ami segíti abban, hogy bízzon önmagában. A hét közepén egy elfelejtett határidő okoz problémát, de ne kapkodással próbálja bepótolni, mert újra hibázhat! Kérje a kollégái segítségét, hogy sikerüljön határidőre befejezni a munkát! Anyagi helyzete kiegyensúlyozottnak mondható. Nem minden Skorpió szülött a jólét megteremtője, vannak, akiket még egy kis ideig eltartanak. Fontos, hogy a váratlan bevételeit tegye félre és ne költekezzen! A szerelem titkos útvesztőiben nyerő helyzetben lesz egész héten. A Mars egy rakás rajongót sodor útjába. Amennyiben szingliként tengeti napjait, a szerencsét hozó Jupiter bolygónak köszönhetően, garantáltan úton van az igazi.

Nyilas

Munkahelyén olyan változások várhatók, aminek a hatására át kell tervezni a jövővel kapcsolatos elképzeléseit. Érdemes megvárnia, amíg a cég vezetése ismerteti az elérni kívánt célokat, és az ehhez szükséges személyi feltételeket. Előfordulhat az is, hogy olyan feladatot, vagy beosztást kap, ahol számítanak az Ön a szakmai tudására, ez segítheti a karrierjében. Ha Ön intellektuális területen dolgozik, akkor a Merkúr hatására munkahelyi sikerekre nagy esélye van. Állásváltoztatásra is alkalmas ez az időszak, most olyat találhat, ahol a körülmények és az anyagi feltételek is megfelelőek lesznek. Váratlan bevételekre számíthat, ami javít az anyagi helyzetén. Ha elégedetlen a bérével, érdemes a feletteséhez fordulni, mivel most minden esély megvan arra, hogy megegyezzenek. Szerelemben ezen a héten a minőség lesz a legfontosabb. Új ismerekedésnél tartsa szem előtt az értelmi és érzelmi intelligenciát! Ha ez nincs meg a másik félben, időpazarlás az egész. Ezért is bármibe is fog, tegye azt szívvel, lélekkel!

Bak 

Amibe belekezd, azt sikerre viszi. Tele van energiával, optimizmussal, és ezek növelik a tetterejét és az önbizalmát. Új munkalehetőség adódik, ami által fejlődhet és új kapcsolatokra is szert tehet. Feletteseivel és kollégáival is jó a viszonya, ami segíti a közös munkát. Az anyagi helyzete jó lesz, a vártnál több a bevételre számíthat, befektetései a későbbiekben kamatoznak. Igyekezzen minden szabályt, fizetési határidőt betartani, mert ellenkező esetben előfordulhat, hogy összeütközésbe kerül a törvénnyel, és kellemetlenségekre számíthat! Utazásnál közlekedésnél legyen körültekintő, mert figyelmetlenségből adódó baleset érheti! A szerelemnek és a szenvedélynek számos arca van. Önnek pedig jó esélye van rá, hogy régi, de akár új kedvesét teljesen új oldaláról ismerje meg.

Vízöntő

Ez a hét kicsit feszültebben indul, előfordulhat, hogy türelmetlenségből adódóan valami hibát követ el. Viszont lehetősége lesz rá, hogy kijavítsa. Ha Ön vállalkozó, sikeresebb lesz, ha nagy energiával veti bele magát a munkába, sőt még a hétköznapi tevékenységekbe is.  A mostani időszaknak „állhatatosság” a jelszava, és ezzel a képességgel Ön másoknak is jó példát mutathat. Még a hivatalos ügyek intézésénél, vagy az üzleti tárgyalásoknál is nagy hasznát veszi ennek a jó tulajdonságának. Kommunikációs képessége nagyon jól működik, még olyanokkal is szót tud érteni, akikkel korábban csak nehezen ment. Anyagi helyzete jó, de nagyobb kiadásokat későbbi időpontra tervezzen, hogy ne kelljen a megtakarításaihoz nyúlni! A Jupiter boldogságbolygó a következő napokban legfőbb tanácsadójává válik, és minden területen megbízhatóan Ön mellett áll. Nézeteltérés a párkapcsolatokban, csalódás egy barátban, vagy egészségügyi problémák? A Jupiter megmutatja a megfelelő utat. Különösen a kaotikus időszakokban fejlődik jelentősen az önértékelése, ami miatt sok irigyre számíthat.

Halak

Energikus, sok a munkája, de örömmel végzi. Élvezi az új feladatokat, sőt még olyat is elvállal, ami nem tartozik a kötelességei közé. Pozitív kisugárzása, belső harmóniája hatással van a környezetére és még azok is elfogadják a segítségét, akik nem kedvelik, sőt, még rokonszenveznek a terveivel. A munkahelyén, a hét második felében, egy rossz hír borzolja fel a kedélyeket. De mielőtt véleményt alkotna, fontos meggyőződnie a hír valódiságáról, mert előfordulhat, hogy csupán félreértésről van szó. Ha munkát keres, most jó lehetőségeket fog találni, de csak azt vállalja el, ami megfelelő, ahol a szakmai fejlődése biztosított! Hallgasson a belső inspirációkra, és ne hagyja magát befolyásolni! Lételeme a víz, ami csalhatatlan megérzésekkel ruházza fel. A Jupiter pedig csak felerősíti ezt a hatást. Fontos: a félelmek, a féltékenység és idegesítő gondolatok elűzésében rengeteget segít egy jól kidolgozott meditáció.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu