Melitta horoszkópja

0
265

2020. június 27-től július 3–ig

KOS

(március 21 – április 20)  Ne akarja mindenáron megoldani kedvese problémáit! Legyen inkább hátországa! Segítse őt azzal, hogy meghallgatja, amikor kéri, akkor mondjon véleményt! Rövid időn belül, elérkezik a várva várt lehetőség, amely révén karrierje túljuthat egy holtponton, komoly lépést tehet előre. A siker kulcsa a kellő komolyság, felelősség vállalás, amitől nem kell félnie. Idősebb Kosoknál előfordulhat a természethez közeli mindennapokban megélt vágyakozás, ami lehetőséget ad arra, hogy meglévő, vagy vásárlandó telkén élvezze a nyarat. A maja horoszkóp szerint a saját példáján tanítja másoknak, hogyan kell levetkőzni a kemény, védekezésül szolgáló páncélt, hogyan kell felülemelkedni a sérelmeken, hogyan kell ellazulni és megnyílni.  

Bika

(április 21 – május 21) Érzelmileg kissé labilis lehet a következő napokban, amin valamennyit úgy oldhat, ha elengedi a múlt sérelmeit. Okkal csalódott önhöz közel álló személyekben, lassan oldódni látszik a feszültség, és szerettei is átgondolják a történteket. Munkában hamarosan fellendülés várható, és ehhez nem kell mást tenni, mint kitartóan dolgozni, ahogy eddig is tette. Azonban nézzen néha a háta mögé, nehogy más arassa le a babérokat ön helyett! Maja horoszkóp szerint olyan, mint egy bölcs öregember, akinek a küldetése életvitelével bebizonyítani, hogy a kedvesség, a bizalom és a hit nem idejétmúlt, hanem a legértékesebb tulajdonságok közé tartoznak, egyben nagy szükség van rájuk. 

Ikrek

(05.22 – 06.21) Tegye félre büszkeségét és legfőképpen az aggodalmait, mert a merészségén és elhatározásán múlik, milyen hamar érheti el tervei megvalósulását! Igyekezzen nyitottan közeledni az új dolgokhoz, az új élményekhez, melyek érik és hagyja meg a lehetőségét annak, hogy valaki a korábbinál közelebb kerüljön önhöz! Amennyiben nincs munkája, keressen, mert pénz nélkül nem lehet családot eltartani, rezsit befizetni és egyáltalán élni! Maja csillagállás szerint azért születetett erre a világra, hogy a természet erejét és szükségességét hirdesse. Rávezesse az embereket, hogy abban is bízzanak, amire nem mindig van kézzelfogható magyarázat. A természetet pedig összehangolja az égi csodákkal.

Rák

(06.22 – 07.22) A legnehezebb feladatokon is úrrá tud majd lenni. Különösen figyeljen most a hatékonyságra és a pontos munkára! Hét elején egy friss ismeretség hatására olyan érzelmi hullámok csaphatnak fel önben, melyekre talán még sokáig emlékezni fog. A múltban ért sérelmeket, kihasználást felülírja egy olyan őszinte kapcsolat, amiről álmodni sem mert. Óvatossága érthető. Maja horoszkóp szerint a legtitokzatosabb emberek egyike, aki megérez, és megálmodik dolgokat. Ahhoz, hogy boldog legyen, a letisztultság és az őszinteség beszédben, cselekedetekben elengedhetetlen. 

Oroszlán

(07.23 – 08.23) Egy provokáció érheti, melyre azonban nem szabad komolyan reagálni. A legjobban akkor jár el, ha az egészből megpróbál viccet csinálni, ezzel jelezve, hogy nem sikerült betalálnia az illetőnek lelke mélyébe. Belső ereje szinte kiapadhatatlan energiaforrást jelent önnek, emiatt szinte mindenben eredményes lehet, amibe fog, amihez nyúl. Használja hát ki a napokat arra, hogy olyan messze jusson el, amennyire csak lehet! Maja horoszkóp szerint lételeme a szerelem, ezzel együtt picit forrófejű és türelmetlen. 

Szűz

(08.24 – 09.23) Ügyeljen nagyon minden szavára és tettére! Az ön körüli mélyen húzódó feszültségek kirobbanhatnak. Egy óvatlan szóval, vagy tettel magára zúdíthatja olyan valaki haragját, akivel nem szeretne tengelyt akasztani. Igyekezzen őszinte és nyílt lenni, mondja el az embereknek, mit érez, vagy gondol, még akkor is, ha az nem csupa pozitív dolgot tartalmaz! A nyári esték az ég szemlélete, legyen szó Holdról, csillagokról fellazítják az önben megkövesedett bánatot, szomorúságot, és segítik a nyugodalmas éjszakai pihenést általi megújulást. Maja horoszkóp szerint kiváló hallgatóság, sok minden érdekli, akivel csak akarja, megtalálja a hangnemet, mégis sokszor érzi magányosnak magát. 

Mérleg

(09.24 – 10.23) Amennyiben azt reméli, hogy több éve húzódó magánéleti csatározásai véget értek, nagyot téved. A Szaturnusz segítségével valahogy a legrosszabbat hozzák ki egymásból, még akkor is, ha valamikor erős érzelmeket tápláltak egymás iránt. Ebben az esetben megérett az idő a változtatásra. Szakmailag jól alakulnak dolgai, erős elhatározása, tudása és nem utolsó sorban az alázat segít az előrejutásban. A mindennapi nehézségekben vannak/lesznek stabil segítői. Maja horoszkóp szerint a Mérleg nagyon igényes, szereti, ha rendezett körülmények között él. A természetben eltöltött idő feltölti, míg negatív emberek közelsége fizikai értelemben is megbetegíti. 

Skorpió

(10.24. – 11.22.)Életének eme szakaszában érdemes átgondolni létének bizonyos területeit. Alkalma lesz megszabadulni azoktól a tényezőktől, személyektől, akik fennakadnak a rostán. Ne aggódjon, nem bánja meg! Amennyiben lehetősége van az otthoni munkavégzésre, örüljön neki, de ha nem érzi magát jól a helyén, alkalomadtán keressen testhezállóbbat magának! Ne hallgasson a pletykákra, a felesleges fecsegésekre! Éljen szíve szerint! A maja horoszkóp szerint a Skorpió igyekszik őszinte és nyílt lenni, elmondja az embereknek amit érez, és gondol, még akkor is, ha az nem okoz egyértelmű tetszést. Igaz barátságban kevés emberrel van, de azokra minden körülmények között, oda-vissza számíthat. 

Nyilas

(11.23. – 12.21.)  Nem kell minden egyes felvetődő kérdéssel azonnal segítségért rohanni valakihez! Ami az ön feladata, azt nem véletlenül Ön kapta, így a megoldásokra is önnek kéne rátalálnia! Ha akarja, megleli mindenre a megoldást. Amihez nem ért, vagy csak résztudása van, azt ne vállalja be úgy, mint aki profi azon területen! Pénzügyekben megoldódnak dolgai, lehetősége adódik letenni pár évek óta húzódó kötelezettséget. Párkapcsolatában vegyes érzésékkel bír. Legyen őszinte magához, így nem lesz nehéz eldönteni, hogyan cselekszik helyesen! Maja horoszkóp szerint makacs, de erős is egyben, aki a jég hátán jól boldogul, tűzön-vízen átviszi elképzeléseit.

Bak 

(12.22. – 01.20.) A vonzalmat és vágyakozást ne keverje össze a szerelemmel! Az igaz szerelemhez, az erősebb kötelékek kialakulásához több idő kell. Az izgő, mozgó, kicsinyes türelmetlenkedés még a bimbózó kapcsolatot is tönkreteheti. Bárhogyan alakul a karrierje, sikerül magát és szeretteit biztonságban tudni. Akinél kintlévőség okozott problémát, számíthat egy alap együttműködésre, azaz részletekben visszakapja, ami megilleti. Maja horoszkóp szerint röghöz kötött ember, nehezen változtat, és a hűség a legfontosabb erénye.

Vízöntő

(01.21 – 02.19) Maja csillagai szerint, amikor meglátta a napvilágot, azt kapta, hogy önnél majd nem léteznek problémák csak megoldások. Valahogy eszerint éli az életét is. Személyisége kedvelhető, nagyon udvarias, szeretni való, de igazán kiismerni senki sem tudja, hiszen mindig változik. A Jupiter és a Plútó sok mindenben a segítségére lehet. Amennyiben személlyel kapcsolatos ügyben tiszta vizet kell önteni a pohárba, akkor itt az idő, hogy megtegye. 

Halak

(02.20 – 03.20) Fontos, hogy legyen résen és merje felvállalni felettesei előtt a véleményét! A kompromisszumkészség is ugyanennyire lényeges. Szerelmével, élete párjával válassza meg a megfelelő hangnemet, mert ezen a héten mindenki érzékenyebb! A szavak félreérthetők, a bolygók állása sem tudja egyhamar kiegyensúlyozni a történteket. Ha túlságosan elragadják az indulatai, sokat ronthat egy helyzeten. Ismerje fel, ha saját érzelmei idővel megkoptak, és ez az oka kapcsolatuk elszürkülésének! Nem feltétlenül a társában kell keresni a hibát. Maja horoszkóp szerint jobban kéne hinni önmagában, és dolgozni azon, hogy levetkőzze félelmét, korlátait.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu