Fotó: 123rf.com

2020. július 25-tól 31–ig

KOS

(március 21.–április 20.) A Kosok végre szellemi, értelmi képességeik teljes birtokában láthatnak neki az elkövetkezendő napok cselekvéseinek. A család, a párkapcsolat harmóniája, amennyiben ez releváns, kellő hátteret, biztonságot nyújthat hivatásuk kivitelezéséhez. Kedvük, energiájuk hullámzó a nap bizonyos szakaszaiban, a fülledt melegben nehezükre esik csak a munkájukra koncentrálni. Nem ajánlatos most hosszú, távoli utakra indulni, sok váratlan fordultat, vírussal kapcsolatos stop, akadály állhatja útját a zavartalan pihenésnek. Nem nagyon vágynak most közösségi programokra, eseményekre sem, szívesebben töltik szűk körben a szabadidejüket. Életük komolyabb változtatásait, világmegváltó álmaikat ne mostanra, se az elkövetkező rövidebb időszakra tervezzék!

Bika

(április 21.–május 21.)  A Bika szülötteknek a hét során nagy szükségük lesz energiáikra. Munkájuk komoly megterhelést, vagy nyűgöt jelenthet számukra, hiába a jól megtervezett teendők sora, s az átgondolt célok. Komoly akadályokba ütközhet a megvalósításuk. Bizonytalan kimenetelük miatt nem érdemes most a hatóságokkal jogi ügyekben vitákba bocsátkozniuk, bármennyire hisznek is igazukban. Semmi garancia arra, hogy kedvezően zárulnak a dolgok. Az áldásos változást, az újszerűt, a meglepőt, a megszokott sémák kicserélését viszont örömmel üdvözlik. Kedvez most a helyzet régi működésképtelen dolgaik lecserélésében, kapcsolataik végleges lezárásának, és az előzőtől eltérő újrakezdésnek. Amennyiben elég bátrak, megvalósíthatják álmaikat. 

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Az Ikrek munkáját most elismerik, de munkabírásuk az anyagiakkal van összeköttetésben. Ha megfizetik őket, jól dolgoznak, ha nem, akkor a legtöbb esetben váltanak. Szerelmi téren zavarosak lehetnek az érzéseik, amennyiben nagyobb korkülönbség van kettőjük között. Akik nem stabil kapcsolatban élnek szeretnének nagyobb lélegzethez jutni, hogy alaposabban átgondolhassák dolgaikat. Amennyiben felmerül a külön költözés ötlete, aztán ha meg is történik, az többé nem lesz javítható. Persze nem kizárt, hogy ez lesz az optimális megoldás.

Rák

(06.22.–07.22.) A Rákokkal jobb lesz nem ujjat húzni a hét során, annyi feszültség halmozódik fel bennük. Munkájukban akadnak még tisztázatlan kérdések, amik kimenetele nem mindegy számukra. Aztán energiáik is, hol túltengnek, hol nagyon fáradtnak érzik magukat, hirtelen fellobbanásaikat teljes kisülések követhetik. Hosszú távú céljaik viszont kedvezően alakulnak, ezért, ha nem süllyednek bele a napi gondokba, és felülemelkednek a mindennapi gondokon, akkor optimista életszemléletük nem szenved csorbát! Ha ez idáig nem nyaraltak és megtehetik, szabadságukat halasszák utószezonra, ellenkező esetben kisebb-nagyobb gondok befolyásolhatják pihenésük zavartalanságát! 

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Az Oroszlánok kicsit fellélegezhetnek, most az életük több területét is a csillagok segítik. Értelmi képességeik, szellemi kapacitásuk, kapcsolataik és pénzügyeik, kedvezően alakulnak, könnyedén zajlanak dolgaik. Különösebb energiákat Nem kell kifejteniük. Ha nem akarnak problémákba, akadályokba botlani, kerüljék a törvénnyel való összeütközést és ne most kezdjenek hivatalos ügyeik elrendezésébe! Hosszú távú elképzeléseik, szándékaik most nem teljesen a realitás talaján mozognak, ezért ha nem akarnak később csalódni, érdemes kissé elhalasztani ezek konkretizálását! 

Szűz

(08.24.–09.23.) A Szűz jegy szülötteit most több oldalról is próbára teszi a sors, kapcsolataikban és anyagi téren is feszültségekkel kell számolniuk. Nem tudják eldönteni, melyik a helyes döntés, a frappáns válasz, reakció a sors váratlan fordulataira. Ráadásul a párkapcsolatukban is felszaporodhatnak a mindenféle viták, veszekedések. Hiába szeretnének megfelelni párjuknak, és kerülni a konfliktusokat, ez most nem igazán sikerül. Érzékenyek viszont mások gondjai iránt, türelmesen végighallgatják mások panaszait, és ha kell, segítő jobbot is nyújtanak. Gondolják végig, mit akarnak, párkapcsolatukat most nem menti meg az eddig jól bevált hiszti! Szakítópróbára kerül a sor, tudniuk kell, hogy jelenlegi társukkal, vagy nélküle szeretnék tovább folytatni! Ennek megfelelően tegyenek kapcsolatukért! 

Mérleg

(09.24.–10.23.) A Mérlegek kifejezetten kellemes hét elé néznek. Szellemi aktivitásuk megnő, és kapcsolataikban sikeresek lesznek. Hivatalos elintéznivalóik gördülékenyen haladnak, nagyobb akadályokkal nem kell számolniuk. Pénzügyeik kedvezően alakulnak, párjuk kitüntetett figyelemmel fordul feléjük, pártalan Mérlegekre pedig ráköszönthet a szerelem. Az egyedüli gondot felfokozott szabadságvágyuk, függetlenség-igényük jelentheti, amely miatt akár olyan váratlan fordulatokkal kell szembesülniük, ami eddigi életük átgondolására ösztönözheti őket. Nehéz most baráti találkákat, közös programokat összehozniuk, vagy a hely, vagy az idő nem megfelelő. De ne adják fel, biztos találnak valakit, akinek kiönthetik a szívüket! 

Skorpió

(10.24.- 11.22.)  A Skorpiók számára több nehézséget is rejt ez a hét. Mint tudjuk számukra fontos az életük minden szegmensének az átláthatósága, az az érzelmek állandó stabilitása, a tűz, a szenvedély. A valóságban azonban ilyen nem létezik. Itt az alkalom drága Skorpiók, hogy levetkőzzék régi, nem működő sémáikat. Ha lehet, ne az évnek eme hetében fogadjanak örök hűséget és kerüljék a törvénnyel való összeütközést, mert alulmaradnak! Mint tudjuk, ez a helyzet kizárólag erotikus összefüggésben lehet pozitív értelmű. A hét második felétől másokkal szemben kevésbé lesznek elnézőek, együttérzőek.  

Nyilas

(11.23.- 12.21.) A Nyilasok stabilnak érzik helyzetüket egy olyan társ mellett, aki Vizet prédikál, de bort iszik. Hajjaj, hová lett az egészséges önállóság, az a vagányság, amivel rendelkeztek? Ne adják fel egyéniségüket senki kedvéért! Toleránsnak, türelmesnek lenni lehet, de a teljes önfeladás tragédiához vezethet. Ez a hét az alá/fölé rendeltségről szól, melyet lehetne egészséges szinten is kezelni. A hét második felében, ha alábbhagy a hőség, könnyű rávenni kisebb kirándulásokra, túrákra és egyéb programokban is szívesen vesznek részt. Ha ez idáig elmaradt a nyaralás, most szakítsanak rá időt, és ha hazaértek, látogassák meg barátaikat is, szervezzenek közös programokat, amíg még lehet! 

Bak 

(12.22.-01.20.) Azok a Bakok, akik eddig nem nyaraltak, nem vették ki nyári szabadságukat, most mindenképpen pótolják, hiszen munkahelyi elismertségük biztosított, energiáik viszont a végét járják. A fáradtságtól alig látnak és nehezükre esik a folytatólagos koncentráció is. Empátiás készségük, másokon segítő szándékaik most előtérbe kerülnek, nem utasítanak el senkit, aki hozzájuk fordul. Életükben fellépő váratlan fordulatokat nehezen viselik, de a későbbekben felismerhetik ennek szükségszerűségét. Ne feledje az alapigazságot: a csőd segíti a kibontakozást!

Vízöntő

(01.21.–02.19.) A Vízöntők, így július vége felé, kissé feszültek lesznek. Hivatali ügyeiket se most intézzék, hiszen itt az uborkaszezon, most mindenki szabadságon van, vagy nyaral! Bármilyen nehezükre esik is, próbálják kerülni a közösségekkel való összeütközést, és bár szellemi kapacitásuk a csúcson van, a Szaturnusz bolygó akadályozó és a Neptun ködösítő hatása miatt halasszák el hosszabb távú terveik megvalósítását! Az egészségesek túltengő energiáikat sporttal vezessék le, itt a nyár, ússzanak! A parti homokban játszott bármilyen labdajáték kellemes és hasznos időtöltés lehet. A gyengébbek szanatóriumban, masszázs mellett, építő beszélgetéseket hallgatva erősödhetnek. Minden új dologra, extrémitásra is kaphatóak. Előtérbe kerülnek a barátok a családdal szemben, a megoldás az arany középút. A családdal együtt vegyenek részt a baráti, társas programokban. 

Halak

(02.20.– 03.20.) A Halak számára váratlan helyzeteket produkálhat a hónap. Munkahelyi elismertségükön és sikereiken túl terveik kivitelezésében nehézségek jelentkezhetnek, és a kasszájuk is soványabb lehet pár forinttal. Ha nem kezdenek ádáz hadakozásba az események ellen, akár jól is elsülhetnek a dolgaik. Fontos, hogy ne csak az orráig lásson! A történések láncolatainak lehető verzióival is legyen tisztába! Most a szokásosnál könnyebben teszik túl magukat a nehézségeken, akár gyökeres változtatásokra is képesek, de a belső feszültségtől nem nagyon tudnak szabadulni. Ha körülnéznek a környezetükben, rájönnek, hogy van kin segíteniük, mások számára sem fenékig tejfel az élet.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu