Találkozzon Kabir Bedivel, azaz Sandokannal!

0
245

Kabir Bedi hamarosan hazánkba látogata Guido &Maurizio De Angelisfilmzenei koncert sztárvendégeként február 16-án az Arénába. A koncert előtti napon a Fővárosi Állat- és Növénykertbeis ellátogat a világsztár, hogy örökbefogadjon egytigrist, és találkozzon a rajongóival.

A maláj tigris néven elhíresült színész február 15-én délelőtt aFővárosiÁllatkertben teszi tiszteletét, hogy egy igazi hús-vér hím tigrist fogadjon örökbe. A sajtónyilvános eseményt követően, 10:30 órától a rajongók is találkozhatnak a világsztárral a Varázshegynél.A közönségtalálkozóra érkezők a Valentin-napi belépési akció feltételei szerint tudnak belépőjegyet váltani a FővárosiÁllatkert területére.

1984-ben húszezren várták az indiai származású színészt a Skálánál, aki az 1971-ben készült hatrészes Sandokan – A maláj tigris című tévésorozat után lett világsztár. Ismertebb mozifilmjei még A bagdadi tolvaj, 007-es ügynök – Polipka és a MuszaDagh negyven napja, de kevesebben tudják róla, hogy szerepei mellett békeharcos-küldetéssel is járja a világot.

KabirBedit február 16-ánaGuido &Maurizio De Angelis filmzenei koncert sztárvendégeként az Arénában láthatjukTerence Hill-lel együtt!

Közöségtalálkozó KabirBedivel

2019. február. 15. 10:30 óra, Fővárosi Állat- és Növénykert, Varázshegy