Melitta horoszkóp (03.23.03.29.)

0
323
A horoszkóp egy ősi hiedelemrendszer, mely az égitestek és állatövi jegyek pozíciója alapján igyekszik meghatározni az emberek sorsát és annak jellemzőit. Lássuk, mit üzennek a csillagok erre a hétre….

Kos

(március 21.-április 20.) A Vénusz arra ösztönöz, hogy keress olyan barátságokat és kapcsolatokat, amik összhangban állnak a céljaiddal. A Merkúr a hét későbbi szakaszában aktiválja a tudatalattidat, és arra késztet, hogy figyelj az intuícióidra. Parányit fáradtabbnak, nehezebben mozdulónak érezheted magadat, és a nemszeretem dolgokban halogatóvá válhatsz. Ér egy kicsit pihenni, de készíts egy ütemtervet, összeírva a feladatokat, és haladj lépésről lépésre a megoldásukkal! Ha tétováztál egy új állással kapcsolatban, megtudhatod, hogy valaki más már meg is kapta azt. Ha azzal vártál, hogy elhívj randizni valakit, könnyen lehet, hogy végképp elkéstél vele. 

Bika

(április 21.–május 21.) Minden, amihez szeretettel, bizakodással közelítesz, előrelépést fogsz tapasztalni. Viszont kapkodva, sumákolva csak sodródsz összevissza, ki tudja hova? Mivel mind az intuíció, mind az transzcendens világok felé való nyitottságod növekszik, kérhetsz angyali segítséget, vizualizálhatsz életed jobbá tétele érdekében. Új üzleti, vagy munkalehetőség jön az utadba. Lehet, hogy nem álmaid melója lesz, de annyi pénzt szerezhetsz vele, aminek köszönhetően megvalósíthatod például a nyaralási terveidet. A Hold belép a Szűzbe, a játék házába. Fontos, hogy teret engedj a belső gyermekednek, akár egy színező könyv megvásárlásával, akár egy új hobbi kipróbálásával. 

Ikrek

(05.22.– 06.21.) A pénzügyekkel kapcsolatos papírmunka sok idődet elviheti. Hogy időben elkészülj mindennel, korábban kell elkezdeni, átnézni, rendszerezni mindent. A várható holdfogyatkozás fel fogja erősíteni a telihold hatását, így jöhetnek kellemetlenebb érzések. A fogyatkozásos időszakok mindig rendkívüli átalakulást hozhatnak, ami most még inkább fókuszba helyezi a változások szükségét. Bár hajlamos vagy a dramatizálásra, ezt a képességedet használd most történetmesélésre, ne a pároddal való összeütközésekre! Engedd meg magadnak, hogy olyan dolgokkal üsd el az idődet, amikhez igazán kedved van! 

Rák

(06.22.–07.22.) 28-án A Vénusz és az Uránusz kerül fényszögbe egymással, aminek köszönhetően növekszik benned is a változtatási szándék, de kell a megfontoltság, mert lelkileg labilis lehetsz. Barátokkal, vagy rég nem látott ismerősökkel futhatsz ma össze, és sok érdekes témáról fogtok beszélgetni. Ígéretes tervek körvonalazódnak, amiket környezeteddel együtt, vagy esetleg külön, egymagadban valósíthatsz meg. Fontos, hogy lépésenként haladj, ahogy kényelmes. Lehetőség szerint menj ki a szabadba, kirándulj, kertészkedj, ami jólesik! Merd kimondani és kimutatni az érzéseidet a következő napokban, mert annál több pozitív visszacsatolásban részesülhetsz! 

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Csak akkor derül ki az Oroszlán teljes karizmája, ha teret adnak neki a bizonyításra, eredmény esetén meg is becsülik. A szerencsét hozó Jupiter olyan szakmai/tanulási lehetőségeket kínál most, melyeket érdemes kihasználni. Ezek a eshetőségek leghamarabb évek múlva ismétlődnek, úgyhogy nem kellene rájuk aludni! A rendszeres testmozgás, mint például a tánc, futás, séta, jóga nélkülözhetetlen az egészségedhez. Egy nem sportoló Oroszlánban az érzelmek indulat, majd betegség formájában gyűlnek, halmozódnak fel. Egyébként a következő napokban, legnagyobb meglepetésedre, pénz, ajándék állhat a házhoz.   

Szűz

(08.24.–09.23.) Minden adott ahhoz, hogy új kapcsolatokat építs ki, vagy megerősítsd a meglévőket. Amennyiben szerelmet keresel, a csillagok szerint idén tavasszal megtalálhatod. Ez a várható kapcsolat valószínűleg nagyon különbözik majd minden eddigitől. A másik ember életkorát, vagy érdeklődését tekintve lesz más. De pontosan ez a másság az, ami magával ragad. Nagyon éretten fogadod a kritikát, amit kapsz, mert tudod, hogy van benne igazság, és lehetőségként tekintesz rá. Mivel a héten ennyire nyitott és türelmes leszel, több vitát is elkerülhetsz. A békés, nyugodt napok pedig segítenek abban, hogy a jövődre koncentrálhass.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Mozgalmas lesz márciusnak ez a hete, megkívánja tőlünk az aktivitást és a változtatások folytatását. Március 23-tól a Mars provokatív, kötekedő ember kellemetlenkedését jelzi. Próbálsz tapintatosan fogalmazni, de érzed, hogy ez most nem te vagy. A Szaturnusz figyelmeztet, hogy határolódj el az egészségtelen szokásoktól. Egy új struktúra a mindennapi életben csodákra képes. A Jupiter javaslata, hogy tágítsd ki a látókörödet, szervezz pihentető/regeneráló elvonulásokat, figyelj arra, amikor lelked beszél hozzád! A belső és külső utazások az önmagaddal történő találkozást jelentik. A masszázs és a jóga szövetségeseid a derékfájás elleni háborúdban. 

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Nemrég valami nem úgy sikerült, ahogy tervezted, vagy legalábbis azt vártad. A héten lehetőséged lesz módosítani rajta. Ennek a hétnek minden napja tartogat számodra egy leckét. Rád mindig lehet számítani, de vajon mi a helyzet a körülötted lévő emberekkel? Mostanság érezni fogod, kihez mi köt, mennyire megbízhatóak stb. A legjobb esetben végre megengeded magadnak, hogy mély beszélgetések révén megváltoztassák a lelked. Ez pontosan akkor történhet meg, amikor egy tabutémát nyíltan megvitatsz baráti, vagy családi körben. Sose zárkózz be, légy nyitott arra, ami ezután következik! 

Nyilas

(11.23.- 12.21.) A Mars segít abban, hogy megragadd a számodra fontos lehetőségeket. De az igazi siker csak akkor jön el, ha megtanulod a tehetségedet és felismerő képességeidet időben használni. A Merkúr arra vezet rá, hogy megkérdezd magadtól, milyen feladatokat kell kinőnöd, és persze gyorsan elbúcsúzni tőlük. Keményen dolgoztál az utóbbi időben, így kétségkívül meg is érdemled, hogy egy kicsit hátradőlj. Végre lesz lehetőséged fizikailag és lelkileg is feltöltődni. Továbbá a héten óriási hálát érezhetsz azok iránt, akik mindig melletted álltak, és támogattak. 

Bak 

(12.22.-01.20.) Érzékeny idegrendszerrel rendelkezel, mondhatni pszichoszomatikusan reagálsz a külvilágra. A rendezett érzelmi élet nálad a jó közérzet alapja. Vigyázz, ne erőltesd túl magad! Nagyon benne vagy a karrierépítésben, hogy a legtöbbet hozd ki a lehetőségeidből, és újabb sikereket érj el. Praktikus tipp: néhány csepp levendulaolaj a párnán éjszaka biztosítja a nyugodt alvást. Mivel a gyomrod azonnal reagál a stresszre, terápiás böjttel, vagy az öt elemen alapuló meditációval támogasd! Ezek az elemek visszahozzák a test, lélek és a szellem harmóniáját.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Társas természeted egy új tavaszi románc lehetőségét nyitja meg előtted. Művészi beállítottságod pedig lenyűgözi majd a másikat, szinte tuti, hogy elnyered a kiszemelted szívét. A Plútó ajándéka egy szinte hajlíthatatlan akarat, amely új lehetőségekhez vezet, kifizetődő eredményekkel. Engedd magad meglepni, és a március 25-i holdfogyatkozással búcsúzz el a rossz kapcsolati mintáktól örökre! Amikor megteszel egy lépést, hogy megtaláld az egyensúlyt az adok és kapok között, az megerősíti az önértékelésed. Egy nyílt vita most nemcsak a rossz hangulatot oldja, hanem új impulzusokat is ad. 

Halak

(02.20.– 03.20.) Ez egy kiváló időszak arra, hogy magadba szívd és gyakorold a nyugalmat. A tavasz további részében alacsonyabb maradhat a stressz szinted (és azoké is, akik körülötted vannak). Mindenfajta gyógyuláshoz idő, türelem, és nem utolsósorban bizalom kell. Tégy meg mindent, ami békét hoz a múltba! Mentálisan kérj segítséget az égiektől, az őseidtől, és engedd el a gyermekkorból származó, tudott, vagy öntudatlan alacsony rezgésű viselkedési mintákat! A barátságokban lesznek olyan búcsúk, ahol az együtt töltött idő már kimerítette magát.   

                                                                                                                                          

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online