Melitta horoszkóp (2024. 05. 18. – 05. 25.)

0
322
Fotó: 123rf.com
„Pünkösd van, a Lélek ünnepe! A világ tele van szórva az élet csiráival, melyek fakadnak, a természet telítve van az élet vágyával, mely a szebbet sürgeti s alakítja, s e titokzatos, szép életnek s virágzásnak keretében üli meg az ember a lelki élet ünnepét, melynek, mint minden ünnepnek, megvan a maga misztériuma; s ez a misztérium az, hogy mi is hát az élet? Minden bokor, minden fűszál titok, minden állat eleven szfinx nekünk, s itt vagyunk azután mi magunk, az életnek mindmegannyi szuverén, de érthetetlen tényei; tények, melyek értelmét nem ismerjük s magyarázatát hiába keressük.”
- Prohászka Ottokár

Kos

(március 21.-április 20.) Csillagok üzenete: keresd a békéhez vezető és a kompromisszumokat! Hiába volt/van millió ötleted, a bolygók szerint nehéznek érzed minden tagodat, nagyon elfáradtál az utóbbi időben. Nehezedre esik még mozdulni is. Egész hétvégén az legyen előtted, hogy jól érezd magad, és csak azt csináld, ami jólesik testednek, lelkednek! Későbbiekben majd be tudsz mindent pótolni. Keddtől mély befolyást gyakorolhatsz másokra, ezt kihasználhatod főleg gyakorlati dolgokban, mint például autóeladás, ingatlanügyletek, stb.

Bika

(április 21.–május 21.) Csillagok üzenete: néha ki kell lépni a megrögzött, begyepesedett gondolkodási spirálodból. Abban az esetben, ha a közelmúltban nehéz napjaid voltak, úgy érezheted, hogy felszabadulsz, mivel tisztulnak és gyógyulnak a lelki sebek. Eljuthatsz a megbocsátás magasabb szintjére, ami hatalmas fejlődés. Pünkösdkor a Föld dominancia szinte kéri, hogy menj a természetbe, ültess virágot, ölelgess fát, és töltődj a természet ajándékaival, olyanokból, mint illat, látvány, madárhangok. Felmenőink tudták és alkalmazták a föld és természet gyógyító hatását. Tedd te is!

Ikrek

(05.22.– 06.21.)  Csillagok üzenete: ahogy másokkal bánsz, azt kapod vissza tanulásképpen. A szerencse ugyan melletted áll, ám mégsem pottyan csak úgy szimplán az öledbe. Valami módon ki kell azt érdemelned. Tanulni fogsz hibáidból, vagy újra meg újra kapod a leckéket! Erre gondolj, és tedd végre félre a benned dúló haragodat! Mutasd meg bátran valódi, tiszta erődet! A bolygók szerint ragyogó napjaid lehetnek, amikor erőt gyűjthetsz szinte mindenből. Csak ne puffogj mindenért!

Rák

(06.22.–07.22.) Csillagok üzenete: gondolataid tisztítására a legjobb egy jó kis vízparti lazulás. Mostanában főként a gyakorlati oldalra összpontosítottál, hogy minél jobban teljesíts, megfelelj a külvilág elvárásainak. Eme érzés hatására ráébredsz, hogy a saját megéléseid mindezeknél fontosabbak. Egész hétvégén legyen a célod, hogy csak azt csinálod, ami jól esik testednek, lelkednek! Ha egyedül élsz, új szerelem szövődhet, amely egészen másmilyen, mint amit eddig megszoktál. Meglepődsz, milyen szabadnak és oldottnak érzed majd magad, és a feszültség is szép lassan elszivárog belőled.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Csillagok üzenete: csodás kis lény vagy, aki javítani jött ezt az egyre betegebb világot. Az ehhez szükséges erő benned van! Sok információ, elmélkedés, tölti be agyadat. Válaszd ki belőlük a használhatókat, a többi kuka. Szinte minden bolygó a túlköltekezés veszélyét mutatja neked ezen a pünkösdi hosszú hétvégén. Nem arról van szó, hogy semmit nem vehetsz meg, de igyekezz elfogadható, emberi megoldást találni mindenben! Érdekes, egyben minőségi beszélgetések részese lehetsz. Tele leszel tervekkel, amelyek lelkesítenek. Arra ügyelj, hogy ezek ne vigyenek el a jelenből! Mert helyt kell állnod az iskolában, munkahelyeden, stb.

