2020. július 4-től július 10–ig. 

KOS

(március 21 – április 20)  Mindig hallgass a megérzéseidre, és tiszteld a belső hangot, hiszen az a megoldásokhoz vezet! Jó kontrollal egész életedben támaszkodhatsz az ilyen sugallataidra. Lehetőséged van/lesz új kezdethez, de ehhez szükséged van arra, hogy eltávolodj egy/több olyan személytől, aki mindenáron kontroll alatt akar tartani téged. A sok telefonhívás zavarni fog, viszont örömmel értesülsz olyan dolgokról, melyek érdekelnek téged. A sikerekben gazdag nyár nagy lökést fog adni az önbizalmadnak, hiszen egy új, még erősebb oldaladról ismerheted meg magadat.

Bika

(április 21 – május 21)A kaotikus mindennapok után végre megnyugodhatsz, mert nyáron beérnek/letisztulnak az elmúlt hónapok flörtjei, románcai, illetve kiderül, hogy a kapcsolatod működhet-e hosszú távon. Ha a pároddal maradsz, akkor a viszonyotok megerősödik, de abban az esetben, ha szakításra kerül a sor, akkor ne bánkódj, mert gyorsan találsz hozzád valót. Ne ostorozd magad azért, mert nem vagy tökéletes! Senki nem az. Fogadd el a hibáidat, járd körbe, ismerd meg azokat, hogy alkalomadtán tudj javítani! Őszinteséged, és hajlandóságod, hogy vigyázz másokra, segíti az életed egyéb területeit is. Az emberek hálásak, hogy a környezetükben tudhatnak téged, sokakat támogatva. 

Ikrek

(05.22 – 06.21) Használd ki a nappali órákat, hogy haladj a szívednek, lelkednek fontos projektben! Olyan híreket fogsz hallani, amelyek néhány jövőbeni tervedet kissé átírják majd. Ha szingli vagy, sok szenvedélyes kalandban és új élményben lesz részed, mert az ellenkező nem aktívan fog érdeklődni irántad. Különösen az e heti ismeretségek lesznek erősek, így főleg azokra érdemes koncentrálnod. Foglalkozásod terén kifizetődik az eddigi kemény munkád, úgyhogy kicsit hátradőlhetsz, az energiádat pedig másra, például a barátaidra, és a jól megérdemelt kikapcsolódásra fordíthatod. 

Rák

(06.22 – 07.22) Ne erőltesd fölöslegesen a dolgokat! Az élet néha ad, máskor meg elvesz. Engedd át magad az élet ritmusának, és most sodródj kényelmesen az árral! A Vénusz erős hatása izgalmas és pörgős nyarat teremt a számodra. Ha párt keresel, akkor sokak érdeklődését fel fogod kelteni ezekben a napokban, ami szenvedélyes kalandokban, új élményekben gazdag időszaknak ígérkezik. Karrier szempontjából nem a nyár lesz a legszerencsésebb időszakod, ám az akadályok nem fognak meghátrálásra kényszeríteni, hiszen Rákként, egy kis belső elhatározással, képes vagy felülemelkedni ezeken.

Oroszlán

(07.23 – 08.23) Vedd magad körül gyerekekkel, és tanuld el tőlük a spontaneitást! Ez az erősségük. Az életöröm által megnyílnak a kapuk előtted. Mostanság érdemes lesz aktívan mozognod, hiszen azzal is termeled a pozitív energiát, amit a környezeted is megérez, ez pedig jól fog jönni pl. az ismerkedésben. Ha a szerelem terén dilemmába kerülsz, akkor most a szívedre hallgass, ne az eszedre! Mivel a Merkúr nagy hatással lesz rád a következő napokban, ezért annak ereje a tisztánlátásban, az eredményes kommunikációban, és a jó döntéshozatalban fog megmutatkozni.

Szűz

(08.24 – 09.23) Lásd magad mások szemével, és szeresd magad úgy, ahogy ők szeretnek téged! Ha másokhoz pozitívan viszonyulsz, akkor ne vond meg magadtól sem ugyanezt a kedvességet! Egész nyáron elképesztően meggyőző lehetsz, ezért abban az esetben, ha valakit régebb óta kinéztél magadnak, de még nem mertél kezdeményezni, akkor ideje, hogy közeledj az illető felé! A Vénusz fogja uralni a nyaradat, ami azt jelenti, hogy a bolygó alaposan felkavarja az állóvizet. De ez feltehetően nincs ellenedre…

Mérleg

(09.24 – 10.23)Van egy veled született belső bölcsességed, ezáltal minden problémát kellő higgadtsággal és nyugalommal kezelsz. Tudod, hogy mindenre van megoldás, csak meg kell keresni. A következő három, négy napban vonzani kezdhet a misztikum, az ismeretlen, a sok ember által el nem fogadott ezoterikus tudományág. Nem baj az, ha érdekel, csak maradj a helyes úton!  Szerelemben mivel az érzéseid felfokozódnak, emiatt nem kizárt, hogy nem tudsz majd ellenállni a csábításnak, ami akár hűtlenségben is megmutatkozhat. Kezeld ezt magánügyedként, s ne rohanj melodrámázva senkihez, beismerni bűneidet!

Skorpió

(10.24. – 11.22.)Mindig fejezd ki az érzelmeidet, a csend szavát nem hallja meg senki! Ha a magánéletedre nem, a karrieredre pozitív hatással lesz ez a bolygóállás, ugyanis nagyszerűen fogsz reagálni a kihívásokra, amit egyik másik felettesed észre fog venni. Amennyiben párt keresel, akkor július végén szerencséd lehet, mert nagyon kedvező égi hatások fogják érni, és segíteni a magánéleted területét. Ha van kedvesed, akkor a köztetek lévő bizalom erősítésértől fog szólni a nyár.

Nyilas

(11.23. – 12.21.)  Soha ne állj meg félúton! Vidd végig az elhatározásaidat, akármennyi akadállyal is kell megküzdened! Ne légy türelmetlen, az idő neked dolgozik! Ha párt keresel, akkor bátran ismerkedj, mert ez a hét számtalan flörtöt, szenvedélyt tartogat a számodra! Sőt, a lelki társaddal is összehozhat az élet. Karrieredben ne várj komoly változást, viszont a baráti és rokoni kapcsolataid kedvező irányba fordulhatnak, többet találkozhattok és beszélgethettek.

Bak 

(12.22. – 01.20.)  Nézz mindig az ég felé, és törekedj is felfelé! Mindig lásd magasabb perspektívából a dolgokat, és tekints optimistán a jövőbe! Sok mindennek te magad vagy a kovácsa, mellette a szerencse is melléd társul. A Vénusz hatással lesz rád, emiatt a mély érzelmek kerülnek előtérbe. A következő öt – hat napban felejthetetlen élményekkel gazdagodhatsz, de másfelől óvatosnak kell lenned azzal, hogy kinek tárod ki a szíved kapuit, mert az érzékenységed miatt könnyen sebezhetővé válhatsz. A családodra és a barátaidra egész nyáron számíthatsz.

Vízöntő

(01.21 – 02.19) Néha merj egy kicsit álmodozni, hiszen benned is megvan az erő ahhoz, hogy valóra váltsd a legmerészebb álmaidat is! Fontos, hogy próbáld elválasztani egymástól a munkát és a magánéletet, nehogy a felfokozott érzéseid negatív hatást gyakoroljanak a karrieredre! Amennyiben erre képes vagy, akkor sikeres leszel a munkahelyeden is. A hét vége felé nagyon oda kell figyelned a környezetedre, mert egy ismerősöd árthat neked. Ebben a helyzetben egyedül magadra számíthatsz. Sokat tanulhatsz majd az esetből. 

Halak

(02.20 – 03.20) Ezekben a meleg napokban tele leszel energiával, amit az életed össze területén kamatoztathatsz. Így például a munkában, szerelemben és baráti kapcsolatokban is pozitív változás következhet be. Ha sportolsz, akkor látványos eredményeid lehetnek. Hosszabb kihagyás után találkozhatsz valakivel, aki nagyon boldoggá tehet téged, amennyiben hagyod. Ha párkapcsolatban élsz, akkor ideje észrevenned, hogy többet törődsz a másik féllel, mint magaddal, ami megbontja az egészséges egyensúlyt. A jó kapcsolatban megoszlik minden, nem kell mártírrá, áldozattá válni.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu