KOS

(március 21.–április 20.) A szavaid minősítik a tapasztalásaidat. Oda kellene figyelned, és ahelyett, hogy bármikor bármit kimondasz, el kellene kezdened megválogatni a témákat, amikről beszélsz. És nem ártana a megfogalmazáson is változtatni. Ne vedd át a napjainkra szokássá vált trágárságot, ki tudod te fejezni magad anélkül is! Mint mindenben, úgy a nyárban is megtalálod a csodát, a szépet. Szeretsz nyári dekorációt készíteni, pl. szarkaláb és pipacs koszorút, törekszel az önkifejezésre, miközben a természettel hangolódsz az új időszakodra. Az már csak hab a tortán, hogy a nyár bővelkedik misztikus napokban, amik a spirituális lelkednek jelent örömöt.

Bika

(április 21.–május 21.)  Elkezdheted kihasználni a jó szerencsédet, belefoghatsz valami új, nagyszerű dologba. Ma részesítsd előnybe a szépséget, díszítéseket, kreativitást! Mindig mondogasd: mindenben és mindenkiben meglátom a szépséget, a jót, és életem kivirágzik! Egyre jobban beilleszkedsz a munkahelyeden, jó eséllyel kihagyhatatlanul hasznos fogaskerék leszel a gépezetben, és ez nem is esik nehezedre. Ez a helyzet önbizalmat és megnyugvást ad számodra. Munkaadóid, vagy partnereid pedig anyagi elismeréssel jutalmazhatják hasznos szerepedet.  

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Tégy valami jót másoknak, vagy mások nevében! Ápold kapcsolataidat, végezz művészi tevékenységet! Nem baj, ha először bénázol, de meglátod, mennyire felszabadít. Mantrázd: minden kapcsolatom harmonikus, és csak jót teremt a világban! Ebből fakadóan meglátod, kivel van, vagy kivel nincs dolgod. Nemsokára váratlan munkaajánlat érkezhet, melyre bátran mondj igent! Nemcsak jól jön ez a lehetőség, hanem végre valahára kamatoztathatod a tapasztalataidat, rejtett képességeidet, s hasznos üzleti kapcsolatokra is szert tehetsz. Gondolj a jövődre, s bizonyítsd be, értesz ahhoz, amit csinálsz!

Rák

(06.22.–07.22.)  Üdvös lesz végre, ha bezársz egy ajtót, és rögtön kinyitsz egy másikat. Haladni kell, mert a megrekedés állapotát könnyű magunkévá tenni! Lépj tovább!  Ezen a héten elsősorban a kötelességeket teljesítsd, és ha marad időd és energiád, szépítsd meg az otthonod! A pénz mindig is fontos volt számodra, ez most sem lesz másként. Egészséged nem a régi, így gyakrabban kell az orvost felkeresned, aminek nem igazán örülsz. Ne hanyagold el a szűrővizsgálatokat sem, mert a komolyabb problémákat így megelőzheted! Amikor beértél, érdemes lenne valamiféle kedvedre való vállalkozásba kezdened, mert igen komoly sikereket érhetsz el!

Oroszlán

(07.23.–08.23.)  A legjobb időszak arra, hogy kivedd a nyári szabadságodat. Ha van rá mód, a családoddal, pároddal együtt kerekedjetek fel egy kis kiruccanásra! Amennyiben maradsz, teremts szeretetteljes környezetet a munkahelyeden, és értékeld azt! Ezen a héten tanulj, és keress új kapcsolatokat! A jó kapcsolataidat ne hagyd, hogy tönkretegye bárki! A viszonyok rendezésének, majd kiépítésének az időszaka ez számodra. Legyen szó akár baráti, vagy szerelmi kapcsolatról, nem fogsz hiányt szenvedni egyikből sem. Ha költözésen töröd a fejedet, most remek alkalom adódik számodra. De ha teheted, a szomszédokkal légy óvatos, mert sokszor összetűzésbe kerülhetsz velük!

Szűz

(08.24.–09.23.)  Fogadd be az emberi melegséget, a szeretet érzését!  Engedd el a múlt terheit, takarítsd ki, és rendezd össze a lelked energiáit! Ezeknek nagy részét családodra fogod fordítani. Olyan helyzetekben kell megállnod a helyedet, amit nem is gondoltál volna. Sokszor úgy érzed, csak magadra számíthatsz, és mindent egyedül kell megoldanod. Munkahelyeden nem kalkulálhatsz semmi váratlan eseménnyel, ami valahol jó is. Egészségedre fordíts mindennél nagyobb figyelmet, hiszen az egészség a legnagyobb kincs!

Mérleg

(09.24.–10.23.) Nagyszerű hétnek nézel elébe, legyen szó akár a szerelemről vagy a munkáról. Igaz az egészségeddel, súlyoddal kicsit küzdesz, így nem ártana még nagyobb gondot fordítani rá. Az nem diéta, ha egész nap nem eszel, de este sokszorosan bepótolod. Ne hagyd, hogy elcsábítson a főtt császárszalonna kellemkedése a hűtő polcán, vagy a csülkös bableves karikáinak étvágygerjesztő fodrozódása! Mindig is fontosak voltak számodra az emberi kapcsolatok. A bolygók állása szerint mostanában olyan emberekkel hoz össze a sors, akik segítségével komoly dolgokat tudsz véghez vinni, amikről korábban álmodni sem mertél. A családod pénzügyi helyzetét helyezd jobban előtérbe, segíts finanszírozni a javításokat, mert elég sok mindenre kell költeni. Esténként lazíts, ápold a testedet is, hiszen a bőröd kezd kiszáradni! 

Skorpió

(10.24.- 11.22.)  Annak ellenére, hogy sokan a nyár közepére már teljesen kifáradnak, nálad ennek nyoma sincs. Akármibe fogsz bele, arannyá válik a kezed alatt. Tele leszel jobbnál jobb ötletekkel, amikhez ráadásul még olyan embereket is találsz, akik ezek megvalósításában minden segítséget megadnak. Nagyon figyelj arra, mit mondasz! Előbb gondolkozz, azután beszélj, mert kritikáid, kendőzetlen véleményed nem segít előrelépésben, sem hivatásod, sem pedig a magánéleted terén! Legyél egy kicsit diplomatikusabb, könnyebb lesz az életed! Ez a hét a legalkalmasabb a problémáink megoldására, az igazságok kiderítésére. A hétvége az érzelmi ápolás, mosás, locsolás napja. 

Nyilas

(11.23.- 12.21.)  Ez a hét egy nagyon komoly vízválasztó lehet a kapcsolatotokban. Amennyiben évek óta nincs minőségi előrelépés, most eldőlhet, hogy együtt maradtok, vagy külön váltok. Ha egyedül vagy, szívesen fogsz randizni és kellemes élmények érhetnek. Talán most végre bekopogtat a nagy szerelem is.  Nagyon figyelj a kiszemelted modorára, beszédjére. A választékos megfogalmazás intelligens belsőre utal, ezzel ellentétben a kendőzetlen, szinte dicsekvő trágárság hatalmasra duzzadt egóra. Ha rutinosan is vezetsz, legyél nagyon megfontolt az utakon, nagyobb az esélye a baleseteknek, mint az előző években! De megsérülhetsz sport közben is, úgyhogy nem árt jobban odafigyelni. 

Bak 

(12.22.-01.20.)  Ha eddig nem jártál sok sikerrel a szerelemben, akkor ez most gyökeresen meg fog változni. Könnyen megeshet, hogy egymást fogják követni a találkák, a randevúk. Ez leginkább miattad van, mert úgy érzed, hogy egyik személy sem mozgatott meg kellőképpen. Egy hosszabb külföldi utazással is megajándékozhatod magadat, vagy téged ajándékoznak meg. Valld be, igazán rád fért a sok hajtás után! Legyél mindig résen, mert sokan úgy gondolják, hogy kihasználhatnak téged! Sajnos túl sok az olyan ember, akinek ha egyszer segítettél, utána kizárólag csak tőled vár megoldást élete sorakozó problémáira.

Vízöntő

(01.21.–02.19.)  Nem is gondoltad volna, hogy mennyi minden változott meg körülötted az elmúlt években. Valahogy úgy érzed, hogy már semmi sem a régi. Szerencsére, ha pénzről van szó, akkor nem fogsz hiányt szenvedni belőle. Egy igen fontos titokra derül fény a múltból, hogy miért pont most, azt csak te tudhatod! Kedden felfedezheted a szabadság örömét, egyben azt, hogy, hogy végre megteheted, amiben eddig valaki, vagy valami korlátozott. Fontos, hogy tudd és értsd: ezek a korlátok gyakran csak vélt korlátok, amiket – szinte észrevétlenül – te állítottál magadnak.

Halak

(02.20.– 03.20.) Olyan események történnek veled, szinte egymás után, amik sorsfordítóak lesznek. Ha az anyagiakat nézzük, elég változatosan fog alakulni ez a hét. De ne aggódj, azért mindig meglesz az a pénzügyi forrás, ami a megélhetésedhez kell! Magánéleted nem egészen úgy fog alakulni, ahogyan szeretnéd, de ehhez nagyban hozzájárul saját viselkedésed is! Van benned egy olyan tévedés, hogy neked mindenképp tenned kell valamit. Az igazság ezzel szemben az, hogy a folytonos cselekvés helyett néha meg kell állnunk, és csendben gondolkodnunk kell.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu