Melitta horoszkóp (9.12.-9.18.)

0
455

KOS

(március 21.–április 20.) Újra aktivizálhatod magad a romantika világában. Ha nem is állsz készen egy új kapcsolatra, egy kis flört jó lendületet fog adni. Nem is értem, hogyan kerülhettél ki ennyire a szerelmi körforgásból, de ennek az időszaknak szerencsére vége. 

Tükör: Általában fáj a fejed, ami nem csoda, hiszen újra meg újra azzal mész a falnak. A saját karriered mindennél és mindenkinél fontosabb, emiatt felszínes vagy, nem mélyülsz el tudományokban sem, csak darálod a hétköznapokat. 

Bika

(április 21.–május 21.) Ahogyan a Nap is máshogy süt ilyenkor kora ősszel, úgy benned is másképpen ég a fény mostanában. Azok a dolgok, amikben hiszel, kezdenek elmozdulni és megváltozni, ami biztos volt, bizonytalanná válik, ami bizonytalan volt, abban látod a pozitív változást. Ne aggódj, hiszen minden úgy történik, ahogyan az meg van írva! 

Tükör: Három dolog a legfontosabb az életedben: kaja, pénz, szex. Ennyi vagy, se több, se kevesebb. Ha ez a három megvan, akkor neked már dolcsevita minden. Lehetnél kicsit igényesebb is….

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Véleményed egyelőre tartsd meg magadnak, akkor is, ha meg vagy győződve a saját igazadról! Ha pletykálsz, másokat megállás nélkül kritizálsz, az könnyen visszaüthet rád ebben az időszakban. Ne tépázd meg saját önbecsülésed, próbáld a jó dolgokat is meglátni! 

Tükör: Ha van is családod, azért megvannak a magad kis kerülő útjai. Nagy az egód, állandóan kompenzálsz. Azt akarod elhitetni mindenkivel, hogy mindenben piszkosul tájékozott vagy, de általában a harmadik mondatod után kibukik az igazság.

Rák

(06.22.–07.22.)  

Vigyél rendszert az életedbe! Ha pl. pénzügyeidre összpontosítasz, hamar sikereket könyvelhetsz el. Bevonzol olyan embereket, helyzeteket, melyek segítenek általában is összeszedni magad. Ezen a héten természetes, hogy az energiák más helyre csoportosulnak. 

Tükör: Finom kis lelked van, simán elbőgöd magad pl. egy rágó reklámon. Szereted az embereket, ultraszociális vagy, igazi közösségi arc. Azért jó veled óvatosnak lenni, mert tudsz ám sumákolni, ha akarsz. 

Oroszlán

(07.23.–08.23.)

 Új ajtók nyíltak ki életedben, amiken új emberek jönnek be. Egy barátság kialakulhat most, engedd, hogy ez a pozitív viszony szárba szökkenjen! Az emberi kapcsolatok táplálják lelkünket. Most különösen nagy hangsúly vetül a rokoni, és baráti kötelékekre. 

Tükör: Te vagy az, akinél jobban egyik jegy sem imádja önmagát. Állandóan a fejedet szépítgeted, tollászkodsz a tükör előtt órák hosszat. De ha egy konkrét társad van, azt kifacsarod, mint a citromot.

Szűz

(08.24.–09.23.)  Sok izgalmat tartogat számodra ez a hét, főleg a munkahelyeden számíthatsz pozitív változásra. Egy új projekt nagy lehetőséget villanthat fel, amennyiben úgy döntesz, hogy élsz vele. Ez a döntésed meghatározóan fontos lehet a jövőd szempontjából. 

Tükör: Realisztikusan szemléled az életet, de valójában csak reménytelenül földhözragadt vagy. Gyakori akadékoskodásod kiborítja barátaidat és munkatársaidat, bár nem mindig mondják ezt szemedbe.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Ebben az időszakban a számodra fontos emberekre vetül a fény, és eldől, ki marad az életedben, és ki az, aki távozik. Mindig törekedj arra, hogy a dolgaid pozitív irányba haladjanak! Amennyiben új rutint vezetnél be mindennapjaidba, lassan, fokozatosan kezdj neki! Nincs értelme siettetned a dolgokat, a változás akkor lesz sikeres, ha megérted mi miért és hogyan történik. 

Tükör: Könnyű és formálható vagy. Te vagy a művész típus, aki nem tud megbirkózni a valósággal. Húzod az igát, nem szoktál panaszkodni. Nagyon mélyen éled meg a dolgokat, felszínességnek nincs helye az életedben. A legtöbb ember szemében igazi főnyeremény vagy.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) .) Az őszi időszak beköszöntével nemcsak az időjárás, hanem te is borongós hangulatba kerülhetsz, de ez ilyenkor természetes. Állj meg, hunyd be a szemed, és próbálj meg egy kicsit elgondolkodni az életeden. A meditáció, a zene nagy segítségedre lehet abban, hogy mélyen magadba nézz. 

Tükör: Veled nem fordulhat elő, hogy többször ugyanabba a hibába esel, mert figyelemmel kíséred, mint esnek pofára embertársaid. Ha pasi vagy, akkor sármos, ha nő, akkor kegyetlen, az élvezetek kelyhét fenékig ürítő szépség. 

Nyilas

(11.23.- 12.21.)  A Hold mostani járása hatására másabb, pörgősebb leszel. Imádod, ha zajlik körülötted az élet. Az önbizalmadat a körülötted élők duzzaszthatják.  Sajnos, sokszor a hamis embereknek hiszel, azokat ajnározod. Dumáddal sok embert veszel le a lábáról, te tudsz lenni a társaság központja. Mindenképpen találkozz a barátaiddal, és vessétek bele magatokat valami olyan programba, ami nem hétköznapi. Az alkohollal azért vigyázz, csak mértékkel! 

Tükör: Párodnak el kell viselnie különcségeidet, valamint, hogy mindig az állítólagos barátaiddal lebzselsz. A Nyilasok döntő többségénél valamiféle kalandfüggőség dominál.

Bak 

(12.22.-01.20.)  Vontatottan, de biztosan haladsz új terveid megvalósításában. Igaz, kicsit nehezebben mennek a dolgok mostanában, mint ahogy azt te elvárnád. De végül is minden számodra fontos ügyet sikerül elintézned, és kis türelemmel a magánéletedben is bekövetkeznek a pozitív változások. 

Tükör: Az anyagiakat butuska módon többnyire munkával szerzed meg, ritkán hagyatkozol szerencsédre, vagyis konzervatív típusként félsz a kockázattól. Önfeláldozó vagy, és sugárzik belőled valami földön túli csoda.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) A héten a kompromisszumkészségedre lesz óriási szükséged, különösen, ha az anyagiakról van szó. Meg kell értened, hogy az együttműködés alapja csakis az őszinteség, a korrekt, tisztességes hozzáállás lehet. Néha fel kell adni a biztosat a bizonytalanért, meg kell próbálnod feszegetni, kitolni a határaidat. Hosszú távon biztonságérzetet adhat számodra, ha tudod magadról, hogy lépést tudsz tartani a változásokkal.

 Tükör: Gyakran játszol egyedül, így legalább nem veszíthetsz, vagy nem is játszol, csak ülsz és bámulsz magad elé, mint akit belőttek. A hatalmas jó szíved visz a sírba, mindig mindenkinek segítesz, csak magadnak nem, mert teljesen alulértékeled önmagad.

Halak

(02.20.– 03.20.) Felfokozott érzelmekkel reagálhatsz az emberekre és az élet dolgaira. Ha így folytatod, a hétvégére teljesen ki/lemerülsz. Talán éppen az a probléma, hogy elfojtasz bizonyos dolgokat, amelyek most elemi erővel próbálnak a felszínre törni.

Tükör: Könnyen befolyásolható vagy, de csak a nálad erősebb akaratú emberek által. Véletlen, hogy szinte minden ismerősöd ilyen? Alapjában emocionális beállítottságoddal intuíciókra és megérzésekre hagyatkozol, tehát különösebben nem lassít le a józan ész, és a gondolkodás. A környezeted már rég beszedte az összes türelemtablettáját, de te még mindig fokozod a feszültséget.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu