Természetes segítség az eredeti grapefruit mag kivonat

0
823

Az eredeti grapefruit mag kivonat a természetes antimikrobiális szerek közé sorolható, amely több száz különféle baktériumot, vírust és gombát képes elpusztítani.

Laboratóriumi körülmények között végzett vizsgálatok eredményei igazolták, hogy a grapefruit mag kivonat számos baktériumot, vírust és gombát elpusztít. Egy tudományos közlemény alapján a grapefruitmag kivonata 794 baktérium – és 93 gombatörzs ellen bizonyul hatásosnak. Citrus bioflavonoid tartalmának köszönhetően segíti a szervezet ellenálló képességét a gyomor és bélrendszer támogatásával és a szervek mikrobiológiai egyensúlyának fenntartásával.


Fizetett hirdetés
A Bioextra Grapefruit mag kivonat valódi grapefruitból készül, hozzáadott mesterséges adalékanyagok nélkül! A Grapefruit mag kivonatban található citrus bioflavonoidok, szabadgyökfogó és antioxidáns tulajdonsággal rendelkeznek. A Bioextra grapefruit mag kivonatban nemcsak grapefruit mag van, hanem a rezinoid kivonat is; vagyis a grapefruit gyümölcs préselése után fennmaradt koncentrált hatóanyag: héj, gyümölcsmaradék és mag egyaránt, a grapefruit legértékesebb része. Adagolás: Grapefruit mag kivonat: felnőtteknek napi 3-szor 15 cseppet egy pohár folyadékkal bevenni. Grapefruit mag kapszula: felnőtteknek napi 1 kapszula kevés folyadékkal bevéve. OGYÉI által notifikált termékek.