Szűz

(08.24.–09.23.) Csillagok üzenete: Testi harmóniádat zavartalan pihenéssel támogathatod. Időben térj nyugovóra, ne legyenek fejednél elektromos cuccaid! Figyelj, mert az események azt mutatják, hogy szükséged van egy, a helyzetet tisztázó megbeszélésre, valószínűleg a családon belül! Lehet, hogy egy sor kiigazítást kell végrehajtanod, vagy rendet kell teremtened a szétcsúszott felállásban, ami némi rugalmasságot igényel. Az is előfordulhat, hogy épp túlságosan stagnáló helyzetet kell kimozdítani.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Csillagok üzenete: tudástárodat tanításokkal bővíti az ég. Lesz benne jó és rossz megélés. Te mindig a jó oldalról közelíts! Számtalan rugalmatlan, fafejű emberrel lesz dolgod, akik imamalomként kattogva hajtogatják a magukét. Ne hidd, hogy meggyőzheted őket! Vagyis felesleges szenvedned beékelődött rögeszméik megváltoztatásával. Abban az esetben, ha a közelmúltban nehéz élményben volt részed, úgy érezheted, hogy felszabadulsz, tisztulnak és gyógyulnak a lelki sebek. Ha nem volt ilyen esemény, akkor pedig „csak” továbbra is jól fogod érezni magad, és képes leszel pozitív benyomást kelteni szűkebb és tágabb környezetedben.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Csillagok üzenete: ne csak álmodd meg, hanem tegyél is azért, amit szeretnél! A Jupiter közelsége miatt érezheted az érzelmi támogatást a környezetedben. Motivált vagy, és spontán vágyat érezhetsz arra, hogy elszakadj a szokásos rutintól. Jól esik egy izgalmas kirándulás. Ideális tranzit, hogy teret adjon új dolgok felfedezésekhez! Szerdától kreativitásod és szenvedélyed felerősödik. Különösen előnyös lesz, ha időt szakítasz némi kis fizikai megterhelésre, legyen szó akár edzőteremről, vagy egy jó kis tempós kirándulásról. A szerelmi energiák is felerősödnek, megújulnak, így pár intenzív párnacsatát is érdemes felvenni a pünkösdi menübe!

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Csillagok üzenete: gondoskodj a rád bízottakról! Hallgasd meg, bátorítsd őket, mert az idő nagyon gyorsan telik! Ahogy máskor is hosszú hétvégeken, most is sokan indulnak neki, sokan lesznek már az utakon is. Az égi folyamatok szerint óriási csoportosulás alakulhat ki bizonyos helyeken. Ha tömegre vágysz, menj ilyen közegbe, de ha magányra, akkor azt is tervezd meg! Ha ezt bekalkulálod, akkor talán nem idegesíted fel magad annyira. Máskülönben szép megéléseket és izgalmas eszmecseréket jelez neked a horoszkópod.

Bak 

(12.22.-01.20.)  Csillagok üzenete: különös kapcsolatod az égi világgal azt sugallja, hogy ne dugd homokba a fejed! Ha tudod valakiről, hogy rossz úton jár, vállald be, és mondd el neki véleményedet! Kedvedre való lesz ez a hétvége. Nemcsak azért, mert kettő helyett három szabadnapod lesz, hanem azért is, mert az égi folyamatok segítenek neked a kedvedben járni. Látványos eredményeket érhetsz el, amelyek téged igazolnak. Közben kerülnöd kell a pletykákat, a kibeszéléseket és közlekedésben az összetűzéseket. Akkor is, ha a másik mindent elkövet, hogy kihozzon a sodrodból!

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Csillagok üzenete: van egy segítő mestered, aki nem evilági. Ha elcsendesedsz, meghallod mindazt, amit üzenni szeretne neked. Más: hoz szép pillanatokat, de próbatételt is ez a hosszú hétvége. Az érzelmeidet most a béke hatja át, és képes vagy nyitott szívvel meghallgatni a környezetedben lévő embereket. Meg vagy áldva azzal a képességgel, hogy ítélkezés mentesen, külső szempontokat figyelembe véve őszinte tanácsokat tudsz adni a hozzád fordulóknak. Negatív hatást párkapcsolaton belül élsz meg, ha felveszed a kesztyűt.

Halak

(02.20.– 03.20.) Csillagok üzenete: néha drasztikusan lelassítanak, hogy figyelj jobban magadra. A pünkösdi hosszú hétvége a Föld dominanciáját hozza el számodra. Üdvös minél több időt a szabadban tölteni, kertészkedni, sétálgatni, vagy sütögetni. Visszanyered az erődet, a lendületedet, az életkedvedet. A Nap/Jupiter fényszög arra figyelmeztet, hogy ne vállalj több felelősséget, mint amennyit képes vagy kezelni. Új barátokat szerzel, ha elfogadod a társasági meghívásokat. Az egészséged megőrzése érdekében tudatos lépéseket kell tenned, megértve azt, hogy nem oldódik meg minden egyszerre.   

                                                                                              

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online