Melitta horoszkópja

0
240

2020. március 21-től március 27-ig

KOS

Nagyon sok feladattal, lemondásokkal telinek mutatkozik ez a hét a Kosok számára. Már elég sok ideje több szinten kisebb/nagyobb küzdelmeket élt meg. A nagy erőfeszítéseknek most megjön az eredménye, a befektetett energia oda kerül, ahol szükség van rá. Készítsd fel magad kiadásokra, mert bizony várható lesz. Sok az előtted álló projekt, ötletek várnak megvalósításra, és ezzel mind-mind lépést kell tartanod, lehet, egy ideig otthonról fogsz dolgozni.  Ez viszont hatalmas ugrást jelent a karrieredben, nagy haladást jelent szakmai téren. Az erőd nagy részét neked kell összegyűjteni, tudatosan és fizikálisan egyaránt. A Kos egészsége szempontjából legfontosabb a megfelelő mennyiségű folyadék, lehetőleg víz, elfogyasztása.

Bika

Makacs, de türelmes természetű, de a Bika mindig kész a viharokra. Horoszkópja azt mutatja, hogy impulzív vérmérséklete, szükség esetén higgadtsága átsegíti az elkövetkezendő hét nehézségein. Nem szabad megijedni a világban folyó viszályoktól és zűrzavartól, a tartozások és jövedelemcsökkenés utáni aggodalom semmin sem javít. A problémák lassan megoldódnak, lecsengenek. Vedd elő legnagyobb erődet és bízz abban, hogy képes leszel a helyzeteket most is higgadtan kezelni! Ahonnan támogatást kapsz majd, a kedvesedtől, barátaidtól és szeretteidtől fakad. A kapcsolatokban való nyíltságodnak köszönhetően a partnered is jól fogja érezni magát, megnő mindkettőtök önbizalma. A Bika mentális állapotát nagyban meghatározza a pihentető alvásra fordított idő.

Ikrek

Tudvalevő, hogy az Ikreknek állandóan változik a véleményük, mégis kevés vita vár rájuk a héten. Néhány támadás fogja érni karrierjüket és pénzügyi helyzetüket, de túlélik.  A szerelmi életük megfelelő lesz és nem lesz szükség nagy döntések hozatalára. Egészségének némi kis karbantartásra lesz szüksége, ezért az öngondoskodásra nagy szükség lesz. Más szóval, az Ikrek mázlisták, tovább tapossák a megkezdett utat és nagy eséllyel megtalálják személyes békéjüket. A közfeladatokat ellátók közül, sokan megváltoztatják eddigi életüket, viselkedésüket, és ezt a hozzáállást példaként adják tovább. Az Ikrek jegynek fontos a környezetéhez való pozitív kapcsolat, ez alapozza meg testi és lelki erejét.

Rák

Kiváló hét készségek elsajátítására. Mivel a karriered úgy néz ki, hogy stagnál, elsajátíthatod azokat a készségeket, amelyeket mindig is akartál. Minden idők legkreatívabb időszakát élheted meg, ezért próbálj olyan tevékenységet folytatni, amire eddig nem volt időd! Lesz néhány rossz és jó élményed egészségedre nézve, ezért légy körültekintő és segítsd ki magad a betegségekből! Ne hagyd utolsó pillanatra az orvosi vizsgálatokat. Ha felmerül valamilyen egészségi probléma, próbáld gyökerében elfojtani. Erre a rendszeres mozgás igen régi, bevált módszer.

Oroszlán

Az Oroszlán keményen dolgozik. Most látni fogja saját erőfeszítéseinek materiális megvalósulását. Ajtók nyílnak, emberek pedig csodájára járnak az Oroszlán találékonyságának, ügyességének és nem utolsó sorban emberségének. A régi kapcsolatok átszervezése segíthet új projektek elindításában, aminek nagy potenciálja van. A szakmai téren reflektorfénybe került Oroszlán megbánthatja párját és szeretteit, ezért azt tanácsolom nagyobb odafigyeléssel és törődéssel legyél mások iránt! A szeretet és a türelem segíteni fog a magánéleti válságokban. A düh múlásával jobbnak látod a világot. Ha előkaparod a humorérzékedet, a nevetés sokat segíthet.

Szűz

A lehetőségek valahogy mindig utadba kerülnek! Mondj igent arra, amire úgy érzed, hogy nem ellenkezik elveiddel, majd készíts rövid és hosszú távú élettervet magadnak! Ne várd, hogy a dolgok csak úgy megoldódjanak, mert így kényelmesebb számodra! A szakmai életed támogatása nagy segítségedre lesz személyes kontaktusaid javításában A Szűznek mindig nagy stabilitásra van szüksége. Koncentrálj a hosszú távú kapcsolatokra, és ne feledd értékelni az élet apró örömeit! A Szűz szülött megpróbálja siettetni a dolgokat, de a rohanás néha csak ront a dolgokon. Ehelyett biztosítania kell időt a dolgok ellenőrzésére és minden szükséges lépés betartására. Inkább ellenőriznie kell kétszer mindent, de menjen biztosra. A Szűz testi egészségét jelenleg a rendszeres táplálkozás biztosíthatja, ügyelve annak összetételére.

Mérleg

Légy felkészülve egy kis akadályra, mivel bizonyos kihívások lesznek karrieredet, életedet illetően! De ha türelmes leszel, semmi sem állhat az utadba. Valaki látványosan versenyezni szeretne veled, de te csak tartsd magad eddigi kitartó tempódhoz! Ha azon kapod magad, hogy túlterhelt vagy, szerelmi életedet illetően esetleg egy idiótával élsz együtt, engedd el a gyeplőt, hagyd folyni maguktól a dolgokat! Lassíts és élj! A nyári hónapokban plátói kapcsolat van kilátásban, esetleg egy veszekedős szerelmi viszály. Más: mindaddig, amíg egyensúlyban tartod magad az élet minden területén, nem fogsz egészségügyi problémákkal találkozni. A Szaturnusz stabilizálja állapotodat, és segít visszanyerni energiádat és életerődet.

Skorpió

Lesznek briliáns szakmai tapasztalatok, de mentális csend és kevés meghajtó erő is szükségeltetik. A Jupiter változásra ösztönöz, legjobb, ha utat engedsz ennek a változásnak. Itt az ideje, hogy átértékeld az eddigi stagnálást és jól átgondolva dolgaidat merj több kockázatot vállalni! A Skorpió számára a szenvedély soha nem volt probléma. Általában könnyen megkapod, amit akarsz. Néha megragadsz kapcsolatokban, de az ajtó mindig nyitva van és a maga idejében minden orvosolható. Köztudott, hogy érdekel a tanulás és az új dolgok megismerése. Lesz időd, hogy Olyan területre tévedj, amelyek tudat alatt már rég óta hiányoztak életedből. Fontos: a testedzés nem kompenzálja a rossz összetételű, vagy mennyiségű táplálkozást.

Nyilas

Ha nehézségekbe ütközöl, ne félj segítséget kérni azoktól, akiknek náladnál nagyobb tapasztalatuk van! Ne feledd, a tapasztalatokból született problémamegoldás az előrehaladás leggyorsabb módja! Hullámvölgyek veszélyeztetik most karrieredet. Bár sikerült szépen feltornáznod magad szakmai téren, de az évnek mostani, átmeneti szakasza nem könnyíti meg dolgodat. Most, hogy a Pluto bolygó hatása alól kikerültél, jobban tudod egészségedet védeni. Sokkal több alvásra, egészségesebb étkezési etapra lesz szükséged. Neked nem úgy van szükséged az emberekre, mint ahogy nekik van szükségük rád. A Nyilas hajlamos az egészséges életmódot egyfajta időszakos kampány eseményként felfogni, pedig annak folyamatosnak kell lennie. Csak így építhetsz magadnak megbízható, erős immunrendszert.

Bak 

Az eddig elért sikereid munkádnak, tanulásodnak az eredménye, úgy néz ki, hogy megmaradnak. Lehet, hogy bizonyos társadalmi nyomást érzel abból kifolyólag, hogy túl sok időt szentelsz az elmélkedésnek, elvonulásnak, törekedj arra, hogy fenntartsd az egyensúlyt! Az évnek eme szakaszában a Mars behatása miatt kicsit antiszociális leszel barátaiddal és pároddal szemben. Szerencsére sokan szeretnek, s ha nem viszed túlzásba, elnézik neked. Ez az év revitalizáló lesz személyes téren is, arra fogsz koncentrálni, ami igazán fontos, ahelyett, hogy hasztalan dolgokra pazarolnád energiádat. Ősszel jobban meg fogod találni életedben az egyensúlyt. Érdemes elgondolkodni a következőn: nincs olyan, hogy rossz táplálék, csak hibás összetétel, és ésszerűtlen mennyiség.

Vízöntő

Mindenféle összevisszaságok elé nézel. Bizonyos projektek most kezdenek érni, vannak, amik megállnak, mások örökre süllyesztőbe kerülnek. Akárhogy is van, az új hajtásokat hagyd kinyílni, a többit majd meglátod. Ez a tavasz más lesz, mint a többi, nagyobb önfegyelmet kell gyakorolnod, sok emberrel kell foglalatoskodnod. Nem kizárt, hogy ez az év, elhozza elkötelezett, hosszú szerelmet is. Mélyebb és tartalmasabb kapcsolatokra van kilátásod, mint eddig. De ezt még a bolygók kicsit odébb mutatják. A tanulási vágyad egyre erősödik. A Neptunusz hatása miatt félsz saját képességeid feltárásától, és azonnal számítasz a jutalomra, pedig ahhoz idő kell. Békés elme békés szervezetet teremt. Ahogyan a világban érzed magad, olyan energiaszinten leszel.

Halak

A Halak soha nem félt a kemény munkától, így most sem. A személyes kapcsolatok nagyobb kihívást jelentenek neki, mert önző módon szereti, ha csak és kizárólag vele törődik, foglalkozik a másik fél. Idő kell ahhoz, hogy megértse, majd megoldja a problémákat. Ami a családot és barátokat illeti, minden terv szerint alakul. Egy bizonyos emberrel azonban megromlik a kapcsolata, de idővel átértékelődik és megoldódik ez a gond is. Régebben együtt élőknél igen fontos és megszívlelendő: ne csak célozgass a kedvesednek arra, mit szeretnél, hanem fogalmazd meg pontosan a vágyaidat! Amennyiben a magánéleti problémák visszatérők, meg kell találnod a probléma forrását. Ez az év amúgy is a megoldások és a felébredés éve. Egy gondolat az egészségről: Attól még, hogy egy élelmiszer gluténmentes, még egyáltalán nem válik egészségessé. Divat lett a „mentes” étkezés, olyankor is, amikor valaki nem egészségügyileg szorul rá arra, hogy valamilyen tápanyagot kiiktasson étkezéséből. Ezzel nem használunk, sokkal inkább ártunk magunknak.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu