Heti horoszkóp 2013. június 8-tól 14-ig

0
865

A Kosok legyenek türelmesebbek! Az Ikrek jobban teszik, ha orvoshoz fordulnak, ha izomfájdalmaik vannak, az Oroszlánok pedig készülhetnek: nagy szerencse várja őket a következő héten! Ha önt is érdekli, mit jósolnak a csillagok a hétre, olvassa el Melitta horoszkópját!

KOS [03.21-04.20]

kos

Türelemre, összpontosításra, önmegtartóztatásra intik a csillagok. Csak akkor lesz eredményes egy megbeszélés, interjú, tárgyalás, ha nem sajnálja az időt a felkészülésre. Ebbe beleértendő az a képesség is, hogy rezzenéstelen arccal vegye tudomásul, amikor partnere emeletes marhaságokat mond. A magánszférájában csupa kellemes dolog várható, a mostaninál több nyugalmat jeleznek a csillagok. Még a legkilátástalanabb románcok is boldog szerelemmé válhatnak, végre minden a helyére kerülhet.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaÉrdeklődése leginkább az otthona felé fordul. Néhány változtatásnak valóban itt az ideje, melyektől jobban fogja magát érezni. Szerdán és pénteken a költségvetés, az anyagi ügyek rendezése kapja a legfontosabb szerepet. Nem árt, ha végre komolyan veszi a takarékoskodást. Csak a fontos és indokolt kiadásokba menjen bele, hiszen pár héten belül nagyon jól fog jönni a tartalék. Egészség: allergiás tüneteit fokozott kalcium és magnézium tartalmú étkezéssel tudja enyhíteni.

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Magánéleti téren csendesen és legfőképpen békésen zajlanak majd az események, csak néha lesz szüksége arra, hogy komolyabban aktivizálja magát. A társtalanok folyamatos impulzusokat, lehetőségeket kapnak. Amennyiben Ön is közéjük tartozik, válassza ki a kedvére valót! A munka világa ebben a dekádban teljességgel problémamentes lesz, sőt, az eddiginél több karrierlehetősége is számíthat. Egészség: ha hosszabb ideje tartó, megmagyarázhatatlan izomfájdalmakat érez, forduljon mihamarabb orvoshoz! Nincs kizárva, hogy valami fertőzött rovar csípte meg.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákEz a hét igen mozgalmas lesz, nem lesz túl sok ideje pihenni! Kitartás, a változás szele már érezhető, annak minden jótékony hatásával egyetemben! A bolygók szerencsés állása segíti még inkább kibontakoztatni képességeit, s hogy méltó szerepet töltsön be minden élethelyzetben. Rákként szükségét érezheti annak, hogy időnként változtasson külsején. Nagyon helyes, ne szürküljön bele egyféle stílusba, legyen bátorsága valami újba, valami másba belevágni!

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

A csillagok mostani állása sok szerencsét ígér Önnek. Olyannyira, hogy a kedvező pozíciók segítségével élete folyása jobb mederbe terelődik. Könnyen megeshet, hogy elköltözik egy másik otthonba, esetleg lakás, nyaraló, vagy üzlet felújításba kezd. Oroszlánként a legszerencsésebb periódus Önnek a hét kezdete és a vége. Fontos: ha nem elégedett munkájával, akkor időben tegyen gyors lépéseket más irányba! Pénzügyi dolgainak rendezése rengeteg időt, és jókora energia-befektetést igényel.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA bolygók jótékony hatásukkal segítik mindennapjait és lehetővé teszik, hogy fejlessze magát – fizikai és szellemi szinten egyaránt. Szerelmi élete boldog lesz. Fontos azonban, hogy mindig vigyázzanak egymásra, ne sértsék meg társukat a legapróbb semmiségekkel sem! Hagyja néha, hogy kedvese érvényesüljön! Rendkívül örülne, ha végre szóhoz jutna, s még jobban az elismerésnek! A szinglik nagy szenvedéllyel futnak neki a párkeresésnek, nem is eredménytelenül! Fontos: leendő társukat ne akarják sem megvenni, sem pedig menetből maguk alá gyűrni!

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Folyamatosan fejlődő szerelmi élete segít túllendülni a munkájából eredő feszültségeken. Ez a hét, de az egész nyár is, tele lesz túláradó érzelmekkel és romantikus pillanatokkal.  Az egyedülállók számára is áldásosan alakulnak a csillagállások bármilyen románc elindítására. Jól teszi, ha elkerül minden szerencsejátékot, különben könnyen a hatásuk alá kerülhet és elveszítheti tartalékait. Ugyanez igaz a túl kecsegtető üzleti ajánlatokra. Csak olyanba kezdjen bele, mely jól rendszerezett, tisztán átlátható lehetőség!


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpió

A hét első pár napja sok munkával telik el, míg végre kikristályosodik, hogy mit is akar csinálni, és a változtatásnak milyen előfeltételei vannak. Kemény fizikai és szellemi munkát végzőnél igen gyorsan evidenssé válik, hogy ideje kicsit elutazni, nyaralni, maga mögött hagyni a gondokat. Mire hazatér, egy teljesen új munkahelyi kihívás elé néz, mely leköti minden szabadidejét. Magánélete eléggé zötykölődős, mivel egoista természeténél fogva nem nagyon érdekli, hogy párja mit szeretne..

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Olyan esemény közeleg, amely megváltoztathatja az életét. Meg kell fogalmaznia vágyait, akaratát, meg kell védenie álláspontját. Igen jó esélye van arra, hogy dolgai szerencsésen alakuljanak, jól jövedelmező munkahelyet találjon. Párkapcsolatát illetően tudnia kéne, hogy halálra idegesítheti partnerét, amikor előző szerelmeiről állandóan ódákat zeng. Pontosan annak az ellenkezőjét éri el ezzel, mint amit szeretne. Társa rövid időn belül megunja az állandó összehasonlításgatást és végső döntést hoz. Olyat, aminek ön nagyon nem fog örülni.


BAK [12.21-01.19]

bak

Keményen és racionálisan fog hozzá feladatai elvégzéséhez. Mindennel szembesülni vágyik, ami nem teljesen helyesen, vagy tökéletesen kivitelezett. A csillagok állása sok szerencsét ígér, olyannyira, hogy segítségükkel élete használható mederbe terelődik. Magánéletében inkább bonyolódnak a dolgok, egyszer fenn, egyszer lenn, sosem tudja, mit kezdjen a másikkal. Tagadhatatlan, hogy partnere nem egy földreszállt angyal, de ha odafigyel rá, sikerülhet kezelni a helyzetet.

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Nagy mázlija lesz a héten, hiszen váratlanul megszűnhet minden olyan kellemetlen hatás, mely korábban jellemző volt. Ráadásul rossz szokásai jó részéről is képes lesz gyorsabban lemondani. Nagyon érzékennyé, elmélkedővé és meggondolttá válik. Üzleti kapcsolatainak száma ugyan csökken, de azok, melyek megmaradnak, tartósak és kiegyensúlyozottak lesznek. A magasságos hivatalokban történő próbálkozásai nem mindig járnak sikerrel, de sose csüggedjen, manapság ez szinte természetesnek mondható!

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Tüzes energia van a levegőben, mely a Halak szülötteinke vállalkozó kedvét erősíti, különösen a Hold napjaiban. Utazásra, nyaralásra, egy új tevékenység kipróbálására kiváló ez az időszak. Ne feledje, a napi testmozgás elengedhetetlen a jó közérzethez! Ismerőse, hozzátartozója a napokban segítségét kéri. Ne habozzon, tegye meg, ami Öntől telik, ne csak szavakban legyen önzetlenül segítőkész! Valahol a sors majd viszonozza, amikor Ön szorul rá mások támogatására.

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu