Melitta horoszkóp (05.07.-05.13.)

0
250

Nem az számít, hogy egy hatalmas óceán partján gyönyörködsz a naplementében, vagy lopott perceidben egy pici tó kacsáit nézed. Csak az számít, ül-e melletted valaki.”
(Csitáry-Hock Tamás) 

Kos

(március 21.–április 20.) „Add, uram, azonnal!” A tűzjegyek közül a legserényebb csillagjegy szülötte vagy. Szingliként egyik kedvenc időtöltésed a villámrandizás lehet, és akár még a nagy őt is simán megpillanthatod. Ha párkapcsolatban élő Kos vagy, végre átélheted a nagy szenvedélyt. Nem árt azonban ügyelni, nehogy kibillenjen a kapcsolat a harmonikus egyensúlyából. Halaktól tartós kapcsolatot ne remélj. A Nyilas nagyjából ugyanazon a hullámhosszon van mint te, a Mérleg szenvedéllyel tölthet el, ha pedig forró kalandra vágysz megtalálod a Vízöntővel. Ha mindig mindenre rábólintasz a mindennapok folyamán, hamarosan mindenki a fejedre nő. Az igazi barátok megértik az alkalmankénti visszautasítást, és nem csinálnak ügyet belőle. 

Bika

(április 21.–május 21.)  A Vénusz olyan kisugárzással ajándékoz meg, aminek egyetlen férfi/nő sem képes ellenállni. A kapcsolatban élő Bikáknak nincs más dolguk, mint egyszerűen megélni, amit akarnak. Ez olykor kicsit nehéz feladatnak tűnik, de különösebb erőltetés nélkül megtehető. Ha szingli vagy, örülhetsz a sors ajándékának, nem maradsz egyedül. A Rák kicsit az ellentéted, de békessége jó hatással van rád. A Skorpióval őrületes szenvedélyt élhettek meg. Ne utasítsd vissza a Mérleget akinek jelenléte, testi és lelki szépsége visszaadja önbizalmadat a szerelemben! Vonzerőd kiteljesedik, és alig győzöd majd befogadni a bókokat! A Jupiter segít abban, hogy időben és térben helyükre kerüljenek a dolgok. 

Ikrek

(05.22.– 06.21.)   Igazi Ikrek éned szerint állandóan jönnél-mennél, mindig új élményekre vágysz. A két éned váltakozik, hol vadócként nyilvánulsz meg, hol pedig nyugodtabb mentalitásod tör felszínre. Ha párkapcsolatban élsz, a társadnak türelmesnek, megértőnek kell lenni. Az Ikrek nem szereti ha ellenőrzik, egyszerűen hagyni kell őt élni. Ha szingli vagy, akkor ennél jócskán kevesebb problémára számíthatsz. Egy Kossal, Oroszlánnal nem fogsz unatkozni. A Bak jóindulatával visszaélhetsz, míg a Mérleg tükröt tarthat eléd, feltárja hibáidat. Persze, ez most nem igazán kedvedre való. Mindemellett egy csomó új emberrel találkozol, tartós kapcsolatokra tehetsz szert. Boldog, boldogtalannak azonban ne add meg a telefonszámodat!

Rák

(06.22.–07.22.) A Plútó felnyitja a szemedet. Eddig nem sejtett képességeket fedezel fel kapcsolatodban. Amennyiben szingli vagy, akkor is profitálhatsz a változások bolygójából. A tökéletes férfi/nő ugyanis megjelenik a színen. Ha Bika szülött a hódoló, lassan fognak haladni a dolgok, Rák esetében önfeledten élitek meg a szerelmet. A Skorpió kicsalogat a csigaházból, a Vízöntővel a testiségek mellett lelki fejlődésre is jut idő. A hét szlogenje: légy spontán! Csináld azt, ami jól esik! Őrületesen nehezedre esik elengedni olyasmit, amihez hozzászoktál. Ám jó, ha tudod: minden lezárás, szakadás, vagy szakítás, valami új kezdetét is jelenti. A Plútó támogat most ebben. 

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Szerelemillat van a levegőben. Ha párban élő Oroszlán vagy, élvezd a közösen megélt pillanatokat. Egyforma arányban törődjetek egymással. A Vénusz támogatja a szingliket, szinte minden sarkon potenciális flört vár rájuk. Uralkodó bolygód, a Mars, nem hagy cserben. Ha nagy szerelemre vágysz, az Oroszlánnal élvezetes a közös jövő tervezgetése, főleg, ha azonos célokat tűztök magatok elé. A Mérleg izgatja a fantáziád. Unalom? Nem létezik! A Nyilasokkal minden csupa tűz. Ennél nagyobb szenvedély már nem is létezik. Ha kalandra vágysz, a Szűzben keresd, ő az ideális választás. Az Ikrek pedig semmit sem hagy ellaposodni, ebben elég nagy gyakorlata van. A Jupiternek köszönhetően nem hagy cserben a sportos éned, valósággal csúcsformában leszel. Egyik partimeghívás a másikat követi.

Szűz

(08.24.–09.23.) A Vénusz a szingli Szüzeknek számos jelöltet sodor az útjába. Ha azonban párkapcsolatban élsz, teljesen megújul szenvedélyed a partnereddel. A nyári hónapokra kellően magabiztossá válhatsz. Ha Kos az illető, legsármosabb oldaláról mutatkozik be neked ami nyalogatja az egódat. A Skorpióval minden olyan, mint egy hullámvasút, de egy Vízöntő mellett nyugalomban és biztonságban érezheted magad. A Rák elűzi az unalmadat, egy Mérleggel a hálószobában köttök ki. Ha eddig csak tervezgettél, most érdemes a tettek mezejére lépni, és cselekedni. Futás, úszás, biciklizés, mindegy, hogy melyiket választod. A lényeg, hogy alaposan megmozgasd magad. 

Mérleg

(09.24.–10.23.) A Mars gondoskodik a kellő lendületről! Bízd rá magad! Ennek köszönhetően teljesen új szemmel tekinthetsz majd az életedre. Ha párkapcsolatban élő Mérleg vagy, sok vitára számíthatsz. Amennyiben a szinglik táborát gyarapítod, állandóan újabb és újabb szerelembe esel. Még szerencse, hogy barátaid visszarántanak a földre. A kellemes beszélgetésekkel, borozással töltött esték, vagy áttáncolt éjszakák jót tesznek neked. Az Ikrek eléggé meg tudja keseríteni az életedet, míg a Bikával teljesen új módon ismerheted meg az élvezeteket, és számos újdonságot is felfedezhetsz. A Halak folyamatosan garantálja a kellemes szívdobogást. A Nyilas nyüzsgése, állandó mehetnéke gyakorlatilag kikészít. A kiadós shoppingtúrák során tehát semmi sem állhatja utad. Üdvös lenne azonban némi kis nyaralásra is gondolni. Ahhoz ugyanis pénz kell, nem is kevés.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) A Mars egy rakás rajongót sodor az utadba. Ha szingli vagy, a szerencsét hozó Jupiter bolygónak köszönhetően garantáltan megtalálod az igazit. Remegő térd, a hormonok tombolása, semmi sem marad el. Ha párkapcsolatban élő Skorpió vagy, kicsit próbára tesz az élet. Aggodalomra azonban semmi ok, a végén nagy szerelem lesz a jutalmad. Ha komoly kapcsolat után kutatsz, keresd a Rák jegyűt! A Szűz jegyében született úgy hat rád, mint egy tűzijáték, míg a Bika türelmével, szeretetével nyűgöz le. A Kos kiidegel. Stresszes helyzetekben őrizd meg hidegvéred! Ezt a tulajdonságot a barátaid is nagyra értékelik majd. Akinek tanácsra van szüksége, biztosan nálad köt ki! 

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Szingli Nyilas vigyázat, flörtriadó! Csak úgy tobzódsz majd az ajánlatokban, úgyhogy alaposan válogasd meg a jelölteket! Ha párban élő Nyilas vagy, előfordulhat, hogy szakítás előtt állsz. Ne érd be kevesebbel, mint szeretnéd, végül is kizárólag a legjobb elég jó neked! A Kos illik hozzád most legjobban. Egy Szűzzel mély kötődés alakulhat ki, de az Oroszlán elvárja, hogy hagyd őt is érvényesülni. Az Ikrek csípős megjegyzéseitől kikészülsz. A tánc formálja a testet és még a fejed is kitisztul tőle. Ez a legjobb mozgásforma számodra. Mindegy, hogy salsa, zumba, vagy hiphop, az a lényeg, hogy mozgasd a csípőd! 

Bak 

(12.22.-01.20.)  Amíg minden rendben van, hajlamos vagy belekényelmesedni a kapcsolatba. De amikor veszély fenyegeti a románcodat, akkor gyorsan bepánikolsz. Majd egy két napig figyelsz, és kifogástalanul kedvesen viselkedsz. Ha szingli vagy, szerelmi ügyekben különösen fontos most megszívlelned, hogy teszteld a pasikat/nőket. Az információk fontosak. Párkapcsolatban élő Bak ne feledd, hogy a szerelemnek és a szenvedélynek számos arca van, ne ragadj le az alapoknál! A pénzügyi sikerek nem jönnek maguktól, ki kell érdemelned. Hogyan? Kemény munkával és minden szembejövő karrierlehetőséggel, amiket meg kell ragadnod. 

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Tartós kapcsolatban kisebb konfliktusok árnyékolhatják be a hetet, de ez nem valódi problémákra, inkább csak a hozzáállásotokra vezethető vissza. Ha megpróbáltok másként gondolkodni, minden gond megoldódik. Szingliként találkozhatsz valakivel, aki felkavarja az érzelmi állóvizet, és emiatt még nehezebb lesz más dolgokra koncentrálni. Élvezd ki a tavaszi szerelmet, mert megédesítheti az életedet! Fontos, hogy most összeszedett maradj, mert ha odafigyelsz, megelőzheted valaki más ballépését, ami a te karrieredre is rossz hatással lenne. 

Halak

(02.20.– 03.20.) A párkapcsolatban élő Halaknak komoly biztonságot jelent a megbízható partner. Ha még szingli vagy, de kedved szottyan egy meghatározóbb kapcsolathoz, akkor a Rákkal érdemes kezdened. A Bikában feléleszted a közbenjáró ösztönt. Egy Bakra pedig nyugodtan rábízhatod magad – jó és rossz időkben egyaránt. Egy Ikrek már a jelenlétével is jobb kedvre derít. De ha valami újra, még újabbra vágynál, akkor randizz egy Nyilassal! Ez a hét próbára teheti a szakmai rátermettségedet. Végül minden feladatot sikerül megoldanod, és minden váratlan akadályt elhárítasz.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu