Melitta horoszkóp (05.13.-05.19.)

0
750
„Egy párkapcsolatban gyakran előfordul, az egyik fél próbálja magát karbantartani, konzerválni a megjelenését, míg a másik elengedi magát. Az a fél, aki elhagyja magát nem tiszteli annyira a párját, hogy megőrizze magát olyannak, amilyennek egymást megismerték.
(Bochkor Gábor)

Kos

(március 21.-április 20.) Egyre nehezebben viseli a környezeted, hogy makacsul ragaszkodsz olyan dolgokhoz, amelyeknek szerintük már jó ideje nincs létjogosultsága az életedben Ugyan elmagyarázhatod nekik azokat az okokat, amiket ők nem látnak, nem akarnak látni, de ez nem fog sokat segíteni a helyzet megoldásán. Eredményesebb, ha tisztázod velük, hogy a te életed létjogosultságait kizárólag te magad döntöd el. Ha most egy új kapcsolatot kezdesz, az inkább tisztán a testi vonzalomra épülhet, így nem valószínű, hogy tartósnak ígérkezik. Könnyen megeshet, hogy egy megbízhatatlan személy bűvkörébe kerülsz, és ez a csalódás kicsit megkreppeli a lelkedet. Testednek több pihenésre lenne szüksége, tartsd ezt most szem előtt! Mindig hallgass a megérzéseidre, és tiszteld a belső hangot, hiszen mindig jó megoldásokhoz vezet!

Bika

(április 21.–május 21.) Ne vegyél semmit a szívedre! De legalábbis próbáld meg titokban tartani az érzéseidet, mert több rosszindulatú ember vesz körül, mint korábban bármikor! Keress egy olyan barátot, akiben feltétel nélkül megbízol, és akinek kiöntheted a szíved! Könnyíts magadon! Pihend ki a fáradalmaidat, és a feszültséget magadból! Az sem baj, ha szabadnapot engedélyezel magadnak, és átalszod az egész napot, vagy csak egyszerűen lustálkodással töltöd az időt. A segítő szolgálat mellett ne feledkezzél meg saját igényeidről sem!

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Tavaszi, nyári állatszimbólumod a macska. A meleg ölelés és dorombolás mögött egy olyan állat áll, aki javítja a mentális egészséget a stressz csökkentésével, társaságot kínál, elűzi a fájdalmat, és terápiás társként is szolgál. A hivatásod kerül előtérbe. Ha eddig nem volt munkád, most megtalálhatod a számodra ideálisat. Szükséged lesz azért kitartásra, de ez most nem esik nehezedre. Olyan helyet és feladatokat keresel, ahol a szépérzék fontos kritérium. Sportolj rendszeresen, mert a Nap és a Vénusz ügyködései miatt felszaladhat pár plusz kiló!

Rák

(06.22.–07.22.) Kissé kedvetlen lehetsz, úgy érzed, bármit teszel, akármilyen keményen dolgozol, vagy próbálsz megfelelni az mindig kevés. Döntsd el mi a fontosabb: az, hogy önmagadat elégedettnek érezd, vagy hogy mások dicsérjenek és veregessék a válladat! Tervezz bátran, engedd szabadjára alkotókészségedet! Most még talán nem érzed reálisnak az ezekből kibontakozó lehetőségeket, de hamarosan meglesz a kézzelfogható eredménye. Ez az időszak jó alkalom arra, hogy megtaláld belső egyensúlyodat, és újra kapcsolódj a természethez, annak ritmusához.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Számodra rendkívül fontos a szerelem és párkapcsolat. Ezért a hétvége nagy boldogsággal tölthet el, mert rengeteg meghitt, és romantikus pillanatban lehet részed. A mostani mindenféle kapcsolatod szempontjából csodás időszaknak ígérkezik. Amennyiben egyedülálló vagy, akkor is élvezni fogod a hétvége hangulatát, és a társasági életed is fellendül. Úgy érzed, szükséged van arra, hogy részt vegyél közösségi projektekben, és aktívan is bekapcsolódj annak a közösségnek az életébe, amelyhez ők tartoznak. Ha bárki ebben akadályoz, engedd el és kerüld ki őt!

Szűz

(08.24.–09.23.) A Mars bolygó hatására testi étvágyad fokozódik, de nem feltétlenül agresszív módon. Ha most lép be az életedbe egy új kapcsolat, vagy szerelem, az tartósnak ígérkezik, de legalábbis nagy az esélye annak, hogy barátságban, jó viszonyban érjen véget. Képes vagy ebben az időszakban megőrizni az egyéniségedet, és a rád jellemző alázatnak nyoma sincs most benned. Koncentrálj az igényeidre, és ne feledd, hogy a napi kötelezettségek közepette is élvezd az életet! Fontos ápolni az érzelmi kapcsolataidat, és időt, energiát fektetni azokba, akik/amik igazán fontosak neked.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Kellemes, békés időszak köszönt rád az érzelmek területén. Most szívesebben lustálkodsz, kényezteted magad, szerelmeskedsz. Rajta hát! Élvezd ki az érzékiséget, a többi más minden, megy a maga útján. Lehetséges, hogy egy kicsit túlméretezted a vágyaidat a rendelkezésedre álló kerethez képest. Mielőtt kiadásokba vered magad, gondold át valóban szükséged van-e arra a dologra! Legyél nyitott a változásokra, és az új tapasztalatokra! Ez a személyes növekedés és fejlődés egyik eredményesen használható időszaka.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) A hétvégén rengeteg lehetőséged nyílik az ismerkedésre, flörtölésre. Ideje ráébredned, hogy az életednek nem kell nehéznek lennie, mint ahogyan azt eddig hitted. Próbáld meg hosszú távon megőrizni a pozitív gondolkodásodat, életszemléletedet! A múltadból előkerülhet egy rég nem látott kedves ismerős, aki egykor nagyon sokat jelentett számodra. Add át magad a találkozás derültségének! Napkeltekor, vagy napnyugtakor felfedezheted személyiséged jellemzően láthatatlan oldalait. Ilyenkor – egy kis időre – sebezhetőbb és érzékenyebb leszel.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) A józan eszed felülkerekedik a romantikán, ezért mind régebbi, mind az újabb kapcsolataidban stabilitás és nyugalom költözik. Képes vagy ebben az időszakban elfogulatlanul megoldani azokat a nehézségeket, amelyek az utóbbi időben nyomasztottak. Ha most kezdesz bele egy új kapcsolatba, a partnered és közted jelentős különbség lehet, de ez nem akadálya, hogy a románc maradandó legyen. Akár új, vagy régebbi kapcsolatokban szükséges a törődés, az odafigyelés. Persze, egyikben sem erőszakosan! Esténként csendesedj el, és próbálj kicsit összeköttetést teremteni elhunyt szeretteid lelkével! Az sem baj, ha közben könny szökik a szemedbe.

Bak 

(12.22.-01.20.) Könnyen előfordulhat, hogy egy új szerelmi kapcsolatra vágysz, és ez most nagy valószínűséggel be is jön. De a Jupiter jelenlegi viszonyulása a jegyedhez önmagában kevés ahhoz, hogy ezt az új köteléket tartóssá is tegye. Persze ameddig tart, addig hagyni kell! A Bakok többsége intakt kontaktus nélkül is élvezni fogja az emberek társaságát. Valaki a közvetlen környezetedben mindent elkövet, hogy eltérítsen a célodtól. Ne hagyd, mint ahogyan azt sem, hogy mások aggodalmai befolyásoljanak téged! Mutass szelídséget, és tanulj meg türelmesebbnek lenni!

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Nem csak a pénzügyi, de a szerelmi életed is folyamatosan javulgat. Használd ki az alkalmat, és rúgj ki a hámból kedveseddel! A közös élmények még jobban összekovácsolnak benneteket. Amennyiben egyedülálló vagy, akkor itt az ideje, hogy keresgélj, nézelődj. A jegyedben tevékenykedő Nap és az Uránusz felforrósítja szerelmi életedet. A csillagok állása most abban segít, hogy találj új erőforrásokat egyéni tanuláshoz, fejlődéshez. Tanulhatsz idősebb munkatársaidtól is, hatalmas élettapasztalatuk okán komoly bölcsességgel rendelkeznek. Ráadásul örülnek, ha valaki a véleményüket kéri.

Halak

(02.20.– 03.20.) Hatékonyan használhatod a meggyőző erődet, főleg a munkád során. Sikerrel állíthatsz magad mellé támogatókat. Ezen a héten arra ügyelj, hogy hosszú távú elkötelezettséggel járó szerződést ne írj alá, és ne is vállalj el! Szerelmi életed alakulgat, csak el kell fogadnod a pozíciódat. Amennyiben jól érzed magad benne oldódj, és ne a múlt boldogtalanságán járjon az eszed! Az a múlt volt, és annak az időnek vége. Mindig maradj a tudatában belső értékeidnek, és dolgozz azon, hogy éltető erőforrásod ne apadjon ki!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online