Kos (03.21.- 04.20.):

Lassan itt lenne az ideje az ősszel esedékes testi – lelki nagytakarításnak. Főleg egészség terén kellene felkészülnie. Szánjon kis időt arra, hogy átálljon, azaz ősziesítse magát! Alapban az is jót tenne, ha otthonába becsempészne némi kis hangulatot. A vadgesztenye például igen sokféle dekoráció elkészítésére alkalmas, csak kis kézügyesség, és némi fantázia kell hozzá. Az elvégzett munka öröme sokat segíthet hangulatán.

Bika (04.21.- 05.20.):

Nézeteltérése támadhat kedvesével annak okán, hogy mindketten mást akarnak. Ön szórakozni vágyik, társaságba menni, párja nyugalmat szeretne. A hálószobában sem sikerül mostanában megegyezniük egymással. Viták helyett inkább keressék a megoldásokat. Induljanak el onnan, hogy ne kényszeríteni akarják egymást, hanem inspirálják a másikat az együttműködésre! Az önzést pedig ideje lenne minél messzebbre űzni kapcsolatukból!

Ikrek (05.21.- 06.21.):

Rég nem látott ismerősökkel hozhatja össze a sors. Üdítően hat önre a találkozás. A Nap helyzete is kedvező, ami megnöveli az energiaszintjét és fokozza buzgóságát. Munkahelyén kifejezetten lelkesen dolgozik, és családi ügyekben is szívesen vállal irányító szerepeket. Mivel a szokottnál jóval több időt tölt családtagjai körében, a viták esélye is jelentősen megnő. Nem kell mindig önnek győznie, néha a visszavonulás hozhat eredményt.

Rák (06.22.- 07.22.):

A magánéleti ügyekben óvatosnak kell lenni, mert valaki közvetlenül, vagy közvetve kárt okozhat a kapcsolataiban. Nem kell azonnal pánikba esni! Szem előtt kell tartani a valós tényeket, és azt, hogy elfogulatlanul döntsön. A napokban találkozik valakivel, akit nagyon izgatónak talál; ám ha ösztöne azt súgja, hogy ez a személy nem eléggé megbízható, kétszer is gondolja át a dolgot! Van, amikor pár percnyi gyönyörért igen sokat kell fizetni.

Oroszlán (07.23.- 08.23.):

Az élete gyökeresen megváltozhat. Ez az időszak kedvez Önnek, hogy magabiztosságával meglepje környezetét. Határozott kiállása sokakat váratlanul érhet. Kapcsolatában is erre figyeljen. Tartson ki amellett, ami mellé lerakta a voksát. Ne hagyja, hogy mások Önre kényszerítsék az igazukat! Az élet minden területén álljon ki magáért, és minden rendben lesz. Egészség: immunrendszere nincs a csúcson. Pedig jó lenne erősíteni, hiszen folyamatosan jönnek az újabb, kisebb – nagyobb járványok, amikre legfeljebb tüneti kezelés létezik.

Szűz (08.24.- 09.23.):

Végre arra van ideje, amire szeretné, hogy legyen. Kedve szerint oszthatja be napját, úgy érzi ura az életének, nem mások szabják meg azt, hogy mit, hogyan tegyen. Arra azért vigyázzon, hogy ez az állapot ne vezessen restséghez, tunyasághoz, és főleg ne szellemi tespedéshez! A semmittevést könnyen megszokja az ember, de visszakapaszkodni a rendszeres hétköznapi tennivalók világába sokkal nehezebb.

Mérleg (09.24.- 10. 23.):

Mérleg (09.24.- 10. 23.): Valaki megbántotta emiatt bizalmatlan lett a többi emberrel szemben is. Azt hiszi nincs önre írva, így nem szúrják ki, pedig nagyonis érzik, hogy távolságtartóbb lett. Bizonyos értelemben még közömbös is. Ne legyen szigorú azokkal, akik nem adtak okot arra, hogy kételkedjék bennük! Jelenlegi kapcsolata sem dobja fel, unja már a napi terheket. Néha úgy érzi, legszívesebben elmenekülne. Helyzetének megváltoztatása kizárólag önön múlik. Ha lépnie kell, hát lépjen!

