Fotó: gettyimages.com
Napfényben, jómódban minden csupa virág, de eljönnek a borús napok, eljön a gyász novembere, mikor egyszerre kihűl az ember szíve és otthona, bizony félelmesen ki tud hűlni a szellem tiszta, vigasztaló fénye híján.
(Charlotte Bronte)

Kos

(március 21.-április 20.) Kerülnöd kell a többfrontos küzdelmet! Stabilizálnod kell az otthoni helyzetet ahhoz, hogy kellő figyelmet szentelhess a mindennapi munkádnak! Nem tudsz értéket teremteni, ha nem érzed a biztonságot a nyugodt hátteret. Ha meg akarod találni az igazit, nem kell az egyébként sem egyszerű helyzetedet még azzal is bonyolítani, hogy mások – téged támogató – véleményét kierőszakolod. Az angyalok mindig ott vannak körülötted, hogy segítsenek, utat mutassanak, terelgessenek, ennek érdekében most a csillagjegyeden keresztül üzenik meg, hogy mire számíthatsz.

(Charlotte Bronte)

Bika

(április 21.–május 21.) Sok Bika szerez üzletet és partnert azáltal, hogy gazdag és hatalommal rendelkező férfiak/nők közelében vállal állást, abban a reményben, hogy egyikükhöz köti az életét. Megeshet, hogy mostanában kölcsönöket veszel fel, kölcsönkérsz pénzt, több banki tranzakciót kipróbálsz. Támogató rendszered viszont akkor szilárdulhat meg, ha erős tanácsadói hálózatot építesz magad köré. Az angyalok üzenik: ne feledd, hogy senki sem mondta, hogy csak azon az ösvényen haladhatsz, amelyet már mások kitapostak előtted!

Ikrek

(05.22.– 06.21.)  Ha éppen nincs párod, Cupido minden jel szerint hamarosan eltalál nyilával. Egyik kollégádat, üzletfeledet, vagy éppen a főnöködet felizgatod azzal, hogy nem szereted a konvenciókat és fütyülsz a hálószobai tabukra. Több személy is lesz egyszerre aki magához akar láncolni az érzéseivel, de te inkább a szabadságot keresed. Az angyalok azt tanácsolják, hogy harc és önmarcangolás helyett inkább igyekezz átlátni, elfogadni ezt a zavaros helyzetet, és koncentrálj a legfontosabb feladataidra, mert akkor kevésbé érzed majd a feszültséget

Rák

(06.22.–07.22.)  Ne erőltesd az összeköltözést, amíg nem gondoljátok úgy mindketten! Egyetlen napot sem bírtok ki egy fedél alatt anélkül, hogy ne találnátok zavarónak egymás szokásait. Régóta együtt élőknél is néha nehéz lehet kettesben. Ne kritizáld és ne piszkáld folyton a másikat az apró hibákért! Tanulj meg játszani, flörtölni, élvezni az életet – és lazítani! Ha egy válófélben lévő pasival/nővel kezdesz, számolj az idővel ami szükséges neki az elengedésre, feldolgozásra! Arra hívják fel a figyelmedet az angyalok, hogy a héten olyan helyzetben találhatod magad, ahol helyén kell lennie az eszednek.

Oroszlán

(07.23.–08.23.)  Ha állásinterjúra készülsz, vagy több pénzt akarsz kialkudni jelenlegi munkahelyeden, megjelenésed legyen határozott és elegáns. Sose hagyjon cserben az önbizalmad. A pasid/nőd egy nap meghal érted, másnap átlép rajtad. Reménykedsz, hátha most másképp lesz. De nem. Csak te látsz benne fantáziát; szerencsére a barátságtalan Szaturnusz és a Neptunusz fényszög miatt tovább tudsz lépni. Az angyalok azt tanácsolják, hogy az irigyeiddel ne foglalkozz, elvégre az életben mindig lesznek, akik szeretnének ugyanott tartani, ahol te.

Szűz

(08.24.–09.23.) Amikor együtt dolgozol a pároddal és vállaljátok egymást, a rossz is ugyanúgy benne van a pakliban, és egyikőtök számára sem lehet terhes, ha a másiknak gondja van. De egyikőtök se várja a másiktól, hogy megoldja az életét! Azt üzenik neked az angyalok, hogy a héten olyan társaságban találhatod magad, ahol nem ismered a többieket, emiatt nem érzed magad túl komfortosan. De ezen az állapoton könnyedén tudsz változtatni. Már ha akarsz…

Mérleg

(09.24.–10.23.) Ahhoz, hogy újra fellobbantsd a lángot, próbáljatok ismét gyengéden közeledni egymáshoz, térképezzétek fel például a másik szexuális igényeit! Bízzál benne, hogy a párod olykor-olykor valamit jobban tud nálad, és használd ki ezt a tudást mindkettőtök javára! Néhány apró átalakítással feldobhatod az unalmas ruháidat, de győzd le a makacsságodat, és fogadj el néhány változást, változtatást! Az angyalok azt tanácsolják, hogy a hétvége egyik napját szánd arra, hogy átgondolod, hogy hogyan szerethetnéd magad jobban!

Skorpió

(10.24.- 11.22.) A sors most ajándékokkal lep meg, csak értsd meg azok üzenetét! Lehetséges, hogy hosszabb ideje stagnálsz, leültél és szinte megkeseredtél. De jött, jön valaki az életedbe, aki nélkül úgy érzed már élni sem tudnál. Társad lesz a mindennapokban, a munkában és ami a legfontosabb, ő is ugyanezt érzi veled kapcsolatosan. Azt üzenik neked az angyalok, hogy az érzelmi életed élénkül fel a héten. Ha párt keresel, akkor szenvedélyes hangulatba kerülsz. Keresed az utad, a helyed a világban, ami annyira felbolydult körülöttünk. Az őrangyalod azt üzeni, hogy sokkal higgadtabban és türelmesebben kellene ezen dolgoznod!

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Amíg magadba fojtod a fájdalmadat, a haragodat és a neheztelésedet, addig blokkolódik pozitív energiáid áramlása és ezzel együtt a vonzerőd. Ez pedig természetesen a másik nemhez való közeledésedet is megnehezíti. Ha elengeded a haragot, minden mintha magától történne meg: az öröm hatására ellazulsz, és béke uralja szívedet, lelkedet. Ez tesz téged ellenállhatatlanná partnered szemében. Öltözz úgy, ahogy senki más: mindig csempéssz valami egyénit a megjelenésedbe. Sok alvással és finom teákkal győzd le a novemberi borút! A megoldásra nem te fogsz rátalálni, hanem az égiek ajándékaként megkapod, amikor a legkevésbé számítanál rá.

Bak 

(12.22.-01.20.) Munkahelyeden kezded megelégelni a szükségtelen megterheléseket, de csak akkor változtass állást, ha kikerülhetetlen! Ha el akarod nyerni álmaid hercegét, vagy az ideális munkát, félő, hogy elkezdesz mindenféle szerepet játszani, több identitást felvonultatni – kivéve a sajátodat. Operálj inkább az érdekérvényesítő képességeddel, ne az engedékenységeddel! Azt üzenik neked az angyalok, hogy az otthonod rendbetétele, a kreativitás és a napi munka tölti ki a hetedet, Az őrangyalod melléd küld valakit, aki a földi segítőd lesz.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Gyakran kell mentegetőznöd és magyarázkodnod amiatt, amit teszel, mondasz, tervezel, vásárolsz, vagy nem vásárolsz, ahogy viselkedsz. Ne legyél a körülmények áldozata, inkább az alakítója! A hét első és utolsó utolsó felében éppen csak hogy elkerülöd a legkínosabb rajtakapást. A házas- és a családi élethez való alkalmazkodást és az anyagiak miatti felelősségvállalást túlzott követelésnek, nagy áldozatnak érezheted egész héten. Az átalakulás erői dolgoznak most benned. Lelkileg megérik benned valami, talán egy döntés, csak hagyj időt neki. Az őrangyalod arra kér, légy magaddal sokkal elnézőbb és türelmesebb.

Halak

(02.20.– 03.20.) Ha meg akarod találni az igazit, nem kell az egyébként sem egyszerű helyzetedet még azzal is bonyolítani, hogy mások összevissza véleményére hagyatkozol. Ahelyett, hogy kikérnéd barátaid tanácsát szerelmi kérdésekben, üdvös lenne ha arra ügyelsz, hogy értelmes, jószándékú barátaid legyenek. Az őrangyalod kíséri minden léptedet, és segítségedre van, ha akadályokkal szembesülsz.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online!