Melitta horoszkóp (2024. 04. 20. – 04. 27.)

0
369
Fotó: 123rf.com
Minden elérhető számunkra: bánat és öröm, sérelem és megbocsátás, borzalom és transzcendencia, ez mind szerepel az étlapon. Rajtunk múlik, mire irányítjuk a figyelmünket."
- Josh Radnor

Kos

(március 21.-április 20.) A Kos karmája felismerni lázadásait, egyensúlyozni azokat. Életének első 50 évében valamikor rájön arra, hogy nem kell harcolni mindenkivel, mindenért. Ekkor áll készen arra, hogy békét kössön önmagával és a világgal. Valakid javaslatára talán egy ideig külföldön, esetleg valamelyik határon túli részlegben fogsz dolgozni. Olyan emberek is az oldaladra állnak, akikkel korábban elképzelhetetlen volt, hogy együttműködjenek veled. Ez megerősíti anyagi stabilitásodat, így nem bánod meg. Kedveseddel kezdtek rátalálni egymásban arra, ami közös bennetek.

Bika

(április 21.–május 21.) A Bika karmája felülkerekedni a birtokláson, legyen az társ, gyermek, tárgy, bárki és bármi. Mert beidegződéseivel hibát hibára halmoz, ezzel megakadályozva saját maga és környezete fejlődését. Amikor játszmázik, az napvilágra kerül, még ha ő nem is szerez róla tudomást. Amennyiben próbálja keresni, felismerni a dolgait, aránylag gyorsan helyreáll az egyensúly. De ha nem, akkor eljön a pillanat amikor a sors dönt: el/otthagyják őt. Mindenhogyan megtanulja a leckét. Mostantól egy jó ideig lehetőséged van anyagi helyzeted javítására. Állásváltoztatás, vagy szakmai előrelépés pénzügyi téren jó eredménnyel jár. Egy új hobbi sokat lendít hangulatodon. A „csak vagyok, de minek” viszont a mélybe húzza.

Ikrek

(05.22.– 06.21.)  Ikrek karmája az emberek, a tiszta beszéd, és az, hogy amikor szükséges tudjon csendben maradni. Nincs jól beszéd nélkül, valójában ebben vezeti le az energiáit. Mostanság csak azoknak van jó esélyük családot alapítani, akik erős felelősségérzettel rendelkeznek. Legyen szó Facebookról, Instagramról, sokan keresik párjukat. Akárhogy is, de tudnod kell, hogy mit akarsz, és valahol meg kell húznod a határt! Válás esetén harcokra kerülhet sor az exeddel gyermek, lakás miatt. Szomorú, de szinte mindig te húzod a rövidebbet.

Rák

(06.22.–07.22.) Általad elég magasnak tartott akadályt kell megugranod a hétnek eme szakaszában. Első látásra nagyon nehéznek tűnik, de a semmiből jön mindenféle földi, égi segítség. Egyébként meg teljesen fölösleges szomorkodni olyan ember után, aki minden szívfájdalom nélkül kisétált az életedből. A csillagok állása szerint gyorsan jön valaki, aki kellemesen izgatja a fantáziádat. Mivel még nem ismeritek egymást eléggé, nem biztos, hogy érti a utalásaidat. Legyél konkrétabb, ha találkozni akarsz vele!

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Az Oroszlán a Nappal van összekötve. Az a karmájuk, hogy fényt vigyenek a fagyos szívekbe, mellette meg tudjanak maradni önmaguk lenni. Mindig akad számukra gátló tényező, személy, ezeket ki kell iktatni. Ugyancsak a karmája része fellépni, mutatkozni, és rámordulni a frusztrált gyűlöletkeltőkre, akik saját sikertelenségüket mások összeugrasztásával szeretik kompenzálni. Az Oroszlán jegynek a tavaszi napok sikereket hoznak. Ezek apróbb részekből tevődnek össze, nem pedig hatalmas, csinnadrattás fáklyásmenetekből.

Szűz

(08.24.–09.23.) A Szűz különleges karmát hozott őseitől. Rögzült benne mélyen, hogy nem szabad egy percre sem elengedni magát, mindig gyakorlatiasnak, ugrásra késznek kell maradnia. Miután felmenői életében sok lehetett a káosz, neki kell ezeket a rossz mintákat, átkokat elvágni, feloldani. Ekkor megtapasztalja igazi küldetését. Ezen a héten a legtöbb, magára valamit is adó nő aligha olyan társat keres, akinek mindene az anyagi biztonság. De félő, hogy egy barát, vagy szexpartner pénztárcájának vastagsága nagyobb vonzerőt gyakorol rá, mint a személyisége.

Mérleg

(09.24.–10.23.) A Mérleg karmája egy olyan tudás, amivel képes felismerni a hamisságot, ahogyan vélekednek emberek a színfalak mögött. Helyreigazítani, viszályokat elcsendesíteni jött a világra. De sosem szabad a saját életéről megfeledkeznie! Eljön az életében a pillanat, amikor keményen ki kell állnia önmagáért, és megtapasztalni, hogy nem kell neki mindent megoldani. Tudni nemet mondani – olykor ez a feladata! Ezidőtájt a szerelmi életed szenvedéllyel, szélsőségekkel lesz tele. De lesznek olyan napok, helyzetek, amelyekhez hozzá sem tudsz szólni. Ilyenkor a türelem sokat segíthet, helyezkedj várakozó álláspontra, amíg a felszálló ködből előtűnnek az útjelző táblák az útbaigazító feliratokkal!

Skorpió

(10.24.- 11.22.) A Skorpió karmája az ősei múltjában, a széthúzás/széthullásban rejlik, azért kapta ezt az életre szóló, feloldó feladatot. Sokszor a múltban él. Számos küzdelem, önfejlesztő vívódás után eljön a pillanat, amikor ki tudja jelenteni, hogy ami volt, elmúlt. Itt és most élek, élem az én életemet. A megélhetésért minden munkát elvállalsz ezen a héten is, de kezdesz belefáradni abba, hogy örökké az anyagi érdekeidet és a becsületedet kell megvédened. Arra nagyon figyelj, hogy egy összebújásban a pillanatnyi boldogság nem jelent feltétlenül hosszan tartó, permanens mámort! Fogadd el, hogy arról a pár pillanatról, röpke percről is szólhatott az egész!

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Nyilas karmája, hogy amikor kétségek támadnak, kérdések vetődnek fel, ezekre választ keressen: Ki vagyok valójában? Miért születtem a földre? Ekkor ráébred, hogy nemcsak a világ felfedezése a feladata, hanem önmagát is meg kell ismernie. Ezen a héten a szeretet és a szex varázsforrásává alakulsz, új ismeretségeket, hivatalos és üzleti kapcsolatokat kötsz, de arra is képes vagy, hogy idilli családi hangulatot teremts. A pénzügyekben viszont rendet kell teremtened! Ha egy rosszul sikerült viszony van a hátad mögött, fogadd el a partnered, vagy tanárod észszerű ajánlatát!

Bak 

(12.22.-01.20.)  A Baknak látszólag végtelen sok ereje van, mégis elfárad, és megkérdőjelezi, hogy miért neki kell minden terhet vinni? Még azt is, amihez semmi köze nincs. Ez az első lépés az elengedéshez, ezután alkalmassá válik arra, hogy rátaláljon arra, ami neki a rendeltetése. Ezen a héten a véletlen különösen nagy úr, és jól időzít. De hajlamos leszel túl sokat az agyadra és az anyagiakra, és túl keveset a szívedre összpontosítani. A hét végén szeretnéd magad mögött hagyni a szürke hétköznapokat, hogy ismeretlen világokat fedezz fel. Az elvágyódó Bakot nem szabad visszatartani, távolléted majd megmutatja, hogy valóban szükséged van-e kedvesedre!

Vízöntő

(01.21.–02.19.) A Vízöntő karma az, hogy mindig ugrásra kész, folyton retteg, hogy elveszít valamit, valakit, például a szabadságát. Egyszer majd azonban maga mögött hagyja a múltat, és ráébred, hogy nincs veszélyben semmi, és minden úgy történik, ahogyan annak lennie kell. Ezen a héten lesz erőd meglátni, hogy mi az, ami megbetegít téged. A hiábavaló erőlködéssel pedig leállsz. Kapcsolati fronton, ne hidd, hogy a jó partik már mind elkeltek! Társaddal, vagy szeretőddel éled meg a szerelmet, egymás mellett haladva fejlődtök. Ha szeretnél kitérni a konfliktusok elől, abban csak a határozott fellépés segít. Öntudat és markáns (de nem erőszakos!) fellépés – ez legyen üzletpolitikád, és magánéleted két alappillére!

Halak

(02.20.– 03.20.) A Halak karmája, életfeladata, hogy a szeretet révén kapcsolódjon másokhoz, és nekik is példát mutasson. Intenzív energiák hatnak rád. A segítségedre lesz abban is, hogy fel tudd oldani a konfliktusokat az életedben. A Szűz Mars bolygóállása mindig megmutatja, kik a barátaid – és ki az ellenfeleid. A hátráló Merkúr a hét első felében hajlamossá tesz a határidők és a családi programok elfelejtésére. Munkában sok kapcsolatod megerősödik, de sok új gyümölcsöző kötelékek is születnek. Amennyiben még nincs társad, vaknak és süketnek kell lenned, hogy ne vedd észre: szomszédod, vagy virtuális szerelmed igencsak udvarol neked.                                                                                           

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online