Melitta horoszkópja 2018. augusztus 25-től 31-ig

Nagy változások elé nézünk, amelyeknek egyértelmű nyertesei a szüzek – azonban ezekben a napokban a többieknek sincs okuk az aggodalomra. Nézzük, erre a hétre mit tartogatnak számunkra a csillagok!

KOS [03.21-04.20]

kos

Kos (03.21.- 04.20.): Minden téren könnyebbség várható, de különösen igaz ez az érzelmekre: kellemes fordulatok okoznak örömteli meglepetést. Az újdonság varázsával alig győzöl majd betelni! Aki párt keres, ha nehezen is, megtalálja – aki már foglalt, a boldogság tengerében fürdik partnerével. Sokszor érezheted úgy, hogy az égiek támogatását élvezed, s hogy megfoghatatlan erők terelgetnek a megfelelő irányba. Figyelj a jelekre és halld meg, amit az ösztöneid súgnak! Intelligenciádat többször is megcsillanthatod, különösen akkor, ha valamilyen rejtélyes ügyet kell felgöngyölíteni, vagy valamilyen titokról kell lerántani a leplet.

 

BIKA [04.21-05.21]

bika Bika (04.21.- 05.20.): Olyan feladatokat kapsz, amik hozzájárulnak ahhoz, hogy megmutasd a rátermettségedet. Egész héten aránylag jó döntéseket hozol, szinte mindenben. Ez pedig nem fogja elkerülni a többiek figyelmét! A hobbinak tekintett elfoglaltságod is kinőheti magát foglalkozássá, ha most nem olyan dologgal keresel pénzt, ami a szívednek kedves. Kapcsolataid is jól alakulnak, azok, akik igazán fontosak számodra, keresni fogják a társaságodat, és éreztetni fogják veled, hogy mennyire szeretnek. Akik pedig kerülnek, azokat engedni kell útjukon tovább.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Ikrek (05.21.- 06.21.): Mostanra kitisztul a kép, látni fogod, hogy mi van igazán központi helyen. A többit egyszerűen szépen, lassan szüneteltetheted, vagy éppenséggel elengedheted. A munkádban jó eredményekkel zárod majd a hetet, igaz, ehhez szükség lehet arra, hogy új segítőkre, szövetségesekre tegyél szert – a régiek kissé belefásulhattak abba, hogy veled dolgozzanak. A húzóerő most is benned rejlik, az új munkatársak sem fogják “megváltani a világot”, viszont lelkesen segítenek abban, hogy te megtedd.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákRák (06.22.- 07.22.): A Jupiter új helyzete számodra is kedvező változásokat hoz. Persze ez nem azt jelenti, hogy mostantól minden az öledbe hullik, amit csak kigondolsz, de hogy könnyebben eléred a céljaidat, mint korábban, az egyszer biztos! Olyan feladatokkal bíznak meg a munkahelyeden, amelyek segítenek abban, hogy magadra vond feletteseid figyelmét, és számos elismerést zsebelj be. Nagy lendülettel látsz neki a munkának, hiszen az új kihívások rendszerint inspiráló hatással vannak rád.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Oroszlán (07.23.- 08.23.): Nyugodtan hallgass a megérzéseidre: pontosan tudod, hogy mit kellene lépned egy-egy helyzetben, sőt, azt is, hogy kikkel kellene lezárni, vagy épp szorosabbra fűzni a kapcsolatot. Ha elhallgattatod az ösztöneidet, könnyen tévútra lépsz, amiért kizárólag magadat hibáztathatod. Higgy végre magadban, és abban, hogy képes vagy megvalósítani az álmaidat! Hogy elkerüld a csalódásokat, ne a nagyszabású tervekkel törődj, hanem lépésről lépésre próbálj haladni! Ha így teszel, fokozatosan fogsz feljutni a csúcsra, ahol aztán megpihenhetsz és élvezheted az életet.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzSzűz (08.24.- 09.23.): Átalakulás vár rád. Tudnod kell, hogy a 12 jegy közül téged érint a legpozitívabban a most közeledő változás. A vágyaid nagy része valóra válik, és a személyiséged is kiteljesedhet, vagyis mindenkinek megmutathatod, milyen is vagy valójában. Szinte magad is meglepődsz majd azon, hogy mostantól kezdve mennyivel könnyebben mennek majd a dolgaid, legyen szó az élet bármely területéről. Kapcsolataidban dominánsabbá válsz, és meghatározó szerephez jutsz.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Mérleg (09.24.- 10. 23.): A szerelemben fontos, hogy türelmes legyél, és meghallgasd a másikat is. Saját érzelmeidet nem ártana átgondolnod, mert amíg nem tudod, hogy mit akarsz, a megvalósítást sem érdemes elkezdeni. Szórakozz, élvezd ki még a késő nyár adta lehetőségeket, ismerkedj és mozdulj ki otthonról! Ha így teszel, megismerhetsz valakit, aki a munkafronton is segítségedre lehet, sőt, egy elveszettnek hitt barátság is újjáéledhet!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióSkorpió (10.24.- 11.22.): Sok minden megváltozik körülötted, új lehetőségek kerülnek az utadba, és a szemléletmódod is átalakul. Sokkal empatikusabban közelítesz mások felé, így azokra is másként tekinthetsz, akikre eddig haragudtál, vagy akiket ki nem állhattál. Ez nem jelenti azt, hogy most a legjobb barátok lesztek, abban viszont segít, hogy elcsitítsd a benned dúló viharokat, és megtaláld a belső békét. Most érdemes tisztáznod az olyan lezáratlan helyzeteket, amikkel kapcsolatban még van mondanivalód.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Nyilas (11.23.- 12.21.): Tartózkodj a hirtelen és meggondolatlan döntésektől, mert a kapkodásra késztető Uránusz most nem biztos, hogy jó tanácsadó. A baráti körödben is változás várható, könnyen sor kerülhet kenyértörésre valamilyen zavaros, nehezen tisztázható ügy miatt. Ígéretes belső átalakulás előtt állsz, lezársz magadban egy korszakot, és új fejezetet kezdesz, méghozzá olyat, ami rengeteg kalanddal örvendeztet meg. Úgy érezheted, hogy lélekben visszatértél a kamaszkorodba, és ennek köszönhetően sok olyan helyzet adódik majd, melyekben felhőtlenül boldog leszel.

 

BAK [12.21-01.19]

bak Bak (12.22.- 01.20.): Az események arra késztetnek, hogy a dolgok mögé nézz, és megpróbáld megérteni az összefüggéseket. Határozottságod most is átsegít a nehezebb szituációkon – te már rég túl leszel mindenen, míg a többiek még a megfelelő stratégiát keresgélik. A szerelmi életed leginkább a késő nyári égbolthoz hasonlítható: ragyogó, ám olykor felhők árnyékolják, és kisebb viharok is kialakulhatnak. Emiatt kicsit rosszul érezheted magad, és úgy érzékeled, ideje továbblépni: ez azonban nem biztos, hogy jó ötlet – a futó kalandok is kellenek, de ebben az esetben nem méltók hozzád!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Vízöntő (01.21.- 02.19.): Az egészségedért fontos lépéseket tehetsz, az égiek támogatni fognak, hogy megszabadulj a káros szenvedélyektől. A szerelemben fontos változások állnak a küszöbön: mindaz, ami flörtnek, könnyed kis viszonynak indult, hamarjában szenvedélyes szerelemmé alakulhat. Nem kizárt, hogy vágyat érezhetsz ahhoz, hogy elkötelezd magad. A munkahelyeden nem adják ingyen a sikert, meg kell érte dolgoznod. Sajnos az sem kizárt, hogy szembe kell szállnod valakivel, aki titokban a helyedre pályázik.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakHalak (02.20.- 03.20.): A hosszú távú tervek megalapozására tökéletes időszak, a csillagok is a kezed alá dolgoznak. Szellemi síkon fejlődhetsz, kreativitásod, intuíciód erősödik. Ezekben a napokban többször is úgy érezheted, hogy jókor vagy jó helyen, mintha az égiek mindenben a kedvedet keresnék. Izgalmas és sorsszerű találkozásokra kerülhet sor, társas kapcsolataid is jó irányban változnak. A szerelemben is csupa jóra készülhetsz, tökéletes ez az időszak arra, hogy megtaláld az igazit, és összekösd az életedet szíved választottjával – vagy esetleg bővüljön a család…

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu