Melitta horoszkóp (2024. 07. 06. – 07. 13.)

0
302
Fotó: 123rf.com
„Jobb úgy rátalálni az útra, hogy menet közben vesszük észre a köveket.”
- Jorge Bucay

Kos

(március 21.-április 20.) A vágyaid, álmaid megalapozásának ideje a mostani. A jól átgondolt, tiszta szándékú feladataid mind egy szálig sikerre vihetők. Folyamatosan maradj meg embernek, és vigyázz, hogy ne bánts meg másokat! Mindig gondolja arra, hogy minden ember más és ezen belül is a saját ritmusában különleges! Szerelemben a víz közelsége segít elcsendesíteni, tisztázni kételyeidet.

Bika

(április 21.–május 21.) Ha még dolgozol is rajta, szépen lassan oldódik mindenféle merevséged. Amiket most felszabadítasz magadban, azok hosszú távon elkísérnek életed útján. Pénzed a megélhetéshez abból van/lesz, amiért megdolgozol. Értékes emberi kapcsolataidat ápolni kell, amennyiben azt akarod, hogy legyenek igaz barátaid.

Ikrek

(05.22.– 06.21.)  A sorsod és a dolgaid alakulása, lehetővé teszi, hogy rendet teremts ott, legbelül. Új kapcsolatodtól ne várd el azt, hogy veled együtt szidja azokat, akiket te utálsz! Régi kapcsolatban a monotóniát, a rutinos megszokásokat kéne kicsit oldani. Leleményes emberke lévén meg fogod találni mindazt, ami a fejlődésedet szolgálja. A bolygók segítenek ebben.

Rák

(06.22.–07.22.) A Jupiter enyhít a pénzgondjaidon és ennek hatása napokon belül eljut hozzád. Szeretteid úgy összekuszálják a szálakat, hogy csak tudd kibogozni. Rossz kapcsolatban nem célszerű maradni. Bár nem jó a menekülés, de néha hasznos. Szingli Rák, a nagy hajtásban észre sem veszi, hogy valaki közeledik felé, pedig gyorsabban visszanyerné az önbizalmát.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) A szerelem sem kerül el ebben a felívelő nyári ciklusban. Már az első pillanattól szikrázni fog a levegő közted és egy rejtélyes ismeretlen között. Párkapcsolatodba, illetve családi életedbe visszatér az áhított nyugalom. Ez főként annak köszönhető, hogy végre sikerül összeszedned magad, lehiggadsz.

Szűz

(08.24.–09.23.) Az optimális időgazdálkodás anyagilag is érezhető lesz, magad is meglepődhetsz, mennyi plusz hozamra tehetsz szert csupán azzal, ha nem kapkodsz. Több függőben lévő, korábban nyugtalanító, idegességre okot adó ügyed rendeződik mostanság. A kisebb pénzügyi veszteségeket is ellensúlyozza az új, reményteli kapcsolatok születése.

Mérleg

(09.24.–10.23.) A Mérleg jegyűnek karrier lehetősége merülhet fel, ami talán kicsit más irányba vinné útját. Gondolja át alaposan, ez az, amire vágyik! Kedvese részéről némi féltékenységet tapasztalhat. Érdemes még idejében tisztázni a dolgot. Ha még nincs párja, egy izgalmas flört adódik, ami akár még tovább is fejlődhet. Az idő telik, és a megélt pillanatok felett is múlik az idő. Ma még vagyunk, holnap már ki tudja, hogy el tudjuk-e mondani azt, amit mindig halogattunk. Ezért is foglalkozzon többet szeretteivel! Ha ingatlan adás – vétel ügyet bonyolít, probléma adódhat. Fontos, hogy nyíltan, tisztán kommunikáljon. Egészségi fronton nem kizárt, hogy egy kisebb szépészeti beavatkozásra kerül sor.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Kapcsolataidban a nosztalgia kap szerepet: régi barátok tűnhetnek fel, akikkel újra közel kerültök egymáshoz. Ha nincs párod, az is lehet, hogy valamiféle társaság közelebb visz a jövendőbelidhez. Ne verd magad kiadásokba, várj legalább őszig, ha esetleg lakást, vagy autót vennél.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Ahogy a munkában, a szerelemben is fordulatok követik egymást: egy futó románc, amiről azt hitted, komolyabbá válhat, porrá éghet, míg egy barátinak induló kapcsolat mindent elsöprő szerelemmé alakulhat. A pénzügyekben légy nagyon óvatos: ne zavarjon meg, ha valami könnyen jött! Épp olyan könnyen el is megy majd.

Bak 

(12.22.-01.20.)  A hét bővelkedik a varázslatos történésekben. Még az is lehet, hogy a munkahelyeden olyan dolgok hangozhatnak el veled kapcsolatban, hogy úgy érezheted, mintha hájjal kenegetnének. Nagyobb vásárlást ma érdemes bonyolítani. A munkában, ha elég szorgalmas vagy, és nem félsz előállni ötleteiddel, erkölcsi és anyagi elismerést kaphatsz.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) A munkában és a magánéletedben is sokkal jobbak a kilátások, mint korábban, ráadásul számíthatsz rá, hogy olyan híreket kapsz, melyek hosszú távon megváltoztatják az életedet. Az egészségedre is jó hatással lesz, ha gyökerestül megszabadulsz a mérgező kapcsolatoktól: egy régóta húzódó problémád végre elmúlik, és nyár derekára már makkegészségesen élvezheted a jó időt.

Halak

(02.20.– 03.20.) A Halak szülött nem szívesen tölti az idejét nagyobb, emberi társaságban. Teste, lelke csendre vágyik, azon belül is a természeti tiszta kapcsolódásra. Anyagi beruházásokban hallgass a megérzéseidre, körültekintően dönts, és ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak! Minden bajod van, hogy egyszerre kéne a családot meglátogatni, a barátokkal természetjárni, és még az elkezdett ruhaszelektálást is befejezni. Főleg a munkanapokra lesz jellemző, hogy valaki egészen más dologban mesterkedik, mint amit magáról próbál láttatni, és ha naivan bedőlsz neki, utólag elég nehéz lesz kimászni a csávából.                                                                                           

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online