Heti horoszkóp 2013. február 02-től február 08-ig

A Rák jobban tenné, ha nem konfrontálódna mindenkivel a munkahelyén, a Nyilas ügyes lesz ezen a héten a váratlanul felbukkanó feladatok megoldásában, a Bak pedig jobban tenné, ha vigyázna, mert szerelme közelében felbukkanhat egy riválisa! S, hogy a lehető legkedvezőbben alakuljanak a dolgaink, fogadjuk meg Melitta tanácsát arra vonatkozóan is, mely színekkel vegyük magunkat körül mától egy héten át.

KOS [03.21-04.20]

kos

A kedvezőnek tűnő pénzügyi ajánlatokat alaposan elemezze, mert szinte biztos, hogy valami csavar van a dologban. Kár volna elveszíteni azt a biztonságos alaptőkét, amit hosszú évek munkájából félretett. Szerelemben új érzés keríti hatalmába: a félelem. Nyugtalanságának oka, hogy bármennyire is Kosból van, most bizonytalan önmagában. Egyszerre vonzza, illetve taszítja, akire nap mint nap gondol. Lelki harmóniája helyreállításának érdekében használja a színterápiás módszerek valamelyikét: pl. merüljön a természet színeinek megfigyelésében, egy – egy virág, fa, kristály, föld, a napfelkelte narancsszínében, a kék ég és a tó, vagy a folyók vízében tükröződő fényekben!

 

BIKA [04.21-05.21]

bika

Mielőtt igent mondana egy várhatóan hosszú, fárasztó munkára, próbáljon olyan partnereket szerezni, akik a monoton feladatoktól sem riadnak vissza! A siker záloga az ön ötletgazdagsága. Miközben barátnői, barátai magányosságuk miatt keseregnek, ön a bőség zavarával küzd. Most még azok is kegyeit keresik, akik eddig nem igazán akarták észrevenni. Színterápiában önnek erre a hétre javallott, hogy nézegessen színes festményeket, képeket, esetleg maga is festhet, hangulatának megfelelő színekkel.

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Keresse azokat a lehetőségeket, amelyek révén nagyobb szaktudást szerezhet! Ha nem képezi magát, még a mostanra elért pozícióját is elveszítheti. Vannak elegen, akik helyére áhítoznak. Magánéletben a pillanatnyi csillagállás kicsit megtépázza az önbizalmát, de a Mars ellensúlyozhatja. Kis odafigyeléssel le tudja vetkőzni a gátlásokat. Talán még kezdeményezni sem ijed meg, hogy meg tudja szerezni álmai nőjét vagy férfiúját. Ezen a héten a lila szín használatával hozhatja ki magából a legtöbbet. Élessé teszi az érzékeket, felélénkíti a megérzéseket. A lila szín méltóságot ad. Használhatja ágyneműn, sálként, egy kis virágban az asztalon,… stb.

 

RÁK [06.22-07.22]

rák Harcos kedvében most mindenkivel konfrontálódik – azokkal is, akik kritizálják, azokkal is, akik szemet hunynak a hibái fölött. Így azonban mindenki összeférhetetlennek, hisztisnek könyveli el. Kihagyják, amiből csak lehet. Szerelemben sem az öné ez a hét. Legalábbis nagyon kevés esetben alakulnak úgy a dolgai, ahogyan szeretné. Ha az utcán nem is, de legalább otthon hordjon narancs színt. A narancsnak, mint meleg, aktív színnek, általában ösztönző hatása van. Depresszió, pesszimizmus, ernyedtség esetén igen jó hatással bír viselőjére.

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Ha ki akar törni a hétköznapok egyhangúságából, át kell csoportosítania teendőit. A hét első felére iktasson be mindent, ami jövésmenéssel, utazással, házon kívüli ügyintézéssel jár, máris kiegyensúlyozottabbá válik! Szerelemben kár lenne azon keseregni, hogy mindenkivel történik valami, csak ön körül nagy a csend. Örüljön az eseménytelenségnek, mert így a bosszantó hatások is elkerülik! Esténként keressen egy helyet, ahol sok a zöld szín! Csökkenti a kimerültséget, a fáradtságot. Még az elégedetlenség érzését is jó irányba tereli.

SZŰZ [08.23-09.22]

szűz

Akkor se vállalja túl magát, ha úgy érzi, mindent elbír. A remek lehetőségek közül jó pár, a bolygók változásával, bizonytalanná válik, szertefoszlik. Magánéletében a Mars kínos beszélgetésekre figyelmezteti. Mindenki csak követel valamit. Hol azt vetik a szemére, miért nem rámenősebb, hol azt, miért nem ad még többet szeretteinek. Színek közül most a Szűznek a sárga, azaz a Nap színe növelheti energiaszintjét! Fontos: túlzásba vitt hatása kevélységre, irigységre gerjesztheti.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Barátaival valami nagyobb terv megvalósítását fontolgatja. Csakhogy a munka, család mellett aligha tud másra is koncentrálni. Amennyiben a héten valamit elvét munkahelyén, annak kellemetlen következményei lehetnek. Ha az otthoni viták miatt titkos kapcsolatban keresi a vigasztalást, akkor bizony minden ügyességére szüksége lesz. Amennyiben gyanúba keveredik, szerelme igen gyorsan kideríti az igazságot. A Mérleg szülöttet ezen a héten jóleső szabadságérzéssel tölti el, minden, ami kék színű. De csak ezen a héten!

SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpió

Rendkívüli hangsúlyt fektet a közösségi viszonyok kialakítására, a munkakapcsolatok megszilárdítására. Az egyenes beszéd jellemzi ezt a hetet. Az elmúlt években sokkal bölcsebb lett, a felszínes sikerek helyett az emberi értékekre is jobban figyel. A magánéletbeli izzás megjelenik a munkájában is. A színek nagymértékben befolyásolják hangulatát, érzéseit, lelkivilágát. Az ibolya szín támogatja a gondolkodásban, a piros asszisztál a kreativitáshoz, a barna nyugalmát erősíti.

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Ösztönei rendkívül jól működnek, így sikerül megoldania a váratlanul felmerülő problémákat. Újító kedve egyre erősebb, ötletei jók, csak most még nehezen kivitelezhetők. A családi harmóniát megzavarhatják a hétköznapi gondok. Ne legyen túl szigorú szeretteivel, ne kritizálja szerelmét, mert most ő is sokkal érzékenyebb! Ha megbántódik, hetekbe telik, mire újra felolvad a jég. Szerencseszíne erre a hétre a vörös, de óvatosan bánjon vele! Egy sál, egy kiegészítő erőt is jelent, de ha sok van belőle, forró hangulatot, viszályt is szíthat.

 

BAK [12.21-01.19]

bak

Sokfelé megfordul a következő napokban. Így a lehetőségeket kihasználva, gyorsan teremt új kapcsolatokat. Újdonsült ismerősei, új, érdekesebb dolgok felé terelik az érdeklődését. De nem tanácsos rögtön a régi állása felmondását latolgatni! Magánéletében izgalmasnak ígérkezik ez a hét. Feltűnhet a láthatáron egy rivális, aki szívesen átvenné a helyét kedvese szívében. Minden esetben higgadtnak kell maradnia. Színterápia szempontjából a bölcs meglátásban a fehér szín segíti, erőt, megújulást a zöld szín adhat. 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Lassan, de biztosan átalakul a munkaköre, esetleg olyan területre kerül, ahol jobban megtalálhatja számításait. Így nemcsak anyagi gondjai enyhülnek, hanem lelkileg is kigyensúlyozottabbá válik. A Vénusz a nyílt és titkos kapcsolatoknak egyaránt kedvező körülményeket teremt. Öntől függ, mennyit használ ki a lehetőségekből. Színekben a barna, azaz a Föld színe lehet önre kellemes hatással ezen a héten. Nyugtatja, egyben figyelmezteti, maradjon mindig a realitások talaján.

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Ne parkoljon tilosban, ne menjen bele kétes üzletekbe, mert a nyereséget igen gyorsan elvihetik a kirótt büntetések! Magánéleti fronton vágyai egyelőre nagyon elrugaszkodnak a valóságtól. Akiért a szíve dobog, most még máshoz is tartozik. A múltidézés számvetésre készteti, ami után sajnos újra úgy érzi, nem ott tart érzelmileg, ahová évekkel ezelőtt indult.  Hogy jó, tiszta döntéseket hozzon, ezen a héten hordjon minél többször fehér színű inget, ruhát! Nem volt véletlen, hogy a druidák fehér köpenyt viseltek, mint a bölcsesség és a tudás szimbólumát.

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu