Most, Mindenszentek és halottak napja alkalmából, talán mindannyian kicsit elcsendesedtünk, elgondolkoztunk…Melitta ehhez az elmélyüléshez ad segítséget nekünk!

KOS [03.21-04.20]

kos

Ha javítani szeretne személyes kapcsolatain, jobban figyeljen oda arra, hogy mire vágynak mások – tudatosan vagy tudat alatt – és ne azt próbálja rájuk erőltetni, amire Ön szerint szükségük lenne! Szabadidejében feltétlenül keresse az ellenkező nem társaságát, mert fontos találkozás vár Önre! Halottak napjára: Van egy nap, amikor kimegy a falu a temetőbe, virággal és fénnyel, ami elmúlik, és békével, szeretettel, ami nem múlik el. Nincs már ezen a napon fájdalom, csak enyhe távoli szomorúság úszik a táj felett, mint maga az ősz bánatos, ködös álomra készülő ragyogása.

 

BIKA [04.21-05.21]

bika

Nem tudja hová tenni egyik ismerőse viselkedését. Néha biztos benne, hogy szerelmi kapcsolatot szeretne Önnel, máskor viszont egészen elbizonytalanodik, és azt sem tudja, vajon értékeli-e ellenkező neműként. Hagyjon még egy kis időt, hiszen még nem túl régóta ismerik egymást. Halottak napjára: A sír nem csupán egy gödör, amelybe elásnak egy holttestet, vagy beletesznek egy urnát, hanem menedékhely azon szeretteink szívének, akiket az elhunytak hátrahagynak.

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

A múlt igazságai, titkai, történései most kiderülhetnek, tehát legfőbb ideje visszakanyarodni bizonyos kommunikációs tennivalókhoz. Ha arra gondol, mi történt eddig és hol tart most, érzékelheti, hogy egyre sürgetőbb a késztetés: kimondani, vagy őszintén megbeszélni társával, ami történt – történik, amit érez, úgy igazán, a szíve mélyén… Halottak napjára: a  bánat eme perceiben nincs helye hangos szavaknak.

 

RÁK [06.22-07.22]

rák Nincs most olyan hangulatban, hogy fegyelmezett munkára tudja fogni magát; figyelmetlenné válhat. Ennek következményeit nem kell ecsetelni. Hajlamos lehet túlköltekezésre, vagy esztelen kiadásokra is, főleg ha ellenőrzés nélkül intézi a beszerzéseket. Legyen figyelmes és óvatos, akkor kézben tarthatja a szálakat! Ne feledje, a világ leglassúbb folyamata: gondolatokkal hatni az érzelmekre. Halottak napjára: a halottakhoz való hűség a legjobb jellemek sajátja.

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

A Merkúr, mint hírvivő, felelős mindenért, ami a kommunikáció témakörébe tartozik. Ez nem csak beszélgetéseinket jelenti, hanem bármit, amivel önmagunkat, érzéseinket, gondolatainkat, hangulatainkat kifejezzük, kinyilvánítjuk (viselkedés, magatartás, öltözködés, gesztusok, stb.). Halottak napjára: a halál olyan súlyos veszteség, hogy valójában sohasem lehet feldolgozni. Az emléke elhalványulhat a szeretett személynek, de a hiánya mindig megmarad.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűz

A bátor és egyértelmű önfelvállalás akkor is érdembeli megéléseket és eredményeket hoz, ha mások részéről ellenkezés, megvetés, vagy nemtörődömség tapasztalható. Érdemes figyelmet fordítani az érzelmi tanításokra, és arra, hogy igaz, tiszta utat járjon életében Az igazságból és őszinteségből való megmérettetések mindig fontos szerepet kapnak! Halottak napjára: a hagyomány nem azt jelenti, hogy az élők halottak – azt jelenti, hogy a halottak élnek.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

A Neptunusz a most zajló fényszög sorozatok egyik szereplője, a megtisztító, felszabadító csillag fényében. Amíg a Hold a Belső Otthonba való hazatalálás, addig a Neptun már egyesülés az egész Univerzummal – még mélyebb lelki feloldódást és harmóniát is adhat, ha az általa felszínre kerülő sérelmeket, fájdalmakat, kétségeket némi kis segítséggel megtisztítja és feloldja. Halottak napjára: a halottaknak szükségük van ránk, hogy emlékezzünk rájuk. Még akkor is, ha csak annyit tudunk mondani, hogy sajnálom.


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpió

A hét első felében a Fény születésének élményét élheti át, testi-lelki-szellemi szinteken. Reggelente érdemes figyelni az elmúlt idők kérdéseire megszülető válaszokra. Bármi legyen az, amire rájön, ami letisztul gondolataiban, a déli óraütés után már ennek fényében gondolkodjon, cselekedjen! Halottak napjára: ég a gyertya és meglobban, ha a lehelet, vagy a gondolatok elreppennek mellette; a lehelet aztán szétesik, a gondolatok fáradtan leszállnak, mint a haldokló madár…, aztán elmúlnak.

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Szüksége lesz minden lelkierőre, mert könnyen kerülhet olyan támadások középpontjába, amelyek leginkább az anyagiakkal vannak összefüggésben. Valaki úgy érezheti, hogy átverte, megkárosította, holott csupán valami jelentéktelen félreértés miatt fajult idáig a helyzet. A gyengédség, amit hangsúlyoznunk kellene mostanában, ugyanis ezzel ellensúlyozni tudjuk az erős, támadó energiákat. Halottak napjára: nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek.

BAK [12.21-01.19]

bak

Vállalja fel szavait, s tetteit! Adott esetben ne bűnbakot keressen, mint ez napjainkban oly gyakori szokás! Lehet, hogy rövid távon hátrányba kerül gerincessége miatt, de megéri. Az igazság a szívben lakozik, meg abban, hogy nem csak magunknak tartogatjuk az érzéseinket és a gondolatainkat, hanem a világ előtt is merjük vállalni azokat. Halottak napjára: „Ne sírj, ne búsulj. Nem fáj már nekem itt lent semmim sem!”.

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A Vénusz továbbra is beavató élményeket, eseményeket hoz érzelmi – kapcsolati életében. Meglehet, ezek először sokkolóak, fájdalmasak, vagy mélybe húznak, de ez csak az első fázis. Az anyagi világot, működtető törvényszerűségeket ismeri meg bennük. A folyamat lényegi célja, hogy elinduljon a magasabb szintek, a hosszú távon is működő, örök érvényű értékeket képviselő minőségek felé. Halottak napjára: ne káromold az eget, ha mégoly igazságtalannak tartod az igazak korai halálát!

halakHALAK [02.19-03.20]

A belső letisztulás, egy eszme átalakulása, mély belső megértés az érzelmeit mélyítheti. Folyamatosan jelen vannak angyali segítők, akik a látható világ mögött érzékelhető láthatatlanra is rányitják a szemeit. A Hold segíti abban, hogy ráláthat a lelki, érzelmi, családi működésekre, és a jelenlegi helyzetek gyökerére is. Tanuljon a múltból, nézzen magába, és ne hárítson semmit másra! Halottak napjára: a ködbevesző útnak a végtelen és a véges része között egy rés, ez a miénk, a halálunk.

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu