Melitta horoszkóp

0
303

KOS

(március 21.–április 20.) A legtöbb Kos nyílt, őszinte, egyben rámenős. Ha valamit akarsz, nem teketóriázol, türelmetlenül, és sürgetően megpróbálod kierőszakolni magadnak, mindenáron. A csillagok állása szerint egy párduc lennél most az állatvilágban. Gondolj csak arra milyen nézése, tartása, mozgása van! A héten új utat találhatsz a gyarapodás felé, de hogy ezen az úton probléma nélkül végig tudj menni, okos tervezésre és megfelelő éberségre is szükséged lesz. Még tovább javíthatod a célhoz vezető út esélyét, ha bevonod a döntéseidbe azokat, akikhez a legközelebb állsz lelkileg. A hét második felében érdeklődésed egy új közösség irányába tehet nyitottá, ahol szellemi töltetet találsz, amelyről eddig nem feltételezted, hogy érdekelhet téged.

Bika

(április 21.–május 21.) Bikaként a biztos, megszokott utat kedveled, és szereted. A hűség és az erő természetedhez tartozik, ezért a te állatmegfelelőd ebben a földi életben elsőként a nagymaci. Lehetséges, hogy a málnát, szedret is szereted? Előfordulhat, hogy úgy érzed, a pasikban, vagy a nőkben nem lehet megbízni, mert egyik-másik szemérmetlenül kihasznál. Ígérd meg, hogy véget vetsz a mártír-szerepnek! Lehet, hogy valóban eszményi társad lehetne az, aki iránt heves vágyat érzel, de ha foglalt, legfeljebb szeretőként lehetsz mellette.  Ha házasságban élsz, de boldogtalannak érzed magad, beszéljetek erről az állapotról! Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy megjavítsátok a kapcsolatot! A legjobb mindig békében élni munkatársaiddal, főnökeiddel – amíg ez lehetséges. Időről időre azonban harcnak kell lennie, s egy olyan világban, amely a versenyre épül, neked is versenyezned kell. 

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Az agyad folyamatosan pörög, rendkívül nyughatatlan vagy. Kíváncsi Ikrekként imádsz mindenről tudni, fontoskodni. Az azonnali célod egyik legmeghatározóbb dolog az életedben, ezért te most az állatok között egy aranyos csimpánz lennél. Amennyiben megismerkedsz valakivel, ne tedd azonnal próbára rejtélyeskedéssel, inkább árulj el egy kis részletet munkádról, barátaidról, alapjáraton az életedről! Szerdától hiúságodat csorbítják munkahelyeden. Úgy érezheted jogtalan mellőzés áldozata lettél. Ez csak részben igaz. Amikor nyers modorral, okoskodással állsz felettesed elé, ilyenek történnek. Ne aggódj, hamarosan rendkívül szerencsés időszak elé nézel, minden munkával, vállalkozással, külfölddel vagy joggal kapcsolatos megállapodás megkötésére. 

Rák

(06.22.–07.22.) Számodra a család a mindent jelenti, szeretteidről mindenáron gondoskodni fő szempont. Mostanában a szurikáták hasonlítanak a leginkább lelkivilágodhoz. Varázserővel felvértezve képes leszel olyan flörtölési stílust kialakítani, amely előnyös képességeid kidomborítása révén bizton meghozza a romantikus egymásra találást. Úgy néz ki, elfelejtheted a munkahelyi macerákat, a fúrást, az igazságtalanságot, hiszen főnökeid és támogatóid mindent elkövetnek, hogy új kapukat nyissanak meg számodra. Párkapcsolatodat, házasságodat illetően, ha kiállsz az álláspontod mellett, nem hogy nem rombolod le, hanem esetleg éppen megmented.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Számodra minden a teremtés, az erő és a szépség. Sosem elégszel meg a szokásossal. Magadhoz képest szeszélyes vagy. Csillagjegyed megnevezése változtathatatlan, az állatvilágban valóban oroszlán lennél. Amellett, hogy megbízhatóságra, hűségre és biztonságra vágysz, kedvességet, beleérző képességet, partnerséget is kívánsz kedvesedtől, továbbá azt az érzést, hogy fontos vagy számára. Amikor mindez, és végre egy sor kívánatos tulajdonság is jelen van, akkor könnyen lángra gyúlsz. Hosszú távú elképzeléseid, utazásra, továbbképzésre irányuló terveid szerencsések. Ha külföldön vállalsz munkát, ne mondj le nyelvtudásodnak fejlesztéséről, mert anélkül bajban leszel! 

Szűz

(08.24.–09.23.)  Csillagjegyed alapján neked mindened az értelem, és az elemző, gyakorlatias hozzáállás. A farkasok a falkában mindig azt vizsgálják, melyikük a legerősebb, hogy azt válasszák meg vezetővé, így te is egy vezérfarkas lennél a vadvilágban. Tanulmányok, távoli utazások, vagy külföldi érdekeltségek kerülnek figyelmed középpontjába, de az sem kizárt, hogy beiratkozol valami iskolába, hogy egy általad vágyott képesítést szerezz. A héten még kedvezően zárulhat egy bírósági ügy, vagy új helyen nagyobb fizetést ígérnek szaktudásodért. Lehet, hogy teljesítőképesség szempontjából felülmúlhatatlan vagy az ágyban, de miért gondolod, hogy a fiúdat/nődet az ágyban a mennyiség érdekli?

Mérleg

(09.24.–10.23.) Számodra mindennél előrébbvaló a harmónia, a mértéktartás, a megértés, és az alkalmazkodás. A higgadt, alkalmazkodó nyugodtabb kutya lenne most az állatvilágban a te lelki társad. Mérlegként bármennyire rosszul is áll a szénátok, most meglehet így gondolkodsz a kapcsolatodról: „Nem fogom hagyni, hogy ez az egész véget érjen.” Bármennyi fájdalmat, vagy sértődést okoztok is egymásnak időnként, csillagaitok azt súgják, mégis összeilletek. Érdemes harcolnod érte, de az sem árt, ha néha alaposan megtúráztatod, felpörgeted az eseményeket. Fontos: a szakmai és üzleti kapcsolatok bizalomra épülnek, a bizalom pedig bizonyítékok sorára. Ebből a szempontból semmi sem lehet jelentéktelen apróság.

Skorpió

(10.24.- 11.22.)   Azok a szenvedélyes érzelmek, az intenzivitás, és a féltékenység. Ezek a dolgok nagyon jellemzőek rád, ezért a te állatod a macska. Az e heti csillagállások nagyot lendíthetnek munkahelyi körülményeiden, és a szerelem is az irodában/munkahelyen szökik szárba. A megismerkedéseteknek köze lesz a munkádhoz. Ez az időszak a legalkalmasabb arra, hogy elvállalj kis plusz melót, megfelelő közegben, megértő, szorgos munkatársakkal. Amennyiben vezető vagy, nem árt tudni, hogy mindazok a jogok, amelyeket meg kell védened, egyben mások jogai is, amelyeket el kell ismerned.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Számodra semmi sem lehetetlen, hiszen tudod, ha hiszel valamiben, akkor előtted semmi sem akadály. Tudtad, hogy a jegesmedve akár több napon keresztül áll a lék fölött, bízva abban, hogy kiugrik a táplálék? Ezért ő lenne most a te állatképed. Munkában, pénzügyekben sokkal sikeresebb lehetsz egy a képviseletedet elvállaló személlyel a hátad mögött. Ha nyakig ülsz a pácban, amikor főnököd vagy a hatóság kiszúrja, hogy szabálysértést követtél el, sürgős szükséged lehet egy belevaló védőre. Miután elkészült a fészked, vagy éppen túlestél a lakásfelújításon, egyértelmű, hogy készen állsz a szerelemre. 

Bak 

(12.22.-01.20.)  Mindened a megfontoltság, a realitás és a szervezettség. Ezért a te lelki társállatod a szorgos hangya, hiszen az ő életük középpontjában is a felelősségteljes építkezés áll. Művészi adottságodat, kreativitásodat akadálytalanul kiélheted, bármilyen munkakörben is dolgozol. Gyűjtsd össze minden erődet, mert hamarosan ki fogsz emelkedni a szürke átlag közül, ami azzal együtt jár, hogy megnő az irigyek tábora! Mindenkinek ugyan nem tudsz megfelelni, de törekedni kell rá!

Vízöntő

(01.21.–02.19.)  Emberként rendkívül fontos számodra a függetlenség, de személyiségedet leginkább az határozza meg, hogy mindent első osztályúan szeretnél elvégezni. Ezért a te állatod a leopárd, hiszen náluk is kiemelkedően fontos a függetlenség, emellett nincs olyan dolog, amit két ilyen nagymacska ugyanúgy oldana meg. Remek hét lehet számodra, ha új kapcsolatokat teremtenél, vagy a régieket mélyítenéd el. A külvilág vonzónak és érdekesnek tart erre. Még rá is tudsz segíteni azzal, ha fokozottan ügyelsz a külsődre, az ápoltságra. Ha pedig néhány remek ruhadarabbal, új frizurával bővíted is a repertoárt, az önbizalmad is nagyot nőhet. A hét második felében az igazságot keresed egy ügyben, de amit közben találsz, az nem biztos, hogy megfelel az előzetes elképzeléseidnek. 

Halak

(02.20.– 03.20.) Abból kiindulva, hogy nagyon érzékenyen és segítőkészen állsz az embertársaidhoz, ezért a legnagyobb valószínűség szerinte te egy delfin lennél az állatvilágban, hiszen ők is jó szándékúak, kedvesek, pont, mint te! Ezekben a nyári napokban, arra kérhetnek, hogy segíts egy konfliktus megoldásában, vagy egy problémás ügy újratárgyalásában. Eredményes lehetsz akkor, ha az elfogadás és a szeretet oldaláról közelíted meg a vitatott kérdést. Bókot és ajándékot is kaphatsz valakitől, aki ezzel jelezni szeretné a hozzád való ragaszkodását. A hét második felében betekintést nyerhetsz valakinek jól palástolt életébe, vagy olyan intim dolgaiba, melyek talán nem is rád tartoznak. Ügyelj arra, hogy ne vedd magadra más puttonyának terhét!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu