A sikeres fogyókúra érdekében enni kell! Kell ennél biztatóbb mondat egy fogyni vágyónak? Na, azért nem minden olyan gyönyörű, mert az a mondat is igaz, hogy “a hízásért sokat kell enni, a fogyásért viszont sokat kell tenni!”

Minden fogyókúrázó tudja – talán már többszöri próbálkozás alapján is, – hogy a diétázás nem egyszerű dolog, azt viszont kevesen gondolják, hogy mindehhez szakemberre is szükség lehet, aki elmondja, hogy a fogyókúrázás nem egyenlő a koplalással.

 

Az egészséges táplálkozásról, és különösen a fogyókúráról, megszámlálhatatlan sok könyv áll az olvasók rendelkezésére. Nehezebb a módszerek dzsungelében megtalálni a megfelelőt, mint bármelyiket végigcsinálni.

Nem ígérjük, hogy 1 hét alatt bomba formába kerül

A Dr. Lelovics Zsuzsanna, Dr. Szarvasházi Judit és Vági Zsolt írásait tartalmazó: Mit (T)egyek, hogy lefogyjak? című könyv segítségével nem lehet néhány hét alatt hatalmas túlsúlytól megszabadulni! Könyvünk azt sem ígéri, hogy a tévé előtt ülve is sikerül fogyni, sőt azt sem, hogy elég mindössze egy doboz kapszula a cél eléréséhez.

Garantáljuk a hosszútávú, egészséges sikert

Viszont a kötet szakember szerzői garantálják azt, hogy a hiteles és ésszerű tanácsok hosszú távú, biztos eredményt fognak nyújtani. Nem ígérik, hogy semmit nem kell tennie, de biztosíthatják önt, hogy a befektetett energia többszörösen megtérül, hiszen az egészségéről van szó, amit csak hozzáértően szabad gondozni.

  • A könyv ismerteti a fogyni vágyók által elkövetett leggyakoribb hibákat.
  • Kritikusan elemzi a sztárdiéták előnyeit és hátrányait.
  • Leírja a sikeres fogyókúra menetét konkrét gyakorlati tanácsokkal – diétás étrendekkel kiegészítve.

A Mit (T)egyek, hogy lefogyjak?című könyvünket, 2990Ft-os (bruttó) áron megrendelheti:

 

  • Telefon: (1) 467- 80 60
  • Emailen: galenus@galenus.hu
  • Faxon: (06-1) 363- 9223
  • Levélben: 1437 Budapest 70 Pf. 275
  • Galenus webshopjában: www.galenus.hu

Aki pedig személyesen veszi át szerkesztőségünkben (1146 Budapest, Dózsa György út 19. IV/2.) a könyvet, az 10% engedményt kap az árból!

Galenus