Melitta horoszkóp

0
215

2019. szeptember 14-től 20-ig

Kos

Engedj egy kis teret a benned élő felnőttnek! Ne hagyd, hogy akaratosságod, vagy az előre kitalált elvárásaid megnehezítsék napjaidat!  Ha fiatalok vagytok, de már együtt élsz szerelmeddel, és közeledik a gyermekvállalás időszaka, itt az ideje, hogy felelős anyává, apává válj. Pénzügyi dolgaidban lényeges változás nem várható, halad minden, szépen a megszokott ütemben. Egészségedre vigyázz, kerüld a gátlástalanul prüszkölő, tüsszögő emberek társaságát, mert ilyenkor már szórják a bacikat! A még szépidős hétvégéket használd az ősz beszippantására, otthonod, virágaid, kerted rendezésére!

Bika

Mint már kiderült, a szerelmi életed problémái most a leginkább a munkahelyedben, az ott téged körülvevő nyomulós emberekben, esetleg a pénzügyekben gyökereznek. Ezért gondold át jól, mielőtt munkahelyi liezonba kezdesz, vagy mielőtt közös kasszát kezdtek használni a pároddal! Az anyagiak általában is próbára teszik a kötelékeket, azokat, amelyek frissek, vagy felszínesek, szét is robbanthatják. Hétvégén, lehetőséged szerint, menj kicsit ki a természetbe, csodáld az ősz színeit, hallgasd a kismadarakat és töltődj, mert hosszú lesz a tél!

Ikrek

Harmonikus szerelmi életre és jól működő kapcsolatra számíthatsz az elkövetkezendő időszakban.  Ez különösen igaz lesz(!) azokra az Ikrekre, akik még csak álmodoznak az igaziról, vagy a szeretős kapcsolatokban. Ha még egyedül vagy, minél többet ábrándozol róla, minél formálhatóbban látod magad előtt a vele való közös kapcsolatodat, annál gyorsabban érkezik meg a valóságban is. Együtt élőknél sajnos sok lesz a széthúzás, és a külön utak megélése. Pénzügyekben légy óvatos, ne vállalj olyan kötelezettségeket, amiket előreláthatóan nem fogsz tudni teljesíteni! Az őszi hétvégéken ne maradj otthon, adj lelkednek teret, hogy átjárja azt a szép rozsdabarna színpompa, mely megtalálható parkban, erdőkben! Hidd el, maximálisan fel tudsz töltődni belőle.

Rák

Közeledik a lassú, de mély változások, a nyugodt tempójú, ellenben jelentős átalakulások ideje a Rák kapcsolataiban. Nagyon fontos, hogy ne kapkodj, és ne hozz hirtelen meggondolatlan döntéseket! Ha szükséged van egy kis magányra, menj ki a természetbe, mert ott kapod legkönnyebben a fontos intuíciókat! Az sem baj, ha eljátszadozol mindenféle gondolatokkal, melyek szóba jöhetnek. Lényeg, hogy figyeld a kísérő érzést! Pénzügyekben a spórolás, mondhatni nélkülözés idejét éled meg, elég nehezen. Fel a fejjel, egyszer vége lesz a hét szűk esztendőnek is! Mivel rövidebbek az esték és korábban sötétedik, kuckózd be magad, gyújts egy illatgyertyát, áztasd lábaidat, olvasgass, vagy csak úgy legyél!

Oroszlán

Születés és újjászületés körforgásáról szól ez a kellemes őszi időszak. Sokan az Oroszlánok közül most döntenek a gyermekvállalás mellett. A kismamák közül jó néhányan olyan élményeket kapnak, amiket a világ kincséért sem cserélnének fel semmi mással. Mások az otthonuk őszi szépítésében élik ki magukat, feldobva pár rövidebb utazással. Pénzedre, irataidra és nem utolsósorban lakáskulcsodra vigyázz, a csillagok veszélyt jeleznek e téren! De minden baj elkerülhető lesz egy kis odafigyeléssel. Bárhol vagy, a hétvégéket szánd magadra! Legyél egészségesen önző! Készítsd fel testedet, lelkedet a borongósabb őszre, majd a télre! Jó immunrendszerrel minden átvészelhető lesz.

Szűz

Most ne csak a párkapcsolatodban gondolkodj, mindenféle érzelmedet és összeköttetéseidet vizsgáld felül! Lesz rá jó néhány lehetőséged, hogy mindenkivel, akivel eddig nehezebb viszonyod volt, némi kis szeretet ampullát fecskendezzetek a kapcsolatotokba. Aztán úgyis eldől, ki megy, vagy ki marad. Túlbuzgólkodni semmiben és senkivel nem kell! Pénzügyek: ami bejön el is megy, pedig úgy érzed, nem szórod a pénzt. Rendezd át ruhatáradat, kerüljenek hátrébb a meleg időben hordott cuccaid! Keresd meg a lelked által kívánt őszi kollekciódat, színeidet és csak olyat viselj, ami jól esik!

Mérleg

Ha bármelyik oldalon harmadikként kerülsz bele egy kapcsolatba, egyetlenegy dolgot tehetsz: bátran vállad önmagadat. Véletlenül se akarj megküzdeni a másik féllel, az oktalanság! M. Morró mondta azt: „add rá a kabátot arra, aki menni akar!”… Pénzügyeidben lassan sikerül összehozni azt a kis pluszt, amivel egyenesbe hozod magad, vagy amiből megveheted álmaid autóját. Bízz magadban, minden terv szerint sikerül! A lepusztult ruháidat szedd ki a többi közül, legyél az ősz dívája. Ne hagyd, hogy a szürke mindennapok magukkal rántsanak! Hétvégén menj a szabadba, gyűjts őszi ágakat, terméseket, és alkoss! Éld meg jó érzéssel az ősz eljöttét!

Skorpió

Változások várhatók a munkahelyeden. Neked azt kell akarni, amit a feletteseid előírnak, amit kitalálnak, mert az oktalan ellenkezéssel a saját erődet pazarolod! Kolléga, vagy osztálytárs bizalmát úgy nyerheted el, ha megosztod vele egy fontos titkod, vagy a szövetségedről biztosítod őt. Apró egészségi gondra ne legyints! Minden végzetes betegség egy pici problémával kezdődik. Ne vállald túl magad, mert nem fogod bírni az iramot! Ha van művészi vénád és alkotsz, rajzolsz, engedd el magad! Sokan fogják csodálni még alkotásodat. Az életedben adódó ismerkedések, is sokat fognak adni számodra. Aki nem melléd való, az ahogy jött, úgy távozik az életedből.

Nyilas

Egy igazságtalannak tartott helyzetben emeld fel a szavad, így megfordíthatod az események menetét! Jogi ügyben nyertes lehetsz, és ha szerelemről, vagy családról van szó, most arra is képes vagy, amit korábban nem tudtál elfogadni, amire esetleg korábban nemet mondtál. A hét legfontosabb üzenete: tartsd be a szabályokat, ne nyitogasd a törvény kiskapuit, mert biztos lehetsz benne, hogy te húzod a rövidebbet. Magányos Nyilas, aki társát keresi, adjon lejjebb igényeiből. Ne csak azt nézze, milyen lovat akar, hanem álljon a tükör elé, és vegye észre a lovason is a hibákat! Ősszel egyébként jól lehet bevonzani. Vegyél egy papírt és új, vagy növő Holdnál írd le a vágyaidat.  Tedd az összehajtogatott papírt egy egészséges nagy fa kérgébe, hadd történjen minden akkor, amikor annak történnie kell!

Bak 

Pár napon át azt a feladatot kapod a csillagoktól, hogy megszabadulj a játszmáktól, elhagyd a taktikázásaidat, és hagyd, hogy az őszinte elfogadás vegye át ezek helyét érzelmi életedben. Most megtanulhatsz bízni, és elfogadni, megismerheted ezt az őszinte és tiszta érzést. Pénzügyekben kezdj el félretenni egy keveset minden héten, hónapban, lehetőség szerint, mert sok kiadás vár rád és szükséged lesz rá! Sminkelésnél, öltözködésben használd az ősz gyönyörű színeit! A felemelő érzés átjárja testedet és lelkedet, új impulzusokat hoz ki belőled. Olyan emberek társaságát keresd, akik nem nyavalygósak, akikkel jól érzed magad! Sajnálatból, vagy magadra erőltetve nem kell találkozni senkivel.

Vízöntő

Párkapcsolati szempontból talán nem úgy indul ez a hét, ahogyan szeretnéd. Fogkoccantó zökkenéseket tapasztalsz. Pedig a Vízöntők számára ez a kellemes őszi időszak, a kutatás és az önelemzés ideje. Ezek azok a napok, hetek, melyek arról szólnak, hogy felmérd mi az, amit eddig rosszul csináltál. A legfontosabb, hogy tudd és érezd, hogy a vágyaid egyáltalán nem túlzóak, elérhető az a boldog kapcsolat, amire vágysz. Ja, és ne feledd: megérdemled azt. Az őszi estéken kényeztesd magad, adj teret gondolataidnak, az érzelmeknek! Vegyél elő valami jó olvasnivalót, vagy borozgass egyet jóbarátoddal! Lényegében mindegy, hogy mit csinálsz, csak essen jól neked.

Halak

A legfontosabb üzenete ennek a hétnek számodra, hogy ne ragaszkodj semmihez, amire már nincs szükséged. Hatványozottan igaz lehet ez a párkapcsolatodra is, ne ragaszkodj ahhoz, ami már nem, vagy csak zörögve, hibásan működik. Engedd el, hogy másnak, máshol, máshogyan jobb lehessen vele, és neked is jobb lehessen valaki mással! A lelked művészete abban áll, hogy felismerd azt a jövőbeni, élhető kapcsolatod. Az őszi napfény sok erőt tud adni, töltekezz vele, amikor csak teheted! Azzal pedig még fokozhatod az érzést, ha cserepes növényeidet, a balkonládádat, vagy a keretet is rendbeteszed.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu