Melitta horoszkópja 2018. október 6-tól 12-ig

0
515

1Kos (03.21.- 04.20.):

Amennyiben párban élsz, sokat fejlődhet mostanság a kapcsolatod. Sok közös tervetek születhet, és, ahogyan ezekről beszéltek, az fejleszti az egymásra figyelés képességét, az összetartozást. Ha nincs párod, valakivel, akit mostanság ismerhetsz meg – és valójában nem is az eseted – mégis nagyon hamar megtaláljátok a közös hangot, jó érzés lesz vele lenni.  Közbejöhet egy kisebb akadály, ami gondolatban a kettőtök ügyét ugyan megnehezíti, de gyakorlatban leküzdhető.

2Bika (04.21.- 05.20.):

Izzik párod és közted a szenvedély, perzsel a szerelem. Még szorosabb együttlétek, még több vallomás ígérkezik.  Töltsetek minél több időt együtt! Ellentétes munkabeosztásotok miatt előfordulhat, hogy néha nehéz lesz megoldani, de semmi nem lehetetlen. Ha nincs párod, a borúsabb, hűvösebb napok, erőteljesebben kihozzák belőled a vágyat, hogy legyen. Jó tanács: ne keresd őt görcsösen! Ilyenkor a kiéhezett tekinteted inkább riasztja, mint vonzza őket.

3Ikrek (05.21.- 06.21.):

Előfordulhatnak vitás helyzetek, de nem kell aggódnod, hiszen nincs tányér, csörrenés nélkül. Ahol szerelem van, ott veszekedni is szoktak, különösen, ha két dudás akad egy csárdába. Ha nincs párod, egy félreértés, emberi gyengeség vihet közelebb a szerelemhez. Hétvégén, jövő hét elején valószínűbb, hogy ez megtörténjen. De mindig készen kell lenni, hiszen sosem lehet tudni…

4Rák (06.22.- 07.22.):

Szépen, nyugalmasan kezdődik a párban élőknél ez a hét. Sok közös programotok lehet, és képbe jöhet egy welness hétvége, vagy másfajta utazás lehetősége is. A mozgalmas hetek alatt mindenesetre fontos sokat beszélgetni, kettesben lenni. Nincs párod? Most egy véletlen kapcsán minden megváltozhat. Új fejezet indulhat az életedben, ugyanis valaki környezetedben naponta feltűnik, majd csak azt veszed észre, mennyire járkál utánad. Csak úgy vibrál köztetek a levegő.

5Oroszlán (07.23.- 08.23.):

A hét végét követően féltékenység jelentkezik köztetek, de szerencsére az egész nagy felhajtás veszélytelen. Nézd úgy, hogy egymás iránti ragaszkodásotok ékes bizonyítéka. Természetesen, ha nyomaszt, célszerű átbeszélni a dolgokat. Ha nincs párod, jelölted körül másik férfit/nőt láthatsz legyeskedni, ami nem lesz túl örömteli. Ne szorongj emiatt, hiszen, ha a nagy könyvben az van megírva, úgyis egymáséi lesztek.  Akár vele, akár mással, akit most még nem ismersz, de rövidesen új fejezetet nyithat egy új szerelem.

6Szűz (08.24.- 09.23.):

Párban jelszavatok legyen a tolerancia. A sok munkahelyi tennivaló, az egyéb elfoglaltságok miatt ingerlékenyebbek lesztek. Figyeljetek erre oda, és lehetőség szerint teremtsetek módot a kettesben töltött pihenésre. A közösen átvészelt hetek megedzik kapcsolatotokat. Ha nincs kedvesed, a munkád, a teendőid miatt nem is igazán figyelsz most erre. Cupido cicázik veled, a legzavarosabb, legváratlanabb pillanatokban vesz célba. De ne aggódj, el fog találni!

7Mérleg (09.24.- 10. 23.):

Párod több ízben is meglep mostanság, így az egész októberi hónap izgalmasnak ígérkezik számotokra. Szerencsére a szóban forgó meglepetések pozitívak, negatívak lesznek. A meglepetések nemcsak ajándékokban értendők, akár vallomások is lehetnek. A kezedet is megkérhetik, annak ellenére, hogy párkapcsolatban élsz. Nincs párod? Olyan illető kezd jelzéseket küldeni feléd, udvarolni, akire eddig nem néztél párjelöltként. Ideje, hogy újragondold a viszonyotokat! Ha kedvedre való a közeledése, ne azzal foglalkozz, hogy eddig nem is érdekelt, inkább éld meg vele a szerelmet!

8Skorpió (10.24.- 11.22.):

Egy nagyobb szabású program, vagy utazás összetett szervezést igényel, de ez a közös időtöltés a pároddal örömteli lesz. A távoli jövőre nézve is biztató, amit, ha kimondotok, ha nem, de érezni fogtok. Ha most van a névnapod, párod nem mindennapi, intim kényeztetéssel fog meglepni. Készülj fel rá! Nincs párod? Lehet egy esemény családi, vagy baráti, munkahelyi, szüreti iszogatós program, mely új ismeretséget tartogat számodra. Az, hogy nyitott szemmel járj, fontos, de az is, hogy ezzel egy időben ne legyél búvalbélelt, vagy rosszindulatú.

9Nyilas (11.23.- 12.21.):

Párkapcsolatod eseménydús hét elé néz. Szélsőséges módon lehetnek viták, de lehetnek nagy összeborulások is. Mondhatni, zajlani fog az élet! A héten több fontos, jövőtökre vonatkozó családi, gyermekkel, pénzzel kapcsolatos kérdést is tisztáznotok kell, ami vegyes eredményekkel járhat. Ha nincs párod, olykor élvezed majd az egyedüllétet, olykor épp ellenkezőleg. Ez a kettősség természetes, igyekezz most kiélvezni a függetlenséget, nem pedig egyre türelmetlenebbül várni a Nagy őt!

10Bak (12.22.- 01.20.):

Ha párban vagy, kedvesed izgalmas ötlettel áll elő, melynek megvalósítását közösen képzeli el, vagy abban a te jelenlétedre, támogatásodra nagy szüksége van. Ez a hét rámutat majd, milyen nagyszerű páros vagytok. Ha nincs párod, a hét több napja meghívásokat tartogathat, nem egyazon személlyel. Ezen randik egyikére viszont azzal a férfival/nővel mész, akivel a jövőben még sok szépet élhettek meg együtt.

11Vízöntő (01.21.- 02.19.):

Ha párban élsz, ebben a kora őszi időszakban olyan lehet kapcsolatotok, mint egy tündérmese. Romantikus, szívélyes, a kettesben töltött óráitokat sokan irigyelik. Ne engedd, hogy ezek az emberek lebeszéljenek arról, ami a te utad! A vészjósló mondókáikat pedig tartsák meg maguknak! Amennyiben még nem találtad meg a számodra legideálisabb nőt/férfit, hagyd, hogy ösztöneid vezessenek. Most nem a racionális elemzés a célravezető, hallgass inkább a szívedre!

12Halak (02.20.- 03.20.):

Párban ez a hét sok lehetőséget tartogathat arra, hogy tisztázzátok az időközben kialakult félreértéseiteket. Nem látom azt, hogy mostanság egymás szeretteivel közelebbi viszonyba kerüljetek. De arra azért ügyelj, hogy ne keresd velük a konfliktusokat sem! Egyedülállóként meglepetésszerű fordulat érkezhet el szerelmi életedbe, a semmiből érkezik valaki, aki szinte beleégeti magát a retinádba. Ettől úgy érzed, képtelen vagy élni nélküle.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu