Melitta horoszkóp (01.01.-01.08.)

0
2382

A legtöbb jegy számára izgalmas kalandokat ígérnek a csillagok 2021-ben. Lesz, akinek megkérik a kezét, de lesznek olyanok is, akik a válás mellett döntenek. Lesz, aki gyereket vállal, vagy komolyabb tanulásba kezd. Sajnos a végső búcsú sem maradhat ki az életünkből, így bizonyára sokan közülünk megéljük a gyász fájó pillanatait is. Történjék bármi, legyen bárhogyan, fontos, hogy szívvel, lélekkel éljük meg a kapottakat, örülve azoknak, vagy tanulva belőlük.

KOS

(március 21.–április 20.) Nagy szükséged van arra, hogy érzelmileg és anyagilag is biztonságban érezd magad, ez ad az életednek biztos keretet. A 2021-es év a Kos számára sikeres lesz, bármilyen új dologba is fog kezdeni. Függetlenül attól, hogy ez egy új vállalkozás, otthonteremtés, befektetés, vagy egyetemi felvételi, bátran tedd oda magad! Mellesleg belső változások is be fognak következni. Ezen csillagjegy képviselői végre fegyelmezettek lesznek, és először gondolkodni fognak, és csak azt követően cselekszenek. Figyelj oda az egészségedre, az étkezésre, mozogj annyit, amennyit csak tudsz! Szerencsehozó kabalád erre az évre: valami általad készített, fából faragott kulcstartó, nőknek felfűzött színes gyöngy, karkötő, ami a hosszú élet és az állandó körforgás szimbóluma. 

Bika

(április 21.–május 21.)  Év elején hatalmas tettvágyat tapasztalsz magadban, és úgy érezheted, gyökeres változásokra van szükséged. Ez az időszak a tavasz végéig tart majd, ettől kezdve már a stabil, pozitív hozzáállás jegyében telhet az év. Gondold át a kapcsolataidat, és azt is, van-e elég öröm az életedben! Tudsz-e őszintén mosolyogni, tiszta szívből szeretni, boldoggá tenni másokat? Általában a félrevonulás, szabadnap, vagy hétvége meghozhatja a felismeréseket, ahonnan már tovább tudsz lépni, de legyél magaddal teljesen őszinte! Tiszta lappal indulhatsz, és amiben kételkedtél, az mind megoldódhat, akár a régi dolgok rendezésével, akár valami teljesen új formájában. Szerencsekabalád erre az évre egy tűzzománc Főnix kép, ami az örök megújulás szimbóluma.

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Úgy fogod gondolni, hogy a jövőben bármire képes vagy. Ez az érzés az egész új esztendőben kitart majd, általa mindig arra fogsz törekedni, hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból. Ennek köszönhetően nem nyugszol addig, míg meg nem kapod a rég várt elismerést. Szerelmi ügyedben, mivel az utóbbi időben nem volt módotok arra, hogy nyugodt környezetben csak egymásra figyelhessetek, a hétvége mutatkozik a legmegfelelőbb alkalomnak a lelki feltöltődésre. Ha egyedülállóként tele vagy reménnyel, örömmel, azért csak lassan, még egy kicsit legyél türelemmel! Az év vége felé az igazi szerelem is rád találhat, ami akár egy komoly kapcsolat kezdetét is jelentheti. Szerencsekabalád 2021 évre egy kis tigris figura. A bátorságot és az erőt jelképezi, de nagyon fontos: ne legyen nyitva a szája, és ne álljon ugrásra készen.

Rák

(06.22.–07.22.) Döcögősen indul az új év, és az első fele még fájdalmas is lehet. De ne csüggedj, mert tavasz idejére megoldódnak a problémák, és az élet kárpótol majd azokért a dolgokért, amiket eddig el kellett szenvedned. Fontos, hogy amíg rendeződik a helyzet, igyekezz türelmesnek lenni, mert ha kapkodsz, könnyen rossz mederbe terelheted a dolgok folyását. Még akkor se hagyd el magad, ha véletlenül szakításra kerülne a sor, hiszen a Rák csupán egy kacsintással képes az ujja köré csavarni bárkit! Fedezd fel magadban újra a csáberőt, és ne félj azt bevetni a randin, a siker ugyanis most garantált! Szerencsét hozó kabalád az új esztendőre egy kis mini lovacska. Mozgást és hatalmat szimbolizál. Gyakran használják olyan emberek, akik utazni szeretnének, sikereket, előléptetést is hoz, valamint kitartást és erőt ad.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Tudvalévő, hogy nem szereted a hirtelen változásokat, a meglepetéseket és a csöpögős érzelmeket, de ezeket mind át fogod élni 2021-ben. Ha még nem találtál partnerre, a Mars és a Vénusz végre elhozza neked az ideális személyt, akibe azonnal beleszeretsz. Az év első felében még úgy érezheted, hogy ideje lerakni bizonyos múltbéli terheket. Ettől felszabadulsz majd, és könnyedén veszed az akadályokat. Egész évben figyelj oda az egészségedre, de az év vége felé különösen! Szerencsét hozó kabalád 2021-re egy kis elefánt. Ő a jó hír hozója, feltéve, hogy felfelé áll az ormánya, mintha épp trombitálna. Az előszobában érzi magát legjobban, de ne közvetlenül az ajtóval szemben álljon!

Szűz

(08.24.–09.23.) Ha Szűz vagy, számodra 2021 a szerelem éve lesz – különösen az első fele, amikor rengeteg kellemes élményben lesz részed. Fedezd fel magadban újra a csábítás képességét, és ne félj azt bevetni! Az év első felében lehetnek rázós szerelmi viszonyaid, viszont idővel rendeződik majd minden, és végre megtapasztalhatod azt, hogy milyen érzelmileg kiegyensúlyozottnak lenni. Annak ellenére, hogy az egyensúlyt megtalálni mindig is a legnagyobb kihívást jelenti a számodra. Az év végére kissé lenyugszanak a kedélyek, és addigra kialakulhat, ki lesz az, aki mellett hosszú távon kitartasz. Innentől a tanulás, vagy a munka veszi át a főszerepet. Elkap a bizonyítási vágy, így fáradozásaidat és az eredményeidet elismerik majd. Szerencsekabalád az új esztendőre egy kis pénzes béka. Háromlábú(!) varangy, amelyik pénzérmét tart a szájában, és érmefüzérek vannak a lábai körül. Az ajtóval szembe kell állítani!  

Mérleg

(09.24.–10.23.)  Az év eleje számos feladatot hoz számodra, és tavaszra már élvezheted is a sok munkád gyümölcsét. Ha még nem találtál partnerre, a Mars és a Vénusz végre elhozza neked az ideális személyt, akibe azonnal beleszeretsz. Ha pedig párkapcsolatban élsz, akkor készülj fel arra, hogy egyik napról a másikra megváltozhat minden, de ez főleg rajtad fog múlni és azon, hogy hogyan kommunikálsz a partnereddel! Ha folyamatosan csak okoskodsz, ne lepődj meg azon, ha hoppon maradsz! Viszont ha figyelmesen végighallgatod a másikat, és te is felfeded az érzelmeidet, akkor óriási szintet léphet a kapcsolatotok, és akár házasság is lehet belőle. Szerencsekabalád az új esztendőben egy nevető, pici Buddha. Már ránézésre is jókedvet varázsol, hát még, ha tudjuk, hogy a bőség és a boldogság szimbóluma is.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Amilyen káosz uralkodhat az év elején az életedben, olyan nyugalom köszönt majd rád 2021 közepén. Ekkor tiszta lappal indulhatsz, és elrendezhetsz olyan dolgokat is, amiket már régóta szeretnél. A forró nyári napok egyikén mindent átrághatsz a partnereddel, hogy hogyan tovább, ha pedig mégis szakítás történne, találkozhatsz egy elbűvölően izgalmas személlyel. Ez a szingli Skorpió szülöttekre is igaz lesz, annyi változással, hogy ők a szülinapjuk körül eshetnek szerelembe. A csendes, nyugodt időszak után ismét egy pörgősebb terminus következik. Szerencsekabalád 2021-re talán az egyik legismertebb, szerencsét hozó és rontást kivédő jelkép: a patkó. Hordhatod a nyakadban, láncon, a ruhádon kitűzőként, és még egyéb, számtalan módon. Akár a pénztárcád egy eldugott rekeszében is.

Nyilas

(11.23.- 12.21.)  Az év első fele úgy elröpül majd, hogy szinte észre sem veszed. A sok teendő és a küszöbön álló változások felgyorsítják a napokat. Ráadásul az év második felében sem lesz majd sok nyugtod. Egy gyönyörű ház, telek, lakás vásárlását is mutatják a csillagok. Az érzelmeidet, gondolataidat pedig ne félj megosztani a partnereddel, elvégre ő nem egy gondolatolvasó! Ha pedig új partnerre vágysz, az év második felében lesz nagyobb esélyed megtalálni az igazit, a tavaszi hónapok inkább rövidebb románcokat jeleznek. Az ősz tele lesz új lehetőségekkel, de az optimizmusodra és a pozitív hozzáállásra szükség lesz, mert a tűrőképességedet is próbára teszik majd néhányszor 2021 során. Éves szerencsekabalád a vörös fonál. Az erőteljes szín nem véletlenül kapott jelentős szerepet a Kabbalában is, hisz az ilyen színű fonál megóvja viselőjét az ártó szándéktól. Fontos, hogy páratlan számú csomó legyen rajta.

Bak 

(12.22.-01.20.)  Változatos éved lesz, a jobb és a rosszabb időszakok igazán gyakran váltják majd egymást. Ettől függetlenül nem érzed úgy, hogy elfáradnál, végig megmarad benned a lendület. Figyelj oda az egészségedre! A szerelmi életed és az iskolai, munkahelyi dolgok is pozitív irányba fordulnak, 2021 végén pedig úgy látod majd, hogy mindent összevetve jó évet zártál. Ha pedig egyedül élsz, ne habozz sokat, és ne legyenek hiú ábrándjaid a szőke herceggel/hercegnővel kapcsolatban, hiszen tudjuk, hogy tökéletes férfi/nő nem létezik. Csak majdnem tökéletes, aki kizárólag rád vár. Vele viszont találkozni kell, úgyhogy mozdulj ki a négy fal közül, hadd váljon valóra a csillagok ígérete! Szerencsekabalád 2021 évre a lóhere. Az igen ritkának számító négylevelű lóhere nemcsak szerencsét hoz, de a hiedelem szerint az ártó szellemek ellen is hatásos védekezés. Ma már kapható cserepes díszként is.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Idén minden szempontból hektikusabb lesz az éved, mint 2020 volt. Leginkább a barátok és a tanulás köti le a figyelmedet, de vigyázz, mert könnyen kiderülhet, ki az, aki csak érdekből állt melletted. A nyári szünet pihenéssel, bulizással, valójában megújulással telik majd. A szingli Vízöntők sem maradnak sokáig egyedül: a bolygók főleg olyan románcot jeleznek, amely ugyan először barátságnak indul, de később óriási szerelem lehet belőle. Csak nyisd ki a szemed, és ne félj meglátni azt, aki már így is rendkívül fontos neked! Ki tudja, talán több is lehet ebből szimpla barátságnál. Fontos: ne félj elhinni azt, hogy téged is lehet szeretni! Szerencsédet biztosíthatja egy kis ezüst holdsarló, ami teljes védelmet is jelent.

Halak

(02.20.– 03.20.) Ha a Halak jegyében születtél, az év első fele igazi diadalsorozat lesz számodra. A legtöbb tervedet siker koronázza, és az energiáid kiapadhatatlannak tűnnek. 2021 közepe felé kicsit gyengébb lángon égsz majd, de a magánéleted a nyáron lendül fel igazán, amikor rád találhat a nagy szerelem. A csáberőd ellen nincs védekezés, ráadásul gyakorlatilag észrevehetetlen lesz az ellenkező nem számára. Csak vigyázz, hogy nehogy a kelleténél több vasat tarts majd a tűzben, hiszen könnyen lebukhatsz! A tanulásban, munkában adódhatnak nehézségek, de ha ügyesen osztod be az energiáidat, az év végére minden megoldódhat. Szerencsekabalád erre az évre egy kis méhecske. A szorgalmat jelképezi, közeli összefüggésben áll a karrierlétrán való feljebbjutással.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu