2019. június 15-től június 21-ig

Kos

A forró nyári hét folyamán, megérzéseid révén fontos, bár nem túl kellemes felismerések birtokába juthatsz. Érthető, hogy nem esik jól, ugyanakkor annak a kockázata is fennáll, hogy valóság elhárítása tévútra vezethet. Szervezeted a szokásosnál érzékenyebben reagál a különböző kémiai hatásokra, ezért forró napon, a strandon alkoholt igen csekély mennyiségben fogyassz! Pénzügyi döntéseidet illetően legyél elővigyázatos, ne kapkodj, ha kell, bármit odázz el! Értékeidre pedig földön, vízen, levegőben, mindennél jobban vigyázz!

Bika

A forró nyárnak ez a része számodra szerencsés lehet a szerelemben. Amennyiben párkapcsolatban élsz, megbizonyosodhatsz afelől, hogy megfelelő ember mellett vagy. Érzelmeitek, a kettőtök közt lévő előző életekből hozott mély összhangra épül, ami sokak részéről irigylésre méltó. Ha szingli vagy, nagy erőkkel keresheted a szerelmet, ám a nagy erőltetés a gyors akarás, esetleg birtoklási vágy miatt olyan lúzerekkel is összeállhatsz, akik nem érdemelnek meg téged.

Ikrek

Erre a nyárra, ezen belül is erre az időszakra, van egy komoly életfeladatod: letenni azt a pajzsot, amit makacsul magad elé tartasz, ami nem engedi látni, merre menj, egyúttal nem enged hozzád be másokat. Felejtsd el, hogy a sérüléstől félsz! Hidd el, nem megoldás, ha nem hagyod kibontakozni az érzéseidet! Így ugyanis megvédheted magad a fájdalomtól, de a boldogságot sem fogod egyhamar megélni. Ha szingli vagy, küldj jeleket kiszemelted, vagy általában az univerzum felé! Hadd dőljön el gyorsan, hogy van, vagy nincs értelme arra a bizonyosra várni.

Rák

Ha szingli vagy, június 17. és 21. között egy munkakapcsolatból alakulhat valamiféle románc. Ennek a megerősödő barátságnak hála sokféle ajtók nyílhatnak meg előtted. Új érzelmek, újdonsült ismerősök, újszerű kalandok várhatnak rád.  Amennyiben kapcsolatban élsz, de még nem házasodtatok össze, mostanság elgondolkodhattok rajta, hogy összebútorozásra, házasságra, vagy gyermek vállalására szánjátok el magatokat. Kövessétek az eszeteket, de a szívetekkel együtt! Komolyabb, zűrzavarokkal teli lépés lehet még építkezés, esetleg valamiféle új vállalkozás, amibe most fogtál/fogtatok bele.

Oroszlán

Számodra a nyárnak ez a hete furcsa módon nem tartogat túl sok mindent a szerelemben! Ezt ne úgy értsd, hogy unalmas napok elébe nézel! Egyfelől nagyszerű, izgalmas dolgok történnek veled, mindössze nem a szerelem lesz valószínűleg a központi dolog most az életedben. Nagyon jó időszak ez töltődésre, új barátságok kialakítására, testi-lelki szépülésre. Egész életedet végigkíséri a logika, mely nem fér össze a magas kockázatvállalással. Arra ügyelj, hogy azért mindent ne rendelj ennek alá!

Szűz

Felejtsd el végre a benned lévő blokkokat és gátlásokat, éppen eleget cipelted már őket magaddal! Most végre itt az ideje egy kicsit lazítanod, és csak az ösztöneidre hallgatva, jól érezni magad. A hétvégéd eseménydús lesz, persze ha nem ülsz otthon. Több emberrel is megismerkedhetsz, akik fontos szerepet kapnak majd az életedben. Ha szingliként éled napjaidat, egy olyan ember mellett köthetsz ki, akire kezdetben talán nem is gondoltál volna. Véleményt róla ne az állandóan okoskodó megmondóemberekre hagyatkozva alkoss!

Mérleg

Mérlegként a Jupiter felpezsdítheti az érzelmi életedet ezen a héten. Rengeteg új ismerőst szerezhetsz, köztük pedig számos új barát és jövendőbeli szerelmed is közöttük lehet. A te heted lesz ez, a csillagok állása szerint, főleg akkor, ha egyedülálló vagy. Abban az esetben, ha már valakivel együtt élsz, sok feladat, és jó/kevésbé jó dolgok megélése teszi mozgalmassá napjaitokat. Ha valamin össze is kaptok, követi azt egy gyors békülés. Hétvégén, ha időd engedi, vonulj el kicsit a világ zajától, legyél a négy elemmel, a Levegő kitisztítja gondolataidat, a Föld megerősít, a Tűz, azaz a Nap kiégeti félelmeidet, míg a Víz lemos minden szennyet rólad!

Skorpió

Skorpióként, ha egyedülálló vagy, sok-sok remek program vár rád mostanában. Egy könnyű, laza ismeretségedből mindent elsöprő szenvedélyes szerelem alakulhat ki, akkor is, ha eddig nem hittél benne.  A nyári napok feledtetik veled a megélt sérelmeket, és mosolyt varázsolnak az arcodra. Ha kapcsolatban élsz, legyen az papíron, vagy anélkül, semmi nem lesz a régi. Amennyiben tanultatok a hibákból, azok nem ismétlődnek. De ha szőnyeg alá söpörtétek, amit meg kellett volna érteni, okulni belőle, azt újból elétek dobja az élet.

Nyilas

Ezen a héten a Jupiter sok-sok újdonságot hozhat a szerelmi életedbe. Nagy lépésekre gondolj, mérföldkő jelentőségű eseményekre, olyan kaliberűekre, mint mondjuk egy összeköltözés, eljegyzés, vagy egyedülállóként az igaziba való belebotlás. Merthogy szingliként ezen a nyáron akár ez is megtörténhet veled. A lényeg, hogy járj nyitott szemmel, és ha egy illető iránt vonzalmat érzel, finoman, de mutasd ki azt! Amennyiben van párod, a fent soroltak bármelyikéhez, de mindenképpen nagy jelentőségű eseményhez érhettek. Életed előrehaladtával minél többször vállalsz kockázatot, annál nagyobb az esélye annak, hogy pozitív, szerencsés változás következzen be.

Bak 

A Baknak ez az év nyara, azon belül is ez a hét elhozhatja végre azt az időszakot, amikor letisztulnak a gondolatai. Kikristályosodnak érzelmeid, és láthatod, mire is vágysz, mit szeretnél a szívügyeidet illetően. Ha van párod, akkor egy korábbi komolyabb konfliktusotok megoldódhat, és végre tiszta lappal indulhattok utatokon. Szingliként nagyon vágyhatsz egész nyáron egy kapcsolatra, amit a Jupiter közbenjárásával, nagy eséllyel meg is találhatsz. Mint tipikus Föld jegyű, kerüld a bizonytalan kimenetelű helyzeteket, s csak a tiszta és átlátható ügyletekbe bonyolódj!

Vízöntő

Amennyiben Vízöntő vagy, sajnos a Szaturnusz csúnyán összekavarhatja a szerelmi életedben a szálakat. Ha van párod, könnyen lehet, hogy válságba kerül a kapcsolatod ezen a héten. Ne ijedj meg: a dolog végkimenetele azon múlhat, hogy mennyire erősek az érzelmeitek. Amennyiben azok, nincs mitől tartanod, ugyanis titeket csak még jobban összehozhat, hogy együtt evickéltek ki egy esetleges hullámvölgyből. Szingli vagy? Egy kalandos, forró flörtöt tartogat neked a hét több napja. Egész életedet végig kísérheti Fortuna pártfogása. Ez nem mindig jelenti azt, hogy végtelenül hosszan, mert számtalanszor két végén égeted a gyertyát.

Halak

A nyár, különösen a hét közepétől fordulatokban gazdagnak ígérkezhet a számodra, főleg a szívügyeket illetően. A Jupiter közreműködésének köszönhetően új ismeretségre tehetsz szert egy férfi/nő személyében, aki a jövődet illetően nagyon fontos szerepet játszhat az életedben. Ez egy remek hír, amennyiben szingli vagy, hiszen a dolog úgy is elsülhet, hogy életed szerelmét találod meg az illetőben. Akkor viszont, ha van párod, döntéshelyzetbe kerülhetsz: feladod érte a kapcsolatod, vagy sem. Örök álmodozó természetedből fakadóan igencsak hajlamos vagy a szerencse állandó megkísértésére. Nem baj, ha tudsz mértéket tartani.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu