Melitta horoszkóp2019. június 8-tól június 14-ig

Kos

Kettős hatás tapasztalható most az anyagiak terén, mert lesznek időszakok, amikor elakadunk, meghátrálunk, ezért nehezen döntjük el, hogy mit kezdjünk a lehetőségeinkkel, mibe vágjunk bele, mi gyarapíthatja a pénztárcánkat. Gondoljuk át, hogy hogyan változtathatnánk az eddigi kiadásainkon, hol spórolhatunk, vagy milyen új pénzkereseti forrásokat nyithatnánk meg. Mi magunk keressük meg a válaszokat a kérdéseinkre, részben racionálisan gondolkodva, részben figyelve a lelkünk mélyén leledző belső hangra.

Bika

Ezen a héten elkerülnek a problémák, tehát kifejezetten ajánlott, hogy új teendőkbe vágjunk bele! Ha kell, akkor most támogatóink is lesznek bőven. Amennyiben alkalmazottként dolgozunk, akkor meg fogjuk találni annak a lehetőségét, hogy némi kis túlórával plusz bevételt szerezzünk. Ha önállóan dolgozunk, esetleg most tervezzük az alaptőkét, akkor gyors és látványos sikerünk lehet. Fontos, hogy minden lehetőséget ragadjunk meg! Ne legyintsünk semmire, hiszen lehet, hogy kicsivel kezdünk, de magasra fogunk jutni!

Ikrek

Júniusnak eme hetében el kell gondolkodnunk sok mindenen. Muszáj több dolgokon változtatnunk. Ezt nem kerülhetjük el, mert amíg csak a felszínt kapirgáljuk, addig nem megyünk semmire. Ha valami újnak akarjuk elvetni a magját, akkor a régit gyökerestül kell kitépni. Amennyiben jobb eredményeket, több pénzt, elismerést szeretnénk, akkor gondoljuk át, hogy miképpen hozhatunk radikális változásokat! Az nem működik, hogy okot okra halmozva bújunk ki lehetőségek elől. A nyár első hava végre megadja a lehetőséget, hogy felfedezzük önmagunkat, szívünknek kedves barátokat ismerjünk meg.

Rák

Júniusban komoly akadályok gátolhatnak meg abban, hogy jelentős fejlődésen essünk át. Ezt nehezen akarjuk elfogadni, de ez nem is csoda egy Oroszlántól. A nyár első havában minden tervünk, feladatunk több időt és energiát követel tőlünk. Fáradékonyabbak, lustábbak leszünk. Figyeljünk arra, hogy a megspórolt kis pénzünket ne veszítsük el! Nyaralást, szórakozást, olyat válasszunk, ami belefér a büdzsébe! Komolyabb pénzforrások felkutatására nem a nyári időszak lesz a legalkalmasabb. Június 15-ig szigorúan spóroljunk, de utána is fogjuk visszább a kiadásokat!

Oroszlán

Júniusban komoly akadályok gátolhatnak meg abban, hogy jelentős fejlődésen essünk át. Ezt nehezen akarjuk elfogadni, de ez nem is csoda egy Oroszlántól. A nyár első havában minden tervünk, feladatunk több időt és energiát követel tőlünk. Fáradékonyabbak, lustábbak leszünk. Figyeljünk arra, hogy a megspórolt kis pénzünket ne veszítsük el! Nyaralást, szórakozást, olyat válasszunk, ami belefér a büdzsébe! Komolyabb pénzforrások felkutatására nem a nyári időszak lesz a legalkalmasabb. Június 15-ig szigorúan spóroljunk, de utána is fogjuk visszább a kiadásokat!

Szűz

A felületesség nem lesz célravezető ezen a héten. Át kell gondolnunk, hogy mi az, amibe tényleg megéri belefektetnünk az időnket, energiánkat. Fontoljuk meg azt is, hogy megyünk-e tovább a kitaposott ösvényen, vagy inkább kockáztatunk! Ha nem becsülnek meg a munkahelyünkön, akkor óvatosan keressünk másikat! Ha a vállalkozásunknak több a kiadása, mint a bevétele, akkor gondolkodjunk el ezen! Ha semmi más megoldást nem találunk, számoljuk fel, és fogjunk bele valami másba! A pénzforrások felkutatására a június 9 és 14 közötti időszak lesz a legalkalmasabb.

Mérleg

A hónapnak ebben a hetében tele leszünk energiával. Mindenkinek segíteni akarunk, töröljük mások könnyeit, vigaszt nyújtunk. Fontos, hogy mások támogatása közben se feledkezzünk el önmagunkról, a saját egészséges érdekeinkről, mert azok is nagyon fontosak! Legyen bátorságunk új tervünk megalapozásához, hiszen ebben az esetben az anyagi gyarapodás is gyorsan érkezik! Használjuk erőnket, tudatosítsuk, hogy nincs akadály előttünk. Párkapcsolatok terén meggyűlhet a bajunk olyanokkal, akik folyton kritizálnak. A Mérleg, bár billeg ide vagy oda, ellenük nem lehet szavakkal harcolni. Legtöbbjüket úgysem lehet meggyőzni. A legjobb az, ha előttük tettekkel bizonyítják az igazat. Az eredmények mindig önmagukért beszélnek.

Skorpió

Van néhány függőben maradt ügyünk, amit áthoztunk még a múlt évből. Mivel nagyon telik az idő és nehéz a puttony, első dolgunk az, hogy ezeket zárjuk le a lehető leghamarabb! Csak rajtunk fog múlni, hogy mit vállalunk, de azt tudnunk kell, hogy csak a saját dolgunkat nehezítjük meg, ha a múlt folyamatosan újra előkerül. Mivel kevés idő áll rendelkezésünkre, ezért minél előbb cselekednünk kell, ugyanis az ügyek szőnyeg alá seprése most sem megoldás! Az egész nyár rendelkezésünkre áll, hogy utána járjunk mindennek. A pozitív eredmények, mint mindig, most is komoly fejlődést hoznak. Mostanság az emberi kapcsolatainkat javíthatjuk, fejleszthetjük, ebből pedig komoly előnyünk származhat. Számítsunk új ismeretségekre, megdöbbentően újszerű üzleti kapcsolatokra, váratlan szerelmekre, mert a kellemes nyári estéken bármi megtörténhet velünk! Adjunk teret a változásnak!

Nyilas

Pünkösd utáni napokban új irányt vesz életünk, a mindennapjaink pedig tartalmasabbak lesznek. A következő időszakban jelentős fejlődésen esünk át. Ez főleg szellemi téren lesz észlelhető, mert befogadóbbak és megértőbbekké válunk. Az állandó kiegyensúlyozottság, jó ötletek, és nem utolsó sorban pénzesebb emberek hozhatnak számottevőbb anyagi sikert. Hét közben lesz pár nap, hogy mindent értünk, átlátunk, a tudásunkat pedig könnyen gyarapítjuk, ezt ki kell használni. Sok pozitív változásra kell számítanunk, ezért fontos, hogy megőrizzük a stabil terepet lábunk alatt. A túl kockázatos és bonyolult ügyeket kerüljük! A lehúzós embereket pedig egy életre mellőzzük!

Bak 

Valaki betegsége miatt nyomás nehezedik ránk, de összességében könnyednek és jó hangulatúnak ígérkezik a hét, amelyben sokféle hatás érhet. Jó hír, hogy a nehezebb, leterhelőbb napokra úgy fogunk tekinteni, hogy remek tapasztalatokat szerezhettünk, tanulhattunk belőlük. Fontos, hogy jól viseljük a kritikát, ha az építő! Amikor süt a nap, ambiciózusabbak leszünk, és nagyobb lelkesedéssel éljük majd át azt, ami bennünk és körülöttünk történik. Ezzel sok csodálót szerzünk, illetve sokan imádni fogják a bölcs iránymutatásunkat. Pihenés után nagyszerűen fog működni a hatodik érzékünk, mindig jó irányba fogunk menni, az akadályokat időben kiszúrjuk, a nehézségeket pedig jól fogjuk kezelni. Kényszer nélkül szakmát válthatunk, külföldre költözhetünk, de családot is alapíthatunk.

Vízöntő

Kellemes hatásokra számíthatunk, amelyek miatt hamarosan elégedetten tekinthetünk vissza a mostani időszakra. Elsősorban az emberi kapcsolatainkra kell nagyobb hangsúlyt fektetnünk. Ha ezek közül több meglazul, akkor azokat engedjük el, ne bánkódjunk! A következőkben bátran el kell döntetünk, majd ki is kell mondanunk, hogy ki fontos a számunkra. Aki rossz érzéssel tölt el, vagy már nem okoz örömöt, esetleg magától menne, azt engedjük útjára! Rajongani fogunk új dolgokért, szívesen ismerünk meg új embereket, társaságokat, más kultúrákat az életünk különböző területein. Amennyiben most utazunk, vagy mostanában foglalunk le utazást, azt szerencse és öröm kíséri. Meg fog térülni minden korábban befektetett energia.

Halak

Hatalmas önfegyelemre lesz szükségünk, mert az érzelmi életünkben állandóan jelen lesznek mindenféle erős hatások. Ehhez hozzátartozik, hogy lehet szó új szerelemről, vagy barátságról, esetleg arról, hogy a párunkkal elmélyül az amúgy hanyagolt kapcsolatiunk. A sikerért sok kockázatot kell majd vállalnunk, hiszen nem pottyantják az ölünkbe a jó eredményeket az égiek. Egész évben figyelnünk és koncentrálnunk kell a fontos dolgokra, valamint időt és energiát nem sajnálva kell haladni! Ne rugaszkodjunk el a realitás talajáról, de a belső hangunkra hallgathatunk, mert az ösztöneink jól fognak működni!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu