Melitta horoszkópja

0
1370
(Fotó: 123rf.hu)

2019. április 27-től május 3-ig

Kos

Nagy kedved nem lesz dolgozni, szívesebben süttetnéd maga a napon. Nyugi, arra is lesz időd, de leginkább hétvégén! Párkapcsolatodban beszéld ki végre bátran, mi bánt, mivel vagy elégedetlen! Nem folytathatod tovább azt a struccpolitikát, amit eddig tettél. Kezdeményezd a változást, a kapcsolatotok jobbá tételét! Egyedül élő Kosnak meglepően sok randevú meghívása lesz. Fogadj minden lehetőséget hálával, hisz jól fog esni mások figyelme! Fizesd meg az árát a szerelemnek, azaz flörtölj, nyílj meg, menj új helyekre! Tudatosan adj meg minden esélyt arra, hogy kifürkészd az igazit!

Bika

A rég várt változások és csodák ideje érkezett el. Csak hinned kell abban, hogy minden sikerül, amibe hajlandó vagy időt és energiát fektetni! Különösen anyagilag mosolyoghat rád a szerencse, minden esélyed megvan a látványos gyarapodáshoz, sőt, az is lehetséges, hogy egy új munkalehetőség kínálkozik számodra. Például saját vállalkozást alapítasz, amiből jelentős pénzhez juthatsz, meglepő gyorsasággal. Ha valakinek régebben kölcsön adtál pénzt, vagy egyéb értéktárgyat, most érdemes azt visszakérni. Szerelmi életedben is jelentős változások mutatkoznak, engedj teret az emócióknak!

Ikrek

Az életnek ez a szakasza új kihívások elé állít téged. Légy erős, tartsd szem előtt a kitűzött célt! Amennyiben munkahelyeden vitába keveredsz, netán főnököddel ellentétes a véleményetek, sose dönts hirtelen felindulásból! Egyedül élő Ikrek ne feledd, hogy sugárzó megjelenésed minden kiszemeltednek fel fog tűnni, légy mosolygós a randevún! Amennyiben kapcsolatod nagyon nem működik, válaszút elé kerülsz, döntened kell, miként folytassátok, vagy szálljatok ki belőle. Feltétlenül kérdezd meg partneredet, ő mit szeretne, merre menne, hogyan tovább!

Rák

Ne keseredj el, ha most nem tudsz olyan kiválóan teljesíteni a munkában! Hosszú távon az apró, de annál biztosabb lépésekkel fogsz sikert aratni. Ha a főnöködön azt látod, vagy érzed, hogy elégedetlen veled, beszéljetek erről! A munkahelyen megélt inzultusokat ne szeretteiden vezesd le, hiszen ők jót akarnak neked! A természetben eltöltött idő oldja a benned morajló stresszt. Bármilyen séta, kirándulás kiüríti agyadból a rossz rezgéseket.

Oroszlán

Eljött az idő, hogy kimozdulj a komfort zónádból. Kellenek a másmilyen megélések, látványok. Erre legalkalmasabbak egy utazás, esetleg idegen helyzetekben helytállni,… stb. Amennyiben kedvesednek van valamiféle kisállata, vagy szeretne egyet, ne legyél elutasító! Próbáld a jó oldalát nézni, aki törődik valamivel, valakivel az veled is hosszú távon jól fog bánni! De, ha mindent negligálsz, és csak a te érdekeidet tartod szem előtt, sajnos előbb, vagy utóbb elveszítheted őt.

Szűz

Harcias természeted okozhat bajt ezen a héten. Kerüld a felesleges konfliktusokat mindenütt! Számtalan lehetőség előtt állsz, ne odázz el mindent, ragadd ki közülük a jobbakat magadnak! A megérzéseid sosem hagynak cserben. Magányos Szűznek új szerelmet mutatnak a csillagok, éppen olyat, mint amilyenről álmodott. Ne légy kishitű, minden várakozásnak megvan/megvolt a miértje. A magányosan eltöltött időd, még ha nem is tudsz róla, gyógyította a régi sebeket. Ha irreálisan magasra helyezed a mércét, az egyértelmű akadálya lehet annak, hogy a szerelem kopoghasson az ajtódon.

Mérleg

Családoddal, vagy lakásoddal növekszik a felelősség. Aki vásárolni szeretne, annak a megfelelő ingatlan, lakás okozza a legfőbb problémát. A kitartó keresés azonban meghozza a várt eredményt. Jól érted hogyan kell a pénz forgatni, jó szimatod és rálátásod van az üzlethez, és megfontoltan vezeted a tárgyalásokat. Ha egyedül vagy, rövidesen találkozol valakivel, aki nagyon megmozgat. A testi vonzódás olyan erővel hajt ennek a férfinak/nőnek karjaiba, hogy a lélegzeted is elakad tőle. Amennyiben párkapcsolatban élsz, de kedvesednek minden és mindenki fontosabb, mint te, légy olyan kedves és közöld vele, ha nem jó így neked! Változtatni addig lehetséges, amíg nem hidegültetek el teljesen egymástól.

Skorpió

Úgy érzed magad, mintha egy erő ketté akarna tépni. Nem tudod, hogy kinek adj igazat, kedvesednek, vagy a családodnak. Lehetséges, hogy ezzel a választással végleg elköszönsz valamelyik féltől. Nehéz nem foglalkozni olyan emberek akcióival, akikkel nap, mint nap találkozol. Vedd fel azt a szemüvegedet, amely képes megszűrni a fontos és lényegtelen dolgokat! Szükséged lesz minden energiádra ahhoz, hogy az előtted tornyosuló feladatokat megoldd. Pénzügyi helyzeted terén komoly változás előtt állsz. Figyelj oda, hogy mire adsz ki nagyobb összegeket!

Nyilas

Komoly nehézségeid lehetnek abból, hogy többet gondolsz egyik kollégádról, mint amennyit valójában képes teljesíteni. Mivel abba a hibába esel, hogy rosszul méred fel a lehetőségeit, túl sok, és felelősségteljes munkát bízol rá, melyeket nem tud, nem akar elvégezni. Csak későn veszed észre, hogy a feladatok lassan elborítanak, és egy lépéssel sem kerülsz közelebb a célhoz. Sajnos nem tudsz időben lépéseket tenni, ezért könnyen kellemetlen perceket élhetsz át közös munkáitok miatt. A boldogság, az öröm, a szenvedély ingyen megadatnak neked ezen a héten, csak kívánnod kell őket.

Bak 

Feszültségednek az oka, hogy megállás nélkül agyalsz, gyakran számodra jelentéktelen dolgokon. Vegyél lazábban mindent, használd ki a jó időt egy kis kirándulásra, kert/virágrendezésre. A természet ereje feltölt, erőt ad mindenhez, amit csak szeretnél. Foglalkozz külsőddel is, ne félj kicsit változtatni például a frizurádon! Tanulj valami újat, akár idegen nyelvet, akár szakmát, vagy csak nyiss egy hobbi felé! A régi, negatív tapasztalatok gátolnak abban, hogy befogadj egy új szerelmet a szívedbe. Muszáj lesz kilépned az otthonod négy fala közül, és igent mondani egy randira, nem pedig otthon bebetonozni magad.

Vízöntő

Kicsit viharosnak ígérkezik ez a hét szerelmi téren. A megélt rossz dolgok gyakran előjönnek benned, nehezen bízol meg bárkiben is. Oka, hogy a szerelemről alkotott véleményed sok sebből vérzik. Szerencsére hét közepétől oldódik a helyzet, egy udvarló, valaki érdeklődése irányodban megváltoztathat mindent. Amennyiben nem találod munkádban örömödet, nézz körül a munkapiacon, mit szeretnél csinálni, és kikkel dolgozni! Nem kell leragadni, próbáld ki magad, kicsit kockáztass, persze ésszel!

Halak

A Vénusz és a Jupiter támogató segítsége által  április végén, május elején minden útmutatást megkapsz ahhoz, hogy érzelmi életed rendeződjön, a bonyolult ügyek tisztázódjanak, s a kellemes hatásokat örömmel fogadd be és fordítsd a magad javára azokat. Szingliként a szerelem a legváratlanabb körülmények közt érhet utol. Megeshet, hogy egyszerre két hódolód is akad. Figyelj, gondolkodj, és kerüld el az elhamarkodott döntéseket! Hivatásod, vagy tanulmányok terén azonban akadályok állhatják utadat május első harmadában. Könnyen megtörténhet, hogy váratlanul és feleslegesen bonyolódsz oktalan vitákba. Ugyanakkor más pozitív hatások miatt sok apró, örömteli pillanatra is számíthatsz.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu