Itt a téli tavasz madárfüttyös horoszkópja! 🙂

KOS [03.21-04.20]

kos

Akár párkapcsolatban, akár egyedül él, nagy szerelmi sikerek várják. Ha kedvese kezét megkérni készül, ne halogassa tovább! Anyagi vonalon úgy alakulnak a dolgai, ahogyan azt korábban eltervezte. Megérzései kiválóan működnek, biztos iránytűként használhatja. Rövidesen nagy esélye van valamilyen tanfolyamnak, ahol hasznos tudást, végzettséget, valamint utazásnak, ahol inspiráló tapasztalatot szerezhet.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaNem önnek való az unalmas, megszokott, szürke munka. Lehetséges, hogy valami újat fog kipróbálni, ezért hajlandó továbbképzéseken is részt venni. Az Uránusz hatása jelentős, ezért a semmiből, hirtelen alakul majd váratlan lehetőség. Érzelmi téren jó ideig nem lesz képes tisztán látni a dolgokat, így olyan kalandokba bonyolódhat, amelyek nem öregbítik a jó hírét. Tegye mérlegre, megéri-e!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Amennyiben azt gondolja, hogy a párkapcsolata romokban van, most újraépíthetnek mindent. Ha azonban szingli, a flörtöknél és az egyéjszakás kalandoknál jelenleg nem juthat tovább. Lehetősége lesz arra, hogy külföld felé nyisson. Történhet úgy is, hogy nyelvet tanul, de úgy is, hogy állást változtat. A Szaturnusz most lehetőséget ad arra, hogy az életének egyik szakaszát lezárja, s nyit egy kaput az új úthoz.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákAlkalmas ez a hét arra, hogy ne csak munkával töltse az időt. Egy mulatság nemcsak szórakozás, hanem ismerkedési alap is lesz, ahol megtalálhatja élete párját. Kirobbanó formában van, rengeteg ötlet vár megvalósításra. Talán egyet-kettőt el is kezdhet, de vegye figyelembe szervezete jelzéseit is! Ha szükséges, vegye igénybe mások segítségét! Ez a hét megfelelő arra, hogy szelektáljon ismerősei között.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Tömérdek alkalom kínálkozik az ismerkedésre. Hozza ki magából a maximumot, mert önbizalma akkor lesz, ha saját képességeit is próbára teszi. A hét közepétől felgyorsul az élete, olyan dolgok történnek, melyekre már régóta várt. Állásajánlat, munkabéremelés is jöhet. Csak akkor tud változtatni a körülményein, ha felismeri lehetőségeit. Az élet csupa körforgás, amiben az idő most is igen fontos tényező.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA Szűz számára az ideális kapcsolat olyan, melyben megőrizheti saját szellemi és fizikai függetlenségét. Lehet, hogy már megtalálta az igazit, csak túl szigorú hozzá? Rengeteg emberrel találkozik, aki szellemi fejlődésében segít önnek. Új ötletekkel és elképzelésekkel lehet gazdagabb, de saját terveit se felejtse el! A Szűz ezekben a napokban megszilárdíthatja az anyagi és a szakmai helyzetét is.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Az Uránusz hatására többször találkozhat váratlan, meglepő, kisebbrészt mulatságos helyzetekkel. Ezeknek hatására olyan felismerésekre kerülhet sor, melyek segítenek saját korlátait is átlépni. Megvannak a képességei, hogy új élményekkel gazdagítsa az életét. Ez az időszak egy termékeny életszakasz, amikor több lehetőséggel találkozhat. Most fejlődést és gyarapodást mutatnak a csillagok. Lépjen bátran!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióItt van a jó esély a párkeresésre. Ezek a napok a kapcsolatteremtésről szólnak. Jókedvével, elsöprő humorával a társaság középpontjába kerül. Ha egyedül él, flörtölő szingliként ragyogó sikereket arat, a tartósság pedig akkor garantált, ha figyel másokra. Anyagi ügyekben viszont szerencsés lehet, mi több, esélyes egy munkahelyi előléptetésre is. Olyan helyzetek következnek, melyek rugalmasságot és gyors döntést követelnek meg öntől.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Váratlan és meglepő kapcsolatokra számíthat a Nyilas. Fizikailag és érzelmileg is igényli, hogy minden kapcsolatában szabadnak érezhesse magát. Ellenállhatatlan vágyat érez, hogy a régi dolgok mellett valami újat is kipróbáljon. Azt viszont tudja magáról, ha elhamarkodott döntést hozna, később megbánna mindent. A kettősség erős érzés, melyet nehéz lesz leküzdeni ezen a héten. De a döntés ódiumát senki sem fogja átvállalni öntől.

 

BAK [12.21-01.19]

bakOlyan romantikus kapcsolat kezdődhet, melyben nem annyira a külsőségek, inkább a belső tulajdonságok számítanak. Egy őszinte, mély barátság alakul át, meglepő módon, szerelemmé. Komoly, nagyszabású terveket dédelget, melyeket ezen a héten tökéletesen meg is valósíthat. Próbáljon praktikusan hozzáállni a pénzügyekhez, mert nemcsak szakmai sikereket, hanem anyagi fellendülést is remélhet!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Hajlamos most rózsaszín szemüvegen keresztül nézni a dolgokat, és a valóságosnál nagyobb jelentőséget tulajdonítani mindennek. Stabil kapcsolatra nem, intim viszonyra számíthatnak a Vízöntők. Nem veszett kárba az elmúlt idő erőfeszítése, ügyesen kihasználja a lehetőségeket. Ha pénzügyileg függ a partnerétől, most ideje szakítani a megkövesedett hagyományokkal.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakA Halak érzelmi élete olyan, mint a tenger, hullámzó és kiszámíthatatlan. Ezen a héten némi lehetőség mutatkozik a rendteremtésre, arra, hogy fontos, hosszú időre szóló döntéseket hozzon. Nagy a jövés-menés a Halak körül, és nem csak a munkahelyén lesz változás. A sok teendő, a felfokozott élet megkövetelné a kikapcsolódást. A stresszes helyzeteket próbálja meg elkerülni. A lazítás és az óvatosság szép eredményeket hozhat.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu