Melitta horoszkópja 2018. szeptember 1-től 7-ig

Szakításokban és egymásra találásokban is bővelkedik a hét – hogy pontosan mit hoznak nekünk az elkövetkező napok, Melitta aktuális horoszkópjából most is kiderül.

KOS [03.21-04.20]

kos

Kos (03.21.- 04.20.): A hét első felében annyi tennivalód akad, hogy az bárkinek sok lenne. De te bírod a strapát, sőt, még másoknak is segítesz, amivel sokak tiszteletét kivívod. Ezért az őszinte odaadásért a sors majd egyszer tálcán kínálja számodra a legjobb lehetőségeket. Ezen a héten főleg az emberi kapcsolatok terén tudsz sokat elérni. A most következő napok kedveznek az új barátságok (pl.: iskolai közösségekben, csoportokban), új szerelmek kialakulásának, régebben megromlott viszonyok esetén némi kis javulást hozhatnak a partnerek között. Most eljött az ideje, hogy minden problémás kapcsolatodat rendbe tedd.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaBika (04.21.- 05.20.): Megújult erővel és energiával rendelkezel, nincs olyan, amit ne tudnál megcsinálni. Új ötletek sora pattan ki a fejedből, amelyeket a következő napokban kamatoztathatsz otthon és munkahelyen. Ha mostanság elkerült volna a szerelem, Ámor nyila rövidesen a szíved közepébe talál. Családtagodnak egészségi problémája akadhat. Amennyiben komoly a baj, vedd rá, hogy kezeltesse magát! A munkahelyi pletykafolyamból pedig amennyire csak lehet, próbálj kimaradni! Ha nem sikerül, később a többiekkel együtt te is kínos helyzetbe kerülhetsz.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Ikrek (05.21.- 06.21.): Hétfőn és csütörtökön olyan kedvező bolygóállások lesznek, amik nyilvánvalóvá teszik, hogy a siker kulcsa a minél jobb informáltság. A hét első felében a Hold a kommunikációt támogatja, hogy kapcsolódj bele minden beszélgetésbe, illetve hogy hogyan keress tanulási, továbbtanulási, fejlődési lehetőségeket! A hét második felében a Bika Hold családod és magánéleted fontosságára világít rá. Ez idő tájt a gyerekek kerülnek figyelmed középpontjába – ez összefügg egy kicsit az iskolakezdéssel, a beilleszkedés témakörével is.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákRák (06.22.- 07.22.): Találkozhatsz valakivel, akit már az első pillanatban elragadtatónk találsz, és aki iránt komoly vonzalmat érezhetsz. Te kezdetben talán kihívásként éled meg a tőled teljesen eltérő viselkedésű, felfogású személy meghódítását: ha távol vagy tőle, akkor azt mondja, hogy mindennél jobban vágyik rád, de amikor a közelébe kerülsz, mégis tartózkodó lesz. Lehet, hogy ő maga sem tudja, mit akar. Adj időt neki és magadnak is, hogy kiforrjanak a dolgok. Munkádban most ne buzgólkodj túlságosan, csak amennyire szükséges! Szomszédaiddal ápolj jó kapcsolatot, de igyekezz azért határaidat is megőrizni.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Oroszlán (07.23.- 08.23.): Akik házasságban vagy tartós kapcsolatban élnek, és közben titokban szeretőt tartanak, fel kell hogy készüljenek arra, hogy viszonyuk kitudódik. Aminek következményeképpen komoly patália várható mindkét megcsalt partner részéről. Aki viszont felmenői, családtagjai elől eddig rejtegette a szerelmét, mivel úgy látta, még nem elég érett a helyzet a bemutatásra, a bolygók hatására most úgy dönthet, hogy kedvesét végre a nagyvilág előtt is felvállalja. Akik gyermeket szeretnének, most legtöbbjüknek a sors beteljesíti álmát.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzSzűz (08.24.- 09.23.): Pároddal otthonülő nyugdíjas kis pároshoz kezdetek hasonlítani, ugyanis az ősz közeledte, a sok kiadás teljesen lehangolhat mindkettőtöket. Próbáljátok kicsit feldobni a mindennapokat, és meglátni a szépet, a lehetőségeket ebben az évszakban is! Sétáljatok a színesbe fordult természetben, túrázzatok – ebből rengeteg erőt meríthettek! Fontos: azokat az embereket, akik egyszer vagy többször már becsaptak benneteket, sose engedjétek vissza az életetekbe! Mindenki járja saját útját! Egyébként is, kutyából nem lesz szalonna.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Mérleg (09.24.- 10. 23.): Segíts annak, aki kéri, de ne vegyél részt semmiféle pletykálkodásban! Hagyd meg mindenkinek a lehetőségét, hogy úgy élje az életét, ahogyan azt akarja. Szerelmi életedben nagy változások mehetnek végbe mostanság, és letisztulhat előtted, mit is várhatsz el párodtól, annak családjától. Sajnos a felismerés nem mindig örömteli, esetleg utólag jössz rá, mekkorát is tévedtél a múltban. Ha nem látsz reményt a probléma megoldására, akkor bizony ki kell lépned a negatív folyamatból.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióSkorpió (10.24.- 11.22.): Elsősorban az anyagi gyarapodás köti le a figyelmedet, főként, ha házzal, telekkel vagy autóval kapcsolatos változásokat tervezel. Elhatározásaidhoz, illetve azok megtervezéséhez muszáj valami pluszt is bevállalnod. Ne félj, szokásos optimizmusod és közösségi szellemed most sem hagy cserben. A Merkúr hatása ütközik a Holdéval, ez egy kicsit szemtelenné tehet. Ám ne feledd, a jó kapcsolatok kialakításához, fenntartásához stílus kell! Szóval, hozd a formádat!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Nyilas (11.23.- 12.21.): A hivatásodban rendben megy minden, ám többnyire túlhajtod magad. Az a legnagyobb problémád, hogy egyszerre nem lehetsz jelen több helyen is. Vigyázz, ha túlságosan sokat vállalsz, a fokozott terhelés, a stressz kisebb kitörésekre is hajlamossá tehet. Próbáld kezelni felindultságodat! Gondolkodj el, milyen következményekkel járhat a későbbiekben, ha nem így teszel! Szerelemben vegyes érzelmekkel teli időszak várható. Egy ideig áttekinthetetlenül zavaros lesz minden.

 

BAK [12.21-01.19]

bakBak (12.22.- 01.20.): A régi emlékek közül leginkább csak a szépre emlékezel, mostanra az akkori nehéz helyzeteket is teljesen másként látod. A házasságokban, régi együttélésekben sokkal nagyobb türelemre van szükség, mint korábban. A partnered nehéz helyzetbe kerülhet. Előfordulhat, hogy a munka, a megélhetés frontján lesz gond, és neked kell segíteni őt: ebben az esetben most különösen fontos lesz számára, hogy aki mellette van, arra számíthasson, sőt, hogy az acélos támaszt jelentsen számára ebben a bizonytalan helyzetben.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Vízöntő (01.21.- 02.19.): Régóta töprengsz azon, hogy elengedj-e valakit. Nem kell tovább ezen gondolkodnod. Ha úgy érzed, hogy eljött a búcsúzás ideje, akkor ints búcsút – ez lesz a legjobb mindenkinek. Ha viszont úgy érzed, hogy inkább megjavítod a dolgokat, akkor fogd meg a képzeletbeli szerelőkészletedet és „szereld meg” a helyzetet! Milyen eszközök szükségesek ehhez? Szeretet, elfogadás, és egy segítő kar, amely minden érintettnek segít.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakHalak (02.20.- 03.20.): A szerelmi gondolatok és a mélyenszántó, romantikus elmélkedések ideje következik a Halaknál. Mintha most egy kicsit túlzottan is elméleti síkról közelítenéd meg a párkapcsolatok kérdését. Ha szingliként éled napjaidat, akkor bár remek elméleteket sorakoztatsz fel azzal kapcsolatban, hogy mit is kellene tenni a párkeresésben – de valahogy ezeket nem léped meg. A hét talán választ ad arra a kérdésre is, miért hiúsulnak meg terveid… Ha párkapcsolatban élsz, akkor pontosan tudod, mit kell tenni a szerelemért, vagy hogyan kellene izgalmas és fejlődőképes párkapcsolatot menedzselni. De vajon mi tart vissza a cselekvéstől? Érdemes ezen is elgondolkodni…

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu