Melitta horoszkóp (09.23.-09.29.)

0
4208
Fotó: gettyimages
„Most szépül meg e szomorú élet, 
Mikor a nyár elfárad ragyogni, 
Engem várnak: őszi egek fénye 
S őszi mezők későn virulói.”
(Juhász Gyula)

Kos

(március 21.-április 20.) Ha magányosnak érzed magad, ha úgy gondolod, hogy nem kapod meg a megfelelő támogatást a környezetedtől, vonulj félre, csendesedj el, és figyelj arra, hogy mit üzen szíved hangja! Amúgy még nagy segítségedre lesz az eligazodásban a logikád, mivel egy olyan közlemény, vagy információ jut el hozzád, amit érdemes elemezgetni. A hét első fele áskálódást hozhat a mindennapokba, különösen akkor, ha nem teszel ellene. Kerüld azokat, akik negatív energiákat árasztanak magukból, és azokat is, akik közelében érzed, hogy elszívják belőled az erőt! Szerelmi életedet illetően olyan bolygó-szembenállások lesznek az égen, amelyek óva intenek, hogy ne bántódj meg, és ne bántsd meg kedvesedet sem! Mert mindent meg tudtok beszélni, ha akartok.

Bika

(április 21.–május 21.) Minden erőddel igyekszel befolyásolni a körülötted zajló események alakulását, váltakozó sikerrel. Mielőtt azonban meggondolatlanul olyasfajta lépéseket tennél, amelyek negatív hatással lehetnek a történet végső kimenetelére, előtte érdemes alaposan átgondolni a lépéssorozatodat! Ilyenkor zárd ki a külvilágot és csak azzal foglalkozz, amit mindenképp meg kell csinálnod! A bolygó mozgásai szerint a fókuszod nem a párkeresésen, hanem a belső béke megteremtésén, majd a biztonságot adó hivatásod építésén lesz ezen a héten. Picivel később, már jöhetnek az érzelmek is!

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Kicsit bizonytalan vagy a terveiddel kapcsolatban, nem tudod, hogyan is érhetnéd el a legkönnyebben az általad kitűzött célt, melyik úton indulj el. Szerencsére lesz valaki a környezetedben, aki nálad jóval bölcsebb, több tapasztalattal rendelkezik, és önzetlenül segít. De vigyázz, hogy kire hallgatsz, kiben bízol meg! Hagyd figyelmen kívül a gyűlölködők hőbörgéseit, kik többnyire saját, elrontott életükért hibáztatnak másokat! Kedvesed eltökéltsége, minden dologhoz való hozzáállása viszont jó hatással lesz rád. Szerencsésnek érezheted magad, mert önzetlenül érted is megtesz bármit, de sose élj vissza vele!

Rák

(06.22.–07.22.) Igen erős lehet benned a vágy, hogy előrelépést, haladást érj el az életed egyik fontos területén, amely legvalószínűbben a munkával, karrierrel és a pénzügyekkel kapcsolatos döntéseidet jelentheti. Most megnyílhat egy kapu, melyen belépve akár gyökeresen is megváltozhat az életed. Rajtad múlik majd, mit hozol ki végül az adott lehetőségekből. A hét második felében olyan szituációban találod magad, amely az igazságérzetedet rendkívüli módon zavarja, ám sajnos a véleményeddel teljesen egyedül maradsz, hiszen senki nem akar, vagy mer melléd állni. Szerelem frontján kedvesed felelősségteljesebben kezeli a dolgokat, amiből adódhatnak nézeteltérések a te lazaságod miatt.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Egy olyan ügyben, amelyben semmiféle előrelépés nem történik, a hét első napjain érthető módon rá is unsz a sok feleslegesen futott körre. Mérlegeld, hogy mennyire van értelme a továbbiakban bármilyen erőfeszítést tenned azért, hogy végül úgy zárhasd le az egészet, hogy nyugodt maradjon a lelked! Nincs szükséged felesleges terhekre! Szinte az egész nyár azzal telt, hogy a pénz miatt aggódtál. Aggódnod már nem kell, de vigyáznod igen, hogy feleslegesen ne szórj ki pénz semmire. A házasságokban, régi együttélésekben megeshet, hogy észre sem veszed, amikor rá akarod kényszeríteni az akaratodat a társadra. Szerencséd van, ha azért viselheti ezt el, mert őszintén szeret téged.

Szűz

(08.24.–09.23.) A hét első felében olyannyira tudatosan futsz neki az előtted álló feladatoknak, hogy úgy érzed, semmi nem ingathat meg semmiben. Ez mindaddig jól hangzik, amíg rá nem jössz, hogy korántsem egy sétagalopp az az út, amely elvezet a kitűzött célodig. Figyelj a külső és belső hangokra, kezeld megfelelő felelősséggel a helyzetet, sose bagatellizáld el azt, amit komolyan kell venni! A szerelmet illetően ennek a hétnek az igazi kihívása az, hogy összehangoljátok a terveitekkel kapcsolatos elvárásaitokat, és ne egymást okoljátok, ha esetleg lassabban, zötyögősebben megy a kivitelezés.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Szerencsés embernek mondhatod magad, hisz valaki minden körülmények között ott áll melletted /mögötted, mintegy biztosításként, hogy történjék bármi, ő biztosan ott lesz, hogy segítsen. Adj hálát a sorsnak ezért, és legyél te is a másik fele! Segít belső átalakulásodban az, ha kívül alakítod a dolgokat: díszíted, szépíted a környezetedet, szeretettel ápolod kapcsolataidat. Ezek kulcsokat és eszközöket adnak ahhoz, hogy belül is pozitív irányba alakulj, így meglelve belső egyensúlyodat és ezzel a boldogságot.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Készen állsz arra, hogy megtedd azokat a lépéseket, melyek ahhoz szükségesek, hogy végül majd gondmentesebben élj egy olyan környezetben, ahol szeretett állataidat tarthatod, kimehetsz a kertbe és nem utolsósorban, de jó levegőn vagy? Ahol nem kőagyú hivatalnokok akarják szabályozni életed minden rezdülését, megkérdőjelezve tudásodat, hitedet, elveidet. Ez a hét remek esély, hogy ne másokkal, hanem önmagaddal törődj. Más nem dönthet helyetted, más nem tehet lépeseket helyetted. Szóval kizárólag rajtad múlik, hogy mit és mikor teszel. A kedvesed nem mindig a legjobbkor szólal meg, de ne bántsd, ő már ilyen marad!

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Szükséged lesz segítőkre, akik mögötted állva biztosítanak arról, hogy mindvégig ott lesznek, és ha úgy adódik, készen állnak beavatkozni. Megnyugtat a tudat, hogy vannak olyan emberek, akikre minden körülmények között számíthatsz. Igyekezz azonban nem átesni a ló túlsó oldalára, és ne használd ki őket! Koncentrálj az aktuális feladatodra, igyekezz önerődből boldogulni! Az általad elvetett magvak végre szép termést hoznak, lassan jönnek az eredmények, a pozitív visszajelzések, ennek okán roppant büszke leszel magadra. Szerelmi életedben viszont ne akarj mindennek ura lenni! Megosztva örömeiteket, dolgaitokat sokkal könnyebb!

Bak 

(12.22.-01.20.) A sok megpróbáltatás után végre jól leszel. Életed olyan mederbe kerül, amiről mindig is álmodtál. Most végre mind a szerelmi életed, az önmagaddal szemben megálmodott harmónia, mind pedig egzisztenciális szempontból egyensúlyba került. Ez persze láthatóan sokaknak nem tetszik a környezetedben. Ne törődj azonban azzal, hogy miként minősítenek mások, s mit mondanak rólad, az eredmény ugyanis, amit magad előtt látsz, nem kíván semmiféle magyarázatot. Nem számít, ki és mit gondol felőled, amíg teljesen magabiztosan, felszegett fejjel mész előre. Csinálják utánad, hisz másokon a nyelvüket köszörülni könnyebb!

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Szerelemmel köszönt be ez a hét, ugyanakkor melankolikus érzések is a hatalmukba keríthetnek. Sokat beszélgettek, sétáltok és próbáljátok magatokévá tenni az együtt megélt pillanatokat. A hét második felében olyan szituációban találod magad, amelyben nemigen tudsz mit kezdeni mások viselkedésével, mely rendkívüli módon idegesít. Be kell látnod megváltoztatni senkit nem fogsz, legfeljebb kikerülöd – ha tudod – a számodra irritáló, a te életfelfogásodtól idegen, gyűlölködő embereket.

Halak

(02.20.– 03.20.) A szerelem bolygója végre melléd szegődött, melynek hatására igencsak rózsás színben láthatod a világot. Sok a tennivaló, munkád is akad bőven. Vannak dolgok, amiket át kell szervezni, alakítani az eddigiekhez képest. Meg kell húzni egy határt abban is, kinek, hogyan, mikor segítesz. Ha a hibátlanul elvégzett munkádat nem fizetik ki, mert te nagyvonalú akarsz lenni, és nem lépsz fel határozottan, magadtól vonod meg a jólétet. Ezáltal elindítasz egy olyan folyamatot is, amikor csőstül találnak meg ilyen mentalitású, élősködő emberek. Ha szülő vagy, gondolj arra, hogy a gyermeked miatt extra kiadásaid lehetnek, amelyeket, ja jóembereset játszol, nehezebben tudsz előteremteni!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online