Fotó: 123rf.com

2020. május 23–tól 29–ig

KOS

Legyen a hét mottója: Céljaimat tartom szem előtt, nem a nehézségeket. 

Ezen a héten is ragyogóan nézel ki, és ezt bizony mások is megérzik, meglátják. Egyébként ritkán vagy kishitű. Rendkívül jólesik neked, amikor mások csodálatában sütkérezhetsz. Azonban szükséges az egészséges önkontroll, mert nem lenne jó, ha átesnél a ló másik oldalára. A beképzeltség már korántsem rokonszenves, és jelentősen leronthatja személyiséged harmóniáját.  Szerdától kisebb változások várhatók, szükség lesz arra, hogy ismeretlen útra lépj, s elengedj valamit, ami felesleges súlyként nyomja/nyomta a vállaidat. Végiggondolva a dolgokat, rájössz, hogy a sok testi tünet, álmatlan éjszakák is emiatt lehettek. Nincs kibúvó sem mellébeszélés. Egy régi szerelmed felbukkanása jó érzéssel tölt el, sikerül egy jót beszélgetni és az sem kizárt, hogy ha egyedül vagytok mindketten, ott folytatjátok, ahol anno abbamaradt minden.

Bika

Legyen a hét mottója: Nem kapkodom, beosztom az időmet.  

Egy jó tervezéssel sok mindent meg lehet oldani. Ezen a héten a szokottnál erőteljesebben érvényesülnek Bika személyiségvonásaid. Még racionálisabban gondolkodsz, és inkább az értelmeden keresztül közelíted meg érzelmeidet is. Ez általában problémát okoz párkapcsolatodban, hiszen nem biztos, hogy párod ugyanolyan beállítottságú, mint te. Meglehet, hogy a mostaninál sokkal több romantikát, és segítőkészséget igényelne tőled. Ha tudatosan figyelsz a körülményekre, akkor létrehozhatod a jó kapcsolatot kettőtök között. Legyél kedves mindenkivel! Ez a legtöbb, amit önmagadért tehetsz, hisz ahogyan te viselkedsz, úgy fognak viszonyulni hozzád mások. Légy kreatív, tárd fel ötleteidet mások előtt, ne félj ismerkedni, és meglátod, összehoz a sors valakivel, akit bizony nagyon is fogsz érdekelni!

Ikrek

Legyen a hét mottója: Mindig megtalálom az örömök forrását. Ezek ott vannak körülöttem, csak észre kell venni őket! 

Új kihívásokra van kilátás a héten, sok meglepő tapasztalattal gazdagodhatsz. Ragadd magadhoz a kezdeményezést, és vegyél részt mindenben, amit a sors felkínál! A hivatalos teendők mellett a magánjellegű ügyeket is érdemes mostanság elővenni. Ezen a héten olyan ismeretségeket köthetsz, amelyek nagyon kedvedre valók. Igaz, hogy barátságnak indul a dolog, de lehet egy olyan pillanat, amely ezen az érzésen jóval túlmutat. Meglesz a lehetőséged arra, hogy mérlegeld, mit szeretnél. Az egyéjszakás kalandokat kezeld a helyükön! Ha komolyabbra vágysz, udvarolj vagy udvaroltass, ismerd meg a másikat! Ne ruházd fel őt nem létező tulajdonságokkal! 

Rák

 

Legyen a hét mottója: Kedves vagyok másokkal. Szeretettel közeledek a többiek felé. 

A süni tüskéi nagyot szúrnak, mondják ezt sokan a környezetedben. Oka lehet, hogy eléggé hangulati alapon cselekszel. Várhatóan mozgalmas hét áll előtted.  Annyi információ érkezik hozzád, hogy győzd kibogozni a lényeget. Mostantól biztosan szelektálnod kell a hírek között is, ha nem akarod, hogy estére zümmögjön a fejed, vagy megfeledkezz az igazán fontos dolgokról! Munkahelyeden felfelé ível a szerencsecsillagod, ami bizony már ráfér egzisztenciális helyzetedre. Ez nagyon jó hír, azonban mégsem lehet minden tökéletes, ugyanis családi életedben kicsit puskaporos a levegő. Látod, érzed, mikor van az ideje a hallgatásnak, de a megbeszélést is fogod érezni, mikor történjen. 

Oroszlán

Legyen a hét mottója: Energiám végtelen. Aktív és lelkes vagyok. 

Ezt az aktivitás, sokféleképpen lehet kifejteni, jól de rosszul is. A nyűgös napi rutinokat kezeld helyükön, ne hagyd, hogy kedvedet vegyék! Amennyiben úgy érzed, hogy kicsivel több pénzre lenne szükséged terveid megvalósításához, az be fog jönni. Lehet, hogy új lakást szeretnél, vagy egy szebb autót. Azon gondolkodni, hogy jó lenne hitelt felvenni, és banki ügyletekkel finanszírozni vágyaidat, nem jó ötlet. Inkább szépen gyűjtögesd össze, majd abból fizesd ki! Lépésenként haladj!  Annak nincs sok értelme, hogy valamilyen okból, majd többet kell fizetni és nem tudod. Vagy olyan stresszben élsz, ami megbetegít, mire élvezni is tudnád a megvásárolt dolgaidat! Csak addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér! Hét közepétől furcsa álmosság és fáradtság lesz úrrá rajtad. Nem vagy beteg, csupán egy kis lustálkodásra vágysz. Vasárnap délutánra feltöltődsz, és ismét aktívvá válsz.

Szűz

Legyen a hét mottója: Nyitott vagyok az univerzum ajándékaira. 

Nagyon szép napok várhatnak most rád a szerelemben, érzelmi életedben, s a családoddal kapcsolatban is. Olyan megható gesztusokat tapasztalhatsz társad részéről, ami megerősíti benned azt a tudatot, hogy jól döntöttél, amikor úgy érezted, hogy vele kell lenned. Néha azt mutatod a külvilág felé, hogy úgy vagy vagány, hogy nem fontos neked a kedvesség, s az érzelmek, azonban ez egyáltalán nem így van. Legfeljebb nehezebben vállalod fel, hogy te is egy érző ember vagy. Társadnak nap, mint nap meg kell küzdenie azért, hogy szívedbe fogadd, s ezért nagy tiszteletet érdemel. Már három bolygó támogat téged abban, hogy letedd rossz szokásaidat, itt az ideje, hogy fellélegezz, és élvezd az életedet!

Mérleg

Legyen a hét mottója: Ha igazán akarom, minden vágyam megvalósul. 

Ha ebben hiszel, összeszedetten cselekszel, az már fél siker. A bolygók állása mindenben támogatásra utal. Ismét sok furcsa dolgot művelsz a héten, ami nem különösebben meglepő, hiszen ilyenek a Mérlegek! A furcsa inkább az, hogy mindezt környezeted, és párod jóindulatúlag fogadja. Nem idegesíti őket különcséged, mosolyogva legyintenek mondván, hogy te ilyen vagy. Tagadhatatlan, hogy tetszik neked ez a határtalan elfogadás, azonban egy idő után arra is ingerelhet, hogy még hajmeresztőbb dolgokat művelj. Gondolkodj el azon, hogy nem feltétlenül kell mindig próbára tenned a környezetedben élők idegrendszerét! Akkor sem leszel tucatember, ha kevésbé vagy extrém! Rendkívül különleges találkozásban lehet részed hét közepén. Óvatosnak kell lenned, különben szó szerint elveszel az érzelmek tengerében.  

Skorpió

Legyen a hét mottója: A pénz energia, akadálytalanul áramlik hozzám. 

Jó is ez, azok után, hogy meggondolatlan döntésed miatt, hosszú ideig sokat törlesztettél. Mostanában szívesen vetíted rá másokra – különösen párodra – ideálvilágodat, tudattalan elvárásaidat. A sok változás és a világ elég gyakran szembe kerül a valósággal, és ez komoly feszültséget jelent, nemcsak neked. Sorra derül ki mindenkiről valami, pl. hogy párod sumákol, és gyermeked sem éppen az a mintagyerek. Nem baj, ha nem viselkedik úgy a világ, ahogyan azt te szeretnéd. Egyrészt unalmas lenne, másrészt, mit kezdenénk egymással, ha semmi feszültség nem munkálna közöttünk? Gondoljunk csak arra, az egyensúlyhoz kell ugyanúgy a negatív, mint a pozitív szint. Szingliként rövid időn belül olyasvalakivel találkozol, aki igencsak megdobogtatja a szívedet. Vidámsága, pozitív kisugárzása nagy hatással lehet rád. A kérdés, hogy nyitott vagy-e egy új kapcsolatra? Ha van párod, és mellékutakban gondolkodsz, nagy a kockázat!

Nyilas

Legyen a hét mottója: Szeretem magamat, s a többiek is szeretnek engem. 

Egy ilyen érzéssel kezdeni a hetet azt jelenti, hogy bevonzod a hasonló gondolkodású embereket, és minden könnyebben megy. Az utóbbi időben sokszor voltál harapós, kötözködős kedvedben, ami nem áll jól neked. Valójában nem kell bűntudatot érezned felindulásaid miatt, sokáig visszafojtottad őket, és inkább alkalmazkodtál bárkihez, csakhogy ne legyen baj belőle. Egyszer mindenkivel előfordulhat, hogy elszakad a cérna, és elege lesz abból, hogy csak nyeli, nyeli a dühét. Munkád kapcsán, de még az is lehet, hogy kutyasétáltatás közben, elvarázsol valaki mosolya, személye. Már első látásra nagyon vonzónak tűnik az illető. Megbizserget benned valamit, és ezt a jóleső érzést már régen tapasztaltad. 

Bak 

Legyen a hét mottója: Energiát adok az álmaimnak. Kimondom és elérem, amiben igazán hiszek. 

A Bakok könnyen ráhangolódnak partnerük igényeire, és szívesen teljesítik óhajaikat. Akár férfi, akár nő a jegy tulajdonosa, öltözködési stílusa inkább konzervatív, munkájához, egyéniségéhez illő. Bármit viselhet, az összhatás mindig elegáns. Munkafronton sok a tennivaló, tetteid akkor vezethetnek eredményre, ha azokat alaposan átgondolva, lelki vezetőddel/tanácsadóddal megbeszélve kielemzitek. Vannak, lesznek emberek, akik összesúgnak a hátad mögött, szerintük mindent másképpen kéne tenned. Nem! Ha majd ők ülnek a helyedben, lehet, de addig, amíg te viszed a hátadon emberek sorsát, addig te magad látod át a dolgokat. A hét második felében szeretnél csendben és nyugodtan lenni. Lehet, hogy beszélgetni sincs kedved, kicsit elvonulsz, magányra vágysz. Mindez csak azért van, mert elfáradtál, emellett pedig tele van a fejed a munkahelyi és családi gondokkal. Szellőztesd ki az agyadat és ne aggódj, mert rövidesen minden más lesz!

Vízöntő

Legyen a hét mottója: Szeretetemre, kevés kivétellel, szeretet a válasz. 

Az utóbbi időben sok negatív emberrel találkozol, akik mindenféle megjegyzéseket tesznek rád. Sajnos kellemetlen felfedezést tehetsz közvetlen környezeteddel kapcsolatban is. Lehet nézeteltérésed zakkant szomszédokkal, akik szerint te átjársz a falon, kihallgatni őket, de lehet zűr életed párjával is, aki nem főz, nem mos, nem takarít, inkább a számítógép előtt ülve bambul bele a semmibe. Most indulataid szemüvegén keresztül vizsgálod a helyzetet, és egy-két hét múlva már egészen más véleményen lehetsz. Lehet, hogy akkor, megbocsátóbb hangulatban, sokkal jobban tudod követni mások cselekedeteit, motivációit esetleg a paranoiás dolgaikat is jól felismered. Pénzügyek terén furcsa helyzet állhat elő, mert lesz, ami hozza a pénzt, és lesz, ami viszi. Így, váltakozva. Az emberi kapcsolatok, azok ápolása, másoknak segíteni, a kultúrát támogatni, a tudást továbbadni fontos szempont lesz az életedben. Ez egyik sorsmissziód is!

Halak

Legyen a hét mottója: Tudom, hogy a legjobb dolgok történnek velem.  

A rendezett felszín buja gondolatokat rejt. A Halak jegyűeknek az utóbbi időkben elsősorban testi dolgokon jár az eszük, de a lelkiekről sem feledkeznek meg. Gyengéd, figyelmes szeretők. Az ágyban tanulékonyak. Az egészség és a tisztaság különösen fontos számukra, főleg ebben a fertőzésekkel teli világban, szó szerint rettegnek a betegségektől. Ezen a héten sokszor eszedbe jutnak ifjúkor emlékek, és olyan, múltaddal /személlyel kapcsolatos események, amelyekkel éjszakánként álmodtál. Jól esik elővenni egy fotóalbumot, és nézegetni. Máskor nem jellemző rád ez a hangulat, de lehet, hogy ebben az esetben valamiféle feldolgozás, esetleg rendezés felé terel. Akár férfi Halakról, akár nő Halakról van szó, imádjátok a divatot. Vonzerődet, és megjelenésedet finoman kihangsúlyozzák az általad hordott ruhák, azok színei és nem utolsó sorban annak finom anyagai. 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu