2020. június 13-tól 19–ig 

KOS

nius 14-től a Vénusz sok változást hoz az életedbe. Minden nagyon jól és gyorsan alakul, még a nagyobb problémák is eltörpülnek most. A karriered némi kis változtatással pozitív irányba szárnyal, ami azt is jelenti, nyugodtan merj nagyot álmodni. Amikor a szerelem bolygója támogat, nincs más dolgod, mint átadni magad a csodálatos érzéseknek, a románcnak. Pénteken félreértésből adódhat nézeteltérésed. Próbáld őszinte szavakkal, higgadtan kezelni a dolgot! Ha megakadályozni nem egészen sikerül, akkor is hamar elvonulhat a vihar.

Bika

A szerelem bolygójának köszönhetően nagyon romantikus hangulatban leszel ezen a héten. A magányos Bikák most ettől kicsit rosszabbul érezhetik magukat. Ha még nincs párod, egy online társkereső is hozhat sikert az ismerkedésben.  A párkapcsolatban élők mutassák ki bátran érzéseiket partnerüknek, a másik fél értékelni fogja! Szerelmeddel közös projektet tervezhettek, egymást inspirálva ötletdúsak lesztek. Élvezd a szerelem, egyben a nyár minden pillanatát! 

Ikrek

A Nap az Ikrek jegyében áll, ami nagy sikereket hozhat a számodra. Most olyan feladatokat bízhatnak rád, amivel eddig még sosem foglalkoztál, de kiderül, hogy mégis tökéletesen értesz majd hozzá. A hét közepétől nagyon jó hangulat fog uralkodni munkahelyeden és otthonodban is. A szerelemben nem kell nagyobb konfliktusra számítanod, minden a legnagyobb rendben halad előre. Nézelődéseid során sok felesleges dologra bukkanhatsz, amiket szívesen birtokolnál. Halmozni nem érdemes, azt vedd meg, amikre tényleg szükséged van! 

Rák

Próbáld úgy intézni a dolgaidat, hogy ne legyen túl sok ügyleted a héten! Lassan túljutsz egy olyan időszakon, amikor is testileg és lelkileg egyaránt kifacsartad magad. A bolygóállások nem kedveznek igazán ezekben a napokban fellendülésnek. Karriered, anyagi helyzeted most állóvízhez hasonlít. Jövő héttől már javul a helyzet, de nagyon vigyázz, hogy ne rekedj meg! Valaki megpróbálhatja a kelleténél nagyobb mértékben megmondani, mit csinálj. Ez valószínűleg inkább hátráltat, mint előnyödre lenne. Jelezd az illetékesek felé, ha nagyobb önállóságra van szükséged!

Oroszlán

A héten szembejöhet egy, vagy akár több nagyszerű lehetőség. Bánni fogod, ha még esélyt sem adsz, és nem is gondolod végig a lehetőségeket.  A Merkúr június középső részében nagy erővel patronál a karrieredben.  A szerelmi életed a hét másik felétől a középpontba kerül. Ami azt jelenti, ha párkapcsolatban élsz, szép hetek várnak rád, ha pedig még egyedülálló vagy, akkor könnyen az utadba sodorhat az élet egy kedves embert, akibe szinte első ránézésre beleszeretsz. Menj a szabadba, mert az ott töltött órák olyanok lesznek a számodra, mintha töltőre tennéd a telefonodat!

Szűz

 Szerelmeddel több alkalmatok adódik kettesben lenni, és nem lesz hiány romantikából sem. Ha nincs most kapcsolatod, kimondottan élvezed a szabadságot, a függetlenséget, de valaki le is szólíthat váratlanul. Sok teendőd adódhat, ami elsőre kétségbe ejt, de hamar belátod, jó szervezőként megy minden, mint a karikacsapás. Szíved választottja bókok tengerével halmozhat el, ami nem is csoda. Kisugárzásod igen vonzó, s nagyon intenzív a napokban. 

Mérleg

Ne érezd úgy, hogy tartanod kell a lépést a többi szingli barátnőddel! Ha ők pasizni akarnak, és te nem, ne erőltesd magadra, de fordítva is igaz! Mindenki egymaga érzi, hogy számára mikor jött, vagy éppen ment el az az idő. Amennyiben kapcsolatban élsz, minél jobban érzed magad, annál többet tudsz adni a barátodnak/barátnődnek, annál többet tudsz tenni a kapcsolatotokért. Kell az énidő, egy beauty-délután, shopping, vagy csak félrevonulva olvasni! Bármi jöhet, ami feltölt kicsit.

Skorpió

Még a hónap közepe előtt számíthatsz némi kellemetlenségre. Fontoskodó emberek hatalmukat, pozíciójukat fitogtatva próbálnak keresztbe tenni neked. Többféle megoldás van, válaszd a legbölcsebbet! Magánéletedben nem az erősséged a bocsánatkérés, de most te is pontosan érzed, nem biztos, hogy neked volt igazad a legutóbbi vitátokban. Sokkal kellemesebb hétvégétek lesz, ha hamar túlesel rajta, és elfelejtitek az egészet! Hatalmas a mozgásigényed, nem bírsz egy percre se nyugton maradni. Szervezz sok szabadtéri programot, sportolj minél többet! Pótold be azokat a találkozásokat, melyek elmaradtak!  

Nyilas

Viszonylag munkás lesz a heted, de ne ijedj meg, mert jól megoldod a rád bízott feladatokat!  Szerelemben most nagyon vágysz a meghittségre, arra a pluszra, amit még nem igazán érzel. De hamarosan lubickolhatsz a mámorban. Kezdd el másképp látni a lezárt kapcsolataidat, végre lásd bennük a jót is, illetve azt, hogy miért volt mégis értelme egy rövidebb problémás szerelemnek! Lelkileg voltál már jobban, viszont rengeteg az energiád, amivel kezdhetnél valamit. Egy jó kis, hasznos tanfolyam, pár keményebb edzés jó hatással lenne rád. 

Bak 

 A bolygóállások miatt most problémákba ütközhetsz a munkahelyeden. Egy-két nehéz szituációt kell megoldanod. Feletteseid számítanak rád, bíznak tudásodban, de alárendelt csapatodból sokan lázadnak ellened. Úgy érezheted, hogy nem vesznek eléggé komolyan. Ezeket a bolygóállásokat nem lehet legyőzni, mostani feladatod, hogy kibírd a megpróbáltatásokat, általuk erősödj. Ne aggódj, június második felében elkezdenek oldódni a feszültségek!

Vízöntő

 Egy olyan pénzügyi forrás tér vissza az életedbe, amelyből már profitáltál a múltban. Amennyiben egyedülálló vagy, akkor egy munkahelyi kapcsolatba bonyolódhatsz, aminek sok értelme nincs. Egy pár héten belül a szerelem istene hoz egy hozzád illő, a teljes elköteleződésre képes személyt, és vele majd nagy szerelem bontakozik ki kettőtök között. Ha kapcsolatban élsz, akkor ezen a héten a harmóniát nem zavarja meg különösebben semmi. A lassú mozogású Uránusz sokat lesz jelen életed napjaiban, ez a szellemi fejlődés képviselője, a szabadság és a függetlenség planétája. Ezek életed legfontosabb dolgai.

Halak

A Mars állásának köszönhetően jelenleg jó erőben érzed magad. Olyan mintha most tértél volna haza egy pár hetes szabadságodról. Teljesen kipihent és feltöltődött leszel. A munkádban előrelépés várható, amit eddig halogatnod kellett, most hamar a végére járhatsz. A szerelemben harmonikus időszak veszi kezdetét, csak ne akarj birtokolni, sem pedig sürgetni semmit, senkit! Halak nőnek fontos tanács: a menekülés a problémáktól nem segít azok megoldásában. A „jaj, csak ne csináljunk semmit, abból nem lehet baj!” elmélet már alapjaiban hibás. Állj a sarkadra, bizonyítsd be, hogy képes vagy irányítani saját életedet!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu