Melitta horoszkóp

0
7682019. június 29-től július 5-ig

Kos

JLétért való harcában nem marad egyedül. Mindig talál olyan szövetségeseket, támogatókat, akik – lehetőségeikhez képest – sok mindenen átsegítik. Munkahelyén jó eredményeket ér el, az elismerésen kívül némi kis plusz pénzre is számíthat. Magányos Kosnál a szerelem váratlanul köszönthet be. Ha kapcsolatban él, és nem kívánja azt felrúgni, legyen megértőbb! Ne kritizálja, ne bántsa ok nélkül a másikat, csak azért, mert nem éri el titkos imádottja szintjét! Az idei nyár forrósága társul a szerelemben megéltekkel. Sok diákszerelem jön létre, féltékenységgel, leskelődésekkel társítva. Ugyan nem árt tudni, kik pályáznak rajtunk kívül szerelmünk kegyeire, de azért tartsuk féken a zöldszemű szörnyet!

Bika

Amennyiben Ön szülő, gyermeke ismét gondoskodik arról, hogy az életet ne érezze unalmasnak. Sok diák szereti a szünetet, mert hobbijának élhet, és nem csörög az óra, hogy iskolába kell menni. Fontos, hogy következetes maradjon vele szemben! Nem kemény, nem durva, hanem következetes! Kiváló ez a hét telek, ingatlan, irodavásárlásra, komolyabb szerződéskötésekre. Munkahelyén nem bántja senki, mégis kezdheti úgy érezni, hogy valami újat kipróbálna. Hagyja még érni ezt az érzést, csak akkor lépjen, ha a mostaninál stabilabb, jobb helyet talál! Ámor nyila szíven találhatja egy nem várt pillanatban. Csak azt veszi észre, hogy barátnőinek, barátainak csak erről mesél. Tudja, van egy olyan mondás, idő előtt nem kiabáljuk el a dolgot. Ön se tegye!

Ikrek

A csillagok állása szerint mutatkozik egy romantikus találkozás, ami akár komolyra is fordulhat. Az én meglátásom mindig az, hogy időt kell adni az ismerkedésnek, végig kell járni annak minden fázisát, különben előfordulhat, hogy nagyon gyorsan olyan véleménye lesz, hogy „nem ilyen lovat akartam” magamnak. Karrier területén is jó kilátások vannak, amikor szinte mindenkivel sikerül harmonikusan és eredményesen együttműködni. Örömét leli a csapatmunkában, a tanulásban. Szabadságukat töltő Ikrek diák olyannyira szerelembe eshet, hogy se nem lát, se nem hall. A bolygóállások ugyan nagyon jók, de vigyázzon a birtoklással, hagyja szerelmét levegőhöz jutni! Ha nem teszi, arra ébred egy napon, hogy elmenekül.

Rák

Kövesse megérzéseit, erősítse önbizalmát. Élete bizonyos területein megújulásra kap lehetőséget, amivel érdemes élni. Szenvedéllyel és bátorsággal egy csapásra válthatja valóra álmait. Pénz fronton megkapja a várva várt elismerést. Innentől kezdve koncentráljon a hosszú távú célokra. A felelősség vállalása legyen oly mértékű, amivel elbír. Ezt mindenkinek, saját magának kell tudni felmérni. Diákszerelem a szünetben sok szövődik. Hogy mennyire lesz tartós, avagy rövid, az most nem számít. Inkább a jó érzések, a törődés megélésére kell koncentrálni. Egy fontos dolog: azért mert szerelmesek vagyunk/ leszünk, a szülőket nem kell szégyellni, vagy rosszabb esetben megtagadni!

Oroszlán

Érdemes több időt, energiát fordítani arra, hogy alaposan átgondolja a jövőjét, annak alakítását. Ha valamin változtatni szeretne, nem megy egyik pillanatról a másikra, fel kell készülni rá. A megszokás vagy az újtól való félelem sokszor leblokkolhatja, körbefonhatja csúf indáival. Munka vonalon olyan vissza nem térő alakalom adódik, amikor egyszerűen tilos nemet mondani. Ha csak egy, két évről is van szó, de abban sokat profitálhat. Az Oroszlán diák szerelmeknek most nagyon kedveznek a bolygóállások. Minden pillanat arról szól, hogy gondol valakire, vagy önre gondolnak. Sok helyen ezt a szerelmesek nem merik felfedni, nehogy a neurózissal feltöltődött szülő tajtékozva ordibáljon, hogy azzal még várj, neked még tanulni kell, stb. Miért is? A tanulás után most szünet van, és a szünet hadd ontsa a jó dolgokat!

Szűz

A következő napokban átveheti a kezdeményező szerepet a párkapcsolatában. Kezdetben, bármennyire is élvezi helyzetét, ne essen túlzásokba! Munkában olyasfajta változásról kaphat hírt, ami megkönnyítené tevékenységét. Nem mer előre inni a medve bőrére, nem meri elkiabálni, nehogy meghiúsuljon az elképzelés. A megvalósulásokhoz, kell az optimizmus, a mindenkori pozitív hozzáállás. Tini szerelemben, mozgalmasnak ígérkezik a nyár. A flörtök, az, hogy felfigyelnek önre, kárpótolja mindenben, sőt, ezáltal levetheti örökös kishitűségét. Szenvedélyes esték, romantikus ölelések, szóval csak úgy fürödhet a szerelem mámorában.

Mérleg

Romantikával és gyengédséggel teli napok várnak önre, több ideje jut önmagára. Kedvesével kettesben eltöltött idő remek alkalmat nyújt az esetleges feszültségek elsimítására, múltbeli dolgok tisztázására. Munka vonalon nehéz kérdésekkel, feladatsorozatokkal találhatja szembe magát, ám ha figyel, nem kapkod el semmit, és megfontoltan teszi dolgát, jól jár. Mérleg diák nyaralása, de akár séta közben is kiszúrhatja azt a tekintetet, amire szíve mélyén vágyott. Az sem kizárt, hogy már álmodott vele, róla. Lehet, hogy nem vezetik egymást az oltárhoz, de sok örömet, szenvedélyt élhetnek meg együtt. Ne hagyják, hogy a féltékenység ördöge elrontsa napjaikat!

Skorpió

Óvatosan kezeljen minden másoktól származó információt és jól gondolja meg, kivel osztja meg véleményét! Vegyes érzelmekkel teli hét áll ön előtt. Pénz, munka vonalon kétségeit, és negatív gondolatait most különösen fontos háttérbe szorítania, mert komoly akadályt jelentenek a munkájában. Diákok, egyetemisták, aki csak teheti, megpróbálja kipihenni a tanulással, nyomásokkal teli időszakot. Nem kell messzire utazni ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. Újdonsült ismerősei között, valaki rabul ejtheti szívét. Flörtnek indul, aztán tartós is lehet ez a szerelem.  

Nyilas

A napokban lehetősége lesz kiállni a családtagjai mellett. Lehet, hogy csupán az igazságérzetük sérül, ám ön még egy bántó megjegyzést se hagy szó nélkül. Ezen a héten nagyszerű érzékkel kezeli a pénzügyeket, számos kedvezményt képes kicsikarni, szinte mindenütt. Munkahelyén nem lesz ideje unatkozni, sok a teendő.  Amennyiben a kedves nebuló szünetét tölti, és valahol sütkérezik a napon, jusson eszébe, hogy mindenkinek van rendeltje, azaz pár jelöltje. Nagyon fontos azonban olyat kinézni, aki ugyanolyan, vagy legalább megközelítően úgy gondolkodik, mint ön. Egy kedves mosoly pedig csodákra képes.

Bak 

A hét elejétől fordulatokban gazdagnak napok ígérkeznek, különösen a szívügyeket illetően. A Jupiter közreműködésének köszönhetően új ismeretségre tehet szert. Mindegy melyik nemről van szó, de annyi biztos, nagyon fontos szerepe lesz az életében. Amennyiben nyaralni szeretne, jó lenne még kicsit takarékoskodni, spórolni! Egy ismerőse, szomszédja, ha nagyképűnek tartja, érdemes elgondolkodni rajta, hogy adott erre okot, avagy nem? Fiatalabb felnőttek, kiknek még nem volt igazi szerelem az életükben, ne lepődjenek meg, ha ez a nyár forrónak mutatkozik! Az udvarló Bakok maradjanak meg úriembernek! A befogadó lányok pedig ne adják könnyen magukat!

Vízöntő

Régebbi kapcsolatokban félő, hogy problémákkal teli, zavaros helyzet állhat elő. Ha évek során elhidegültek egymástól, egyiküknél külső kapcsolat teszi szenvedélyessé a mindennapokat, ami most kerülhet napvilágra. Tudja, az sms-ek, a lájkok, a nyári estéken gyakori kimaradások, elárulják az embert! A héten szüksége lesz arra, hogy lehetőleg minden nap jusson ideje némi fizikai levezetésre. Amennyiben tényleg sokat dolgozik, üdvös lenne, ha a munkából hazafelé vezető út legalább egy részét sétálva, csak úgy nézelődve tenné meg. Diákok, szünetet élvezők a strandon, vagy utazás kapcsán, beleeshetnek a szerelem csapdájába. Nem kell mindent elkapkodni, hagyni kell az eseményeket kialakulni.

Halak

Tervei és elképzelései mostanában nem találnak megértő fülekre, így inkább magában, visszavonulva dolgozzon céljaiért! Ne engedje, hogy a környezetében élők kedvét vegyék. Higgyen önmagában. Munka szempontjából, ez a hét kiválóan alkalmas arra, hogy jó dolgokba kezdjen, és szaporítsa pénzét. Jó eséllyel gyorsan eredményre juthat, és még feletteseit is meglepheti a nem várt sikerrel. Tanulók, iskolások, akik táborban tengetik napjaikat, a szuper foglalkozások mellett könnyen beleszerelmesedhetnek valakibe. Fontos: amíg nem biztosak az érzéseik viszonzásában, nem kell a fél világnak szétkürtölni!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu