Melitta horoszkópja 2018. október 13-tól 19-ig

0
791

1Kos (03.21.- 04.20.):

Hamarosan fény derülhet a magánéleted gyenge pontjaira. Ez talán fájdalmas tanulsággal szolgál, de ha tudod, mi a hiba, könnyebben rájössz, miként orvosolhatod a bajt. Semmiképpen se ragadj le az önsajnálatnál! Munkád során legyél nyitott, de ne ess a túlbuzgóság csapdájába. A szabadidőd kárára pláne nem. Választás elé kerülhetsz: vagy  kevesebb pénzért olyan munkát vállalsz, ami a szívügyed is egyben, vagy csekély lelkesedéssel dolgozol biztosabb bevételért. Az intenzív vörös színek jó hatással vannak rád. Lehetőség szerint legyenek ilyen dolgok a lakásodban! (vörös takaró, piros alapon mandala kép, stb.)

2Bika (04.21.- 05.20.):

A Vénusz felforrósítja napjaidat, egymást követik az erotikától eksztatikus flörtök, évődések. Pároddal, vagy új szerelmeddel nemcsak az ágyban lesz teljes az összhang, hanem a közös szellemi kalandokból is kijut bőven. A múltban elkövetett hibák kísérthetnek a karrieredben, elővigyázatosságra és adminisztratív dolgok pontos intézésére késztetve téged. Sok lesz a tennivaló, de feltétlenül szánj időt arra, hogy munka után kiereszd a fáradt gőzt! A túl sok féle anyag és szín nyugtalanná tehet. Otthonodban hatalmas erőt sugároznak a falusias hangulatú bútorok, de bármi más is, ami fából van.

3Ikrek (05.21.- 06.21.):

Ismerd fel a tanulási lehetőségeket! Ne nehezítsd saját fejlődésedet azzal, hogy duzzogsz, ha netán kioktatnak! Sokan vannak, akik szívesen átadnák neked a tudásukat. Használd ki nagyvonalúságukat! Szerelemben ódzkodsz felszakítani régi sebeket, pedig szükség lenne rá, hogy végleg letehesd a múltbéli koloncokat. Annál is inkább, mert ezeket nem egyedül cipeled, meglévő, vagy leendő párodnak is jut belőlük épp elég. Otthonodban mindig valami megújulás elvét követed Ikrekként. Fontosak számodra a szép lámpák, szőnyegek, stb. Ha valamit meglátsz és azt már képletesen beilleszted otthonod egyik helyére, azt biztos, rövid időn belül megvásárolod.

 

4Rák (06.22.- 07.22.):

Megérzéseidre hallgatva nem esik nehezedre bonyolult összefüggéseket átlátni a munkában. Szinte senki nem érti, hogyan csinálod, de ettől csak még jobban elismernek. Szép szavakkal kecsegtethet egy netlovag. A kísértés elől akkor sem menekülsz, ha egyébként nem vagy szingli. A billentyűzet ugyan sokat elbír, ezért lehetséges, hogy egy álomkép lobbant lángra. Arra azért vigyázz, hogy semmilyen személyes adatot, vagy éppen intim fotót ne adj ki magadról! Otthonodban szükséged van arra, hogy legyenek jó kis nyugis pihenőhelyeid. Mivel nagy hangsúlyt fektetsz az intimitásra, nagyon fontosak számodra a hangulatfények.

5Oroszlán (07.23.- 08.23.):

A jegyedben áthaladó Vénusz féktelen szexuális étvággyal ajándékoz meg – ennek szerelmed is örülhet! Ha egyedül vagy, az őrült kalandok vonzanak, könnyen kapható vagy bármire. A védekezésről azonban nem feledkezel meg, ugye? A pénzügyi világban élelmesnek bizonyulsz. Munkád mellett, a hobbyddal is sok pénzt tudsz keresni. Vigyázz, amilyen jól üzletelsz kicsiben, nagykutyaként félszegen bukdácsolnál! Otthonodnak olyannak kell lenni, ha valaki átlépi a küszöbödet, az a szép dolgokat lássa és dicsérje. Számodra a lakás minden színtere egy színpad kell hogy legyen, amiben te magad vagy a rendező és főszereplő egyben.

Szűz (08.24.- 09.23.):

A játék és a titok felpezsdíti szerelmi életedet, akár van párod, akár még csak keresgeted. Ismerkedésnél vedd magadra bátran a csábító „ördögi” szerepét! Meglátod, a siker önmagáért beszél. Úgy érzed, eltitkolnak előled valamit a munkahelyeden? Találgatás helyett kérdezz! A jól megfogalmazott, illetve időzített kérdések nem maradnak megválaszolatlanul, és nem marad utánuk rossz szájíz. Otthonodra a béke szigeteként gondolsz. Bár nem szereted az ablakon kidobálni a pénzed, mégis megveszed a számodra szép növényeket, tartókat. Használd ilyenkor különleges adottságodat, azaz a szépet a praktikussal összetársítani!

6Mérleg (09.24.- 10. 23.):

A túlzott sietség tart nyomás alatt. Így nem tudsz lépést tartanai a pároddal. Vagy a pasi, akivel titokban randizol, vagy a nő, akit kinéztél magadnak, sürgeti az eseményeket. Ne érezd kötelezőnek a tempót, elsősorban a saját elvárásaidnak akarj megfelelni! Ha eddig mostohán bántál a pénzzel, gátlástalanul költekeztél, a pénz is gonoszul, bánik veled. Változtatni azonban sosem késő, ne halogasd sokáig! Fontos: ne akarj milliárdosnak látszani, amikor csak pár krajcár kuncog a bukszádban! Lakásod, lelki békéd egyik megteremtője a tiszta fürdőszoba, egy kényelmes káddal. Itt vagy képes legjobban ellazulni, a rohanó mindennapok után, lemosni a sok koszt, ami rád tapadt egész nap.

7Skorpió (10.24.- 11.22.):

Ezen a héten ne állj ellen a változásoknak! Szerelmeddel új fejezetet nyithattok, és ehhez bizony elsősorban neked kell nagyvonalúbbnak lenned. Szingliként kapós leszel, de megállapodni csak úgy tudsz, ha nem ragaszkodsz túlzottan az előítéleteidhez. Munkahelyváltáshoz, pályaválasztáshoz ideális körülmények várnak. Kérdés, hogy akarsz-e időt, energiát áldozni rá. Ha még vizsgák várnak rád, ne hergeld magad! Ha tanultál, nincs okod idegességre. Otthonodban legtöbbször a tompa fényviszonyokat kedveled. A hálószobád bár visszafogottabb a lakás többi részénél, a szenvedélyt ébresztő vörös, vagy démonian fekete ágyneműről itt nem szívesen mondasz le.

8Nyilas (11.23.- 12.21.):

Ha valami kicsúszik a kezed közül, ne kapkodj utána ész nélkül, mert lehet jobb így! Vonatkozik ez a munkádra és magánéletedre egyaránt. Ez utóbbiban a szerelem istennője felforrósítja körülötted a levegőt. Szárba szökken egy viszony, melyet az erotika gyújt be és tart izzásban, de nem feltétlenül marad meg sokáig ezen a szinten. Ami hirtelen lobban fel, s nagy lánggal ég, az sokkal hamarabb kihuny, mint a lassú, de fénylő, melegítő tűz. Otthonodban rengeteg a különleges, nem mindennapi, érdekes helyről, emberektől származó tárgy, kötelék. Fontos, hogy a lakásod csíje meglegyen, az energia szabadon áramoljon. Ezért keress mindennek egy jó kis helyet! Amit dobozban tárolsz, az blokkot okozhat.

9Bak (12.22.- 01.20.):

Az elhatározás megvan, de a konkrét lépéseket egyre csak halogatod. Tartsd szem előtt, hogy ha valakit túl sokáig várakoztatsz, az egy idő után már nem a vágy titokzatos tárgyaként tekint rád, hanem úgy érezheti, felültették. Ha legalább egy teljes holdcikluson keresztül naponta egyszer tudatosan teszel valamit a boldogságodért, meglepően hamar elérhető közelségbe kerül a cél. Csak nehogy megint megtorpanj a nyíló kapu láttán! Lakásodban szereted a rendet szem előtt tartva mindenféle praktikumot is. Nyugtalan természetedre jó hatással van a gazdag házi könyvtár, ahol az útikönyvektől az a mélylélektani művekig mindent megtalálni. Ha valaki azt mondja, hogy ez ma már nem divat, hagyd rá szegényre!

10Vízöntő (01.21.- 02.19.):

A napokban bebizonyosodik, hogy tényleg összenő, ami összetartozik. Hiába is menekülnél a sorsszerű szerelem elől, esélyed sincs. De ha úgy érzed, hogy hosszú távon nem vagytok egymáshoz valók, igyekezz elengedni őt! Hét elején olyan sugallatokat kaphatsz, amelyekre vétek lenne nem hallgatnod, a tét ugyanis a fenntarthatóság megteremtése az életedben. És itt nem hullámhegyekről, vagy völgyekről van szó, hanem a lét – nemlét kérdéséről. Stílusukat állandóan alakítják, így mindenre nyitottak. Otthonodban a színek összeválogatásában szertelen leszel, hol a vad neon árnyalatokat, hol a fénylő metál tónusokat, hol megint valami egészen mást részesítesz előnyben. Így összevisszaságnak tűnik, mégis hihetetlen milyen ügyesen társítasz.

11Halak (02.20.- 03.20.):

Magánéletedben kilendülsz a holtpontból, nagy erővel veted bele magad a kapcsolatod megújításába, vagy éppen a társkeresésbe. Pasizásra, csajozásra, perzselő szerelemre utazás alatt, vagy társkereső portálon van a legnagyobb esélyed. Még akkor is működhet, ha eddig ódzkodtál a dologtól. A periódus első felében kollégáid imáikba foglalják a nevedet, mert megtalálod a porszemet a gépezetben, ezzel tengernyi bajt előztök meg. Otthonod és a horoszkópod: miszerint a Hal fázékony, meleget kedvelő, ezért szereted a simogató szőnyegpadlót, a pihe puha paplanokat, plédeket. Otthonodhoz, dolgaidhoz nagyon bensőséges kapcsolat fűz. Öreg korodban is fontos elővenni. Csak azokat rakd dobozba, amire belátható időn belül nincs szükséged!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu