Melitta horoszkópja

0
1006
(Fotó: 123rf.hu)

2019. február 9-től február 15-ig

Kos

Van valaki a közelében, aki el akar happolni ön elől mindent: pénzt, dicséretet, jutalmat, barátokat, örömet, szenvedélyt. Amije van, attól meg akarja fosztani, mert ettől érzi jól magát a bőrében. Minél hamarabb jöjjön rá, ki ez a mérgező ember, annál könnyebben átlát a manipulációkon, és képes lesz ellenállni neki! Szerelme gondoskodik róla, hogy életét ne érezze unalmasnak. Ha még nincs senkije, egy utazás, vagy utaztatás alkalmával rátalálhat élete értelmére. Az elején lesznek akadályok, melyek miatt lehetetlennek tűnik a hosszú távú, komoly kapcsolat, de nyugodjon meg, idővel minden megoldódik! A héten munkával összefüggésben ne tegyen fel kényes kérdéseket. Ön is nagyon jól tudja, hogy ebben a műfajban nem a tehetség, a rátermettség, hanem az összeköttetések számítanak.

Bika

Környezetében van valaki, aki, ha azt érzi, hogy gyenge önben az ellenállás, akkor akcióba lendül. Amikor például azt látja, hogy mások megerősítésére van szüksége ahhoz, hogy legyen önbizalma, máris vérszemet kap. Profi abban, hogy szimpatikusnak, együtt érzőnek mutassa magát, úgy tesz, mintha támogatná a céljai elérésében, de csak azért, hogy a saját javára tudja fordítani, ha valami jó történik önnel.  A hét második felétől önuralomból vizsgáztatja az élet. Nagyon összeszedettnek kell lennie, különösen, ha a felettesével, vagy a hatóságokkal kerül szembe. Anyagi helyzete javul, bár messze áll még attól, hogy elégedetten hátradőlhessen székében, és semmit ne tegyen. Ne feledje, a jó munkához idő kell, ami pedig a pénzt illeti, sok kicsi sokra megy.

Ikrek

A véletlenek összjátékának tartja mindazt, ami mostanában önnel történik. Azért gondoljon arra, hogy bizonyos nézetek szerint véletlenek nem léteznek!  Úgy szerelemben, mint munkájában boldogító változások történhetnek. Gyermeke miatt is megnyugodhat a lelke. Élhet kedvtelésének, a szerencsejátékokban is némi keveset ugyan, de nyerhet. Viszont ne bízzon meg olyan barátban, ismerősben, aki már párszor lóvá tette! Az illető rendületlenül ígér, mosolyog, és közben azon munkálkodik, hogy ismét jól átverje. Szeresse magát annyira, hogy lehúzós, mérgező embereket oda tegye, ahová valók: saját maga és a szükségletei mögé.  

Rák

Ha pénzét ingatlanra, felújításra költi, ezt most jól teszi. A megújulás lelkét is felemeli, nagyobb lendületet ad a tavaszi távlatokban. A héten olyan valakit ismerhet meg, aki később sokat segít majd. Amennyiben ön szülő, van ahol, és amiben engedékenyebb lehet. Gondoljon csak arra, ön is volt fiatal! Ha szerelmi életét üresnek érzi, akkor ezért ne a másikat okolja! Tartson önvizsgálatot és rá fog jönni, kivel, hol rontotta el.  Mindenesetre a múlt tanulságos, de legyen a múlté! Amennyiben főnöke, felettese toxikus személy, gondolja át lehetőségeit és lépjen tovább. Nincs szüksége arra, hogy eltűrje, vagy nap mint nap hallgassa, amint kedves szavakba burkolja a fenyegetéseket, úgy, hogy ön tisztességgel teszi a dolgát. Az kezeltesse magát, aki beteg!

Oroszlán

Amennyiben kifogta a kritizáló szeretőt, társat vagy barátot, ne feledje, hogy borzasztóan káros hatással van a másik emberre az ilyen személyiség. Természetesen vannak kritikák, amikre szükség van, és olyanok, amik még jót is tesznek, de akik állandóan hibát keresnek másokban, ráadásul nemcsak a tevékenységükre, hanem magára a személyre irányítják a megjegyzéseiket, le kell válni róluk. Ők ezekből az energiákból töltődnek. Más: szüksége van arra, hogy időnként kiszakadjon a napi robotból, többet szórakozzon, kicsit elengedje magát. Csak így töltődhet fel, így tervezheti meg jól az elkövetkező időszakot. Mostanság józan esze és a szokásosnál laposabb pénztárcája egyaránt akadályozza abban, hogy pótcselekvésként mindent összevásárolgasson. A megbocsátást viszont gyakorolhatja, egy olyan személlyel szemben, aki korábban megsértette.

Szűz

Kerülje a héten a veszélyes helyeket, kocsmákat, és hasonló becsületsüllyesztőket! Ügyeljen arra, hogy senkivel ne kerüljön összetűzésbe! Ugyanis a csillagok állása szerint olyan veszekedés alakulhat ki, amely tettlegességig fajulhat. Ugyancsak figyelmeztető hatással bír az elektroszmog, ami körülveszi. Amíg régen csak a tv volt sugárhatású, most a lakásokba több kilométernyi vezeték kerül beépítésre, melyek a napi 24 órában pulzálva juttatják el az elektromos áramot a készülékeinkhez, miközben láthatatlan elektromos erőtereket hoznak létre körülöttünk. Ezek az erőterek áramlanak a falakból, a lámpavezetékekből, a telefontöltőkből, az elosztókból, de még az elektromos hálózathoz közvetlenül kapcsolódó bébi őrzőkből és légzésfigyelőkből is. Bár vitatott de hatásukra fejfájás, aluszékonyság, ingerültség, szívpanaszok léphetnek fel. Szerelemben szűkös most a szerencséje. Talán olyan valaki után epekedik, aki nem, vagy legalábbis nem úgy viszonozza az érzéseit, ahogyan azt ön szeretné. Amennyiben a Szűz szülöttje szülő, akkor csemetéje érdekeit messzemenően szem előtt tartva, hozzon áldozatot érte!

Mérleg

Szerencsésnek érezheti magát elismertsége miatt. Ennek okán vigaszt nyújthat a környezetében élőknek. De ha egyedül tengeti napjait, mostanában találkozhat azzal az imádni való személlyel, akivel akár összekötheti életét. Jogi, üzleti, és más hasonló ügyekben feltétlenül kérje ki előzetesen szakemberek tanácsát! Naiv döntése adott esetben igen sokba kerülhet, pláne akkor, ha a háta mögött nagyon csúnyán összejátszanak azok, akikben megbízott. A hazugság és a tolvajlás hete ez a mostani, ezért ne hagyja őrizetlenül értéktárgyait, és ne bízzon senkiben! Gondoskodjon arról, hogy éjszakája nyugodt legyen. A hálószobába semmiképpen ne vigyen be elektromos eszközöket! A televízió sem való oda, ahol alszunk, maradjon a nappaliban! Az okostelefon, a tablet és a laptop egyaránt elektromos hullámokat és kék fényt bocsátanak ki, amely csökkenti a melatonin termelését az agyban, és megnehezíti, illetve folyamatosan zavarja az alvást. A számítógép használat és a tévézés a vérnyomást is emeli, tehát ezzel is gátolja az elalvást.

Skorpió

Amennyiben házasságban/kapcsolatban él, meg kell erősítenie az idegeit, mert partnere viselkedése miatt olyan feszültség alakulhat ki, amelynek hatására megkérdőjeleződik közös jövőjük. Vannak olyan dolgok, amelyeket jobb lenne, ha titokban tudna tartani, különben tornádó söpör végig egész életén, összedöntve mindent, amit eddig felépített. Munkában az irigyekkel és a hamis jóakarókkal kell megküzdenie, akik alig várják, hogy valamiben hibázzon, és azt az orra alá dörgölhessék. De miután ön erős és a Jó Isten is úgy alkotott meg bennünket, hogy mindennek van ellenszere, számos dolog van, amivel erősítheti a védelmét, és kiküszöbölheti az ártó energiákat. Fontos, hogy ne akarjon egyszerre mindent megoldani, hiszen ezek kezeléséhez is időre van szükség – sokszor akár hetek kitartó munkájára. Ez olyan, mint bármit fizikailag megtisztítani.

Nyilas

Furcsán fáradtnak érzi magát. Energiaszintje mélyen alatta van a megszokottnak. Menjen kicsit ki a természetbe, szívja magába a friss levegőt és hallgassa a kismadarakat, ahogy élednek a természettel együtt! A megüresedés és a természetes töltődés lehet az ön számára most jó. Nem volt véletlen oka annak, hogy kicsit türelmetlenebb, lestrapáltabb. Hiába van pár kiló túlsúlya, ennek ellenére gyakran megmagyarázhatatlan farkaséhség is basáskodik ön felett. Nagy önuralom kell a legyőzéséhez. Szerelmi életére, ha van ilyen, a felfokozott érzelmek lesznek jellemzők. Amennyiben Ön a titokban tartott szerető, most ne akarjon ebből a pozícióból kitörni, legalábbis egyelőre ne! Abból csak hátránya és nagy baja lehet.

Bak 

Szerelemben gyors fellángolásuk hamar lelohad, és amelyikükben előbb kihunyt a láz, az ugyanolyan gyorsan és természetesen képes otthagyni a párját, akit azelőtt imádott, mint amilyen gyorsan képes új munkahelyet keresni, új foglalkozást választani, vagy egy új hobbinak hódolni. Az újdonság, a változás iránti vágya mindennél erőteljesebb. Azonban megfeledkezik arról, hogy saját életét kell élnie, nem pedig majmolni másokat. Pl. még szülőkkel együtt lakó harmincasok, önállósodni kéne, leválni! Bár mondja, hogy kész a kompromisszumra, csak hogy szabad legyen, de nehezen tud mozdulni.  A múltat próbálja békésen lezárni, még akkor is, ha a bekövetkezett kudarcokért nem ön a felelős! Ha nem ezt teszi, jövőjét mérgezi meg.

Vízöntő

Szerelmi élete a tavasz beköszöntével újul és kedvese, aki most valaki másért rajong, lassan kezd visszasomfordálni. Még az is lehet, hogy nemsokára önnek kell ápolnia őt. De ez úgyis rövidesen kiderül. Talán felettese nem hozza a tudomására, hogy elégedetlen önnel, de ha egy kicsit figyel, észreveheti azokat a jeleket, melyek erre utalnak. Szedje össze magát, próbáljon úgy viselkedni, illetve a kollégákhoz és a munkához úgy hozzáállni, hogy ne akarják elküldeni! Ha pedig úgy gondolja, hogy csak ürügyet keresnek az ön eltávolítására, nézzen szét mihamarabb a „piacon”, ne várja meg, míg lépéskényszerbe kerül!

Halak

A héten a legfontosabb feladata, hogy megpróbáljon józan maradni. Ne vegyen készpénznek minden olyan ajánlatot, amelyről Ön is tudja, hogy túlságosan szép ahhoz, hogy igaz legyen! Az új emberek, akik beléptek az életébe, legtöbbjük dumás nagy játékos, akik mögött különösebb tartalom nincs. Ne vágjon bele se baráttal, se közös ismerőssel olyan ügybe, amelybe pénzt kell befektetni, mert az anyagi kár mellett komoly csalódást is el fog szenvedni! Fontos: a mégis elvesztett pénzének visszaszerzéséhez a magyar jog, a mostani bírósági gyakorlat szinte semmi támogatást nem fog adni. Tehát jól gondolja meg!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu