Melitta horoszkóp

0
1282

2019. május 25-től május 31ig

Kos

Kreativitásod gejzírként tör a felszínre, így kiötölhetsz valami nagyszabásút. Csak óvatosan! Ha vakmerő vagy, kétesélyes, hogyan sül el. Gondolj át mindent, lépésről lépésre, próbálkozz előbb kicsiben! Szerelmi életedben egy nagyon kellemes meglepetés jöhet az elkövetkezendő napokban, mely párban és egyedülállóként is mosolyt csalhat arcodra.

Bika

Szabadnak és energikusnak érezheted magad a héten, ami feladataid még lelkesebb elvégzésére inspirál. Ne lepődj meg, ha főnököd megdicsér, környezeted pedig elismerően, csodálkozva reagál erre! Pároddal egy közeljövőben esedékes eseményről, esetleg utazásról eshet sok szó a napokban. Szingliként az online ismerkedés most kivételesen sikert hozhat.

Ikrek

Örömhírt kaphatsz a napokban, ami bearanyozza a heted. Egy számodra kedves szőke nő/férfi finomságokkal lát el reggelente, kávé, szendvicsek, süti… Mosolyod másokra is átragad. Most mindenki a szokásosnál is erősebben keresheti a társaságod. Ne feledj azért befelé is figyelni! Pároddal kis féltékenység bizonyíthatja egymás iránti ragaszkodásotokat. Nincs párod? Valaki titkon beléd szerethet a napokban.

Rák

Munkahelyeden nehéz helyzet adódhat, amit azonban nagyon okosan, találékonyan, talpraesetten kezelsz majd. Ezzel kivívod feletteseid elismerését. Ha párban vagy, kedvesed egy reakciója megerősít abban, hogy remekül választottál. Nincs párod? Készülj fel, nem lesz ez így sokáig! Cupido már kilövésre tartja nyilait. Élvezd ki szingli napjaid, amíg teheted!

Oroszlán

Valaki szívességet kér tőled a héten, aminek a teljesítése igényelhet némi plusz szervezést. Hálája mindenesetre sokáig üldöz majd érte. Párod egy számára fontos magánéleti kérdésben kérheti a tanácsod. Légy körültekintő, amikor adod! Ha nem vagy biztos magadban, ne okozz kárt neki, küld el szakemberhez! Nincs párod? Egy jóképű idegen kérhet útbaigazítást, de egy mosolyért cserébe randit is fog!

Szűz

Valakit kis füllentésen kaphatsz, de valószínűleg nem vagy benne közvetlenül érintett. Az árulkodás nem szép, de, ha közvetlenül hozzá fordulsz, és felhívod a figyelmét, ez így nem helyes, okosan járhatsz el. Párban kis vita hozhat felszínre egy feszültséget, de ennek hála, végleg felszámolhatjátok azt. Szingliként barátnőd ismerőse tetszhet meg.

Mérleg

Végre több időd maradhat olyasmikre, amiket szívesen csinálsz, amiket máskor nincs módod beiktatni napjaidba. Ez harmóniát, összhangot és kiegyensúlyozottságot visz a lelkedbe, hiszen ezek által kikapcsolódhatsz. Ha párban vagy, közös jövőtök kerülhet szóba egy mélyenszántó gondolatokkal teli beszélgetés idején. Ha nincs párod, most jöhet egy randi meghívás, ami akár egy új kapcsolatot is ígérhet számodra.

Skorpió

Bár elfoglalt vagy a napokban, minden flottul mehet. Cupido kis pluszt, fűszert visz ebbe a nagy harmóniába: egy harmadik személy kerül a képbe, aki párod nemtetszésére csapja a szelet neked. Tiéd a döntés, miként reagálsz, de ha kapcsolatodban maradsz, hárítsd el időben! Szingliként valaki kitartó ostromlásodba kezd, akiről sosem hitted volna, hogy az esete lehetsz. Ez is bizonyítja, felesleges az önbizalomhiányod.

Nyilas

Nálad ezen a héten minden az érzelmek körül foroghat. Párkapcsolatodban jövőtökre vonatkozó hosszú, és rövid távú terveket analizáltok. Emellett egyikőtök, aki eddig nem nyílt meg eléggé, most végre megtalálja módját, hogy közelebb engedje a másikat. Szingliként most még inkább vágyhatsz egy társra. Hiányérzeted természetes, de ha türelmes vagy, meglesz a jutalmad.

Bak 

Valaki ígért valamit, amit nem tartott be? Ha erre fény derül a napokban, ne csüggedj! Mindentől függetlenül, érdemes azonban elbeszélgetned az illetővel, ha semmi másért, de tanuljon a hibáiból. Próbáld okosan megoldani a helyzetet, különben is jó diplomáciai készséggel rendelkezel! Szerelmi életedben, akár van vagy nincs valakid, szerencsés véletlen hozhat kedvező fordulatot.

Vízöntő

Egy bonyolult, terjedelmes feladat előtt állhatsz, és ennek eredményes véghezvitelében csupán egy jó tervre, és némi magabiztosságra lesz szükséged. Gondolj át mindent tételesen, de nyugodj meg, amibe belefogsz, menni fog! Párban harmónia ígérkezik, mind lelkileg, mind pedig fizikailag. Nincs párod? Sportolás, vagy valamiféle hasonló tevékenység közben nyílhat nagyobb lehetőséged ismerkedni. Ha izgalmas flört veszi kezdetét, tudnod kell, hogy beindult a folyamat.

Halak

Életpályádban bekövetkezhet az a régen remélt fordulat, ami hosszú távú, pozitív változásokat hozhat számodra. Lehet, hogy egy új állás? Egy jobb pozíció? Esetleg egy fejlődést ígérő, új megbízás? Akármi legyen is, elégedettséggel tölthet el. Párban felerősödhet egymás iránti vonzalmatok. Szingliként pedig úgy vonzod a tekinteteket, akár egy mágnes. Ez reményt adhat a jövőre nézve.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu