2019. augusztus 31-től szeptember 6-ig

Kos

Az elmúlt idők visszahúzódó hangulata már a múlté. Ezen a héten társaságkedvelő leszel, szívesen ismerkedsz új arcokkal. Könnyen barátkozol, elbűvölő stílusod lenyűgöző erővel hat. A flörtök is kedvedre vannak, csak tudd, hogy hol a határ! Egészség: ne feledd, fontos, hogy elegendő folyadékot fogyassz, mert érzékenyek a veséid! A sok folyadék abban is segít, hogy a szervezetedben felhalmozódott méreganyagok kiürüljenek.

Bika

Új lendületet kapsz az égiektől, ami képessé tesz arra, hogy a leküzdhetetlennek tűnő akadályokat is könnyedén átrepüld. Kiemelten fontos lesz a jó kommunikáció, és a mosoly. Ha ezt a kettőt jól harmonizálod, akkor elkötelezettként még hibátlanabbá tudod tenni érzelmi életedet, és párod is hálás lesz érte. Szingliként a leendő – ideiglenes – partner irigylésre méltóan mutatós, és fölöttébb szenvedélyes lesz.

Ikrek

A Szaturnusz mostanában sokszor elgondolkodtat. Arra fog ösztönözni, hogy vedd át életed felett a teljes irányítást, ne hagyd, hogy bárki beleszólhasson a dolgaidba, vagy megpróbálja szívni a véred. Ha ez sikerül, mindegy, hogy kapcsolatban élsz, vagy még szingliként, heves és tüzes sziporkázásban lesz részetek. Nézeteltérés előfordulhat, vita, esetleg veszekedés is, de úgysem bírjátok sokáig egymás nélkül.

Rák

A hét eleje hozhat némi bánatot és önsanyargatást, de ami késik, nem múlik. Egyik nap felébredsz, s tudod, meg kell változtatnod mindent ahhoz, hogy megtaláld azt a valakit, akivel leélnéd az életedet. A belső és külső átalakulásaid gyorsan hatnak. Nem fog tudni semmilyen társkereső, magányos férfi, esetleg nő nemet mondani. Szinte feszélyező lesz az a túlzott figyelem, amit kapsz. Most legalább megtudod, hogy valójában mit jelent a „bőség zavara” kifejezés.

Oroszlán

A lassú, alig észre vehető változásokat, amelyet az Uránusz kelt most jegyedben, sejtésként érzed meg. Ez kicsit úgy hat, mintha sűrű ködben sétálnál, amely aztán percek alatt felszáll, Te meg ott állsz a realitás kellős közepében, amelyet aztán nem tudsz a magad javára fordítani. Ezt elkerülendő, jó lenne abbahagyni a céltalan ábrándozást, helyette inkább megoldásokat kellene tervezni a különböző élethelyzetekre.

Szűz

Most bármi megtörténhet, de csak akkor, ha el mered magad engedni, és kis ideig hagyod magad sodródni az árral. Nem kell mindig túlgondolkodni a dolgokat! Merj kockáztatni, változtass irányt, ha azt érzed jónak, hallgass az ösztöneidre! Így megtalálhat a szerelem. Amennyiben van párod, a hét során megbizonyosodhatsz afelől, hogy mellette biztonságban élheted a mindennapokat, és ez a jövőtökre nézve elégedettséggel tölthet el.

Mérleg

Ezen héten kissé melankolikus állapotban lehetsz, talán a megélt emlékek miatt. De lehet, hogy csak a közelgő ősz az oka. Párkapcsolatodban minden rendben, talán már túl nagy is a csend. Remélhetőleg nem vihar előttiről van szó. Ha szingli vagy, a hét második felében sorsfordító találkozás várhat rád, még az sem kizárt, hogy a nagy Ő-vel hoz össze a végzet. Fontos, hogy vedd észre, lásd meg a lehetőséget!

Skorpió

Egy hozzád közel álló rokonnal, vagy baráttal közös tervetek sajnos kudarcba fulladhat a héten, mert egy váratlan esemény következhet be, ami felboríthat minden eddigi elképzeléseteket. Kezeljétek higgadtan a dolgot, ha megfontoltak tudtok maradni, ti jártok jól! Szerelmeddel féltékenységi jelenet várható, egyikőtök exe miatt. Egyedül vagy? Egy vadidegen férfi/nő egy pillanat alatt elrabolhatja a szíved. Hogy mi sül ki ebből, későbbiekben kiderül.

Nyilas

Heted kettősen alakulhat. Bár jól indul, hét közepén egy kellemetlen meglepetés kedvedet szegheti, és sajnos be is árnyékolhatja hangulatodat a következő napokra. A dolog összefüggésben lehet munkáddal, kollégákkal, akiknek, vagy akiken valamikor segítettél. Tudod, minden jótett elnyeri a méltó büntetését. Ha egyedülálló vagy, szívügyekben sajnos a hét nem túl ígéretes. Amennyiben van párod, egy, a közös jövőtöket illető kérdésben végre dűlőre juthattok.

Bak 

A Hold a Bak csillagjegyben. Reggelente nehezen ébredsz, általában is több az alvásigényed. Emiatt megeshet, hogy gyakorta elkésel a munkából. Nem lesz jó vége! Szerelmed többre vágyik, mint amennyit jelenleg adni tudsz. Szeretné, ha eljárnátok társaságba, szórakozni és kicsit változtatnátok az öreges otthonüléseiteken. Szingli Baknak a héten mindegyik nap megvan az esélye arra, hogy megismerjen egy jó fej társat. Tipp: tessék mindig mosolyogni!

Vízöntő

Párkapcsolatban nem jellemző rád az önzőség, de az sem jó, ha teljesen feláldozod magad. Hosszú távon ez nem tesz boldoggá. Kimerültnek érezheted testedet – lelkedet, már a hét közepétől. De ahogy telnek a napok, egyre inkább sikerül túllépned ezen az érzésen, és folyamatosan töltődsz, energikusabb leszel. Legalább hétvégén szánj időt azokra a tevékenységekre is, amelyek számodra sokat jelentenek!

Halak

Végre elsimulhatnak benned azok a problémák, amikkel az elmúlt hetek során a kapcsolatodban találkozhattál. Most minden visszaállhat a normál kerékvágásba, és végre boldogan dőlhetsz hátra. Amennyiben egyedülálló vagy, erre a hétre végleg sikerülhet kiheverned a szakítást, a sok rosszat, ami mögötted van. Készen lehetsz arra, hogy új kapcsolatba kezdj valakivel. Mivel kezedben ott a korábbiak tanulsága, használd fel azokat okosan!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu