Július 20-tól július 27-ig

Kos

Első dekád szülöttjének függetlenedési törekvései magánéletében is konfliktusokat okozhatnak. Szabadságvágyuk megnehezítheti párkapcsolatukat. A középdekád szülöttei pedig hajlamosabbak a túlzott érzelmi reakciókra. Szükséges, hogy ilyenkor felülbírálja magát, amiben egy közeli ismerőse, jó barátja segíthet.

Pénz: sok munkával, szerencsével több lehet, ha jó időben használja ki a sors adta lehetőségeket.

Spirituális tanács: változásra számíthatunk, mivel egy esemény, kapcsolat elérte a célját. Ez a változás sok jót hoz magával.

Bika

Ez a hét több téren is pozitív önre nézve. Érdemes például a fontos megbeszéléseket, állásinterjúkat, orvosi vizsgálatokat erre az időszakra ütemezni. Akinek nincs párjuk, tervezgetnek. A másik nem és a világ meghódítására készülnek. A nagy nap és a megújulás rövidesen bekövetkezik.

Pénz: eddig semmi nem pottyant csak úgy az ölébe, most azonban egy nem várt kisebb összegnek örülhet. Persze ez is egy jól elvégzett munka gyümölcse.

Spirituális tanács: a kiegyenlítődés békés időszakot, szeretetteljes vonzalom eljövetelét jelzi. Próbálja megőrizni, és ne engedje, hogy bármi kibillentse a boldogító egyensúlyból!

Ikrek

Inspirációban gazdag ez a pár nap, minden a művészi kreativitást erősíti. Elsősorban keddre, szerdára tervezze azokat a munkákat, amelyekhez rugalmasság és nyugalom szükséges. Párkapcsolatban a túlzott önállósága, és makacssága vezethet háborúhoz.

Pénz: pénzügyi helyzete váratlan fordulóponthoz érkezik. Hogy haladni tudjon a megkezdett úton, szabaduljon meg a felesleges energia vámpíroktól, szakítsa meg lehúzó kötelékekeit, kapcsolatait!

Spirituális tanács: a remete azt tanácsolja, szabadulj meg mások véleményétől és értékítéletétől. Cselekedj saját akaratod szerint. Egy időre vonulj vissza a világ zajától!

Rák

Rákényszerülhet arra, hogy vélekedése elleni döntéseket hozzon. Nem omlik össze a világ, azonban el kéne fogadnia, hogy a környezete másként látja a dolgokat, és ideáljait össze kell egyeztetnie a valósággal. Szingliknél a rossz, magányos hatás elmúlt, felszabadultabban áll az ismerkedésekhez, az élethez.

Pénz: karrierje, pénzügyi konstellációja a változásoknak köszönhetően nagyot lép előre. Azért egyen éber, megfontoltan óvatos!

Spirituális tanács: a világ tarot lap bizonyosságot ad arról, hogy jó és szerencsés döntést hoz. Ne kételkedjen önmagában, hiszen hamarosan elfoglalhatja a kiérdemelt helyet. 

Oroszlán

A házasságban boldogságra, a barátságban szövetségre lel. A meleg nyár, a vakáció vagy szabadságolás, átszellőzteti kapcsolatait, felfrissíti azokat. Párkapcsolatában rövid időn belül örömteli változásokon megy keresztül. Sok új emberrel találkozhat, akik idővel oszlopos tagjai lesznek életének.

Pénz: sajnos nem jó szelek fújnak, átláthatatlan, követhetetlen minden. Azért ne keseregjen, a rossz után mindig jobb időszak következik!

Spirituális tanács: az ügyek hivatalosan, nyilvánosan intéződnek, és nem a színfalak mögött. A szerelemben boldog beteljesülés, esetleg házasság várható.

Szűz

Túl minden csalódáson, egyre nagyobb mértékben csak szépre számíthat! Kapcsolata stabil alapokra épül, de azért várhatóak lesznek egészséges vitatkozások. A szinglik viszonzásra találhatnak kiszemeltjüknél. A kedvesség és a türelem meghozza a jó eredményt. Papírmunkáit, megbeszéléseit sikeresen intézheti a hét középső és második felében.

Pénz: fáradozásai eredményt hoznak, a sok munka gyümölcse beérik. Sikeres hétnek néz elébe. Még az is lehetséges, hogy egy új tisztség van kilátásban.

Spirituális tanács: egyszer fenn, máskor lenn a sors kereke. De a mélypontnak is vannak előnyei, például az, hogy innen már csak fölfelé vezethet az út.

Mérleg

Őrangyala támogatja terveit, fáradozásait. Amit most kigondol, az rövidesen teljesülni fog. Új energiákkal töltekezhet fel, így eredményesebb, derűsebb munkavégzésre lesz képes. Szerelemben a meglévő kapcsolatoknál marad minden a régi, azért, ha a statisztikát akarjuk nézni, sok lesz a szakadás /válás. Míg az új ismerkedéseket célszerű lenne jobban átgondolni, kit enged be a saját világába, kiket mutat be barátainak. Ugye nem akar mártír, vagy áldozat lenni?

Pénz: üdvös lenne áttekinteni a kiadásait, egy listát készíteni arról, hogy mi hova vész el, és kicsit visszavenni a „mindenféle hülyeségek” megvásárlásából.

Spirituális tanács: zsákutcába téved. Nehezen tud túllépni eredeti elképzelésein, pedig érdemes volna új megoldásokat keresni

Skorpió

Ez a hét igen erős átalakulási folyamat kezdetét jelzi. Meglehet, hogy nem fogja azonnal érezni ennek hatását, de hosszabb távon befolyást gyakorol életének több területére. Szerelemben, főleg a magányos Skorpióknak, a csillagok állása harmonikus változást ígér. 

Pénz: anyagi helyzete kedvezően alakul, főleg akkor, ha nem hagyja magát befolyásolni és rábeszélni különböző „csak most, csak itt” verziójú vásárlásokra.

Spirituális tanács: a szerelemben ne hallgasson másokra, leginkább a saját érzései szerint döntsön!

Nyilas

Munkájában sok a zűrzavar, ennek ellenére sikerekre számíthat. Tanulja meg félretenni az Önre időnként jellemző túlbuzgóságot és makacsságot, ha éppen arra van szükség! Merjen kiállni igazáért, még akkor is, ha pár percig tartó kalamajka lehet belőle!

Pénz: jó lenne pár kiadást újra átgondolni! A fontossági sorrend szerint pl. az őszi – téli üdülés lefoglalása most lenne kifizetődő, viszont a robotporszívó beszerzése várhat akár őszig is.

Spirituális tanács: ne üsse az orrát mások dolgába, és ne bízza a titkait senkire, ugyanis ebből is, abból is kellemetlensége támadhat!

Bak 

Most érzi igazán, hogy kicsit leült. Kevesebb az energiája, valahogy mindennek nehezebb nekikezdeni. Ezeken könnyedén segíthet, ha a szeszélyes időjárás ellenére is sokat tartózkodik a szabadban, töltődik egy keveset. Egy kirándulás kettesben a párjával egyébként is kellemes fordulatot hozhat a kapcsolatuk javulásában. Partnerére különösen figyeljen oda, mert számára nagyon fontos kettejük egyenrangúsága.

Pénz: csak annyi élelmiszert vásároljon, ami el is fogy! Végiggondolta már, hogy mennyi minden kerül a szemétbe?

Spirituális tanács: ne fölösleges dolgokra fecsérelje az idejét, erejét, és ne érdemtelenekre pazarolja szeretetét!

Vízöntő

Ne ezekben a napokban próbálja megfejteni, hogy kedvese mit, miért tesz! Most csak annyit tehet, hogy elfogadja döntéseit, és ha segítségre van szüksége, egyszerűen csak mellette áll. Ehhez persze rendelkeznie kell némi humorral és rugalmassággal is, ami Önnél soha nem jelentett problémát. Összességében jól telik a hete, mindenhol szívesen látják!

Pénz: némi plusz bevételhez jut. Vigyázzon, mert ha sokat ül rajta, jégként olvad el pénztárcájában!

Spirituális tanács: a kiegyenlítés lapja vonatkozik önre. Összhangba hozza az ellentéteket. Az egyensúly állapotának, a harmóniának és a mértéktartásnak a kifejezése. A kártya jelentésének másik aspektusa a múló idő gyógyító hatására hívja fel a figyelmet. Tanuljon meg adni, és kapni Bánjon magával/másokkal is szeretetteljesen!

Halak

Igen fura érzések, vágyak, érdekfeszítő gondolatok lengik körbe a kapcsolatát. Vigyázzon, a féltékenység, vagy a birtoklás nagy rombolásokra képes. Az együtt eltöltött időt értékelje és hozza ki belőle a legjobbat. Szingliknek a szerelmet meg kell keresni, ráadásul új helyeken, ismeretlen társaságban kell mutatkozni.

Munka, pénz: vezetőként nem mindig konzekvens, alkalmazottként lázadó, saját elgondolásai megvalósításával törhet igazán magasra. Elért eredménye sokat javíthat anyagi helyzetén is.

Spirituális tanács: az ördögöt emberfelettiként, embereken uralkodó, azokat rabságban tartó démonként ábrázolja a Tarot. A kártya arra figyelmeztet, hogy a Gonosszal való szembenézés nélkül nem tudjuk a Jót érvényesíteni magunkban. Folyamatos éberségre van szükségünk.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu