Melitta horoszkópja

0
588

2019. április 6-tól április 12-ig

Kos

Adja át a családban eddig betöltött uralkodói szerepét, és kis időre vonuljon vissza! Jobb lesz így önnek is, de ugyanígy mindenkinek. Telek, vagy ingatlanügyet a héten csak nagy körültekintéssel intézzen, mert túl sok dolog marad homályban, az átláthatatlan háttérben! A kapkodás, figyelmetlenség sokba kerülhet önnek. Amennyiben tanul, ne mondjon ellent a tanárának! Lehet, hogy stílusa nem túl kedves, de higgye el, jó tanító. Párkapcsolatában egyelőre toporog minden, jelentősebb megújulás ezen a héten nem várható. Addig is használja ki a szabadság által nyújtott lehetőségeket, kezdje rendbetenni magát. Tudja, ez olyan, mint egy tavaszi szakszerviz. Születésnapjukat ünneplőknek pedig boldogat!

Bika

Előfordulhat, hogy egy vállalkozása, vagy régebbi, sokat ígérő terve borulhat. A kudarc azonban átmeneti, nem is kudarc, inkább csak más felé tereli.  Meglátja, az idő és a szerencse mindenben az ön malmára hajtja a vizet. Párkapcsolatában sok türelemre lesz szüksége, ha azt akarja, hogy közös életük hosszantartó legyen.  A pénzével, főleg ha nincsenek tartalékai, bánjon óvatosan, mert váratlan veszteség érheti!  Heti bölcsesség: “A megpróbáltatásban csak a legelszántabb bátorság segít. A lélek élvezi a bátorságot, és elfelejti, hogy töprengjen a bajon.” (Stendhal)

Ikrek

Előreláthatólag „harcos” hét lesz a mostani. Ha úgy hozza a sors, még politizálni is fog, karakánul kiáll elveiért. Barátjának sokat köszönhet, aki újra meg újra jó tanácsokkal látja el. Nem véletlenül érzik azt, hogy már előző életükben találkoztak. Amennyiben van gyermeke, vigyázzon rá jobban! Tudja róla, merre jár, kikkel barátkozik. Mivel jószívű, de befolyásolható, mellette vagány is akar lenni, könnyen belerángathatják mindenféle hülyeségbe. (2018-ban mintegy 4 ezer gyerek tűnt el nyomtalanul, csak hazánkban.) Szerelmi életét illetően jó lenne valamit kitalálni a punnyadás ellen. Az, hogy már egy ideje együtt vannak jó, de ha nincs benne egy kis élet, kialudhat az a tűz.

Rák

Titkos szerelmi viszonyában nemcsak a vonzalom lesz tökéletes, hanem szellemileg, lelkileg is egy hullámhosszon lehetnek. Egészen addig, amíg szerelme/társa rá nem jön a különutakra. Mert akkor beindul a cirkusz, a hirtelen harag pedig tettlegességig is fajulhat. Amennyiben gyengélkedik, sokat betegeskedik, ne találgasson, vizsgáltassa ki magát! Lehet, csak valami vitaminpótlásról kell gondoskodni… Menjen el egy alapos kivizsgálásra, aztán lehet konkrét lépéseket tenni! Pénzére, ékszereire vigyázzon jobban, mert a csillagok mostani állása szerint egy óvatlan pillanatban kizsebelhetik!

Oroszlán

Valamelyik családtagjának az ön segítségére, esetleg ápolására lesz szüksége. Ne zárkózzon el, hiszen felebarátunkat segíteni elemi emberi kötelesség! Cserébe kap majd a sorstól sok pozitívumot. Például hétvégi buliban, partin ön lesz a sztár, így az sem kizárt, hogy sorra felsorakoznak ön előtt jobbnál jobb partik. Ha a házassága, régi kapcsolata romokban hever, egyelőre még ne a megújuláson, az újrakezdésen gondolkozzon, hanem a lezáráson! Lelkének frissességet némi kis kézimunka, alkotás jelenthet. Díszítse fel lakását, ültessen akkor is, ha nincs kertje! Mindenhol akad lakáson belül egy olyan hely, ahova elfér egy-két lelket melengető virág.

Szűz

Egészen jó pénzügyi döntést hozhat, ami egyfajta összeomlástól való megmenekülést is jelenti. Ezért sokan lesznek hálásak önnek. Sajnos érzelmi életében most ugyanazt a ridegséget kapja vissza, ahogy ön bánt valaha valakivel. Ezért sem szabad soha magas lóról, félvállról odavetett megjegyzésekkel lerázni/ bántani másokat. Mindenkinek megvan a maga gyengesége, önnek is. Tanulságos dolgok ezek, általuk jobban megismerhetjük magunkat, működésünket, tanulhatunk hibáinkból. Kedves Szűz szülött, ez a hét alkalmas arra, hogy eldöntse, mivel is szeretne leginkább foglalkozni, mit szeretne elérni. Ne zárkózzon el új tanulmányok, képzések lehetőségétől!

Mérleg

A szenvedély, melyet mostanában él át, sugárzóvá, gyönyörűvé teszi. Ennek köszönheti azt az erőtartalékot, amelynek segítségével félretolja az útjában álló akadályokat, és az életébe nem illő embereket. Legyőz minden nehézséget, ami persze sokakat fog irritálni. Kapcsolatban élő Mérleg nő legyen kedvesebb családjával, figyeljen jobban társára, beszélgessenek többet! Próbálja elmagyarázni neki, hogy önnek mire van/lenne szüksége, mit vár tőle! Egy családon belül mindig a nő készíti az időjárást, jelesül hogy borús, vagy derűs az idő. Ugye érti?

Skorpió

Joggal érzi úgy, hogy túl sokat követelnek Öntől, hiszen most már magának is szüksége lenne némi kis kikapcsolódásra a sok hajsza után. Ha valami bántja, ne ugorjon azonnal a másik torkának, hanem keressen egy nyugodt félórát, akár egy tea, kávé mellett és udvariasan, de határozottan fogalmazza meg a kifogásait! Még az is előfordulhat, hogy csúnyán félreértették egymást. Egy két hétig még békére és nyugalomra vágyik maga körül, szeretne egy kicsit megfeledkezni mindenről, de ehhez előbb rendeznie kell a függőben lévő pár dolgot.

Nyilas

Végre felnőtt pár komolyabb életfeladathoz. Hosszú ideje vágyik valamire, de pontosan tudta, hogy egyelőre nem tudná megtartani azt, még ha sikerülne is megszerezni. Hagyja, hogy a sors tegye a maga dolgát, hiszen minden úgy lesz, ahogy annak lennie kell! A csillagok állása több életterületen is rendkívül pozitív hatást fejti ki. Szerdával kezdődő kapcsolatok, vállalkozások, tervek mind szerencsés csillagzat alatt állnak, ezért érdemes teljes erővel ezekre koncentrálni. Ez vonatkozik a személyes, de a szerelmi kapcsolatokra is.

Bak 

Ne ragadjon le apróságokban, különösen érzelmi ügyekben! Ha képes egészében nézni a történteket, meg fogja érteni, hogy mi miért történik, mi mozgatta kedvesét. Tudnia kell, hogy szándékosan nem okozna fájdalmat Önnek, így ezzel a lehetőséggel felesleges még gondolatban is eljátszania. Hivatás terén az Uránusz lesz leginkább a segítségükre. A gondolatainkat, vakmerőségünket és kitartásunkat előremozdító tendenciák segítenek majd a különböző problémák megoldásában. A felelősség terhe alatt bizonytalanságot élhet meg, de ne aggódjon, mind így vagyunk ezzel.

Vízöntő

A szép tavaszi időszak elhozza a nyugalmat a munkahelyére. Hála a hozzáállásának, a legrosszabb részen már túl van. A horoszkóp szerint ez az időszak a legideálisabb, hogy a Vízöntők magánéletükre koncentráljanak. A Vénusz harmóniát és boldogságot ígér, ezért a hosszú távú kapcsolatok időszaka következik. A Vízöntő képes lesz kitűnni a tömegből, és két kézzel megragadni a lehetőséget. Semmiképpen se pazarolja el az esélyét!

Halak

A Halak csillagjegy a Jupiterrel és a Neptunusszal szoros kapcsolatban áll. A jegy szülöttei gyakran döntésképtelenek, és nagyon fontos, hogy kiemelten gondoskodjanak róluk a gyermekkoruk során. Az elkövetkező időkben némi szerepjátszásra lesz szüksége. Tegyen úgy, mintha lelkileg közel engedne magához valakit, de ön semmilyen titkát ne árulja el! Így elkerülheti a konkurenciaharcot a magánéletében, és a munkában is. Anyagi téren ne verje magát nagy kiadásba, hiszen nem dúskál a javakban! Gyermeke viselkedése felett ne törjön pálcát, végül is jelleme nem utolsósorban az Ön nevelése okán alakult ki!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu