Kerti-lelki megújulás

0
591

Balkon vagy kert? Vigyen új színt a környezetébe!

Végre itt a tavasz, amikor nem csak azért dugjuk ki a fejünket a négy fal közül, mert muszáj, hanem mert nagyon vártuk a friss levegőt, és a meleg napsugarakat. Most néhány tanáccsal segítünk, hogy minél otthonosabbá és barátságosabbá tudjuk tenni a kertet vagy az erkélyt.

A növények új ruhája

Ne gondjuk, hogy csak a házunk berendezésében fejezhetjük ki magunkat. Egy jól megválasztott virágcserép vagy kaspó is segítségünkre lehet a harmonikus összhatás kialakításában. Ha nem találunk otthon megfelelőt, akkor sem kell vagyonokat költeni. Legyen akár rattan, fa, fém, műanyag vagy kerámia, az online aukciós oldalakon több száz féle megfizethető termék közül választhatjuk ki a kedvünkre valót! Egy stílusos réz locsoló kannával pedig a növények öntözése is ünneppé válik!

Kell egy hely

Reggeli kávé a teraszon? Esetleg egy kellemes ebéd elfogyasztása a jó levegőn? Ezek mind elérhető álmok. Nem kell aggódnunk, ha nincs nagy helyünk, mert a keskeny, fából készült balkongarnitúrákat pont erre a helyhiányra találták ki. Nem kell nagy hely a tárolásához sem, ha pedig rossz idő van, akkor csak összecsukjuk, és a sarokba állítjuk. A legnagyobb online piactéren ilyen termékeket is találunk, ha pedig nagy kert  van, akkor többszemélyes kerti bútorokra is lelhetünk!

Kezdődhet a buli

Egy igazi tavaszi buli legfontosabb része a grillezés. Ne felejtsük el, hogy akkor lesznek igazán ízletesek a húsok, ha azokat már előre bepácoltuk! Számos szakácskönyv közül válogathatunk, melyekben mindenki megtalálhatja a számára tökéletes receptet. A szükséges eszközök beszerzéséhez sem kell kitennünk a lábunkat a lakásból, hiszen húsforgató csipeszeket, és akár profi grillsütőt is rendelhetünk igazán jutányos áron! A grillparti után pedig nem kell órákig mosogatni, ha műanyag tányérokat, poharakat, és evőeszközöket is beszerzel.

Vatera.hu

Morpho Comm.