2019. november 9-től november 15-ig

Kos

 A szóváltások szépen, fokozatosan elcsendesednek. Az otthoni jeges hangulat enyhül, a családi viszony harmonikusabbá válik. Szeretteid közül valakinek anyagi segítségre van/lesz szüksége, amihez ha pénzt nem is, de ötletet tudsz adni. Baráti köreidből eltűnnek a megkeseredett emberek, aktív, életvidám társaságban maradsz. Ezzel együtt a hétvégéhez közeledve jobban vágysz a magányra. Hallgass a belső hangra, ha nincs kedved társasághoz, lazíts magadban! Egészségi fronton gondold át életedet, mozgósítsd akaraterődet, kezdj el tornászni, úszni, vagy amit szeretsz! A közeledő hideg átvészeléséhez erő kell.

Kelta tarot lapod: a Tűz Sárkány – energikus, és éppolyan tüzes, mint te magad vagy. A kártya új kihívásokat vetít eléd, és azt is jelzi, hogy le tudod majd küzdeni az akadályokat.

Bika

Kedvező és mozgalmas időszak veszi kezdetét. A Jupiter bőkezűen osztja ajándékait. A szerelem a legváratlanabb időben érkezik, ezért jól tennéd, ha gyakrabban kimozdulnál otthonról! Ha biztosan tudod, hogy milyen nőt/férfit szeretnél, megtalálod. Amennyiben családos vagy, próbálj meg higgadtan reagálni a kialakult helyzetekre! Eljött az idő arra is, hogy otthoni kapcsolataidat rendezd. Egészségi vonalon váratlan változás következhet be. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy immunrendszered erősebb, stabilabb legyen!

Kelta tarot lapod: a Medve. Ez a nagy állat rendkívül jól illusztrálja kapcsolatodat a földdel. Mint a medve, te is légy körültekintő és nagyon figyelmes, használd kivételes megérzésedet!

Ikrek

A Neptun vezérel abban, hogy hamar, és a lehetőségekhez képest jól dönts familiáris ügyeket illetően. Jól érzékeled mit, és hogyan kell tenned. Mindig legyél egyenes! Barátságokban előfordulhat, hogy végre leteszed az olyan embereket, akikkel dolgod nincsen. Sokat kell dolgoznod, az erőfeszítésedet nem mindig értékelik. Szerelemben, amit elképzelhetetlennek tartottál, az most egy picit előrébb halad, te pedig mindent belemagyarázol, amit szépnek és jónak gondolsz. Most érezhetően javíthatsz egészségi állapotodon, mert szervezeted az építő, jó dolgokra igen fogékony lesz. 

Kelta tarot szerint: lapod a Róka, mely kommunikációra utal, kis ravaszság bevetésével megnyerheted magadnak, akit akarsz. Eszes vagy, taktikus, és játékos.

Rák

 Az elvégezendő feladatok magasra tornyosulnak, lassan úgy érzed, elsodornak, mint a lavina. Legyél kreatív, és bízz magadban, hogy mindent időben meg fogsz oldani! Szerelmi életedben most lehetőséged lesz a pozitív változtatásokra. Jó szándékú segítőket kapsz magad mellé, akik bátorítanak abban, amit elkezdtél. Szingli Rákot elbódítja, és magával ragadja a szerelem örvénye. Azért nem ártana egy kicsit elgondolkodni azon, hogy a nembéli szerepek megmaradjanak. Ha nő vagy, ne neked kelljen minden alkalommal a férfi kávéját kifizetni, vagy ha férfi vagy, frissen jött szerelmednek is legyen valami bevétele, ne te tartsd el! Egészség: ép testben ép lélek. 

Kelta tarot lapod: a Bika mely gazdagságot, bőséget jelent. Az is igaz, nem kapod meg ingyen, nem hullik az öledbe, a sikerért keményen meg kell dolgoznod. De hát, ez eddig is így volt.

Oroszlán

Tárd ki a szíved az új dolgok előtt. Érezni fogod, mi kér helyet az életedben. A boldogságod kulcsa a te kezedben van, ha tudod, mit akarsz, el is fogod érni azt. Elemezd alaposan a helyzetet. Értsd meg, mit vársz magadtól, milyen típusú emberrel szeretnél együtt lenni! Aztán a dolgok felpezsegnek és jönnek a kapcsolati lehetőségek, de még mindig az elején vagyunk. Ne akard azonnal elvetetni magad, összeköltözni, ismerd meg a másikat! Ha már együtt élsz kedveseddel, akkor lehet néha átvenni kicsit az irányítást. Egészség: jó azt gondolni, hogy vasként erős a szervezeted, de a vas is berozsdásodhat.

Kelta tarot lapod: a Béka. Használd a föld és a víz energiáját! Mint az Ugrándozó Béka, csobbanj a tóba te is, és a céljaidat, a feladatokat mindenképpen a gyakorlatias oldalukról közelítsd meg!

Szűz

 Az események gyorsan követik egymást, akárcsak a filmekben. Most te leszel a főszereplő, mindenki tekintete rád vetődik. A Marsnak köszönhetően fogékonyabb leszel a neked üzenő jelekre, jobban felismered a sors jelzéseit. Ha családban élsz, kénytelen leszel több házimunkát elvégezni, majd a papírok terén is külön aktákat állíthatsz össze. Párod mással lesz elfoglalva, ezeket a teendőket, ha ő végezné, nem lenne bennük köszönet. Szingli Szűznek a Jupiter lesz egyik nagy jótevője, utat mutat az igazi felé. Egészségedet illetően, ha nem is törődtél a kisebb rosszullétekkel, most megijedsz. Legalább kivizsgáltatod magad. 

Kelta tarot lapod a Föld Sárkány. A lap szerint a gazdaságot, a jutalmat, amit oly annyira keresel, belül, a szívedben találod meg.

Mérleg

Számodra egy aránylag stabil időszakra még egy két hónapot várni kell. Ha rácsatlakozol a belső radarjaidra, pontosan, gyorsan felfogod a sors útmutatásait. Környezetedben valakinek segíteni kell szerelmi életében. Te nem oldhatod meg helyette a problémákat, tanácsot is óvatosan adj! Ő tudja, ő érzi, mi zajlik benne, körülötte. Régebb óta együtt élőknél, főleg a közép dekád szülöttjeinél úgy tűnhet, hogy párkapcsolatuk krízisben van. Célszerű lenne, higgadtan beszélgetni arról, hogy ki mit akar, és hogyan. Szingliknél több lehetséges kapcsolat áll indulásra készen, melyeket nagy érzelmi megnyilvánulások kísérnek. Egészség: az elhanyagolt fogak, sok bajt okozhatnak szervezetedben. 

Kelta tarot lapod a Hattyú. Ez a gyönyörűség lelkednek azt a részét képviseli, amelyik képes kapcsolódni egy felsőbb világhoz. Meditálj sokat, lazulj, vagy csak úgy legyél csendben!

Skorpió

Előtérbe kerülnek a családi dolgok, de ne feledkezz meg magadról sem! Gondolj az álmaidra, vágyaidra! Most nagyobb akaraterővel, bátorsággal rendelkezel, sokat javul az önértékelésed. Ami a szerelmet érinti, sziporkázóbbá válsz, azt akarod, hogy odafigyeljenek rád, kényeztessenek. Szingliként túlzottan figyeled a potenciális lehetőségeket, ami merevvé, görcsössé tehet. Legyél nyugodt, ha társra vágysz és teszel is érte, azt a számodra legjobb pillanatban küldi az ég! Azt meg tanuld meg, ha egyszer visszautasítanak, az az ember már ne kelljen! Egészség: mozgósítsd minden akaraterődet az egészségesebb étkezéshez! 

Kelta tarot lapod a Sólyom. Talán azok az információk, vagy részletek, amelyeket kutatsz, egyelőre rejtve maradnak előtted. Mégis légy türelmes, a Sólyom segít benne, hogy fölvehesd a kapcsolatot és megfejthesd a rejtvényt!

Nyilas

Ha szingli vagy, nézz körül, mert életed párja valahol a közeledben van! Ez a periódus a kellemes találkozásoknak és hosszantartó ismerkedésnek kedvez. Családos Nyilasként légy elővigyázatos! Túlságosan barátságos, kedves vagy, amit sokan félreérthetnek, és azt gondolják, kikezdtél velük. Titkaidat ne tárd fel mások előtt, főleg munkahelyeden ne, mert igen komoly hátrányba kerülhetsz! Egészségben, ha jelentkeznek valamiféle tünetek, azok valószínűleg elhanyagolt panaszok következményei. Mielőbb vizsgáltasd ki azokat! 

Kelta tarot lapod a Vidra. A játék éppolyan fontos, mint a munka. A lelkiismereted talán megpróbálja majd legyőzni az ösztöneidet, és viaskodhat benned. Végezd a munkádat megfelelően, és akkor a játékra is marad idő!

Bak 

Kisebb súrlódásaid lehetnek rokonokkal, ismerősökkel. Legyél laza és ne szítsd jobban a tüzet! Családos Bakoknál nem ártana több időt együtt tölteni, egy kicsit kettesben is elvonulni. A megszokott napi rutin, a minden fontosabb a saját kapcsolatnál, kiégéshez, akár szakadáshoz is vezethet. Ha még egyedül tengeted napjaidat, sok új élményben lesz részed. Rájössz arra, hogy nem mindig csakis kizárólag a külsőségek a fontosak. Egészség: rendkívül ingerlékeny leszel, ezért ebben az időszakban igyekezz minél többet pihenni, tedd rendbe gondolataidat, érzéseidet!

Kelta tarot lapod az Ökörszem. Ez a gyönyörű madár repül, szárnyal veled.  Kapszulájába zárja az ötleteid legapróbb részleteit is, hogy amikor a legnagyobb tervet készíted elő, valamennyi kéznél lehessen.

Vízöntő

Számodra az információgyűjtés és a kapcsolatteremtés az élet természetes összetevője. Így lesz ez, ezen a héten is, amikor mindenkiről minden pletyka, szóbeszéd, csacsogás hozzád fut be. Szerelemben a régóta együtt élőknél egyikőtök szerepe inkább szponzor lesz, mint kapcsolat. Most úgyis az adóságok visszafizetése a fő feladat, rendezzétek mielőbb! Aztán ráér újratervezni mindent. Szingli Vízöntő nő nem mindig tud eligazodni azon, hogy ki közelíti meg komolyan, vagy éppen ki akarja csak megdönteni. A jó rálátáshoz idő kell, az idő pedig a Vízöntőnek kedvez.

Kelta tarot lapod a Mezei Nyúl. Mozgékony, hajlékony és gyors. Számíthatsz kiváló intuíciódra, bámulatos megérzéseidre. Mély átalakuláson haladsz át, mind a testedben, mint a lelkedben. A kreativitásodat korábban nem látott mértékben használhatod.

Halak

Számodra az információgyűjtés és a kapcsolatteremtés az élet természetes összetevője. Így lesz ez, ezen a héten is, amikor mindenkiről minden pletyka, szóbeszéd, csacsogás hozzád fut be. Szerelemben a régóta együtt élőknél egyikőtök szerepe inkább szponzor lesz, mint kapcsolat. Most úgyis az adóságok visszafizetése a fő feladat, rendezzétek mielőbb! Aztán ráér újratervezni mindent. Szingli Vízöntő nő nem mindig tud eligazodni azon, hogy ki közelíti meg komolyan, vagy éppen ki akarja csak megdönteni. A jó rálátáshoz idő kell, az idő pedig a Vízöntőnek kedvez.

Kelta tarot lapod a Mezei Nyúl. Mozgékony, hajlékony és gyors. Számíthatsz kiváló intuíciódra, bámulatos megérzéseidre. Mély átalakuláson haladsz át, mind a testedben, mint a lelkedben. A kreativitásodat korábban nem látott mértékben használhatod.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu