Melitta horoszkóp (2024. 04. 13. – 04. 20.)

0
397
Fotó: 123rf.com
Játékaidat elvehetik, ruháidat, pénzedet is elvehetik mások. De nincsen olyan hatalma a földnek, amelyik elvehetné tőled azt, hogy a pillangónak tarka szárnya van, s hogy a rigófütty olyan az erdőn, mintha egy nagy kék virág nyílna ki benned. Nem veheti el senki tőled azt, hogy a tavaszi szellőnek édes nyírfaillata van, és selymes puha keze, mint a jó tündéreknek."
- Wass Albert

Kos

(március 21.-április 20.) Egész héten kész vagy harcolni a magad és mások igazáért, de sosem lépsz át egy olyan határt, amivel magadat, másokat bajba sodorhatsz. Kreativitásod nagy, ezáltal komoly teremtő erő birtokában vagy. Szerdától, egy két napon át, a Mars új ajtókat nyit meg előtted. Rajtad múlik, hogy bemész valamelyiken, vagy haladsz tovább. A bolygók állása szerint kint a természetben töltődsz fel a leggyorsabban. Kirándulj, kertészkedj, sétálj, biciklizz, igazából mindegy mit csinálsz, csak ne ülj bent a sötét szobában!
Amennyiben Kos szülöttel kezdesz, tudd, hogy irtózik a számonkéréstől, és mindentől, ami a szabadságtól fosztaná meg őt.

Bika

(április 21.–május 21.) A végletek embere vagy, szenvedélyes, erős és őszinte. Ösztöneid csalhatatlanul vezetnek most az utadon. Nem tud senki becsapni, átlátsz az embereken. Bár veszedelmes csábítónak, vagy éppen ellenfélnek tűnhetsz mások szemében, olyannak, aki mindig megszerzi, amit akar, valójában nagyon érzékeny és sebezhető vagy. Vasárnap olyan szituációba kerülsz, ahol különböző emberek, különböző helyszínek mentén zajlanak a dolgok, Minden esetben maradj higgadt!
Amennyiben Bika jegyűt választasz, tudd, hogy meglehetősen nagy igénye van a közelségre, testiségre és a biztonságra!

Ikrek

(05.22.– 06.21.)  Megvan benned a bátorság, hogy árral szembe ússz, ha erre van szükség, és képes vagy új, időnként merőben szokatlan megoldásokra találni. A világ megismerésének vágya hajt előre. Ha teheted, sokat utazol, vagy sok mindenben próbálod ki magadat. Ezen a héten a régebbi, „retró” dolgokban találod örömödet, legyen az akár valami ovis, iskolás relikvia.
Amennyiben Ikrek a választottad tudd, hogy hajlamos lehet álmokban, gondolatokban és elképzelésekben élni! És nem biztos, hogy megköszöni, ha nyakon öntöd a valóság hideg kútvizével.

Rák

(06.22.–07.22.) A lelked mélyén mindig megőrzöd a belső lágyságodat, érzékenységet. Vállalod a felelősséget magadért és tetteidért, de ugyanígy másokért is. Előbb vagy utóbb felelősségteljes pozícióban kötsz ki, vagy több emberről gondoskodsz munkádban, a családban. Ezen a héten az aktuális divat, egy jó frizura, vagy szép körmök a mennyekbe tudnak repíteni. Barátaid mindig ilyen felszabadultnak, jókedvűnek szeretnének látni.
Rák lett életed párja? Tudd, hogy az érzelmességet ( pl. az összebújva cirógatást), jobban szereti, mint bármilyen heves szerelmi csatározást.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Jó érzékkel nyúlsz a pénzhez, az üzleti/tanulási életben is sikerekre számíthatsz. Ha lehetőséget kapsz, megmutatod magadnak és másoknak is, hogy vezetésre születtél. Legtöbb helyzetben ösztönösen átveszed az irányítást. Nem félsz a harctól, a vitától, a kemény munkától sem futamodsz meg. Azok részéről akik ismernek, nagy megbecsülésnek fogsz örvendeni. A lelked mélyén saját erkölcsi kódexedet követed, és mindig megőrzöd a becsületedet.
Oroszlán társ mellett megtanulod az eleganciát, és a finomságot. Ha nem tudod felvenni a tempóját, ki is estél a sorból.

Szűz

(08.24.–09.23.) Igen fontos számodra, hogy hiteles személyiség legyél, és az egész életviteled, pl. a munka, amit megcsinálsz, vagy kiadsz a kezedből, tükrözzön téged. Egyenességedben mindig meg lehet bízni. Mivel vannak olyan elgondolásaid, amikhez makacsul ragaszkodsz, ez okozhat tartósabb konfliktusokat az életedben.
Szűzzel közös együttlétében amire érdemes odafigyelni: a biztos jövőbe mutató kapcsolatban figyeljetek mindketten arra, hogy kerüljétek a megszokást, a begyöpösödést.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Optimizmusoddal magadhoz vonzod a jót életed több részébe is. Beleértve azt is, hogy megtalálod a veled azonosan gondolkodó, cselekvő embereket. Szükséged van a Föld energiájára, hogy stabil maradj. Amikor csak teheted vedd le a cipődet, ha már az idő is engedi, a zoknidat is! Járj kicsit mezítláb, kapcsolódásod legyen közvetlen a földdel! Erre találták ki pl. a Kneipp mezítlábas parkokat (keress rá neten)!
Mérleggel együtt élni éjjel-nappal csacsogás, szárnyalás, magasröptű filozofálás, esetleg gyöngéd duruzsolás.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) A felvonuló bolygók jó időket ígérnek. Olyan emberekkel veszed körül magad, akik értelmesek, kreatívak. Nem igazán szereted a nyűglődést senkivel. Minden munkahelyeden elfogadnak téged, megbecsült, jó kolléga vagy, miközben ügyesen taktikázol, és haladsz előre utadon. A szerelemben is sokat hódítasz, nagyon népszerű vagy/leszel. De ha egyszer is kiderül otthon, hogy nem voltál hűséges, az egy életre megbélyegzi a továbbiakat.
Amennyiben Skorpió a szerelmed, tudd, hogy nem csak a saját érzelmeit vallja meg nyíltan, de szívesen visszatükrözi párjának érzelmeit is.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Pénzügyekben eddig csak vártad az eredményeket, de azok csak lassan csordogáltak. Nem úgy, és nem annyi, amennyit szerettél volna. Mostantól jobbat, tartósabbat hoznak az anyagi konstellációk. Szívesen csatlakozol másokhoz, fontos számodra a hajlék biztonsága, a nyugalom, és az otthon melege. Mindent meg is teszel ezért, és törekszel megadni az érzelmi biztonságot szeretteidnek. Te magad ugyanakkor nagyon érzékeny típus vagy, és könnyen kibillensz a lelki egyensúlyodból.
Nyilassal élni izgalmas az élet, valódi társasági lény, aki szeret dicséretet, jutalmat kapni és imádja a mozgalmas kikapcsolódást.

Bak 

(12.22.-01.20.)  Kedden bolygód picit hátrálni kezd, és hajlamosít arra, hogy régi dolgokon rágódj. Sose tedd! Csütörtöktől lelked, elméd felszabadultabb lesz, igyekszel minden helyzetben a lehető legtöbbet kihozni magadból. Fontos számodra, hogy hasznára legyél a szeretteidnek, és a téged körülölelő világnak. Sikerre és családi harmóniára, szeretetre számíthatsz az életutad szerint.
Ha Bak a párod, tudd, hogy hatalmas és tartós szerelemre képes, még érzelmeit is kordában tudja tartani  De ha egyszer nem akar valamit, arra senki nem fogja tudni rávenni.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Ezen a héten könnyen alkalmazkodsz a változó helyzetekhez, kedvességeddel, kis rafinériával és gyengédségeddel csak úgy vonzod magadhoz az embereket. Szerencsésnek mondhatod magad, mert gyakran úgy alakul, hogy a bajokban te is segítőkre találsz. Amit eléd dob az élet, azon mindig gondolkodj el, fejtsd meg, hogy miért is kaptad! Töretlen optimizmusoddal mindig bevonzod a jót az életedbe.
Vízöntővel az élet légies, ábrándos, csak legyél partner a vele zajló kommunikációkban!

Halak

(02.20.– 03.20.) A legtöbb esetben nyílt lapokkal játszol, nem linkeskedsz, és messze elkerülöd az álnok, játszmás embereket. Hajlamos vagy az indulatos kitörésekre, melyekkel pillanatok leforgása alatt megnehezíted a rólad alkotott vélemény kialakítását. Sikeres életutat tudhatsz a magadénak, csak sokszor emlékezz rá, hogy nem kell neked minden harcot megvívni másokkal! A harmonikus kapcsolódásaid a letisztult érzelmi életed elégedetté, boldoggá tesznek.
Halak társ mellett meg kell tanulni néha befogni a szádat, de amúgy jó társ, ha az akar lenni.                                                                           

                   

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online