Skorpió (10.24.- 11.22.):

Könnyen lehet, hogy kapcsolata fordulóponthoz érkezik. Amennyiben megtörténik a szakadás, ne bánja azt, gyászolja meg, és engedje útjára párját! De ha összebútorozni készül valakivel, akkor ne csak a saját szempontjait tartsa szem előtt! Célszerű kikérni a másik véleményét is. Munkahelyén érdemes lenne nyitva tartani a fülét, mert olyan változásokról hallhat, amelyek a közeli jövőben következhetnek be. Egészség: Ha úgy érzi, hogy napközben mindig fáradt, érdemes lenne kivizsgáltatnia magát. Előfordulhat például, hogy vashiány az oka ennek.

Nyilas (11.23.- 12.21.):

A héten valaki felajánl valamit, ami időhöz lesz kötve. Semmiképpen ne döntsön azonnal, bármennyire is jónak, ígéretesnek tűnjön a dolog. Kérjen gondolkodási időt, ne féljen attól, hogy elúszik a lehetőség. Mert, ha így lenne, akkor jobb is. Ha egyedül él, lehetséges, hogy közvetlen környezetében találja meg azt, akivel majd leéli életét. Járjon nyitott szemmel, mert a csillagok pillanatnyi állása szerint imádottja már a közelében van. Az együtt élőknél csökkenhet a feszültség, lelkileg közelebb kerülnek egymáshoz. Maximum az zavarhatja meg, hogy régi dolgok jutnak eszébe partnere korábbi kapcsolatáról.

Bak (12.22.- 01.20.):

Érdemes segíteni, támogatni a környezetében élőket. Nem csak azért, mert később ők is segítenek, viszonozzák a kapott jót valamiféle formában, hanem mert alapvetően ez tesz jót a lelkének. Felemelő érzés, ha látja, milyen örömet okozhat. A napokban hajlamossá válik a féltékenységre. Ám mielőtt elkezdene hisztizni, törni, zúzni, tájékozódjon, mert nagy valószínűséggel vaklárma az egész. Higgadtságra, türelemre és őszinte beszélgetésre van most szükség. Munkahelyén nem igazán érzi jól magát. Egy nap sem felejti el, hogy csak a pénzért jár ide. Az újabb, jobb lehetőségekre még egy kicsit várni kell.

Vízöntő (01.21.- 02.19.):

Hirtelenjében rádöbben arra, hogy milyen messzire jutott. Óriási eredményeket ért el, sokat változott de még mindig nem ért fel a csúcsra. Üdvös lenne, ha ezt pozitívan fogná fel, és nem azt nézné folyamatosan, hogy még mindig van hova fejlődnie. Ha új szerelemre áhítozik, majd találkozik valakivel, akit elsőre az igazinak gondol. Rövidesen azonban kiderül róla, hogy az ő „fellángolása” inkább barátság, mint szerelem. Meglévő párkapcsolatában, ha nem is nevezhető a harmónia szigetének, nem lesznek különösebb nagy veszekedések, vagy nézetkülönbségek. Amennyiben gyermeke már felnőtt és tudna dolgozni, de nem akar, mert Ön úgyis eltartja, itt az idő, hogy végiggondolja, mennyire rosszat tesz azzal, hogy tömi őt pénzzel. Így, esze ágában sem lesz továbblépni, Ön pedig rövidesen ágynak dől a nagy terhek miatt.

Halak (02.20.- 03.20.):

Szeretne még több időt tölteni kedvesével, már csak azért is, mert érzi, hogy meg kell beszélniük bizonyos dolgokat, amik csak kellő nyugalomban tehetnek meg. Ehhez pedig alkalmat kellene teremteniük. Ha esetleg ez most pár napban nem sikerül, akkor adódik újabb lehetőség. Nem fogja megengedni, hogy bárki is az ön kárára szerezzen hasznot valamiből. Helyes döntés, dolgozzon meg mindenki a saját sikeréért. Pihenésre, egy kis szabadságra vágyik. Ha megvalósítja, úgy érzi, kitágul a világ, találkozásai sikerrel járnak. Egészség: könnyen lehet alvási zavarainak oka, hogy vízérben fekszik. Lehetőség szerint próbálja ki fekvőhelyét legalább 1 méterrel áthelyezni!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu